אתם לא תאמינו כמה הישפר קונה את הPS3 (פשוט עבודה בעינים) - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: אתם לא תאמינו כמה הישפר קונה את הPS3 (פשוט עבודה בעינים)
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Sovereign

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 03.07, 18:37

איפה?

אם מישהו צריך קופון של $10 הנחה מ$50 ומעלה לPlay-Asia, שישלח לי הודעה פרטית.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של leibo208

נינג'ה בלגי

#32   פורסם: 03.07, 19:15

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
איפה?
איפה מה?

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#33   פורסם: 03.07, 19:50

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
איפה מה?
איפה מוכרים מכשירים עם אחריות של ישפאר ב-2,400 שקל?

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#34   פורסם: 03.07, 19:57

שימו לב שמדיבורים על רווחים וכו' עברתם לעניין האחריות בכלל. בכל מקרה, יש כלל ברור בנושא הרווח. ישפאר משלמים טוב כדי להיות היבואן הרשמי של SONY וככאלה הם גם קונים את המכשירים במחירים הכי זולים חד משמעית. כל חנות אחרת שמוכרת ביותר זול (בלי קשר לעניין שהאחריות היא כמובן לא דרך ישפאר) קונה את המכשירים מ- SONY במחירים גבוהים יותר ע"מ לשמר את הבלעדיות של ישפאר, זה חלק מכללי המסחר. בסופו של דבר יש משפט אחד: ישפאר קונה בהכי זול ומוכרת הכי ביוקר.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#35   פורסם: 03.07, 20:10

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
איפה מוכרים מכשירים עם אחריות של ישפאר ב-2,400 שקל?
מצאתי ב 2500 ש"ח. האחריות של ישפאר שווה 500 ש"ח אם כך.
רוצה קישור?

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#36   פורסם: 03.07, 20:13

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
מצאתי ב 2500 ש"ח. האחריות של ישפאר שווה 500 ש"ח אם כך.
רוצה קישור?
כן.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#37   פורסם: 03.07, 20:19

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
כן.
http://www.moniline.co.il/Product.aspx?ProductID=1088

כן זה קצת מוזר, אבל יש אחריות של ישפאר.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#38   פורסם: 03.07, 20:22

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
http://www.moniline.co.il/Product.aspx?ProductID=1088

כן זה קצת מוזר, אבל יש אחריות של ישפאר.
גרסה : NTSC
אחריות שנה ע"י מוני ליין

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#39   פורסם: 03.07, 20:25

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
גרסה : NTSC
אחריות שנה ע"י מוני ליין
ועכשיו תרד קצת למטה לטבלה הקטנה בלשונית "מידע נוסף". תסתכל שם בצד שמאל למטה ב"אחריות" ותגיד לי מה כתוב שם אחרי שהסתכלת.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#40   פורסם: 03.07, 20:35

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
ועכשיו תרד קצת למטה לטבלה הקטנה בלשונית "מידע נוסף". תסתכל שם בצד שמאל למטה ב"אחריות" ותגיד לי מה כתוב שם אחרי שהסתכלת.
ישפאר, מן הסתם זו טעות.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#41   פורסם: 03.07, 20:38

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
ישפאר, מן הסתם זו טעות.
יכול להיות, אבל לפי האתר הם מציעים אחריות של ישפאר

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#42   פורסם: 03.07, 20:43

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
יכול להיות, אבל לפי האתר הם מציעים אחריות של ישפאר
לפי כיתוב קטן ומטעה, שגם סותר את פירוט המוצר, יש אחריות של ישפאר.

העובדה נותרה שמכשירים שמיובאים באופן רשמי ע"י ישפאר נמכרים בסביבות ה-3,000, הפרש ניכר מהמחיר הסטנדרטי באירופה.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#43   פורסם: 03.07, 20:48

אני לא יודע מה הולך עם האתר הזה, אבל אני יכול להגיד לך שבמחיר של 2700 ש"ח יש לך מכשיר PAL עם אחריות של ישפאר.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#44   פורסם: 03.07, 21:01

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יודע מה הולך עם האתר הזה, אבל אני יכול להגיד לך שבמחיר של 2700 ש"ח יש לך מכשיר PAL עם אחריות של ישפאר.
אני אשמח לדוגמא.

