Halo 3 הדיון הרשמי
תוכן עניינים
1)הקמפיין-עלילה
2)המולטי פלייר
3)אפשרויות אחרות
4)אצ'יוומנטים ודברים תוך משחקיים
5) קישוריות
עידכונים לHALO 3 (קרדיט לGULMER):
- עדכון חדש למשחק יגיע בקרוב, ויאפשר לכם בין היתר לראות את ההתקדמות שלכם בRanked Games בכל קטגוריה של המשחק
- כבר יש שמועות על הכרזה על מפות חדשות בתערוכת Penny Arcade Expo הקרובה
- לפי מודעות דרושים באינטרנט, יש סיכוי שפרוייקט הסרט של פיטר ג'קסון מתחיל להתממש.
הקמפיין:
הקמפיין של המשחק הוא משחק נגד בוטים בעלי אינטליגנציה מלאכותית ( משחק מול האקס בוקס) בעל תשעה שלבים מרהיבים ביופיים.
יש לכם אפשרות לשחק SOLO (לבד)שלא מחייב חיבור ללייב, או לשחק Co-Op (שיטוף פעולה) אם עד 4 שחקנים מהרשת , מהבית שלכם, או מעורב. שצורך לייב אם אתם משחקים אם אנשים מבתים אחרים.
(לדוגמא:אתה ואח שלך בקונסולה שלכם ויש עוד זוג חברים שלך שמשחקים כל אחד דרך הקונסולה שלהם)
במשחק השלישי בטרילוגיה של HALO(המתקיים בערך במאה ה26) אתם משחקים את מאסטר צ'יף (Master chief) , לוחם בצבא בני האדם והשורד האחרון מפרויקט Spartan II (סופר חיילים) ,הנלחמים ב "קווננט" Covenant- ברית בין גזעי חייזרים שונים,
וב-"פלוד"Flood- גזע חייזרים טפילי המאיים להשמיד את העולם.
במשחק השלישי את תקפצו לנעליו הגדולות של MC בקרב האחרון להצלת כדור הארץ הקטן שלנו מהשמדה ולסיים את הטרילוגיה הנהדרת הזאת .
בכדי להצליח במשימה הגדולה הזאת יעמדו לרשותכם כלי רכב חדשניים וכלי נשק עוצמתיים גם של בני האדם וגם של הקווננט ואף עזרה של הדמויות האחרות במשחק. (או החברים בCo-op)

מומלץ מאוד לקרוא/לשחק במשחקים הקודמים בסדרה שיצאו לXBOX הראשון למחשב האישי.
את הראשון ניתן להוריד בלייב תמורת 1200 נקודות או האפשרות היותר טובה לדעתי, לקנות אותו למחשב האישי ב100ש"ח.
המולטי פלייר:
אפשר לקרוא לו "הדובדבן שבקצפת" של המשחק.
המולטי פלייר הוא פשוט מדהים!
ניתן לשחק אם עד 16 אנשים לחדר בשלל סוגי משחקים שונים!( אחל ממשימות כמו להשיג את הדגל, למלחמות כוללות כלי רכב ענקיים ואפילו קרבות של חרבות לייזר!)
בין אם זה משחקים לכיף או משחקים לדרגות (אפשר לעלות רמות/דרגות במשחק)
בכל אחד מהם יש המון מצבי משחק שונים ומשונים שתמיד תצליחו למצוא את מה שאתם הכי אוהבים!
במולטי פלייר אתם יכולים לבחור איך להיראות!
בין אם אתם SPARTAN או ELITE, יש לכם שלל סמלים, שריונות, וצבעים לעשות את הדמות הייחודית שלכם ולצאת לעולם בגדול ולקרוע אנשים!
למתחילים במולטי פלייר- לפני שתתחילו לשחק מומלץ להוריד יש את חבילת המפות הHEROIC ואת המפה החינמית Cold Storage ואם יש לכם נקודות לקניה, תורידו את חבילת המפות הLEGENDARY בסכום של 600 נקודות (שווה כל שקל).
אחרי זה כנסו אתר של בנג'י Bungie.net הירשמו וזה רק יעזור לכם אחר כך! (מופיע ב
שורה תחתונה-אם המולטי פלייר המשחק יחזיק אצלכם הרבה מאוד זמן!
אפשרויות אחרות:
א) Custom Games- משחק בהתאמה אישית! שבו אתם יכולים לעשות מה שבא לכם בעיקרון.
בין אם זה לעשות משחק אחד נגד השני לא בלייב אלה אם מישהו שמשחק איתך על הקונסולה, או בלייב נגד האחרים, בשלל משחקים שונים ולהיות ככה הוסט (מארח) בלייב!
ב)Forge- נותן לכם את האפשרות לקחת מפה קיימת ואז לשנות אתה כרצונכם ולבנות ממנה משהו חדש לגמרי!!!
מדריך מורחב יותר בקשר לFG יתפרסם כאן מאוחר יותר.
ג) Theater- המשחקים האחרונים ששיחקתם יופיו שם ואתם יכולים לראות אותם כסרט!(גם המולטי פלייר וגם הקמפיין)
לעבור ממצב גוף ראשון לשילישי, לראות במצלמה חופשית, להריץ קדימה אחורה, לעצור, לעשות סקרין שוטים!
זה פשוט מדהים מדהים מדהים!!!
מומלץ מאוד, פשוט וקל לתפעול (ואם קשה לכם יש במארז המשחק פוסטר בצד אחד ובצד שלי כפתורים שליטה גם לTheater)
אצ'יוומנטים ודברים תוך משחקיים
במשחק יש גולגולות מיוחדות שאותם מוצאים בזמן המשחק ותקבלו אצ'יוומנטים על 9 מתוך 13 גולגלות .
אני הוסיף ב"קישוריות" את הסרטון שמראה איך מוצאים את כל הגולגולות ויש עוד דבר חשוב מאוד מאוד!!!
1)כשאתם רוצים למצוא גולגולת אתם חייבים לאתחיל את השלב מאתחלה !
2) שימו לב שיש לפעמים תנאי מסויים בכדי שהגולגולת תופיע/ לא תיעלם!
עכשיו בקשר לגולגולת IWHBYD שבשלב השביעי, אחרי שתראו את הסרטון על מה אני מדבר,
אני רוצה להגיד דבר חשוב מאוד!
יש המון המון גרסאות שונות לאיזה טבעות צריכים לקפוץ באיזה סדר!
אחרי יותר מ6 נסיונות של להשיג את הגולגולת (כל נסיון = לעבור את השלב!)
מצאתי את הקומבינציה הנכונה לעשות את זה!!!
והקומבינציה היא: 4-6-5-4-5-3-4 !
מתחילים כמובן מ4 ואז 6.
מי שצריך עזרה באציוומנטים או רוצה להוסיף כל מיני דרכים וטיפים לעשות אצ'יוומנטים מוזמן לכתוב כאן ואני הוסיף!