משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
31.07, 06:34
|
|
Cursed Mountain - משחק אימה בלעדי ל-Wii (תמונות חדשות מהממות, בעמוד 3)
בהכרזה מפתיעה, חברה אנונימית (לפחות בעיניי) בשם Deep Silver, הכריזה על משחק אימה חדש שמפותח מהבסיס לקונסולת ה-Wii. כל הנאמר בפסקאות הבאות הוא, למעשה, תרגום ישיר שלי את קטע המקור, כדי שלא תפספסו שום פרט.
העלילה של המשחק מתנהלת בשנות ה-80 המאוחרות ובמרכזה מטפס הרים מקצועי הנשלח לטפס על הר ענק שבהימלייה במטרה לאתר את אחיו, אשר לאחרונה נעלמו עקבותיו. לפי Deep Silver, מפתחת המשחק, בעוד הוא מטפס בהרים, הוא נתקל בקללה עתיקה: נשמות אנשים שמתו נתקעו בין שני העולמות, לכודים בעולם האופל. במשחק נפגוש כפריים, צליינים, מטפסי הרים, נזירים בודהיסטים, ורוחות רשעות ושדים אשר יחשפו את מסתורי האזור. עכשיו, בהתחשב בכך שגיבורנו אפילו לא משוכנע שאחיו נמצא בין החיים, אני לא משוכנע שהאתגר המאיים הזה שווה את כל זה, אבל אם הוא לא יעשה זאת בכל זאת, איך יהיה משחק?
"בסביבות מרעננות, אווירה קודרת, ושימוש חדשני בשלט ה-Wii, משחק זה יספק חוויה ייחודית ומפחידה", אומר האנס סייפרט, מנהל אולפן הפיתוח של Deep Silver. "החברה שלנו בטוחה ש-Cursed Mountain יסייע לבסס את הנוכחות הבינלאומית שלנו, וגם להרחיב את ז'אנר אימה-הישרדות על קונסולת ה-Wii.
קונספט ארט: אחד הנזירים הלא נחמדים במשחק
לפי Deep Silver, משחק זה יתגאה בגרפיקה מתקדמת ונופים מדהימים. מאחר שעולם המשחק יהיה ב"גג העולם", השחקנים יוכלו לראות את כל העולם של המשחק, מכל משטח. בנוסף, המשחק ינצל את הפוינטר (האינפרה) ואת החיישנים של ה-WiiMote, לצורך חיפוש וקרבות.
למרות ש-Deep Silver עדיין מסרבת לחשוף יותר מדי פרטים על הפרויקט, עדיין מערכת IGN קיבלה טעימה מהאנס סייפרט, אשר גם משמש כמפיק בפועל של המשחק. מיהו בדיוק הגיבור הראשי, מלבד מטפס הרים? "הוא מטפס הרים מקצועי ומנוסה, אשר מוכר בקהילת המטפסים הבינלאומית. הוא דואג רבות לאחיו הצעיר, גם כן טפסן, והוא חש דאגה עמוקה לשאפתנות הרבה שלו הכוללת לקיחת סיכונים", אמר סייפרט. "איכשהו, הוא תמיד חש שאחיו עוד יכניס את עצמו לצרות, וכצפוי, אחיו נעלם כשניסה לחצות נתיב קשה במיוחד שאף אחד מעולם לא סיים אותו בהצלחה".
סייפרט גם הרחיב את הדיבור על השליטה במשחק. "השליטה בדמות היא באופן הברור מאליו, באמצעות האנלוגי, ובמצבים מסוימים, אנו מנצלים את החיישנים בשלט לצורך טיפוס, שיווי משקל, מרדפים וכד', הוא אמר. "אבל כאשר תיכנסו ל"בארדו" (מצב המתרחש לאחר מוות בו הנשמה חייבת להשלים מספר משימות על מנת לעבור לעולם הבא – אשרי 'בבילון'), שהוא עולם האופל, תוכלו לחוש באויבים אך ורק באמצעות הפוינטר של השלט ועל ידי הנפות של השלט, ואפילו תפילה, תוכלו לחסל את הרשע מולכם. אופי התנועות שלכם עם השלט (בסיסי או מורכב), או עם יד אחת או שתיים, מותנים ברמת הקושי של יריבכם".
איך בדיוק מערכת המחוות תעבוד? "הרעיון הבסיסי הוא פשוט לשנן את התנועות אשר מייצגות תנועות של התקפה, הגנה והתפללות. תוכלו להבין איזה סוג מחוות יכול להביס את האויבים והבוסים, ואז תוכלו להשתמש בתנועה כדי "לגאול" אותם. אני חושב שהיינו כאן חדשניים באמת, ועדיין הצלחנו גם לוודא שזה יהיה קל מאוד ללמוד לבצע זאת. זה מאוזן היטב במהלך כל המשחק.
עם שפע של קרבות מבוססי מחוות אשר מתוכננים, האם בעלי ה-Wii יכולים לצפות למשחק אלים עד מאוד? "זו שאלה קשה, אומר סייפרט. "מה שהשחקן יחווה יהיה אלים ומפחיד מאוד. חצי מהאנשים שטיפסו על ההרים האלה מתו שם ונשארו מאחור. לכן, תפגשו גופות, מומיות קפואות, וטקסים בודהיסטיים עתיקים מעוררי פחד. מצד שני, המשחק בבסיסו הוא לא כתישה של זומבים והתזת דם לכל עבר. הוא אלים במובן הסכנות הייחודיות בו ובגלל הסביבה המסוכנת עד מאוד והאויבים המאכלסים אותה. כמובן, לא תוכלו להיות אלימים כנגד רוחות והרים. אז Cursed Mountain הוא אלים, כן, אבל במובן מאוד לא שמרני.
קונספט ארט: הטפסן מתכונן לטיפוס על ההר
למרות שהוא מספק חווית אימה-השרדות, סייפרט לא מאמין שניתן להשוות את Cursed Mountain למשחקים כדוגמת Resident Evil. "מלבד העובדה ששניהם משחקי אימה, לא יהיה קל להשוות ביניהם. Resident Evil הוא משחק אימה נהדר באופן רגיל, אבל Cursed Montain הוא על חקירה של סביבות מציאותיות, בשילוב מערכת קרבות רב תכליתית מאוד", הוא אמר. "תפגשו אויבים רוחניים וזה על הדמות הראשית, אשר מגלה את גבולותיה הפיזיקליים והרוחניים באזור עוין מאוד בעולם. מדובר בשני משחקים שונים לחלוטין, אך עדיין שניהם עשויים לפנות לאותו הקהל בדיוק.
Deep Silver פיתחה מנוע למשחק אשר יפיק את המירב מקונסולת ה-Wii. "המשחק כולו הוא תלת ממדי בזמן אמת", אמר סייפרט. "באמת דחפנו את החומרה של הקונסולה מבחינת אור, שדרים, גאומטרייה, סאונד, ואנימציה. עדיין, Cursed Montain בעיקרו הוא לא על הטכנולוגיה, אלא על חווית הגיימפליי, וגם משחקים עכשוויים רבים אינם מנצלים את החומרה של הקונסולה.
זה המנוע הזה בדיוק שמאפשר מראות מרשימים של העולם הפתוח. "אופי הסביבה מצריך תחושה עצומה של מרחק. הארץ כולה נמצאת בגובה רב, והיכולת לראות 8 ק"מ למעלה (אשרי בבילון ותכונת ההמרות שלו), למרומי ההרים, ואחר כך להביט שוב למטה, הוא חלק חיוני בחוויה. אתם תתחילו מעמק אופייני בהימלייה, וככל שתתקדמו אתם תעלו גבוה יותר ויותר", הוא הסביר.
אז, האם יש לסייפרט כמה מילות סיכום אשר אולי מסוקרנים מהרעיון מאחורי Cursed Mountain? בוודאי. "אנו חושבים שהמשחק הזה מתאפיין ברעיון מקורי עם נושא עכשווי שמעולם לא נוסה במשחקי טלוויזיה עד כה. אנו מקפידים מאוד להישאר נאמנים לדבר האמתי. בהתבסס על זה, אנו עובדים קשה כדי להביא לכם משחק אשר יהיה קל להרים למרבית בעלי ה-Wii, אבל זה יוביל אתכם למה שנקרא 'משחקיות הארדקור'. אני חושב שהתקדמנו הרבה בפיתוח ומקווים שה'אז'ואל וההארדקור ייהנו מאוד מהתוצאה הסופית", הוא אמר.
לטענת סייפרט, Deep Silver מונה 25 עובדים, אבל מכיוון שחברות נוספות מעורבות בפיתוח, הצוות אשר עובד על Cursed Mountain הוא, למעשה, מורכב מלמעלה מ-140 עובדים. המשחק צפוי לצאת במהלך השנה הבאה, 2009.
Deep Silver עוד לא שחררה אף תמונה או סרטון גיימפליי של המשחק בפעולה.
------------------------------------------------
סגור ציטוט
תראו, מלבד הצהרות בומבסטיות, עדיין לא ברור לנו מה איכותו האמתית של המשחק, אך כבר ברור שההכרזה הזו באה משום מקום והיא מפתיעה מאוד. בעבר הכרזות של משחקים "בוגרים" ואלימים כאלה, עם הבטחה למיצוי כוח קונסולה, לא היו שכיחות ל-Wii.
אני בהחלט סקרן, ומקווה מאוד שהחברה תצליח לעמוד בהתחייבויותיה.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 14.08 בשעה 04:23.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
31.07, 06:48
|
|
אחלה ידיעה  אני אוהב משחקי אימה-השרדות מקווה שיהיה טוב ^^
|
ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
31.07, 09:20
|
|
|
מתחיל להסתמן ש2009 תהיה שנה טובה לווי ככל הנראה, מעולה. נקווה שההצהרות הללו לא יהיו רקות מתוכן.
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
31.07, 15:02
|
|
|
shgadlic |
ציטוט: |
 |
|
|
מתחיל להסתמן ש2009 תהיה שנה טובה לווי ככל הנראה, מעולה. נקווה שההצהרות הללו לא יהיו רקות מתוכן. |
|
|
|
|
כן, כשאמרתי שהשנים הבאות יהיה טובות בהרבה, גם מבחינת צד ג', היו שרצו להרוג אותי
בלי קשר לאיכות שתהיה למשחק, ההכרזה הזו ממש מפתיעה וזה עדיין כיף לשמוע שחברות, אפילו אנונימיות, חושבות על הגיימרים של קונסולת הווי במרץ וממש משקיעות בנו.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
31.07, 15:39
|
|
|
התמונה השנייה יפהפייה. תודה על התרגום רונן
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
31.07, 15:59
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
מתחיל להסתמן ש2009 תהיה שנה טובה לווי ככל הנראה, מעולה. נקווה שההצהרות הללו לא יהיו רקות מתוכן. |
|
|
|
|
אני גם מאמין ככה. אני חושב שאנשים יופתעו. בעיקר בתוספת ה-MotionPlus.
למפתחים לוקח שנתיים לפתח משחק טוב+, והם קלטו שה-Wii היא מקום ראשון רק ב-2007.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
31.07, 16:06
|
|
התמונה הראשונה די הבהילה אותי  .
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
31.07, 17:04
|
|
אמממ... רק אני חושב שמתחילים להצטבר על הווי קצת יותר מידי משחקים מהז'אנר הזה?! 
|
גם אני פיני... !mina suomalainen myos
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
31.07, 21:29
|
|
יאבל'ה!!!
התמונה הראשונה מפחידה... 
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
01.08, 03:56
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
התמונה השנייה יפהפייה. תודה על התרגום רונן |
|
|
|
|
בכיף. קרעתי את התחת על זה עד הבוקר, אז אני שמח אם מישהו חושב שזה היה שווה את זה.
|
Jesse |
 |
|
|
אמממ... רק אני חושב שמתחילים להצטבר על הווי קצת יותר מידי משחקים מהז'אנר הזה?!  |
|
|
|
|
רזידנט אוויל, פטל פריים, וזה. ועדיין כל אלה שונים זה מזה.
בכל אופן, אתה מעדיף הצפה של משחקי מסיבות? 
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 01.08 בשעה 05:36.
|
|
|
|
|
|

חביב הקהל

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
01.08, 23:49
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
רזידנט אוויל, פטל פריים, וזה. ועדיין כל אלה שונים זה מזה.
בכל אופן, אתה מעדיף הצפה של משחקי מסיבות?  |
|
|
|
|
יש עוד ז'אנרים שאפשר להציף בהם את הווי (חסר לי משחק האק אנד סלש טוב ,סטייל DMC ומשחקי תפקידים יפניים זה תמיד כיף!)
בכל מקרה, מעניין שגם CM וגם פטאל פריים יתמקדו ברוחות,ולא בזומבים.
|
ריצ'ארד חביב הקהל- פרקים ראשון, שני , שלישי
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
14.08, 04:01
|
|
Sproing היא שותפה של Deep Silver בפיתוחו של Cursed Mountain, ולאחרונה היא גילתה לנו כמה פרטים חדשים ומעניינים על הטכנולוגיה שמריצה את המשחק.
לפי הארלד ריגלר, נשיא Sproing, מלבד האתגר בפיתוח כותר חדשני עם שלבים מרהיבים ושליטה חדשה, ההתמקדות במשחק הזה היא גם ביצירת סביבה מהממת של הרי ההימלייה. לדבריו, המטרה שלהם היא להביא את הטבע למשחק בצורה הכי ריאליסטית שניתן, ושתינתן היכולת לצפות בנוף האדיר של המשחק ממרחק רב מאוד, בכל רגע נתון. הוא גם טוען שהם משקיעים מאמצים רבים כדי שהנשמות המתות ייראו משכנעות ככל הניתן במטרה להכניס אותנו יותר למשחק, כדי שהמשחק יהיה אימה-השרדות יעיל ואמין.
כדי להשיג את המטרות האלה, הצוות של Sproing מסתמך על מנוע המשחק "Athena", אשר מרנדר את הרי ההימלייה במשחק באיכות כפי שלא נראתה בעבר. היתרונות הבולטים של המנוע הזה כוללים, בין היתר, HDR-Rendering (תורם ליצירת מראות ריאליסטים יותר) ו-shader simulations, שניהם פותחו במיוחד עבור קונסולת ה-Wii במטרה להציג אלמנטים רבים באיכויות גבוהות, כגון קרח, אש, מים (השתקפות והשתברות ריאליסטיות), מערכת חלקיקים מהירה ביותר על מנת להציג סופת שלג באופן מדהים (או לעומת זאת, חלקיקים עדינים למראה מציאותי של ערפל או עשן), עומק שדה, עיוותי תנועה (Motion blur), צללים עדינים ודינמים, אורות שמימיים והרמוניים, וכמו כן רמת פרטים גבוהה מאוד ומערכת זורמת במטרה לאפשר צפייה וסקירה של הסביבה למרחקים רבים. כמו כן, במטרה ליצור אווירה מרגשת בזמן הלחימה ברוחות, המשחק מפעיל מספר אפקטים כגון "shader simulation", וגם " post-processing framework", אשר פותח ממש לאחרונה.
לדברי גרהארט סיילר, המנהל הטכני של Sproing, הטכנולוגיה שלהם באמת לוקחת את קונסולת ה-Wii עד קצה גבול היכולת שלה. היא מבטיח לנו עולם עוצר הנשימה, אשר מתעורר לחיים במשחק, וממליץ לנו לצפות לו.
Cursed Mountain יושק ברחבי העולם במהלך 2009.
לאתר המשחק: כאן.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 14.08 בשעה 04:13.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
14.08, 09:58
|
|
|
בנתיים רק דיבורים, למרות שהם יחסית מעודדים אבל הפחד שלי זה שהוא אולי קופץ מעל הפופיק. זה לא אומר שהוא מטעה אבל בשביל ליצור הייפ גדול יכול להיות שפשוט מעט מגזים. אבל עד שלא נראה סרטוני גיימפליי אין מה לשפוט כרגע וגם עדיף בLive feed.
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
14.08, 11:27
|
|
|
זה מזכיר לי קצת את הדיבורים על הטכנולוגיה של מנוע Source שהיה מדהים ב-2005 אבל היום פחות מרשים ולדעתי יכול לרוץ בכיף על ה-Wii עם טיפה מאמץ .. חסר להם שיהיו נפילות בפריימים
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
14.08, 11:30
|
|
נכנסתי לאתר ואז פתאום אני כזה:וואו,שוב המגעיל הזה? 
אבל אני חייב להגיד שהגרפיקה נראית מצויין.
הייתי רואה את הטריילר אבל הוא שחור כזה וזה אומר שאי אפשר לראות. 
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
14.08, 19:17
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
בנתיים רק דיבורים, למרות שהם יחסית מעודדים אבל הפחד שלי זה שהוא אולי קופץ מעל הפופיק. זה לא אומר שהוא מטעה אבל בשביל ליצור הייפ גדול יכול להיות שפשוט מעט מגזים. אבל עד שלא נראה סרטוני גיימפליי אין מה לשפוט כרגע וגם עדיף בLive feed. |
|
|
|
|
כמובן שצריך לראות זאת בפועל, אבל בינתיים זה מה יש, וזה נשמע טוב. אני לא רואה מדוע הם ישקרו, אם הם טוענים שהמנוע מרשים ועושה את כל מה שהבטיח אז למה שזה לא יהיה? הם הרי יצטרכו להוכיח זאת בבוא הזמן. השאלה הגדולה היא האם מעבר ליכולת המרשימה הזו, הגיימפליי יהיה בהתאם.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
14.08, 19:42
|
|
|
אני בכלל לא מבין את הרעיון בלהגיד המנוע עושה את זה ואת זה, והוא פשוט מדהים. ולא להראות את התכלס. טוב נו, ליפזיג שבוע הבא בטח תחשוף אותו. אולי קצת לפני.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
14.08, 22:42
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
כמובן שצריך לראות זאת בפועל, אבל בינתיים זה מה יש, וזה נשמע טוב. אני לא רואה מדוע הם ישקרו, אם הם טוענים שהמנוע מרשים ועושה את כל מה שהבטיח אז למה שזה לא יהיה? הם הרי יצטרכו להוכיח זאת בבוא הזמן. השאלה הגדולה היא האם מעבר ליכולת המרשימה הזו, הגיימפליי יהיה בהתאם. |
|
|
|
|
אבל זו בדיוק הבעיה, הרבה פעים אנחנו מקבלים הבטחות רבות כגון "המנוע הזה מריץ את המשחק על מיליון פרימיים" או "אתם תוכלו לראות את שערות האף שלה גיבור ברינדור בזמן אמת" אבל דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. תמיד יש אובר-הייפ וזה לא עניין שהם משקרים, הם פשוט מאמינים שזה אכן כך ואז פשוט אנחנו, הקהל, מתאכזבים. אני בטוח שאני לא צריך לתת לך דוגמאות נכון?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
15.08, 01:49
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אני בטוח שאני לא צריך לתת לך דוגמאות נכון? |
|
|
|
|
למה, תן. אני צריך דוגמאות ממך כדי להבין על מה בדיוק אתה מדבר, כי אולי אנחנו משדרים על גלים אחרים. כשאומרים שאנחנו נהנה מאוד, בזה הייתי חושד. והם דווקא אמרו זאת לגבי המשחק הזה, ולא מזה התלהבתי, אלא מהפרטים היבשים על המנוע. זה נשמע מסקרן. ואני מסכים עם עדי שזה מבאס שלא מראים את התכלס, אך כנראה הם לא מורשים, לכן מסתפקים מלדבר על זה.
גם מפיקי The Conduit השמיעו הצהרות בומבסטיות וחיוביות, ולפי הרשמים מהתערוכה האחרונה, הם די קיימו את הבטחתיהם. זו הייתה הדוגמה שלי מדוע אני בוחר לגלות אופטימיות זהירה.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
15.08, 08:29
|
|
|
דוגמת liar לPS3 הייתה הבטחה הבטחה ואז אכזבה. אבל שוב זה התפקיד שלהם לעלות את רף הצפיות כיד לייצר באז. וכשאין הרבה ויזואל יש הרבה דיבורים. אני מעדיף פחות דיבורים יותר תכלס. זה לא אומר שזה הולך להיות משחק גורע, ממש לא זו כוונתי אבל למדתי שלא לקחת את כל ההצהרות הבומבסטיות באופן גורף. אני לא אופטימי או לא פסימי, אני פשוט נטרלי כרגע ובוחר לא לקבל את דבריהם כתורה מסיני עד שלא אראה משהו עובד מלבד תמונה או שתיים שהם לא מדד בכלל.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
15.08, 12:44
|
|
|
איתי, מה הבטיחו לגבי Liar? זה בדיוק מה שאמרתי, שכל מקרה לגופו וזה תלוי בסוג ההבטחה, כי גם אני לא מתלהב ממסוימות.
אני רק אומר שהפרטים היבשים על המנוע הם מסקרנים ומבטיחים. מה יהיה בקשר לשאר המשחק, זו עדיין חידה.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
15.08, 13:41
|
|
|
LAIR. לא LIAR.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
15.08, 14:45
|
|
|
אני דיסקט אז give me a break
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
15.08, 14:50
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אני דיסקט אז give me a break |
|
|
|
|
just saying...
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
15.08, 15:24
|
|
|
לא רוצה להשמע פסימי, אבל השם של המשחק פשוט צועק "שובל-וור"..
איזה עוד משחקים האנשים האלה עשו?
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
15.08, 15:41
|
|
|
כן, זה נשמע די גנרי, משהו כמו "Horror House" "Haunted Mansion" "Scary Game" וכו'
אבל, הוא בלעדי ל-Wii (כלומר, לא יהיה פורט ל-PS2, או לפחות כך הבנתי) והם משקיעים בו טכנית, וזה בעיקר מה שמעניין פה, מה הם יצליחו להוציא מה-Wii אחרי כל הדיבורים האלה על HDR וכו'
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
15.08, 22:00
|
|
|
ADi |
 |
|
|
LAIR. לא LIAR. |
|
|
|
|
אמר מי שהתבלבל כשאמר ש-  = Wario Ware
אבל הכל ברוח טובה, כמובן. אני פה שעשיתי את הפאדיחה כאן, כי הייתי אמור לדעת. אמנם אינני דיסלקט, אבל חסרות לי שעות שינה 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
16.08, 10:10
|
|
|
זה בדיוק מהשה WII צריך, לגוון עוד במשחקים, נראה משחק די טוב, העלילה טובה אבל די מפחידה,
נראה משחק טוב, שכיף לשחק בו ומקווה שהוא יתפוש,
למרות שלי יש פחד לא מוסבר, אני יכול לשחק במחשקים מפחידים אבל שאני ימשחק זה מפחיד אותי ואני מפסיק ישר...
משהוא דוק איתי.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
21.08, 16:08
|
|
|
איזו מריחה נוראית בהתחלה.
בכל מקרה, זה נראה נחמד עד כמה שזה משקף את הרצינות שלהם, אבל אם זה משקף את המצב הנוכחי של המשחק הייתי שמח יותר אם הוא היה יוצא ב-2010 ולא 2009. זה נראה כאילו הקפיצו את נקודת המבט כל הזמן כי יש להם רק 2 אנימציות כרגע ..
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
Animal Crossing CF 1676-7191-3852
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|