משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
12.08, 15:29
|
|
מה הכי חשוב לכם במשחק?
יש הרבה דברים שעושים משחק טוב.
עלילה, עומק של הדמויות, משחקיות,גרפיקה,מצלמה,מוזיקה,אורך,אתגר מסויים,סיבות לחזור למשחק ועוד..
בנושא הזה תספרו מה הכי חשוב לכם מהתכונות הללו ועדיף שגם תתנו דוגמא למשחק כזה שאהבתם.
אצלי דבר מספר אחת זה המשחקיות, חשוב לי שהמשחק יהיה כיף לשחק שאני לא יעביר את עצמי בכח דרך שלבים...
אחר כך זה המוזיקה, זה מה שנותן לי את האווירה של המשחק של לפעמים לעצור לשמוע את הצלילים,לדעתי המוזיקה מעבירה לי את התחושה של השלב.
אחרי זה אני צריך מצלמה טובה, אי אפשר להנות מהמשחק כשאתה מתעסק בלראות מה יש, עם במשחק מקומות בזוויות אחרות שגם שם המצלמה תיהיה טובה כדי שאני יוכל להנות מכל המשחק.
אחרי זה אני צריך אורך, המשחק לא חייב לקחת 80 שעות אבל שאני לא יסיים אותו תוך יום ואז יזרוק אותו שזה מוביל לדבר הבא של סיבות לחזור למשחק,אין מה לעשות כמו כל דבר מתי שהוא אתה תעבור למשחק אחר, לדעת זה חשוב שיהיה לך סיבה כשמעמם או כשאין מה לעשות לחזור למשחק ולהנות.
אז אתגר, יש משחקים שהם ממש לא מאתגרים וכיפיים אבל אני צריך שיהיה לי קצת קשה שלא ירגיש לי כאילו לא עשיתי כלום.
אז מגיעה הגרפיקה, מבחינתי כל עוד זה נירא יפה זה בסדר, לא צריך HD או משהו מפוצץ שיהיה יפה לעין ולא מבולגן.
ואחרון אצלי ברשימה זה הסיפור, לא אכפת לי עם יש במשחק סיפור, אבל זה ממש לא ימשוך אותי לשחק, אני משחק כי אני רוצה לשחק לא לקרוא ספר או לראות סרט.
יש תכונה אחת שלא רשמתי אבל לא ממש חשובה לי אבל בהחלט עוזרת זה שכל אחד יוכל לשחק.
ככה שבאים חברים שאין להם את המשחק הם ילמדו לשחק בצורה סבירה תוך זמן קצר.
המשחק שהביא לי את זה זה SMG
המשחקיות מעולה.
המוזיקה תענוג לאוזן.
עם כל הזוויות שאתה משחק במשחק המצלמה מעולה.
יש מספיק אורך עם 121 כוכבים.
עקרונית סיימתה את המשחק ב60 אז יש לך מספיק בשביל מה לחזור.
הוא מאתגר אותי מספיק (כוכבים סגולים!)
הגרפיקה הזאת מספיקה לי לגמרי.
יש סיפור אבל זה משחק מריו אז הוא די צולע, אבל זה ממש לא פגע לי בחוויה.
אז שתפו, מה הכי חשוב אצלכם?
מקווה שתכתבו גם אתם לפחות מה הכי חשוב ומה פחות, ותתנו דוגמא למשחק.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
12.08, 15:56
|
|
|
אני בעיקר שתיהיה גרפיקה טובה ושהוא יהיה ארוך יחסית.
לא משחק שאני אגמור אותו ביום.
נגיד הארי פוטר 3 למחשב גמרתי אותו ביומיים. זה היה הזוי לגמרי.
אבל סופר מריו גלקסי לקח לי שבועיים וחצי. זה זמן טוב.
וכמובן, אני צריך שתהיה מוסיקה טובה. באמת בגלקסי יש מוזיקה מדהימה.
|
Wii Code: 3977-9066-8333-8598 Mario Kart Wii: 3523-3985-7196 Mario Strikers Charged Football: 0903-5192-1784
תודה רבה ל Potato על החתימה והאווטר.
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.08, 16:14
|
|
אחד הדברים שהכי חשובים לי היא רמת קושי סבירה. אני פשוט שונא להתקע במשחקים, ועוד יותר שונא להתעצבן.