מצאתי אתר בודד שמוכר ב2750 (גם כן הפרש לא קטן) בהנחה ולא מדובר בטעות, כאשר כל השאר מוכרים ב3,000 פחות או יותר.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#45   פורסם: 03.07, 21:18

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=456

אולי לא כתוב שיש אחריות של ישפאר, אבל חבר שלי קנה את החבילה הזאת ויש לו אחריות של ישפאר וגם אחריות של החנות. אתה מוזמן להתקשר לשאול את החנות.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רגוע

#46   פורסם: 03.07, 21:45

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=456

אולי לא כתוב שיש אחריות של ישפאר, אבל חבר שלי קנה את החבילה הזאת ויש לו אחריות של ישפאר וגם אחריות של החנות. אתה מוזמן להתקשר לשאול את החנות.
גם רשום "גיים סטיישן אתר היבואן בישראל", וגם מוצעים צבעים נוספים מה שמעיד על כך שהגרסה הנמכרת היא NTSC/J.
(האתר גם מציין מפורשות כאשר מדובר במכשיר אירופאי, כפי שניתן לראות בערכות האחרות)

נערך לאחרונה על ידי Sovereign, 03.07 בשעה 21:50.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#47   פורסם: 03.07, 21:45

leibo208
ציטוט:
צפה בהודעה
אחי, זה סתם חרטה אל תתייחס לכל מה שרשום באתרים. הכי טוב זה להרים טלפון ולשאול...אולי תופתע.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#48   פורסם: 04.07, 12:51

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
המכשירים שמיובאים בידי ישפאר נמכרים בכ3,000 ש"ח.
המכשירים שנמכרים בסביבות 2,500 מיובאים באופן אישי מיפן או ארה"ב, התמיכה שלהם בתוכן מקומי מוגבלת.

אני לא אומר שעדיף לקנות את המכשיר באירופה ללא אחריות מאשר מבארץ (בעיקר במידה וצריך לשלם מכס), אבל המחיר בארץ עדיין מוגזם.
אתה טועה, אני קניתי PS3 40GB ב-2,500 עם אחריות של ישפאר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של AiRPro

משתמש עצבני

#49   פורסם: 04.07, 14:05

אם אתם חושבים שהמחיר של ה PS3 בשמים אז תראו את המחירים של מכשירי ה BLU-RAY
http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?So...&DB4981=896937
יש מצב שישפאר יודעת שיותר זול לקנות PS3 מאשר לקנות DVD BLU-RAY לבד ולכן
המחיר כזה יקר.מי שיש לו טלווזיה FHD ורוצה לראות סרטים באיכות HD יותר זול לו לקנות PS3
מאשר את ה DVD לבד.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#50   פורסם: 04.07, 14:44

MrBlond
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה טועה, אני קניתי PS3 40GB ב-2,500 עם אחריות של ישפאר.
אוקיי, אני אשמח אם תוכל לפרסם רק באיזו חנות.

בכל מקרה, הנקודה העיקרית עדיין תקפה - קיים הפרש משמעותי בין המחיר הסטנדרטי בארץ למחיר הסטנדרטי באירופה.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#51   פורסם: 04.07, 15:05

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
גם רשום "גיים סטיישן אתר היבואן בישראל", וגם מוצעים צבעים נוספים מה שמעיד על כך שהגרסה הנמכרת היא NTSC/J.
(האתר גם מציין מפורשות כאשר מדובר במכשיר אירופאי, כפי שניתן לראות בערכות האחרות)
אני אומר לך שחבר שלי קנה בדיוק את החבילה הזאת, אתה מוזמן להתקשר אליהם.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#52   פורסם: 04.07, 17:27

Sovereign
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי, אני אשמח אם תוכל לפרסם רק באיזו חנות.

בכל מקרה, הנקודה העיקרית עדיין תקפה - קיים הפרש משמעותי בין המחיר הסטנדרטי בארץ למחיר הסטנדרטי באירופה.
קניתי בארמגדון ברמת גן.

אין לי בעיה עם הנקודה הזאת, אבל אנשים צריכים להבין ש-א. ישפאר לא מרוויחים עד כדי כך הרבה כמו שפורסם פה, ו-ב. זכותם להרוויח, הם לא איזה ארגון ציבורי שצריך לעשות טובות לאנשים.

ואף אחד פה לא גילה את הגלגל, מישהו השווה מחירים של מוצרים אלקטרוניים אחרים בישראל לבין ארה"ב? טלוויזיות? מכוניות? מערכות קולנוע ביתי? מחשבים? אפילו מקרקעין יותר יקרים בישראל בלי שום הצדקה בהשוואה למרבית המקומות בארה"ב וקנדה. הכל יותר יקר פה, ככה זה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

מודל לחיקוי

#53   פורסם: 04.07, 18:06

טוב זה היה ברור שהם נוכלים, אבל כזה רווח?גנבים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של PGR6

משתמש צעיר

#54   פורסם: 06.07, 00:04

איזה מסכנים אני קונה בנתניה משחק חדש בנילון ב 170 ש"ח
לא שקל פחות או יותר

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#55   פורסם: 06.07, 02:19

AiRPro
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אתם חושבים שהמחיר של ה PS3 בשמים אז תראו את המחירים של מכשירי ה BLU-RAY
http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?So...&DB4981=896937
יש מצב שישפאר יודעת שיותר זול לקנות PS3 מאשר לקנות DVD BLU-RAY לבד ולכן
המחיר כזה יקר.מי שיש לו טלווזיה FHD ורוצה לראות סרטים באיכות HD יותר זול לו לקנות PS3
מאשר את ה DVD לבד.
צודק אחי.זאת סיבה טובה למה המחיר כזה יקר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#56   פורסם: 06.07, 09:20

PGR6
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה מסכנים אני קונה בנתניה משחק חדש בנילון ב 170 ש"ח
לא שקל פחות או יותר
איפה בנתניה איזו חנות?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#57   פורסם: 06.07, 13:40

בשביל משחק שיצא לפני שנתיים כמו Resistance זה יקר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#58   פורסם: 06.07, 17:56

אהה הוא דיבר על רסיסטנס חח...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#59   פורסם: אתמול, 16:33

MrBlond
ציטוט:
צפה בהודעה
ברגע שהם לא מחויבים לטפל במכשירים אמריקאיים לא לפי החוק ולא לפי החוזה שלהם עם סוני, ברור שזה נוגד את האינטרסים שלהם לטפל במכשירים אמריקאיים אפילו בכסף, כי כל מכשיר שנקנה בארה"ב ומובא לארץ הוא בבחינת הפסד של ישפאר, עוד אדם שלא יקנה מהם PS3. לכן אי אספקת השירות לבעלי מכשירים כאלו היא לטובת ישפאר לטווח הרחוק, כי הם מוסיפים מניע מדוע לא לרכוש מכשירים בארה"ב אלא בארץ (והם יודעים שקנייה באירופה היא לא כ"כ רווחית).
אולי זו הבעיה עם משפטנים. הם מסתכלים על הנושא מנקודה משפטית ולא מנקודה כלכלית...

כל אדם שקונה PS3 בארה"ב הוא הפסד של ישפאר, אבל כל אדם שלא קונה PS3 בכלל הוא הפסד של סוני.
ואנחנו כידוע לא חיים בואקום: הבעיה של סוני (ובעקיפין של ישפאר) היא שיש קונסולות טובות יותר וזולות יותר בעולם. מבחינתי, בתור תושב ישראלי, היתרון הכי גדול של הPS3 הוא כביכול שיש לה כאן יבוא רשמי שאמור לספק אחריות במסגרת האחריות הגלובלית של החברה (ויש דבר כזה). אבל כשהקונסולה עולה בארץ מעל 3000 ש"ח אין לי שום סיבה לקנות אותה בישראל ואני אעדיף לקנות אותה במקום זול יותר בעולם.
מצד שני, אם אני קונה את הקונסולה במקום אחר בעולם, אני מאבד את האחריות שלי, כי האחריות הגלובלית של סוני לא תופסת בישראל בשיט כי החוק לא מחייב אותה. ואז, אני בעצם מאבד את היתרון היחיד שיש לPS3 בישראל בדמות יבואן רשמי. מה אני אעשה? כנראה שאקנה את הקונסולות הזולות והטובות יותר.

