Wii Sports Resort - מגדיר את החדשנות מחדש - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: Wii Sports Resort - מגדיר את החדשנות מחדש
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 18.07, 02:14

ברירת מחדל Wii Sports Resort - מגדיר את החדשנות מחדש

Wii Sport Resort נחשף לראשונה בתערוכת E3 2008, וכשהוא מקבל כאלה ביקורות אופטימיות, קשה מאוד להתעלם ממנו ולא לפתוח לו ת'רד מיוחד.

ובכן, מדובר במשחק הראשון שיעשה שימוש בתוסף החדש והמרגש של הווי-מוט, הלוא הוא MotionPlus, ובינתיים ידועים מספר מצומצם של שלוש פעילויות במשחק: פריזבי, דו-קרב חרבות וג'ט סקי. כולן קיבלו רשמים מבטיחים עד מאוד, והכי מרגש הוא שהם לא יהיו לבד, אלא צפויים משחקונים נוספים!

הלהיט ההיסטרי העתידי הזה, עתיד לצאת באביב 2009, ואני, ורבים אחרים, מתרגשים מאוד לקראתו, כבר בשלב זה. כדי לקרוא את כתבת הרשמים המלאה שלי, כפי שפורסמה באתר זה (ובקרוב גם ב-ynet ), בקרו כאן.

אני מניח שיעבור זמן-מה עד שנקבל פרטים חדשים על המשחק, אך כשזה יקרה, אנחנו נהיה מוכנים ונעדכן הכל בת'רד הזה (אם יידחק כמה עמודים אחורה, יהיה ניתן לאתר אותו בקלות בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו', הוא כבר עכשיו נהנה ממעמד של כוכב).

בינתיים, תוכלו לכתוב כאן מה דעתכם על המשחק, מה ציפיותיכם וגם איזה עוד משחקונים הייתם רוצים שיהיו בו, ואיך הייתם מנצלים את השליטה החדשנית (פלוס!) בהם.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 18.07 בשעה 03:19.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il

* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#2   פורסם: 18.07, 09:11

מחכה לזה ומעניין לדעת מה יהיה המחיר

Wii Number: 5538-8641-9515-5852
Mario Kart: 2277-8066-2066

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#3   פורסם: 18.07, 09:18

מחכה מאוד למשחק, אם יהיו שם יותר מ-2 משחקים מהנים וממכרים, אז זו קניה בטוחה. אני רק מקווה שהם ישימו טיפה יותר תוכן עכשיו כשזה לא בא "בחינם".

I'm not just a pig with lipstick on it

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 18.07, 10:58

קונה בטוח החרבות והג'ט סקי מגניבים חוץ מזה המשפחה שלי משחקת רק בWII SPORT אז הם גם ייהנו.

קרדיט לזאוס השני על החתימה.

סוף סוף אני בלייב, התכוננו לראות אותי באונליין.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#5   פורסם: 18.07, 11:01

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
מחכה מאוד למשחק, אם יהיו שם יותר מ-2 משחקים מהנים וממכרים, אז זו קניה בטוחה. אני רק מקווה שהם ישימו טיפה יותר תוכן עכשיו כשזה לא בא "בחינם".
אני מקווה שיהיה אונליין. כי רוב המשחקים שם זה סינגל פלייר או שני שחקנים, וזה קצת יוצא מה-WiiSports בקטע הזה. מעניין איך זה יהיה.

Saeve certando pugnandoque splendor crescit

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חבר צוות נינטנדו

#6   פורסם: 18.07, 11:11

משום מה נורא ברור לי שעוד שנתיים נראה ספורטס חדש לתוסף הבא של נינטנדו ..
אני לא חושב שיהיה אונליין. למרות השאלה המתבקשת "למה לא?" יש להם נטייה להיות מאוד מאוד פשטניים עם משחקי ה"קז'ואל משפחתי" שלהם ..

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#7   פורסם: 18.07, 11:42

Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שיהיה אונליין. למרות השאלה המתבקשת "למה לא?" יש להם נטייה להיות מאוד מאוד פשטניים עם משחקי ה"קז'ואל משפחתי" שלהם ..
גנבת לי את המילים מהפה. אני לא חושב שמשחק לקאז'ואל באופן מוצהר עשוי להיות מושקע ברמה הזו, אבל לכו תדעו...

בכל אופן, F.P, יש כבר יותר משתי פעילויות טובות, כי כולן קיבלו שבחים וסיפרו שהן כיף לא נורמלי.

אז בואו נביע את תקוותנו או הערכתנו: איזה עוד משחקונים יהיו בהם? מכיוון שהרעיון הוא סביב משחקי חוף, אני חושב שחייב להיות מטקות.

ואני מקווה שהג'ט סקי הוא גם מירוץ מאתגר נגד מספר מתמודדים, ולא רק אנושיים. הבטיחו לנו משחקון יותר טוב מ'וויב רייס' עצמו, ואני מקווה שלא התכוונו רק לשליטה.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#8   פורסם: 18.07, 11:56

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
גנבת לי את המילים מהפה. אני לא חושב שמשחק לקאז'ואל באופן מוצהר עשוי להיות מושקע ברמה הזו, אבל לכו תדעו...

בכל אופן, F.P, יש כבר יותר משתי פעילויות טובות, כי כולן קיבלו שבחים וסיפרו שהן כיף לא נורמלי.

אז בואו נביע את תקוותנו או הערכתנו: איזה עוד משחקונים יהיו בהם? מכיוון שהרעיון הוא סביב משחקי חוף, אני חושב שחייב להיות מטקות.

ואני מקווה שהג'ט סקי הוא גם מירוץ מאתגר נגד מספר מתמודדים, ולא רק אנושיים. הבטיחו לנו משחקון יותר טוב מ'וויב רייס' עצמו, ואני מקווה שלא התכוונו רק לשליטה.
רונן, הג'ט סקי נראה לי שווה ערך לגולף עד שאני אקבל עליו עוד פרטים. מרגיש כמו משחק חצי שלם, אבל אתה לא הולך לחזור אליו אחרי החודש הראשון. דו קרב החרבות נשמע לי כמו משהו ממש טוב, אבל קשה לדעת אם הוא באמת יגרום לי לחזור אליו, או שהוא פשוט יהיה כמו הבוקסינג.
לגבי זריקת הדיסקוס, זה כמובן שווה ערך לבייסבול. מראה שהשלט מזהה את התנועה טוב מאוד, אבל אין לו שום אפיל עבורי.

על כל פנים, אני נוטה להאמין שלא יהיו מטקות, אבל אם יהיו מטקות אז זה יהיה עצום, כי זה באמת משחק שיכול להיות גדול עם 1:1. אני אישית נוטה להאמין שיהיה כדור עף חופים נוסח ווי ספורטס. זה נשמע לי כמו מחליף לא רע לטניס...

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#9   פורסם: 18.07, 13:45

אני גם חושב לקנות את המשחק אבל אני אשמח אם ישימו לפחות 2 מושן פלוס בשביל מולטיפלייר
כי זה סתם יהיה אידיוטי לשחק עם חבר שיש לך מושן פלוס ולו אין

-Wii-
25.2.06

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Dezaster

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 18.07, 13:55

אני לא מבין את חלקכם, אתם גיימרים רציניים כבר שנים ואתם מתלהבים ממשחק כזה?
לדעתי המשחק הזה לא אמור לפנות אליכם בכלל, אלא לאנשים שלא מגדירים עצמם כגיימרים.

אני לא מבין איך אנשים שלוקחים משחקים ברצינות ומבינים בתעשיה יכולים לצפות כלכך למשחק כזה.

נערך לאחרונה על ידי Dezaster, 18.07 בשעה 14:00.

Ape shall never kill Ape

תאכילו את הביצה הקטנה!

חזרה לראש העמוד

כתב Vgames

#11   פורסם: 18.07, 14:41

Dezaster
ציטוט:
צפה בהודעה

אני לא מבין איך אנשים שלוקחים משחקים ברצינות ומבינים בתעשיה יכולים לצפות כלכך למשחק כזה.
מבחינה עקרונית, אין קשר בין השתיים.
העובדה שהוא פונה ללא גיימרים לא אומרת שהוא לא מעניין גיימרים.
בניגוד למשחקי הארדקור, שבד"כ רק גיימרים אוהבים אותם, משחקי קאזו'ל קורצים גם לגיימרים ה"רציניים".
ואנחנו רואים את העובדה הזאת על כל הפלטפורמות בתקופה האחרונה בעיקר.

בלי קשר,
בינתיים אני לא מתלהב מ Resort.
הפריזבי נראה משעמם, האופנוע ים נראה פשטני מידי. (למה לא WaveRace חדש?!)
החרבות נראה מעניין, אבל אני לא יודע כמה כמה הוא באמת יהיה כיף בסופו של דבר.

מה שכן, התוסף פותח המון אפשרויות חדשות, ויש לו המון פוטנציאל.
נכון, אמרו את אותו דבר על ה WII מההתחלה, אבל אז הוא לא זכה לפופולאריות שלה הוא זוכה היום.

בניגוד לרוב התוספים, אני מקווה שמפתחים יתחילו לעבוד עם זה כמה שיותר, ושהוא יהפוך לסטנדרט.
במידה וזה יקרה, או שנינטדנו מתכננים שזה יקרה, אני מניח שהם גם יוציאו Wiimote חדש עם התוסף מובנה.

נערך לאחרונה על ידי עוז גלעד, 18.07 בשעה 14:43.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#12   פורסם: 18.07, 14:51

Dezaster
ציטוט:
צפה בהודעה

מה שעוז גלעד אמר הוא די נכון. רק בגלל שמשחק נבנה ל-non gamers לא אומר שגיימרים ישנאו אותו אוטומתית, או שלא יצפו לו. אני אישית מצפה לו, אבל בצורה קצת שונה ממשחקים רגילים.

בד"כ כשאני מחכה למשחק מסוים זה משום שאני מת לשחק בו לבד ולהנות מכל טיפה של אדירות שיש בו, אבל במשחק הזה המצב הוא הפוך לחלוטין, אני מחכה למשחק הזה כי אני רוצה לשחק בו עם אחרים, וגם אחרי שאשיג אותו אני לא אנסה את המשחקים בשביל לראות איזה מהם הוא הכי טוב, אלא בכדי לראות איזה מהם הוא הכי טוב בחברותא.

עד היום כאשר חברי באים אלי הביתה אנחנו משחקים בטניס של ווי ספורטס. המשחק הזה פשוט נהדר, ויש לו ערך שיחוק מחדש אינסופי כמעט. הוא מצד אחד כל כך פשוט, מצד שני הוא מאוד תחרותי, אני וחבריי כבר מכירים הרבה מהטריקים שיש במשחק, וכל מיני "באגים" (ישנה מכה מסוימת שעוברת דרך הדמות שאי אפשר לפגוע בה, אנו קראנו למכה הזו "הבאג"), שאנו מנצלים לטובתנו. מה שכל כך טוב בטניס זה שזה משחק מהסוג של Easy to use, Hard to master, ואני מת לעוד כמה משחקים כאלה על הווי שלי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של louweed

משתמש רציני

#13   פורסם: 18.07, 15:48

הנקודה העיקרית היא , שאנחנו לא יודעים כמה יעלה התוסף.
ביננו , המשחק הכי מעניין מבין השלושה שהוצגו הוא החרבות, וב-50 דולר לא תקבל את המשחק הזה (הוא יהיה על הדיסק , אבל לא תוכל לשחק בו , כי תצטרך עוד תוסף כדי באמת להנות ממנו ב-2 שחקנים)
כך שבהנחה שהוא עולה 20$ נוספים זו הולכת להיות רכישה של כמעט ווי-פיט (70 דולר למשחק) או גיטר הירו.

בנוגע לוויב-רייס: רק אני חושב שאין בכלל צורך בתוסף בכדי לעשות כזה משחק ?
נראה כאילו רוב התנועות שרג'י עשה (בשילוב התנועה על המסך ) היו יכולות להקלט גם ע"י הווימוט הרגיל (סיבוב של הווימוט על צירו , והטיה TILT כמו במריו קארט)

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#14   פורסם: 18.07, 16:03

הם לא בונים לדעתי את כל המשחקים במיוחד לתוסף, והתוסף יגיע עם המשחק + קונדום מוארך, ב-50 דולר. אתה לא קונה את התוסף בנפרד.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#15   פורסם: 18.07, 16:22

דא"ג סרטון (ארוך) על החרבות.

http://www.gametrailers.com/player/37144.html

נערך לאחרונה על ידי F.P, 18.07 בשעה 16:39.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש צעיר

#16   פורסם: 18.07, 17:25

אם אני לא טועה, הראו משחק נוסף של חרבות בתערוכה, חוץ מהמשחק של האחד נגד השני, של שחקן יחיד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של louweed

משתמש רציני

#17   פורסם: 18.07, 17:32

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
הם לא בונים לדעתי את כל המשחקים במיוחד לתוסף, והתוסף יגיע עם המשחק + קונדום מוארך, ב-50 דולר. אתה לא קונה את התוסף בנפרד.
ידוע שהוא יגיע עם המשחק, התכוונתי למשחק בשני שחקנים.
אני בטוח שה-AI של המחשב יהיה כמו בטניס (רפטיטיבי ומשעמם אחרי שמסיימים אותו פעם אחת), ולכן המחיר שנקבתי הוא המחיר הריאלי למשחק.

נערך לאחרונה על ידי louweed, 18.07 בשעה 17:44.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#18   פורסם: 18.07, 18:46

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן, הג'ט סקי נראה לי שווה ערך לגולף עד שאני אקבל עליו עוד פרטים. מרגיש כמו משחק חצי שלם, אבל אתה לא הולך לחזור אליו אחרי החודש הראשון. דו קרב החרבות נשמע לי כמו משהו ממש טוב, אבל קשה לדעת אם הוא באמת יגרום לי לחזור אליו, או שהוא פשוט יהיה כמו הבוקסינג. לגבי זריקת הדיסקוס, זה כמובן שווה ערך לבייסבול. מראה שהשלט מזהה את התנועה טוב מאוד, אבל אין לו שום אפיל עבורי.
דין, אין ספק שקיבלנו פרטים ראשונים ולא מלאים בלבד. אבל לו רק בזכות הרשמים המאוד טובים מהשליטה, ומה שהיא תורמת לכיף, זה נראה לי נהדר. ואני לא חושב שבמקרה הצוות של 'וויב רייס' עובד על פעילות הג'ס סקי במשחק. הוא יהיה הרבה יותר כיפי ממה שהגולף אי פעם היה.

ציטוט:
על כל פנים, אני נוטה להאמין שלא יהיו מטקות, אבל אם יהיו מטקות אז זה יהיה עצום, כי זה באמת משחק שיכול להיות גדול עם 1:1.
למה אתה חושב שלא יהיה? זה משחק חופים די מובן מאליו

Dezaster
ציטוט:
אני לא מבין את חלקכם, אתם גיימרים רציניים כבר שנים ואתם מתלהבים ממשחק כזה? לדעתי המשחק הזה לא אמור לפנות אליכם בכלל, אלא לאנשים שלא מגדירים עצמם כגיימרים. אני לא מבין איך אנשים שלוקחים משחקים ברצינות ומבינים בתעשיה יכולים לצפות כלכך למשחק כזה.
אולי דווקא משום שאנחנו מבינים בתעשייה, לכן אנחנו יודעים להבדיל בין משחק קאז'ואל שעשוי להתאים גם לנו, לעומת משחק קאז'ואל שלא. ואנחנו גם יודעים לזהות משחק חדשני באמת, ולדעת שהמראה החיצוני אינו הסיפור היחיד שיש למשחק.

כפי שתמיד אמרתי, וכפי שגם ציינו כאן: לא כל משחק קאז'ואל לא יכול להתאים גם להארדקור. 'גיטר הירור ודומיו הם גם משחקים שמתאימים לקאז'ואל, אך הם נוחלים הצלחה יתרה גם אצל ההארדקור.

יותר מאשר 'ווי ספורט רסורט' מתאים לקאז'ואל, הוא מתאים קודם כל לאוהבי המולטי והמסיבות. אני אוהב יותר את הסינגל, אבל עדיין זה יהיה משחק חדשני באמת, ואולי היחיד שהחברה תסכים לשחק אתי. בזוג או בקבוצה הוא יהיה פשוט אדיר

עוז גלעד
ציטוט:
בניגוד לרוב התוספים, אני מקווה שמפתחים יתחילו לעבוד עם זה כמה שיותר, ושהוא יהפוך לסטנדרט.
הוא יהיה סטנדרט. מיאמוטו אמר שבעתיד כל שלטי הווי-מוט יהיו מצוידים בטכנולוגיה הזו.

louweed
ציטוט:
בנוגע לוויב-רייס: רק אני חושב שאין בכלל צורך בתוסף בכדי לעשות כזה משחק ?
כדי לשחרר גז אתה מסובב את הווי-מוט על צירו. זו תנועה עדינה מאוד שעד כה לא זוהתה בכזו יעילות. אבל גם אם החשיבה שלך נכונה, מה רע? אם הפעילות הזו מקבלת כאלה רשמים חמים, אני באמת לא 'אחפש אותו' משום שלא מנצל את התוסף.

תגידו, בכלל קראתם את הרשמים על המשחקונים? גם אני נשמעתי כמוכם, אך התלהבתי יותר ויותר ככל שקראתי יותר.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#19   פורסם: 18.07, 18:56

louweed
ציטוט:
צפה בהודעה
ידוע שהוא יגיע עם המשחק, התכוונתי למשחק בשני שחקנים.
אני בטוח שה-AI של המחשב יהיה כמו בטניס (רפטיטיבי ומשעמם אחרי שמסיימים אותו פעם אחת), ולכן המחיר שנקבתי הוא המחיר הריאלי למשחק.
אבל זה משחק ששם דגש על המולטיפלייר והמסיבה, כך שה-AI אינו רלוונטי ממש. אני חושב.

אני צופה בסרטון שדין פרסם כאן של החרבות, וזה נראה לי כל כך זורם ונותן תחושה של שליטה יותר מבעבר. אני מאמין שזה יהיה כיף לשחק בזה, הרבה יותר מאשר זה כיף לצפות בזה. ואני נהנה מאוד לצפות בזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מכביסט

נינג'ה בלגי

#20   פורסם: 18.07, 20:15

ברירת מחדל nitendo4life!!!

אין על ניטנדו...איזה חזק האופנוע ים!!!
כל פעם מפתיעים מחדש איזה מקוריות!!!
ניטנדו אששששששש

איזה ציטוט:
עוד ילד "אני לא אוהב פלאפל",תסתכל טוב טוב במראה ותראה כמה אתה אוהב את זה?
נערך לאחרונה על ידי Fizz, היום בשעה 19:54
הקהל ההכי טוב בארץ בכל מצב:http://img172.imageshack.us/img172/4...36166c1jb7.jpg

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של louweed

משתמש רציני

#21   פורסם: 18.07, 21:27

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל זה משחק ששם דגש על המולטיפלייר והמסיבה, כך שה-AI אינו רלוונטי ממש. אני חושב.
פספסת את הנקודה : גם אני חושב שזה משחק מולטי, ולכן המחיר שלו הולך להיות יקר , כשקונים עוד motionplus.
עדיין לא הכריזו על המחיר , אבל אם נינטנדו לוקחת 10$ על מוצר פלסטי (הגה, זאפר) נראה לי שעל הmotionplus היא תיקח יותר..

חזרה לראש העמוד

JJS

האווטר המגניב של JJS

משתמש רגוע

#22   פורסם: 18.07, 21:38

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אני לא טועה ביפן הווי לא מגיע עם ווי ספורט. אז ככה שלא נראה לי שבגל שהוא לא בא ב"חינם" הם ישקיעו בו, אולי מסיבות אחרות. (אני מקווה - אונליין יהיה מגניב )

איזה משחקונים הייתי רוצה? אמממ לא יודע.. חח האופנוע ים נראה מגניב, וגם ה"חרבות".
מטקות כבר אמרו... מה עוד עושים בים?! חחח על האש?! חחחחח סתם לא יודע קיצר..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 18.07, 22:16

JJS
ציטוט:
צפה בהודעה
מטקות כבר אמרו... מה עוד עושים בים?! חחח על האש?! חחחחח סתם לא יודע קיצר..
משחקון שמשחרר את המנפנף שבך.
צריך לעשות כדורעף חופים או משו.

קרדיט לזאוס השני על החתימה.

סוף סוף אני בלייב, התכוננו לראות אותי באונליין.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של JR. Bowser

משתמש עצבני

#24   פורסם: 18.07, 22:35

MISTER MASTER
ציטוט:
צפה בהודעה
משחקון שמשחרר את המנפנף שבך.
צריך לעשות כדורעף חופים או משו.
באמת חייבים לעשות איזה משחק על החוף כמו כדורעף/כדוריד,פשוט חייבים!!!