אחר כך המשחקיות והשליטה. אם המשחקיות טובה והשליטה גרועה אז מה זה שווה? אחר כך מוזיקה וגרפיקה, אני פשוט לא סובל משחקים עם גרפיקה גרועה, אבל אני יכול להתפשר עם הגרפיקה של הווי.
אחד המקרים הבודדים שבהם הגרפיקה לא הפריעה לי היה NMH. הגרפיקה מזעזעת אבל הארט סטייל כלכך קול.
Replay Value לא ממש משנה לי. כבר סיימתי כמה וכמה משחקי ווי, וברובם התחלתי מחדש. (NMH על ביטר, SMG עם לואיג'י, RE4 ניו גיים פלוס) כל עוד המשחק יהיה ארוך במידה מספקת ואני ארגיש שבאמת גמרתי איתו כשאסיים אותו, לא אכפת לי שיהפוך לגוש אבק.
אין לי ממש דוגמאות. אני מאוד מרוצה עם כל המשחקים שיש לי לווי עכשיו (חוץ מפייפר מריו, איכסה). 
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.08, 17:46
|
|
|
אני לא ממש יכול להצביע על דבר אחד שחשוב לי - חשוב שכל האלמנטים של המשחק יעבדו ביחד. למשל, אם הסיפור במשחק מעולה, אז אני מוכן להתפשר מאוד במשחקיות (למשל Snatcher, או במידה מסויימת אפילו פניקס רייט - כי יש כמה דברים במשחקיות בו שהם ממש מרגיזים - למרות שבגדול אני חושב שהיא טובה). לעומת זאת, אם המשחקיות מדהימה, אני מוכן לוותר למשחק על סיפור גרוע (למשל Phantom Hourglass).
אני כן מעדיף, באופן כללי, שלמשחקים יהיה סיפור כמה שיותר טוב. אבל קשה לי להגיד "הכי חשוב שהסיפור יהיה טוב" כי להרבה מהמשחקים האהובים עלי אין סיפור כל-כך טוב (וזה גם נכון ספציפית לשני המשחקים האהובים עלי לווי - זאק אנד וויקי וטווילייט פרינסס). עדיין הייתי מעדיף את אותם משחקים (אותו גיימפליי, אותה אווירה וסיגנון וכו') אבל עם סיפור טוב יותר, אבל זה-מה-יש.
אולי אם משלבים גיימפליי עם סיפור (עם קשר "או") אז זה הדבר שהכי חשוב לי. כלומר, אם מבחינה ויזואלית ומבחינת סאונד המשחק הוא מדהים, זה לא יעזור אם אין לו - או גיימפליי טוב, או סיפור טוב (ועדיף שניהם).
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.08, 17:52
|
|
|
ריפליי
מולטיפלייר
עיצוב אומנותי.
פסקול.
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.08, 17:58
|
|
|
מה שמאגנה אמר.
+כיף.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
13.08, 16:10
|
|
העיקר זה:
*מוזיקה
*מולטיפלייר
*כיף
*לא משחק קלול 
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
13.08, 22:06
|
|
|
לא יודע...הכל חשוב ובעיה במשהו אחד יכול להרוס את הכל - למשל מצלמה שמסתכלת לכיוון ההפוך תמיד , אן דמיינו שהמוזיקה הייתה רצף להיטים של אבבה ... אבל אם מהבחינה של החשיבות , ולא שכאילו אפשר להסתדר בלי האחרים אז :
סגנון משחק
קודם כל זה חייב להיות סגנון משחק שאתחבר אליו - פלטפורמה , מרוצים , תפקידים ... למרות שיש יוצאי דופן
סגנון אמנותי
איך שהדמויות נראות , עיצוב השלבים , יש משחקים שמתחברים או סתם נמשכים אליהם במיוחד ביגלל זה , או להפך - דוחים אותם ביגלל זה
תגית גיל
אחריי שאני מזהה משהו שאולי ימצא חן בעיניי צריך לדעת מאיזה גיל הוא בדיוק ולמה - זה חשוב כי זה בעצם אומר מה יהיה התוכן של המשחק - האם הוא אלים (דם וזוועות) האם הוא כולל שפה גסה , ודברים כאלה אחרים ... בדרך כלל כל דבר בין E לT הוא בסדר .
וזה הבסיס שלי למה שחשוב במשחק - מכאן כבר אין הרבה שיכול להרוס לי משחק . גם אם יהיו דברים שיפריעו (כל הדברים שהזכרתם) אבל יכול להיות תמיד גם ההפך שזה יפתיע לטובה .
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
13.08, 23:32
|
|
|
עלילה זה הדבר הכי חשוב לי ללא ספק, משחק עם עלילה גרועה ישעמם אותי בסופו של דבר.משחקיות טובה זה דבר הכרחי מן הסתם וגרפיקה טובה זה תמיד פלוס.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
13.08, 23:35
|
|
|
הכי חשוב לי במשחק זה המשחקיות שבתוכה כלולה גם העיצוב של השלבים.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
13.08, 23:41
|
|
|
מה שחשוב לי במשחק :
*משחקיות
* כיף
*מולטיפלייר
*(גם עלילה מושקעת,שיהיה משחק ארוך ו שתיהיה גריפיקה עוזר )
המוזיקה לא עד כדיי כך משמעותית בשבלי
|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
13.08, 23:41
|
|
- הומור
- אלמנט הפתעה באומנות
- שינויים במשחקיות כדי לרענן
- משחקיות נבנית לאורך זמן ולא בום לפרצוף
אני רואה בהומור במשחקים דבר הכרחי. אני נורא אוהב משחק שאני מחייך בזמן שאני משחק בו כי האנימציות מצחיקות, או שהקולות מצחיקים. למשל Rhythm Tengoku Gold שאני משחק עכשיו מלא בהומור ושיגוע שאני מאוד מאוד אוהב ומעריך.
אני אוהב להיות מופתע במשחק ולהגיד את ה-"וואו". לא מבחינת טוויסט בעלילה, אלא מבחינת אלמנטים אומנותיים שגורמים לי לעצור ולהשתאות. ובכל משחקי הפריים יש את זה בענק. גם במריו גלאקסי.
שינויים של משחקיות תמיד טובים בעיניי אם הם נעשים נכון. במריו גלאקסי הקטעים בו הוא בתוך בועה, ההבדל בינו לבין לואיג'י וכד'.
אני לא אוהב שמשחק זורק הכל לפרצוף ותתמודד. אני אוהב שיש עקומת למידה, שאתה מרגיש אתה מתקדם במשחק ולא תקוע מהאמצע עד הסוף בדיוק איפה שהיית. למרות ששינוי במשחקיות או שינוי סביבה רציני תמיד עוזר בקטע הזה.
|
Saeve certando pugnandoque splendor crescit
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
13.08, 23:45
|
|
|
goth |
ציטוט: |
 |
|
|
מה שחשוב לי במשחק :
*משחקיות
* כיף
*מולטיפלייר
*(גם עלילה מושקעת,שיהיה משחק ארוך ו שתיהיה גריפיקה עוזר )
המוזיקה לא עד כדיי כך משמעותית בשבלי |
|
|
|
|
גם אני בערך אותו דבר וריפליי
מן הסתם מוסיקה יכולה להוסיף (במיוחד במשחקים כמו guitar hero) אבל זה לא משהו שימשוך אותי לשחק משחק מסוים או ידחה אותי
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
13.08, 23:47
|
|
|
מבחינתי, אין משמעות לסאונד, לעלילה ולאלמנטים שונים במשחק אם המשחקיות לא טובה.
הגרפיקה חשובה מאוד, אבל גם היא לדעתי תופסת רק מקום משני. ובכלל לא צריך שתהיה גרפיקה מדהימה - יש משחקי פלאש עם גרפיקה בינונית ומטה שיכולים לתפוס אותי בגלל שהמשחקיות ממכרת.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
13.08, 23:55
|
|
|
Bonzo |
 |
|
|
גם אני בערך אותו דבר וריפליי
מן הסתם מוסיקה יכולה להוסיף (במיוחד במשחקים כמו guitar hero) אבל זה לא משהו שימשוך אותי לשחק משחק מסוים או ידחה אותי |
|
|
|
|
כן אבל guitar hero זה סיפור אחר גם ב gh המוזיקה זה מש שהכי ימשוך אותי למשחק
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
13.08, 23:57
|
|
|
goth |
 |
|
|
כן אבל guitar hero זה סיפור אחר גם ב gh המוזיקה זה מש שהכי ימשוך אותי למשחק |
|
|
|
|
כן אני יודע
אבל גם brutal legend די מושך אותי בגלל המוזיקה
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
15.08, 08:43
|
|
לי הכי חשוב:אורך,רמת קושי,משחקיות(שתהיה כיפית) וסרטוני מעבר טובים(שזה כולל גרפיקה טובה ועלילה משכנעת.) משחק שעונה לדרישות: Devil May Cry 4. 
|
I am Satan!!!
Yeah,yeah whatever...
|
|
|
|
|

חביב הקהל

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
15.08, 10:17
|
|
|
-משחקיות (כי אם אין משחקיות טובה ,המשחק גרוע,לא משנה מה)
- עיצוב שלבים+ אורך חיים (כי אם המשחק חוזר על עצמו אחרי 5 שעות, גם לא עשינו בזה כלום!)
-גרפיקה וסאונד
- סיפור (אני יכול למנות בערך 3 משחקים שממש אהבתי בהם את העלילה)
|
ריצ'ארד חביב הקהל- פרקים ראשון, שני , שלישי
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
15.08, 10:57
|
|
|
Bonzo |
 |
|
|
כן אני יודע
אבל גם brutal legend די מושך אותי בגלל המוזיקה |
|
|
|
|
כן, אבל משחקים האלה מבוססים על מוזיקה אז זה לא ממש דוגמה
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
16.08, 21:41
|
|
|
שכחתי להוסיף:אורך חיים,הכרחי.
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
17.08, 09:40
|
|
|
*סאונד טוב שתורם לאווירה ומכניס אותך יותר למשחק.
*משחקיות
*שבעיקר יעבור בכיף יהיה מאתגר אך לא מתסכל.
|

קרדיט לזאוס השני על החתימה.

סוף סוף אני בלייב, התכוננו לראות אותי באונליין.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
17.08, 10:38
|
|
|
גם אצלי במקום הראישחק אני יהנה מהשאני שון זה משקיות, כדי שאני יהיה מהמשחק ולא סתם ישחק כדי לגמור שלבים, אחר כך הסיפור ואז הסואנג והגרפיקה
|
WII: 6034-2532-3923-0207 mario kart: 1375-7538-8947 guitar hero III: 3995-7473-7944 guitar hero Aerosmith: 1719-5404-8319 :mario strikers charged football 2879-1813-9844 super smash bros brawl:בקרוב אם אתם מוסיפים אותי או רוצים לשחק שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
01.09, 00:55
|
|
|
אני מקפיץ את הדיון כדי לתת לנוספים הזדמנות להביע את דעתם.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
01.09, 01:11
|
|
|
הכי חשוב לי שיופיע סמל האיכות של אטלוס או את השם HIDEO KOJIMA כי שנייהם שוות למשחקים עם גיימפליי מצויין אם עלילות טובות ומעניינות. איפה המשחק שהידאו קוג'ימה הבטיח לWII?
|
ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
01.09, 01:48
|
|
|
דבר ראשון זה *מאוד* תלוי בז'אנר.
בז'אנר FPS חשוב לי גרפיקה, גיימפליי, מולטיפלייר (כולל CO-OP).
בז'אנר תפקידים יפני חשוב לי דבר ראשון הסיפור והדמויות, עיצוב דמויות ועולם, גרפיקה, מוזיקה.
בז'אנר מכות חשוב לי עיצוב דמויות, גיימפליי, אונליין, גרפיקה.
|
גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
01.09, 08:50
|
|
|
לי מאוד מאוד חשובה העלילה והאורך חיים של המשחק, רק אח"כ גיימפליי ועיצוב, אחרי זה מוזיקה ורק בסוף גרפיקה.
אבל מאוד קריטי שאני אהנה מהמשחק ברמת מינימום מסויימת, אחרת אני לא אהיה מסוגל לשחק בו, לא משנה מה.
|
אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
29.09, 13:21
|
|
|
גם אורך החיים של משחק, העלילה
מוזיקה
ובסוף גרפיקה(לא אמרתי שלא)
|
סוניק ספיד 963 sonicxxsega@walla.com
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
29.09, 20:55
|
|
|
משחקיות, ללא ספק...
אני לא מוצא משהו יותר חשוב והכרחי במשחק מזה..זה מה שמבדיל את נינטנדו מסוני ומייקרוסופט...
בעוד הם מתווכחים למי יש גדול יותר (וכאן אני מדבר על מנוע גראפי), נינטנדו מתמקדת במה שיעשה את הקהל מסופק... ההנאה היא מטרת המשחק, והמשחקיות היא הגורם המרכזי לקביעת רמת ההנאה..
אני מאמין שגם אורך חיים..
אם אני אמצא את עצמי משחק במשחק, ומסיים אותו, אני אמצא את עצמי עם דיסק חסר ערך על המדף שרק לפני יומיים קניתי.. לעומת זאת, משחקים בעלי אורך חיים גבוה מספקים שעות רבות של הנאה, ועם מדובר במשחק עלילתי, אז זה גם קורא לטעימה נוספת לזכר הימים ההם, והתחלת המשחק מההתחלה, במטרה לגלות סודות נוספים ולנסות לענות על השאלה "איך הצלחתי לעבור את זה מקודם?", בניגוד למשחק הקצר, שאותו לא יהיה קשה לזכור בפרטי פרטים..
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
29.09, 21:44
|
|
|
Randy(o)rton |
 |
|
|
אצלי דבר מספר אחת זה המשחקיות, חשוב לי שהמשחק יהיה כיף לשחק שאני לא יעביר את עצמי בכח דרך שלבים...
אחר כך זה המוזיקה, זה מה שנותן לי את האווירה של המשחק של לפעמים לעצור לשמוע את הצלילים,לדעתי המוזיקה מעבירה לי את התחושה של השלב.
אחרי זה אני צריך מצלמה טובה, אי אפשר להנות מהמשחק כשאתה מתעסק בלראות מה יש, עם במשחק מקומות בזוויות אחרות שגם שם המצלמה תיהיה טובה כדי שאני יוכל להנות מכל המשחק.
אחרי זה אני צריך אורך, המשחק לא חייב לקחת 80 שעות אבל שאני לא יסיים אותו תוך יום ואז יזרוק אותו שזה מוביל לדבר הבא של סיבות לחזור למשחק,אין מה לעשות כמו כל דבר מתי שהוא אתה תעבור למשחק אחר, לדעת זה חשוב שיהיה לך סיבה כשמעמם או כשאין מה לעשות לחזור למשחק ולהנות.
אז אתגר, יש משחקים שהם ממש לא מאתגרים וכיפיים אבל אני צריך שיהיה לי קצת קשה שלא ירגיש לי כאילו לא עשיתי כלום.
אז מגיעה הגרפיקה, מבחינתי כל עוד זה נירא יפה זה בסדר, לא צריך HD או משהו מפוצץ שיהיה יפה לעין ולא מבולגן.
ואחרון אצלי ברשימה זה הסיפור, לא אכפת לי עם יש במשחק סיפור, אבל זה ממש לא ימשוך אותי לשחק, אני משחק כי אני רוצה לשחק לא לקרוא ספר או לראות סרט. |
|
|
|
|
אני בול כמוך 
נערך לאחרונה על ידי Jono00, 29.09 בשעה 21:59.
סיבה: אין צורך לצוטט הכל.
|
מספר ווי: 8157-8649-5569-6350
מספר מריו קארט: 0216-2241-9193

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
29.09, 22:38
|
|
- משחקיות (כפית, משעשת, ממכרת ומשתנה) + עלילה (לא חייבת להיות מורכבת במיוחד, משהו קצת כמו מריו גאלקסי) ועיצוב שלבים.
- אורך חיים + מאתגר (ולא קשה! יש הבדל*)
- גרפיקה (לא צריך HD מפוצץ או איזה גפיקה ראליסיטת כדי לרצות אותי) + פסקול (אגב, חשוב לציין שמוזיקה לא הכי חשובה לי, אבל אחרי מריו גלקטי הבנתי שהיא פשוט מוסיפה פלאים למשחק)
* קשה: לקפוץ מעל תהום שבתחתיתו יש לבה רותחת ע"י קפיצה, שקשוק השלטים, לסובב את הווימוט ימינה ושמאלה, להניף את הנאנצ'ק למעלה ולמטה, לעבור קרב קשה ומייגע נגד בוס כדי להשיג חפץ חיוני להמשך המשחק.
מאתגר: לעבור בדרך חלופית עם כמה קרבות ואתגרים שונים שבסופו מזיזים מתג שומריד גשר שבעזרתו אפשר להשיג את החפץ שצריך להמשך המשחק.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|