אז ישפאר לא הפסידה בגלל שלא קניתי PS3 בארה"ב. מצד שני היא גם לא הרוויחה כי ממילא לא קניתי PS3 בארץ (ובזה נמדדות חברות). במקביל, חברת סוני הפסידה כי לא קניתית PS3 בארה"ב, ובעקיפין אולי גם ישפאר הפסידה - כי אולי הייתי קונה את המשחקים/ציוד קצה שהיא מייבאת (ומוכרת במחירים מופקעים) אם היתה לי PS3 מארה"ב.

זה לא תקף רק לגבי קונסולות כמובן. באותה מידה אני אולי אעדיף לקנות בחו"ל מצלמה דיגיטלית של קנון למשל (בהנחה שהאחריות של קאראט היא אכן בינלאומית) על פני מצלמה של סוני, או כל מוצר אלקטרוניקה אחר.

הסיבה היחידה שסוני מאפשרת לישפאר לדפוק את הצרכן הישראלי, היא שהיא לא חושבת שהשוק הישראלי בכלל מספיק גדול בשביל לעניין אותה. אתה זוכר את החבר שלך מחנות האופנועים? אז תאמין לי שישפאר עם הקשר המשפחתי הארוך שלה עם סוני לא צריכה לעמוד בסטנדרטים כל כך מחמירים. למה? כי פעם הם הצליחו לעניין את סוני בשותפות ויבוא מוצרים שלה, ומאז סוני לא כל כך מתעניינת במה שקורה כאן בכלל כי מבחינתה זה שוק כל כך שולי שהיא מעדיפה לא לנסות לשנות את הסטטוס שלו בכלל.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#60   פורסם: אתמול, 20:11

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי זו הבעיה עם משפטנים. הם מסתכלים על הנושא מנקודה משפטית ולא מנקודה כלכלית...

כל אדם שקונה PS3 בארה"ב הוא הפסד של ישפאר, אבל כל אדם שלא קונה PS3 בכלל הוא הפסד של סוני.
ואנחנו כידוע לא חיים בואקום: הבעיה של סוני (ובעקיפין של ישפאר) היא שיש קונסולות טובות יותר וזולות יותר בעולם. מבחינתי, בתור תושב ישראלי, היתרון הכי גדול של הPS3 הוא כביכול שיש לה כאן יבוא רשמי שאמור לספק אחריות במסגרת האחריות הגלובלית של החברה (ויש דבר כזה). אבל כשהקונסולה עולה בארץ מעל 3000 ש"ח אין לי שום סיבה לקנות אותה בישראל ואני אעדיף לקנות אותה במקום זול יותר בעולם.
מצד שני, אם אני קונה את הקונסולה במקום אחר בעולם, אני מאבד את האחריות שלי, כי האחריות הגלובלית של סוני לא תופסת בישראל בשיט כי החוק לא מחייב אותה. ואז, אני בעצם מאבד את היתרון היחיד שיש לPS3 בישראל בדמות יבואן רשמי. מה אני אעשה? כנראה שאקנה את הקונסולות הזולות והטובות יותר.

אז ישפאר לא הפסידה בגלל שלא קניתי PS3 בארה"ב. מצד שני היא גם לא הרוויחה כי ממילא לא קניתי PS3 בארץ (ובזה נמדדות חברות). במקביל, חברת סוני הפסידה כי לא קניתית PS3 בארה"ב, ובעקיפין אולי גם ישפאר הפסידה - כי אולי הייתי קונה את המשחקים/ציוד קצה שהיא מייבאת (ומוכרת במחירים מופקעים) אם היתה לי PS3 מארה"ב.

זה לא תקף רק לגבי קונסולות כמובן. באותה מידה אני אולי אעדיף לקנות בחו"ל מצלמה דיגיטלית של קנון למשל (בהנחה שהאחריות של קאראט היא אכן בינלאומית) על פני מצלמה של סוני, או כל מוצר אלקטרוניקה אחר.

