כל שבט זה יהיה יצור אחר...הקטע פה זה שהגזע שלך יהיה עליון על האחרים ולא "בשותף" אתם..כמו בני האדם...האבות הקדמונים שלנו נלחמו והכחידו את האדמים הקדמונים האחרים (הנאטרטלים או איך שלא כותבים את זה) ואז כשהם שלטו בעולם הם התחלקו והתחילו להרוג אחד את השני(התחלקו למדינות ועמים והתחילו להרוג כל מה שזז)
ממש לא נכון...לשלב הציווליזציה "יזכה" להגיע רק השבט שלך...יהיו ערים אחרות עם יצורים מאותו גזע שלך אבל לכל עיר תהיה תרבות אחרת...ז"א סגנון בנייה שונה(בניינים וכלי רכב),חלקן יהיו ידודיות יותר ירצו לכרות ברית עם כולם ואחרות יהיו אגרסביות יותר ויתקפו כל מה שזז ואחרות יהיו איפה שהו בינהם....לדעתי לכרות ברית בשלב השבט זה רעיון טוב רק אם אין לך כוח לקנות כלי נשק ולתקוף אותם..כשתעבור לשלב הסיווליזציה לבריתות האלה כבר לא יהיה שום ערך אסטרטגי/כלכלי זה רק ישפיע לך על סוג התרבות שלך(יש כזה דבר כמו בלאק אנד וויט שמראה לך איפה התרבות שלך נמצאת ביחס לתרבות חברתית ,אגסיבית ובינהם)
כמה דברים לא נכונים אמרתם על המשחק ועלי...כאמרתי שרק שבט אחד יזכה להגיע לשלב הסיביליזציה,הכוונה לשבט אחד מהכוכב שלך!...זה לא אומר שבכל הכוכבים האחרים ביקום יהיו תקועים בשלב השבט...דבר שני אני צודק כשאני אומר שבשלב הסיביליזציה(כבר נמאס לי לכתוב את המילה הזאת!) יהיה רק גזע אחד של יצורים!כל הערים שונות זו מזו אבל בכולן חיים אותם סוגי חייזרים(הגזע שלך!) אני אשלח גם סרטון ששם תאלצו לאמץ את הענינים והאוזנים כדי לשמוע ולראות שבעירים אחרות יהיה אות אותו גזע,ואת זה יגיד לא אחר מוויל רייט..
אבל לא יהיה סוף, זה כמו סימסיטי, הגעת למצב שכל העיר שלך מלאה ואין לך עוד מה לבנות.
והתושבים לא צריכים כלום לא בתים לא חנויות ולא עבודה, והמיור רייטינג 100+..
הנה אתר עם 6 סירטונים יש שמה שני עמודים כל עמוד עם 3 סירטונים.
רוב הסירטונים לא כל כך מעניינים אבל יש שני סירטונים שמדמקדים בעורך הU.F.O (עורך החלליות).
רואים את החלקים ואיך הם עובדים והכל. http://www.gamesradar.com/f/exclusiv...08121328510005
תיהנו.
נ.ב
אם מישהו חושב שזה אשכול טוב ואהבתם את הסירטונים תמליצו לנעוץ.