{מכין חתימות... מי שרוצה שידבר איתי באימייל או בפרטי}
גם אני עברתי 1XX הודעות

^
זה אני

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#25   פורסם: 18.07, 22:40

JR. Bowser
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת חייבים לעשות איזה משחק על החוף כמו כדורעף/כדוריד,פשוט חייבים!!!
http://www.dbtechno.com/gaming/2008/...ts-wii-review/

יש, אבל הוא לא מיודעמה טוב. אבל זול.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#26   פורסם: 19.07, 01:04

כן ודרך גב יש עוד משחק כדורעף חופים אחד במשחק מיסבה בשם DACASPORT שיש לי והוא לא משהו רואים שלא השקיעו בו עבודה לא יודע לדעתי לעומת זאת מטקות יהיה דבר מאוד נכון אם יעשו אותו טוב ולדעתי יכול להיות שיהיה גם כדורגל חופים מי יודע זה רעיון אדיר והרבה אנשים אוהבים כדורגל בקיצור יש לאן להתפתח עם המשחק כמובן למי שאוהב סוג של משחקים כאלה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של louweed

משתמש רציני

#27   פורסם: 19.07, 01:14

אל תצפו למטקות , זה ממש לא נפוץ בעולם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gilnd

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 19.07, 01:56

המשחק "מטקות" לא הומצא בישראל?

לנצח אצלי בלב!
אותך אני אוהב!
הפועל תל אביב לעולם ועד!!!

רוצה להרוויח כסף בלי להתאמץ? לחץ כאן - http://bux.to/?r=gilnd

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#29   פורסם: 19.07, 10:29

JJS
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אני לא טועה ביפן הווי לא מגיע עם ווי ספורט. אז ככה שלא נראה לי שבגל שהוא לא בא ב"חינם" הם ישקיעו בו, אולי מסיבות אחרות.
אכן הוא לא בא בחינם ביפן, ולוקחים עליו מחיר של משחק מלא, אבל הוא מוכר ממש טוב. אבל במערב זה לא ככה, במערב אם הוא לא היה בא בחינם המצב של הווי היה שונה לחלוטין, כי אנשים רבים קונים את הקונסולה בשביל המשחק, ולא את המשחק בשביל הקונסולה. אני חושב שנינטנדו יכולים עכשיו כבר להפריד את ווי ספורטס מהווי, והוא יגיע לראש טבלת המכירות, כי אנשים למדו שווי ספורטס, עד כמה שהוא טק דמו, זה משחק ששווה לקנות אותו. זה גם למה עכשיו זה זמן טוב להוציא המשך (למרות שגם את ההמשך הם שמים בבאנדל בכדי להגדיל את המכירות).

על כל פנים, אני נוטה להאמין שהם כן ישקיעו בו יותר, משום שקודם כל יש להם כבר את הקונספט של איך המוצר צריך להיות (אתה תתפלא לדעת כמה זמן מושקע בזה), וגם תנועה של 1:1 מין הסתם דורשת תכנות מושקע יותר. כמוכן המכירות של זה במערב קצת פחות מובטחות מאלו של ווי ספורטס, ועל כן הם צריכים לגרום למוצר להראות מושך יותר (כאשר אחת מהדרכים זה לשים אותו בבאנדל).

כמובן שהם גם יכולים להוציא משחק עם 5 משחקונים לא מושקעים, ועדיין אנשים יקנו את זה, אבל אני מאמין שהמשחק ירגיש הרבה יותר "שלם" מווי ספורטס, שלמרות שאני גם היום משחק בו, אני יכול להעיד שהוא מרגיש לא שלם.

נב. בגלל מה שעדי אמר לעיל אני בספק רב שמטקות יופיע.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#30   פורסם: 19.07, 10:35

מה אמרתי לעיל? אמרתי שאני די בטוח שכן יהיו מקטות

מה שכן, החלק של הג'ט סקי מיוצר על ידי האנשים של Wave Race N64 ואגוצ'י, האחראי על המשחק, אמר שהוא יהיה עמוק יותר בגרסת ה-WiiSports Resort. אז נכון שזה יכול להיות סתם קישקוש, אבל אני כן מאמין שיש מצב שנינטנדו תעלה קצת את הרמה בכותר הזה כדי לגרום לאנשים להתקדם בהמשך למשחקים נוספים.

כלומר, WSR יהיה כותר מגשר.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames