אני מנסה לעשות את המגדיל אם הגלגלת אבל זה לא עושה לי כולם ;~;
ואואואוהוואוהאוואו ;~;
אתה בטוח שסמתה את הסמן על החוליה שרציתה להגדיל.
כדי להגדיל צריך לשים על החוליה שאתה רוצה להגדיל בלי ללחוץ ואז לגלגל בגלגלת.
שים לב כשאתה שם אתה הסמן על החוליה היא משנה את הצבע לגוון סגול כזה.
אתה בטוח שסמתה את הסמן על החוליה שרציתה להגדיל.
כדי להגדיל צריך לשים על החוליה שאתה רוצה להגדיל בלי ללחוץ ואז לגלגל בגלגלת.
שים לב כשאתה שם אתה הסמן על החוליה היא משנה את הצבע לגוון סגול כזה.
תומצ'יק מה נשמע?
שמע אחויה שאתה שם את הסמן,זה נהיה לך סגול שקוף כזה אם אתה רוצה להשמין תגלגל את הגלגלת למעלה אל תזיז את העכבר רק את הגלגלת העכבר להזיז אותו זה לא נחוץ כלל
טום ניפגש ביום שני בכיתה אה? איזהכיף היה אתמול בלונה פארק?
מה אכפת לי שאתה וותיק ועוד יותר לא אפכת לי שאתה תקוע 5000 בהודעות,ואני לא מדבר על כל הודעות שלך אני מדבר רק על הודעה הזאת אז תרגיע את האגו שלך!
יוםטוב.
בבקשה תשמרו על סדר, זה ת'רד שאלות ובעיות ולא OT .....
אבל הוא אמר שהגלגלת לא פועלת בשום מקום אז הבעיה בעכבר.אלה עם הוא לא הבין אותי נכון וניסה במקום אחר במישחק ואז זה אומר שיש בעיה במשחק עצמו.
אני רציתי שתבדוק את הגלגלת מחוץ למשחק ואם היא לא פועלת זה אומר שיש לך בעיה בעכבר.
טוב אני יודע שבדרך כלל אני עונה לשאלות אבל הפעם יש לי שאלה?
כשמגגיעים לשלב החלל אז אפשר לבנות חללית ואז שולטים באה ואתה קפטן החללית.
מה שמעניין אותי האם אפשר לבנות יותר מחללית אחת?
ומה קורה כשמשמידי את החללית של בונים פשוט אחרת?
ערי יש כל מיני מכשירים שצריך למצוא לחללית אז הם יהיו גם בחללית האחרת או שצריך למוא אותם עוד פעם?
תודה לעוזרים.
טוב אני יודע שבדרך כלל אני עונה לשאלות אבל הפעם יש לי שאלה?
כשמגגיעים לשלב החלל אז אפשר לבנות חללית ואז שולטים באה ואתה קפטן החללית.
מה שמעניין אותי האם אפשר לבנות יותר מחללית אחת?
ומה קורה כשמשמידי את החללית של בונים פשוט אחרת?
ערי יש כל מיני מכשירים שצריך למצוא לחללית אז הם יהיו גם בחללית האחרת או שצריך למוא אותם עוד פעם?
תודה לעוזרים.
כשאתה הורסים לך את החללית אתה צריך לבנות חדשה וזה ממש לא קל כי חללית היא דבר יקר ומסובך ולכן נדרש הרבה זמן לבנות חללית שוב בלי רכיבים מהחלל.
בשלב מסויים את יכול לבנות צבא חלליות כדי ליבדוק כוכבים או לשמור על הכוכב....
כשאתה הורסים לך את החללית אתה צריך לבנות חדשה וזה ממש לא קל כי חללית היא דבר יקר ומסובך ולכן נדרש הרבה זמן לבנות חללית שוב בלי רכיבים מהחלל.
מקווה שעזרתי....
אל תקשיבו לטמבל הזה.. הוא סתם מזיין את השכל בכוונה.
כשהורסים לך את החללית לא קורה כלום. אתה פשוט מתחיל שוב עם החללית שלך, מהכוכב שהכי קרוב לאיפה שהרגו אותך. ואתה לא יכול לבנות "צבא חלליות", אתה רק יכול להתיידד עם אימפריות אחרות ולקבל מהם חללית שטסה איתך לכל מקום.
הפעם נתנאל צודק, לא במה שהוא קרא ליונתן אבל במה שקורה, אתה יכול לבנות חללית אחת בכל פעם או להתיידד עם חלליות של יצורים אחרים או משהו כזה, אומרים את זה בטריילר או משהו כזה.
בקשר לבעיה של הילד ההוא עם החוליות שהוא לא מצליח להגדיל (עם לא פטרתה את זה עדיין לא היה לי כוח לקרוא את זה עד הסוף) אז אתה צריך ללחוץ על המקש הימני של העכבר ואז להשתמש בגלגלת ועם זה לא עובד אז המשחק באמת דפוק
דבר שני יש לי בעיה שדיברו עליה בהתחלה אבל לא מדברים עליה עוד אז נראה לי שפטרו אותה איך שהוא
אני לא מקבל את המכתב של האקתיווציה לדואל
מה אני אמור לעשות אני לא אוכל להכנס לספור באינטרנט
מה אפשר לעשות עפ זה עם יש משהו?
ודבר שלישי עם אני קונה ספור דרך האתר מוריד אותו משם והכל ואז אני מפרמט את המחשב
אני עדיין יכול להוריד אותו מחדש או שאני צריך לשלם שוב?
איך עושים שחלליות אחרות ילכו איתך? ועוד שאלה שאני הולך לכוכב אם שבט אני משגר אליהם הולגרמה הם ניבלים ומתחרפנים אבל אני לא מבין איך אני כובש אותם? אפשר רק להפחיד אותם?
נו על זה אני מדבר ואז אני כמו בשלב היצור רק טיפה יותר גדול ושאני טס נגיד לכוכב אחר שהוא בשלב השבט אז הם מנסים ליתקוף אותי ואחרי שהם לא מצליחים הם מתחרפנים מה זה עוזר לי?
והולוגרמה הענקית זה בכלל בשלב העיר