הסיבה היחידה שסוני מאפשרת לישפאר לדפוק את הצרכן הישראלי, היא שהיא לא חושבת שהשוק הישראלי בכלל מספיק גדול בשביל לעניין אותה. אתה זוכר את החבר שלך מחנות האופנועים? אז תאמין לי שישפאר עם הקשר המשפחתי הארוך שלה עם סוני לא צריכה לעמוד בסטנדרטים כל כך מחמירים. למה? כי פעם הם הצליחו לעניין את סוני בשותפות ויבוא מוצרים שלה, ומאז סוני לא כל כך מתעניינת במה שקורה כאן בכלל כי מבחינתה זה שוק כל כך שולי שהיא מעדיפה לא לנסות לשנות את הסטטוס שלו בכלל.
אני לא מכיר אף אחד שהחליט לקנות PS3 רק בגלל האחריות, אז מזל טוב, אתה הראשון... אני מכיר רק אנשים שרוצים PS3 ואז או שהם קונים בארץ וסופגים את המחיר של 2,500 ש"ח (היום) עבור האחריות, או שהם מביאים מארה"ב תוך ידיעה שהם יצטרכו לשלוח לארה"ב בשביל לממש את האחריות. גם אני בהתחלה הייתי "לחוץ" מזה שיש לי קונסולה אמריקאית וכבר אין אחריות, אבל מהר מאוד הבנתי שבעצם לרוב הדברים שיש לי בבית אין אחריות... המחשב שלי שווה היום בסביבות ה-4000 ש"ח לדעתי, ואין לי אחריות (הרכבתי לבד מחלקים שקניתי). המכונית שיש לי בחצר שווה היום כ-90,000 ש"ח, וגם לה כבר אין אחריות. אני לא חושב שאחריות זה עניין כל כך מהותי, ואני חושב שמי שרוצה PS3 בסופו של דבר יקנה או בארץ או בארה"ב (או באירופה), והוא לא ישלול קניית PS3 רק בגלל ש-XBOX360 בגרסתו הנוכחית (עם כונן 20GB) עולה 2,100 ש"ח ו-PS3 עולה 2,500 ש"ח.

ואתה צודק, ישראל זה שוק קטן, בגלל זה אני מגחך כל פעם שאני רואה ישראלי שמאיים לעשות שביתה כזאת או שביתה אחרת כדי "להראות" לחברות העולמיות, כאילו זה יעניין אותן בכלל.

בסופו של דבר, אני חושב שהמחירים בארץ הם אמנם גבוהים אבל אני לא מסכים שאלו מחירים "מופקעים". הכל בישראל יותר יקר והגיע הזמן שאנשים יתרגלו לכך, לא צריך להקים מהומה על לא מאומה כל פעם שמגלים מוצר נוסף שהוא הרבה יותר זול בארה"ב. אני הזמנתי את חלקי המחשב שלי מארה"ב וגם שילמתי כ-2,500 ש"ח פחות ממה שהייתי צריך לשלם לו הייתי קונה בארץ. אם הייתה לי יכולת להביא מכונית מארה"ב אני יכול לומר בבטחה שמכונית כמו שיש לי עכשיו הייתה עולה לי לפחות 40,000 ש"ח פחות.

וכשרשמתי את התגובות שלי אמנם חשבתי מבחינה משפטית, אבל גם מבחינה כלכלית זה משתלם לישפאר לתקן קונסולות אמריקאיות, כי בסופו של דבר הם ינשכו את היד שמאכילה אותם, ומבחינתם יוותרו על עוד תמריץ לאנשים לקנות קונסולה בארץ. אם סוני מכריחים אותם בחוזה (כמו סוני אירופה) אז הם יעשו את זה, אבל כל עוד אף אחד מעליהם לא דורש את זה אז למה שיקחו את הסיכון הזה? רוב האנשים הם לא כמוך, הם פשוט יקנו בארץ וזהו, בעוד שאם תבטיח להם שירות גם אם יקנו בארה"ב הם ילכו ויעשו את זה וישפאר יוכלו להפוך למעבדת תיקונים במקום ליבואן רשמי.

חזרה לראש העמוד
1  2
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames