אתם לא תאמינו כמה הישפר קונה את הPS3 (פשוט עבודה בעינים) - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: אתם לא תאמינו כמה הישפר קונה את הPS3 (פשוט עבודה בעינים)
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.07, 21:18

ברירת מחדל אתם לא תאמינו כמה הישפר קונה את הPS3 (פשוט עבודה בעינים)

"היבואן הרשמי" כביכול של סוני, הישפר הם הנוכלים הכי גדולים שראיתי, לא מזמן משהו שעובד שם וקרוב מאוד להנהלה בישפר אמר לי שהם קונים את הPS3 מסוני במחיר זנות של בן 200-300 דולר בגלל שהם נחשבים ליבואן רשמי שלהם אז הם מקבלים מחיר מיוחד, וגם בגלל זה הם פטורים ממכס

אתם קולטים שהם קונים את המכשירים ב1000-1200 שקל (עם מס וכל החרטה ברטה) ומוכרים אותה פה ב3000? עלק יבואן רשמי :|

זה פשוט עצוב עד כמה מרמים את הצרכן הישראלי כמעט בכל דבר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#2   פורסם: 02.07, 21:24

אכן מצב עגום.
מאוד מצחיק אותי שהם היבואן הרשמי של סוני בארץ, אך כשפונים אליהם עם מכשיר של סוני מארה"ב הם פשוט מסרבים לשמוע אותך.

זה היה ברור שהם עושים רווח עצום על כל יחידת PS3 שהם מוכרים, אבל כזה רווח?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של leibo208

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 02.07, 21:25

כל דבר שאתה קונה בארץ, עולה פחות למוכר.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#4   פורסם: 02.07, 21:28

ורק עכשיו שמת לב?? שום דבר בישפאר לא אמין, המחירים שהם דופקים לא מושפעים בכלל מהמצב הכלכלי העולמי, גם אם הדולר יהיה בערך של שקל והאירו בערך של 2, המחיר ישאר 412 ש"ח על משחק.
דרך אגב, אתה קנית את הבאנדל של MGS4 או את המכשיר והמשחק בנפרד, אם קנית בנפרד אתה אומר שזה השתלם לך??? בלי קשר ל-MGS....

Supporting gamespot is like supporting cancer

תשכחו מגירסאת 80 הג'יגה, קבלו את גירסאת 20 הקילו!!

Criminal : A guy no different from the rest ... except that he got caught

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#5   פורסם: 02.07, 21:35

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה
"היבואן הרשמי" כביכול של סוני, הישפר הם הנוכלים הכי גדולים שראיתי, לא מזמן משהו שעובד שם וקרוב מאוד להנהלה בישפר אמר לי שהם קונים את הPS3 מסוני במחיר זנות של בן 200-300 דולר בגלל שהם נחשבים ליבואן רשמי שלהם אז הם מקבלים מחיר מיוחד, וגם בגלל זה הם פטורים ממכס

אתם קולטים שהם קונים את המכשירים ב1000-1200 שקל (עם מס וכל החרטה ברטה) ומוכרים אותה פה ב3000? עלק יבואן רשמי :|

זה פשוט עצוב עד כמה מרמים את הצרכן הישראלי כמעט בכל דבר
הם מרוויחים, אבל לא הרבה כמו שאתה מפרסם כאן. אל תאמין לכל דבר שאתה שומע, ואל תשכח שיש המון דברים שאתה בכלל לא לוקח בחשבון, כמו העלויות שלהם לתיקון והחלפה של מכשירים במסגרת האחריות, והכסף שהם הוציאו ומוציאים כדי להישאר יבואן רשמי. אל תשכח גם בדרך שלא רק הם מרוויחים אלא גם החנויות, שגם שומרות נתח לא רע בכלל מכל קונסולה שנמכרת. כך שגם בהנחה שהמידע שהחבר שלך מוסר לך הוא נכון ומדויק (ושוב, תיזהר מלהאמין לכל מה שאתה שומע), עדיין ישנן הוצאות רבות נוספות שאתה לא לוקח בחשבון.

אני אישית מכיר בעל מוסך רשמי של חברת אופנועים מסויימת, שהסביר לי מה התהליך שהוא היה חייב לעבור על מנת להפוך למוסך "רשמי" של אותה חברה. מדובר בתהליך ארוך, מסובך ויקר, החברה הגיעה אליו עם ספר ובו דרישות לגבי כל דבר במוסך שלו החל מתמחור החלפים והעבודה ועד לצבע האריחים ברצפה (ואני רציני), והעלות להתאים את המוסך שלו לדרישות החברה הושתה אך ורק עליו. הוא עשה זאת מתוך ידיעה שברגע שהוא הופך להיות מוסך רשמי, תחל גם עליה בכמות הלקוחות שיוכל לקבל, אבל אני מציין את זה רק כדי להראות לך שלא כל הנוצץ זהב, שלא פשוט להיות יבואן רשמי של חברה גדולה כמו סוני, ושלישפאר יש הרבה הוצאות שאתה לא מודע להם ולא סופר אותם. תמיד תנסה להגדיל ראש ולא להתמקד באיזשהו חישוב אריתמטי פשוט, דרוש יותר מחישוב של מחיר מכירה מינוס מחיר קניה כדי לעמוד על טיבה הכלכלי של החברה. לא שאני רומז שהם מסכנים גדולים, כי זה הם בטוח לא, אבל יודע מה? הם חברה עסקית והמטרה שלהם להרוויח, כל דבר אחר הוא בעדיפות שניה, ובצדק, כך עובד העולם (המערבי). היו כבר מקרים בהיסטוריה בהם ניסו להקים

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
אכן מצב עגום.
מאוד מצחיק אותי שהם היבואן הרשמי של סוני בארץ, אך כשפונים אליהם עם מכשיר של סוני מארה"ב הם פשוט מסרבים לשמוע אותך.

זה היה ברור שהם עושים רווח עצום על כל יחידת PS3 שהם מוכרים, אבל כזה רווח?
בדקתי את נושא אחריותם כיבואן רשמי מבחינה משפטית, ואין שום פסול בזה שהם לא מוכנים לטפל במכשירים שנרכשו בארה"ב, מבחינת החוק והפסיקה. הם לא נציגי החברה בארץ אלא רק יבואן, וככזה הם מחויבים על פי החוק להעניק שירות לכל מכשיר שיובא על ידם. במסגרת הקשרים החוזיים שלהם עם סוני אירופה, ככל הנראה, הם גם נדרשים לתת שירות לבעלי מכשירים שנקנו באירופה. לגבי בעלי מכשירים שנקנו בארה"ב אין להם שום מחויבות לא באופן חוזי (להזכירכם גם תעודת האחריות שאתם מקבלים בחוברת של PS3 בחבילה האמריקאית מציינת במפורש שהאחריות תקפה בארה"ב ובקנדה בלבד, וזו אחריות של סוני אמריקה ולא סוני אירופה) וגם לא מבחינת החוק הישראלי.

אישית, גם אני חושב שהיה נחמד לו היו מעניקים שירות גם לבעלי מכשירים אמריקאיים, אבל מחויבות חוקית או חוזית לעשות כן - אין להם. שוב, אתה לא יכול לדרוש מחברה, שהמטרה העליונה והחשובה שלה היא להרוויח כסף (במסגרת החוק, כמובן), להפעיל שיקולים של "נחמדות". קורס בדיני חברות ילמד אותך גם את זה

נערך לאחרונה על ידי MrBlond, 02.07 בשעה 21:40.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#6   פורסם: 02.07, 21:41

אל תשכחו שגם החנויות רוצות לעשות רווח.

משחקים למשל ישפאר מוכרים במחיר של 320 ש"ח לחנוית בארץ.

The Joker. Be careful

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#7   פורסם: 02.07, 21:45

The Joker
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תשכחו שגם החנויות רוצות לעשות רווח.

משחקים למשל ישפאר מוכרים במחיר של 320 ש"ח לחנוית בארץ.
הישפר מרוויחה פה רווח נקי של 200 אחוז
הם מוכרים לחנויות PS3 בערך ב300-500 שקל פחות ממה שהחנויות מוכרות שיהיה להם רווח
עדיין תחשוב שהם קונים בכל כך זול יש להם בערך רווח של 1500 שקל על כל קונסולה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XyuviX

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 02.07, 22:01

ואתה יודע כמה היבואן הרשמי של סוני קונה את הPS3 מהמפעלים בסין?
אממ בסביבות ה60 דולר זה הכל...
ככה זה כולם על חברות המחשבים הכל זה ככה

PSN ID: XyuviX

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#9   פורסם: 02.07, 22:04

כיבואן רשמי של סוני, הם לא מחוייבים לתת שירות על כל מכשיר של סוני לא משנה היכן הוא נקנה?
אני מבין שהאחריות שיש לסוני ארה"ב לא תקפה לגבי ישפאר, זה סביר ואפילו מגובה מבחינה משפטית. (על פי מה שאתה אומר.) אבל לסרב בכלל לקבל מכשיר בעד תשלום?
זה לא שסוני ארה"ב וסוני אירופה הם שתי חברות שונות, הם שתי "מחלקות" באותה חברה.

תראה, בנושא הזה אתה בוודאי מבין יותר ממני, אך העניין הזה נשמע לי קצת מוזר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Dezaster

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 02.07, 22:05

XyuviX
ציטוט:
צפה בהודעה
ואתה יודע כמה היבואן הרשמי של סוני קונה את הPS3 מהמפעלים בסין?
אממ בסביבות ה60 דולר זה הכל...
ככה זה כולם על חברות המחשבים הכל זה ככה
לסוני אין יבואן רשמי בארצות הברית, זה כמו שבארץ יש מיק' ישראל אז שם סוני היא היבואנית של עצמה.

Ape shall never kill Ape

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XyuviX

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 02.07, 22:14

Dezaster
ציטוט:
צפה בהודעה
לסוני אין יבואן רשמי בארצות הברית, זה כמו שבארץ יש מיק' ישראל אז שם סוני היא היבואנית של עצמה.
כהה סורי טעות שלי אבל הבנת את הנקודה סוני קונה מהמפעלים בסין בזול...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של playstation

משתמש צעיר

#12   פורסם: 02.07, 22:23

ברירת מחדל וואלה חוצפנים הישפאר האלה

איך זה יכול להיות שזה ככה כאילו מה עם אני קונה סוני 3 אני צריך לשלם 2000 שקל יותר במקום לקנות ישר מהמפעל עם היה אפשרי ישפאר האלה ממש מפגרים

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 02.07, 22:25

הם לא מפגרים, הם נוכלים
אל תשכחו שגם באירופה זה לא כזה זול, וזה גם PAL.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Dezaster

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 02.07, 22:25

XyuviX
ציטוט:
צפה בהודעה
המפעלים הם שלה!
ה קונים אולי את החלקים בסין אבל המפעלים שבהם מרכיבים את המכשירים הם שלהם.

Ape shall never kill Ape

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XyuviX

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 02.07, 22:34

הם קונים ממפעלים בסין את החלקים [בזול] ויש מפעל שלה שמרכיב אותם ועושים את הסוני מה לא מובן.?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מצליחן

#16   פורסם: 03.07, 06:33

איזה שטויות, סוני ממש לא קונה קונסולה ב-$60, סוני מפסידים על כל PS3 שנמכר, כבר היו עשרות כתבות על זה. כונן הבלו ריי לבד עולה יותר מ-$60.

origlo - הם לא מחויבים, משום שהם רק "יבואן" ולא חברת בת של סוני. תפקידו של היבואן הוא אך ורק הבאת המכשירים ארצה, שיווקם בארץ ומתן שירות לרוכשים אותם. בזמנו נשאלתי לגבי מיקרוסופט ישראל ו-Xbox 360, ושם כנראה שכן יש מה להתווכח מבחינה משפטית, כי מיקרוסופט ישראל הם חברת בת של מיקרוסופט העולמית. אבל לגבי ישפאר, הם פשוט לא חברת בת של סוני או נציגות כלשהי של סוני, הם רק יבואנים.

לפי החוק הישראלי, לישפאר אין מחויבות גם לטפל במכשירים אירופאים שלא נרכשו בישראל, אבל מעצם זה שהם עושים זאת אני מניח שסוני אירופה חייבו אותם לעשות כן בחוזה.

ברגע שהם לא מחויבים לטפל במכשירים אמריקאיים לא לפי החוק ולא לפי החוזה שלהם עם סוני, ברור שזה נוגד את האינטרסים שלהם לטפל במכשירים אמריקאיים אפילו בכסף, כי כל מכשיר שנקנה בארה"ב ומובא לארץ הוא בבחינת הפסד של ישפאר, עוד אדם שלא יקנה מהם PS3. לכן אי אספקת השירות לבעלי מכשירים כאלו היא לטובת ישפאר לטווח הרחוק, כי הם מוסיפים מניע מדוע לא לרכוש מכשירים בארה"ב אלא בארץ (והם יודעים שקנייה באירופה היא לא כ"כ רווחית).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 03.07, 06:55

אפשר להתלונן עליהם לסוני אירופה.
ולגביי האחריות לא רק שהם לא חייבים הם גם קיבלו הוראה מפורשת לא לתקן מכשירים מיפן וארצות הברית.
לוני מכור את ישפאר!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של rl09

סקסי במיוחד

#18   פורסם: 03.07, 07:53

XyuviX
ציטוט:
צפה בהודעה

המפעלים הם לא בסין אלא ביפן!

^^^^^the king number 99^^^^^

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sovereign

משתמש רגוע

#19   פורסם: 03.07, 08:05

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
הם לא מפגרים, הם נוכלים
אל תשכחו שגם באירופה זה לא כזה זול, וזה גם PAL.
המחיר באירופה הוא 350-400 יורו, כלומר כ-1000 שקל פחות.

אם מישהו צריך קופון של $10 הנחה מ$50 ומעלה לPlay-Asia, שישלח לי הודעה פרטית.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#20   פורסם: 03.07, 08:53

לגבי תיקון המכשיר האמריקאי בארץ, קראתי בפורומים של PS3 בחו"ל מישהו שמתלונן על זה שהוא קנה מכשיר בארה"ב כשהוא גר שם. עבר לגור בפיליפינים ולקח את המכשיר איתו. כשהמכשיר התקלקל, לא היו מוכנים לתקן לו אותו שם. כלומר, תיקון המכשירים במקום שבו הם לא נרכשו הוא נושא של מדיניות סוני ולא קשור לישפאר.
אבל המחירים בהחלט שערורייתיים בארץ.
אבל כל מי שלומד כלכלה יודע שכשמונופול (או לפחות חברה ששולטת במחיר השוק כמו ישפאר) קובע מחיר, הוא קובע אותו על פי עקומת הביקוש. כלומר, על פי מה שאנשים מוכנים לשלם תמורת המכשיר.
אז היחידים שאתם יכולים להאשים במחיר זה את עצמכם ולא אותם. הם פועלים בצורה כלכלית טהורה. אתם אלה שקובעים בסופו של דבר את המחיר על ידי זה שאתם מוכנים לשלם כזה מחיר.
אני למשל קניתי את ה-PS3 במבצע שהיה עם טלויזית FHD. המכשיר עלה לי תוספת של 990 ש"ח. בשום מצב שבעולם לא הייתי מוציא עליו 3000 שקל.

PSN User: Spook77

ConquerClub
משחק הרשת הטוב ביותר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#21   פורסם: 03.07, 09:02

פשוט חוצפה ועוד תמיד אומרים
שחברות מייבאות ובגלל שזה עולה להם מכס הם עושים את זה במחיר יקר
בושה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של natash2005

משתמש רציני

#22   פורסם: 03.07, 10:30

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
כל דבר שאתה קונה בארץ, עולה פחות למוכר.
כל דבר שאתה קונה בעולם - עולה פחות למוכר - זה כל הרעיון - זו הכלכלה שלנו...

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#23   פורסם: 03.07, 10:45

ברירת מחדל איזה מעצבנים

טוב זה פשוט מגעיל!
עכשיו ברור למה לא קונים PS3 מגיע לסוני ובצדק!!!!
יש הפרש של 1800 שקל.
אני שונא את ישפאר

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 03.07, 12:45

MrBlond
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה שטויות, סוני ממש לא קונה קונסולה ב-$60, סוני מפסידים על כל PS3 שנמכר, כבר היו עשרות כתבות על זה. כונן הבלו ריי לבד עולה יותר מ-$60.

origlo - הם לא מחויבים, משום שהם רק "יבואן" ולא חברת בת של סוני. תפקידו של היבואן הוא אך ורק הבאת המכשירים ארצה, שיווקם בארץ ומתן שירות לרוכשים אותם. בזמנו נשאלתי לגבי מיקרוסופט ישראל ו-Xbox 360, ושם כנראה שכן יש מה להתווכח מבחינה משפטית, כי מיקרוסופט ישראל הם חברת בת של מיקרוסופט העולמית. אבל לגבי ישפאר, הם פשוט לא חברת בת של סוני או נציגות כלשהי של סוני, הם רק יבואנים.

לפי החוק הישראלי, לישפאר אין מחויבות גם לטפל במכשירים אירופאים שלא נרכשו בישראל, אבל מעצם זה שהם עושים זאת אני מניח שסוני אירופה חייבו אותם לעשות כן בחוזה.

ברגע שהם לא מחויבים לטפל במכשירים אמריקאיים לא לפי החוק ולא לפי החוזה שלהם עם סוני, ברור שזה נוגד את האינטרסים שלהם לטפל במכשירים אמריקאיים אפילו בכסף, כי כל מכשיר שנקנה בארה"ב ומובא לארץ הוא בבחינת הפסד של ישפאר, עוד אדם שלא יקנה מהם PS3. לכן אי אספקת השירות לבעלי מכשירים כאלו היא לטובת ישפאר לטווח הרחוק, כי הם מוסיפים מניע מדוע לא לרכוש מכשירים בארה"ב אלא בארץ (והם יודעים שקנייה באירופה היא לא כ"כ רווחית).
אל תנסו אפילו להתווכח, הוא עורך דין

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XyuviX

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 03.07, 13:57

rl09
ציטוט:
צפה בהודעה
המפעלים הם לא בסין אלא ביפן!
המפעלים של החלקים הם בסין... תתפלא

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 03.07, 14:15

natash2005
ציטוט:
צפה בהודעה
כל דבר שאתה קונה בעולם - עולה פחות למוכר - זה כל הרעיון - זו הכלכלה שלנו...
כן, התכוונתי למחוק את "בארץ" אבל שכחתי מזה.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#27   פורסם: 03.07, 17:37

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תנסו אפילו להתווכח, הוא עורך דין
אפשר להתווכח, אני אפילו אוהב לדון בנושאים עם אנשים שמבינים על מה הם מדברים

אבל פשוט חשבתי לכתוב את מה שמצאתי, כי בדקתי את הנושא מתוך סקרנות (ועל מנת לנסות לעזור ל-origlo ולרבים אחרים שסובלים מהבעיה הזו).

הטענות שלכם הן גם מוצדקות במובן מסוים. אני נתקל הרבה באנשים ששואלים אותי "איך קורה שזה ככה?" לגבי פעולות של חברה כזו או אחרת. אני חושב שהמקור לכל הדברים האלה הוא שחברות מתנהגות שונה מבני אדם: בעוד שרוב בני האדם שאני מכיר מונעים על ידי משהו שנקרא מוסר ומתחשבים במידה כזו או אחרת בבני האדם האחרים, השיקול הרלוונטי היחיד עבור חברה הוא רווחיות. כל שיקול אחר פסול (למעט, כמובן, כיבוד החוק). אנשים צריכים להבין שזה הקו שמנחה כל חברה בעולם המערבי, ושמנכ"ל שיבצע מעשים בגלל שהם מוסריים, ובכך יפגע ברווחיות החברה, מפר את חובת נאמנותו לחברה ויאבד את עבודתו במהרה. לרוב האנשים קשה להבין את הרעיון הזה.

יש מחקר מעניין בתורת המשחקים שסובב סביב משחק פשוט: אדם א' ואדם ב' מוצאים סכום כסף, נניח 1,000 ש"ח. אדם א' כרגע מחזיק בכסף. המשחק הולך כך: אדם א' אמור להציע לאדם ב' כיצד לחלק את הכסף ביניהם, ואדם ב' יכול להסכים או להתנגד. אם הוא מסכים, הכסף מחולק ביניהם, אם הוא מתנגד, אף אחד מהם לא מקבל כלום.
בהנחה ששני הצדדים רציונליים לחלוטין, מצופה שאדם א' יציע לאדם ב' 999 ש"ח (בהנחה שיחידת המידה הקטנה ביותר היא שקל), ושאדם ב' יסכים, כי הרי גם שקל אחד זה יותר מכלום (שזה מה שאדם ב' יקבל אם הוא יסרב). בהנחה שאדם ב' הוא רציונלי ותמיד יעדיף משהו על פני כלום, ואדם א' יודע את זה, אדם א' תמיד יציע לאדם ב' את הכמות הקטנה ביותר שאינה אפס (במקרה שלנו שקל אחד).
למרות זאת, ברוב התרבויות בהן ערכו את המשחקון הזה, האדם שהכסף ברשותו הציע לאדם ב' יותר מיחידת המידה הקטנה ביותר, ובתרבויות מסויימות הרוב אפילו בחר לחלק את הכסף 50:50, למרות שידע שגם הצעות לא-שיוויוניות סביר להניח שהיו מתקבלות. אפשר לתת לכך כמה הסברים, והנושא המעניין הוא שכולם נובעים סביב התנהגות לא-רציונלית של אחד הצדדים או שניהם: או שאדם א' לא רצה לקחת כמעט-הכל לעצמו ולכן נתן חלק גדול יותר לאדם ב', או שאדם א' חשש שאדם ב' לא יקבל את ההצעה שלו אם היא תהיה בלתי-שוויונית, ומתוך חשש לא לקבל כלום בעצמו עקב כך, הציע חלוקה הוגנת יותר.

חברה עסקית, לצורך ההמחשה, צריכה להציע לאדם ב' 999 ש"ח, בהנחה שהיא יודעת שאותו אדם הוא רציונלי ויקבל את ההצעה (כי 1>0). זה אמנם לא "יפה", אבל אם אותו מנכ"ל יתפשר על פחות מ-999, הרי שהוא חוטא לחובת הנאמנות שלו כמנכ"ל.

נערך לאחרונה על ידי MrBlond, 03.07 בשעה 17:40.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 03.07, 17:59

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
המחיר באירופה הוא 350-400 יורו, כלומר כ-1000 שקל פחות.
זה 400 ש"ח ואפילו פחות מ PS3 בארץ שעולה 2400 ש"ח.
עדיף כבר לקנות בארץ עם אחריות של ישפאר מאשר לקנות באירופה בלי אחריות של ישפאר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sovereign

משתמש רגוע

#29   פורסם: 03.07, 18:15

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
זה 400 ש"ח ואפילו פחות מ PS3 בארץ שעולה 2400 ש"ח.
עדיף כבר לקנות בארץ עם אחריות של ישפאר מאשר לקנות באירופה בלי אחריות של ישפאר.
המכשירים שמיובאים בידי ישפאר נמכרים בכ3,000 ש"ח.
המכשירים שנמכרים בסביבות 2,500 מיובאים באופן אישי מיפן או ארה"ב, התמיכה שלהם בתוכן מקומי מוגבלת.

אני לא אומר שעדיף לקנות את המכשיר באירופה ללא אחריות מאשר מבארץ (בעיקר במידה וצריך לשלם מכס), אבל המחיר בארץ עדיין מוגזם.

אם מישהו צריך קופון של $10 הנחה מ$50 ומעלה לPlay-Asia, שישלח לי הודעה פרטית.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 03.07, 18:28

ואני אומר לך שהיום אתה יכול למצוא מכשירים שנמכרים ב 2400 ש"ח עם אחריות של ישפאר, והם לא מיובאים אישית.

אני קניתי את שלי בארה"ב עם שלט Dualshock ומשחק וה PS3 כמובן, ב 1800 ש"ח.

חזרה לראש העמוד
1  2
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames