לעזאזל עם סגה. מה הם עושים לסוניק מה? קודם rpg שלא קשור לכולם שבטח יקבל ציונים גבוהים רק כי הוא של biowre ועכשיו זלדה wanna be? מה נסגר איתם. אני אומר לכם ככה
הם מחליטים מה הם יעשו עם סוניק רק שהם אחרי ג'וינט או משהו.
והכול הכול הם עושים חוץ ממשחק דו מימדי נורמלי (החדש משלב גם זווית 3d ועדיין לא סילק את בני האנוש)
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
לעזאזל עם סגה. מה הם עושים לסוניק מה? קודם rpg שלא קשור לכולם שבטח יקבל ציונים גבוהים רק כי הוא של biowre ועכשיו זלדה wanna be? מה נסגר איתם. אני אומר לכם ככה
הם מחליטים מה הם יעשו עם סוניק רק שהם אחרי ג'וינט או משהו.
והכול הכול הם עושים חוץ ממשחק דו מימדי נורמלי (החדש משלב גם זווית 3d ועדיין לא סילק את בני האנוש)
אני חושב שדווקא הליכה לכיוון זלדה זה המפתח להצלחה מחודשת של הפראנצ'ייז, פלאטפורמה מהירה לא מתאים לסוניק בדור התלת מימד.
דווקא יכול להיות טוב, עולם עצום עם מקדשים שהם בעצם פאזל שסוניק פותר דרך היכולות מהירות שלו. סאגה הידרדרה בעשור אחרון, נהייתה מין שם נרדף לכשלון שפעם היה אגדה.
אה... אני מעדיף להיות אופטימי. אני לא ממש יודע למה לצפות, אבל אני כן שמח לראות את סגה מנסה כמה דברים שונים עם סוניק ובסוף נראה מה נדבק.
אין ספק שזה דור מפתיע.
עלית על העניין. אני חושב שסגה מפחדת מדי לעשות אותו לגמרי דו מימדי לקונסולות הם מפחדים כנראה שאולי אם הוא יהיה דו מימד הוא לא ימכור הרבה (שזה בולשיט) אז מה הם יעשו הם יודעים שסוניק פופלארי ומנסים להדביק אותו לכל דבר. הסוניק הבא סוניק שטיפת ריצפות.
הwii mote זה מקל הספונג'ה שלך וסוניק צריך לרוץ מהר מהר בבתים ולנקות הוא יכול להשתמש בחומרי ניקוי שונים ואפילו לבקש עצה מאמא.
תצחקו בעיני לא רחוק היום.
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
אם יעשו את סוניק דו מימד באותו אופן שועשים את ווריו - מבחינת האנימציה אני מתכוון - ולא מגה מן, אז הוא יהיה קניה בטוחה. כן גם ווריו הוא קניה בטוחה אבל בשלב מעט יותר מאוחר.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
אם יעשו את סוניק דו מימד באותו אופן שועשים את ווריו - מבחינת האנימציה אני מתכוון - ולא מגה מן, אז הוא יהיה קניה בטוחה. כן גם ווריו הוא קניה בטוחה אבל בשלב מעט יותר מאוחר.
אתה יודע אני קניתי את god of war בזמנו לפס 2 וסיימתי אותו בשלושה ימים את יושי איילנד לקח לי לסיים שלושה שבועות על הgba (במצב של פרפקט בכל השלבים) אני הרגשתי הרבה יותר מרומה מהקנייה של god of war שהיה טוב אבל לא היה שווה קנייה מלאה מבחינתי. יושי איילנד היה שווה כל שקל.
דו מימד זה לא תמיד ערבות לאורך חיים קצר (למרות שרוב הזמן כן) אני חושב שנינטנדו לא תרשה לעצמה להוציא משחק דו מימדי לwii שאין לו replay valve אחרי שעל הסנס ראינו משחק כזה.
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
טוב, רק שמועות בינתיים, אבל ככל הנראה זה מה שיהיה בכתבה על המשחק:
1. משחקיות ממבט ראשון (האם סגה קוראת את הפורום?!)
2. אלמנטים מערביים של RPG
3. לא יתמוך ב-MotionPlus (שתכלס, העובדה הזו כבר מראה לי שזה כנראה לא נכון, כי המושן פלאס נחשף רק שבוע שעבר, קשה לי להאמין שנינטנדו פאוור ידעו עליו קודם).
4. ינחת ב-2009, בלעדי ל-Wii
טוב, זה מה יש כרגע, קחו את זה עם שק של מלח ותפוז אדום.
טוב, רק שמועות בינתיים, אבל ככל הנראה זה מה שיהיה בכתבה על המשחק:
1. משחקיות ממבט ראשון (האם סגה קוראת את הפורום?!)
2. אלמנטים מערביים של RPG
3. לא יתמוך ב-MotionPlus (שתכלס, העובדה הזו כבר מראה לי שזה כנראה לא נכון, כי המושן פלאס נחשף רק שבוע שעבר, קשה לי להאמין שנינטנדו פאוור ידעו עליו קודם).
4. ינחת ב-2009, בלעדי ל-Wii
טוב, זה מה יש כרגע, קחו את זה עם שק של מלח ותפוז אדום.
אלוהים ישמור אותי, די! איך איך יכול להיות שהם כל כך עיוורים למה שאנשים רוצים אייך? מה כולה ביקשנו ?? זה כבר מתחיל להיראות כאילו הם עושים דווקא. אתם רוצים לפתח משחק rpg מערבי לווי? סבבה אני מעוניין אבל עזבו את סוניק בצד לעזאזל תפתחו ip חדש ורציני זה רק יועיל גם לכם וגם לסוניק
(אנחנו יודעים שאתם קוראים את זה סגה! עלינו עליכם)
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
הרבה יותר קל למכור משהו עם השם סוניק בתוכו, בעיקר לקהל של ה-Wii. נחכה נראה מי המפתחת ואולי נדע יותר.
יותר קל להם זה יותר משעמם לי, ממש לא בא לי לשחק בתור סוניק עם חרב. מה גם שהעולם של סוניק מגביל יש מגבלה לעומק שהם יגיעו אליו הרי משחק של סוניק כיום זה בעיקר לילדי 8-11 כלומר משחק פשטני להדהים ולא בצורה חיובית. מבאס מבאס לראות משאבים מבוזבזים ככה.
שהכסף יכל ללכת למשחק דו מימדי ברמה של וואריו, ובלעדי לווי.
טוב נו נקווה שכמו שאמרת ההצלחה של ווריו תתן להם שכל.
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger