משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
15.08, 13:50
|
|
Disaster חי ובועט! (הרשמים של louweed בעמוד 7)
יש הרבה דברים טובים באוסטרליה, ואחד מהם הוא ה-OFLC. זה כמו ה-ESRB של ארה"ב. גם הם תמיד מסמנים משחקים לפי דירוג שמסביר לאנשי לאילו גילאים הכותר מתאים.
ובכן, קול ששון וקול שמחה, ה-OFLC דירג את Disaster: Day of Crisis בדירוג M. מה זה אומר? זה בעיקר אומר שהכותר חי וקיים, ובנוסף, זה מראה לנו כי הוא כנראה יגיע בקרוב. לפחות למיטב ידיעתי, כיוון שגם Wario Ware דורג שם באיזור מאי-יוני, והנה הוא יוצא בספטמבר.
אז האם? הנה תמונת הקטלוג האחרונה של המשחק:

|
Saeve certando pugnandoque splendor crescit
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
15.08, 13:52
|
|
|
וואו , כותר צד ראשון שמדורג M ??
זה הדירוג הכי גבוה שמותר למכור במדפי חנויות , נכון ?
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
15.08, 13:57
|
|
|
כן. זה בהחלט בהחלט מוזר. אני מקווה שהוא ייצא השנה. יש סיכוי ליציאה בדצמבר ככה אני מאמין, מאוד יכול להיות שהם דחו את ההשקה היפנית (היה אמור לצאת ביולי) כדי אולי "לנפח" את הכותר ולהוציא אותו בכל האיזורים יחד.
וזה התיאור הלא מתאים לנינטנדו:
Violence, themes and infrequent coarse language
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
15.08, 14:21
|
|
מקווה שזה באמת אומר משהו, המשחק נראה חביב. האמת שאני מתלהב ממנו בעיקר כי הוא IP חדש, מנינטנדו!
הא ו, התכוונת לWario Land, לא Ware. 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
15.08, 14:26
|
|
|
Kazura |
ציטוט: |
 |
|
|
הא ו, התכוונת לWario Land, לא Ware.  |
|
|
|
|
לא יעזור. אני תמיד תמיד מתבלבל.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
15.08, 14:39
|
|
|
אממ... מישהו רוצה לתרגם את מה שכתוב שם?
שם חדש. נחמד. נראה גם שהולך להיות משחק טוב. צד ראשון וזה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
15.08, 15:02
|
|
|
ADi |
 |
|
|
לא יעזור. אני תמיד תמיד מתבלבל. |
|
|
|
|
ware - מיקרוגיימס של 5 שניות
land/world - פלטפורמרים
woods - סגנון טטריס/ד"ר מריו
fart - האווטר שלי
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
15.08, 16:05
|
|
|
louweed |
 |
|
|
וואו , כותר צד ראשון שמדורג M ??
זה הדירוג הכי גבוה שמותר למכור במדפי חנויות , נכון ? |
|
|
|
|
AO הוא הדירוג שנחשב לחמור ביותר, כזה שנינטנדו לא מאשרת את שיווקו (אגב גם סוני. מיקרוסופט יותר גמישים בנושא). לאוסטרליה יש מערכת דירוג שונה משל עצמה, שמהנסיון שלי איתה (אחרי כמה שנות שהות באוסטרליה) היא יותר נוקשה מה-ESRB.
במקרה הזה דווקא נראה שהמשחק לא ממש אלים. למעשה דירוג ה-M אצל האוסטרלים (אם זו באמת הכוונה) שונה מה-M של ה-ESRB והוא למעשה רק לגרום לצרכן להיות מודע שישנו תוכן שעלול להיות לא בשבילו. דירוג ה-MA הוא הדירוג המקביל ל-M של ESRB, לפיו אין למכור את הסרט\מגזין\משחק-וידיאו לאדם מתחת לגיל 15 אלא אם הוא בלווי הורה.
נערך לאחרונה על ידי Jesse, 15.08 בשעה 16:07.
|
גם אני פיני... !mina suomalainen myos
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
15.08, 17:09
|
|
|
הדבר הזה נמצא גם בישראל, שחייב הורה מלווה???
כי הרבה משחים בResident Evil ואם אני זוכר נכון אני זוכר שזה בערך לגיל 17 או 15 ומעלה...
אז לא הרבה באמת מקשיבים לזה...
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
15.08, 18:02
|
|
|
nadavk91 |
 |
|
|
הדבר הזה נמצא גם בישראל, שחייב הורה מלווה???
כי הרבה משחים בResident Evil ואם אני זוכר נכון אני זוכר שזה בערך לגיל 17 או 15 ומעלה...
אז לא הרבה באמת מקשיבים לזה... |
|
|
|
|
אומנם יש חוק בישראל שמחייב את אריזות המשחקים לשאת את תג הדירוג, אבל אין אכיפה בנוגע לזה. ידוע לי שישנן חנויות שלא מוכרות משחקים לקטינים ע"פ הדירוג כשביניהן 'פריק'. בכל מקרה, אכיפה מהסוג הזה מתבצעת ככל הידוע לי בבריטניה, ארה"ב (מלבד כמה מדינות כמו אוהיו), גרמניה, צרפת, ומדינות סקנדינביה מלבד פינלנד.
נערך לאחרונה על ידי Jesse, 15.08 בשעה 18:58.
|
גם אני פיני... !mina suomalainen myos
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
15.08, 19:39
|
|
|
מה אתם כ"כ מתרגשים מהדירוג? זה לא המשחק M הראשון שנינטנדו מו"ל
שכחתם את אטרנל דארקנס?
שוב, זה לא משחק שנינטנדו בעצמה מפתחת, היא רק המו"לית, לא מוזר בשבילת להוציא לאור משחק M.
בכל מקרה, טוב לשמוע שהמשחק חי.
|
SSB:Brawl: 5284-1440-8090
Mario Kart Wii: 2234-8240-0320
Guitar Hero III: 0688-6603-1657
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
15.08, 20:07
|
|
|
Jesse |
 |
|
|
AO הוא הדירוג שנחשב לחמור ביותר, כזה שנינטנדו לא מאשרת את שיווקו (אגב גם סוני. מיקרוסופט יותר גמישים בנושא). לאוסטרליה יש מערכת דירוג שונה משל עצמה, שמהנסיון שלי איתה (אחרי כמה שנות שהות באוסטרליה) היא יותר נוקשה מה-ESRB.
במקרה הזה דווקא נראה שהמשחק לא ממש אלים. למעשה דירוג ה-M אצל האוסטרלים (אם זו באמת הכוונה) שונה מה-M של ה-ESRB והוא למעשה רק לגרום לצרכן להיות מודע שישנו תוכן שעלול להיות לא בשבילו. דירוג ה-MA הוא הדירוג המקביל ל-M של ESRB, לפיו אין למכור את הסרט\מגזין\משחק-וידיאו לאדם מתחת לגיל 15 אלא אם הוא בלווי הורה. |
|
|
|
|
צודק בקשר ל-AO , אבל נדמה לי שאסור למכור אותו ע"ג מדפים , אלא רק אם מבקשים אותו (דבר שקצת מקשה על שיווקו).
תודה לגבי האינפורמציה על ההקבלות בין הדירוג האוסטרלי לאמריקאי..נראה שכולנו החכמנו
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
15.08, 20:46
|
|
|
טוב לשמוע שהמשחק חי, וכנראה יצא בקרוב מאוד.
רק הייתי שמח אם נינטנדו תשחרר פרטים ומדיה חדשה ממנו, כאלה שיפילו אותנו.
אני חולם?
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
15.08, 20:53
|
|
|
אני עצלן מידי לגגל את זה אז...
מישהו יכול להסביר לי קצת על המשחק הזה?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
17.08, 14:36
|
|
|
Jono00 |
 |
|
|
אני עצלן מידי לגגל את זה אז...
מישהו יכול להסביר לי קצת על המשחק הזה? |
|
|
|
|
במשחק אתה נאבק באיתני הטבע כגון הר געש מתפרץ, רעידות אדמה, סופות ועוד (נעזר בחיישנים של השלט) והעלילה קשורה לארגון טרור אשר מנסה לשים את ידו על פצצת אטום (משהו כזה). זה הדבר היחיד שידוע.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
17.08, 14:38
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
במשחק אתה נאבק באיתני הטבע כגון הר געש מתפרץ, רעידות אדמה, סופות ועוד (נעזר בחיישנים של השלט) והעלילה קשורה לארגון טרור אשר מנסה לשים את ידו על פצצת אטום (משהו כזה). זה הדבר היחיד שידוע. |
|
|
|
|
אני אוהב משחקים כאלה. השרדות בלי זומבים זה אדיר.
תודה על המידע, אני מצפה למשחק עכשיו חח 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
17.08, 17:44
|
|
|
זה אמור להיות משהו בסגנון התוכנית 24 על טרוריסטים וכד' עם גיבור חתיך.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
17.08, 17:59
|
|
|
התמונה שהוא בורח מהלבה ממש מגניבה. אני מקווה שהשליטה תהיה נורמלית במשחק, כי יש לי הרגשה שהוא הולך להיות מפוצץ בוואגל.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
01.09, 17:41
|
|
תמונות חדשות! המשחק חי!
לצערי האתר לא נותן לעשות הוט-לינקינג אז תאלצו להכנס
http://worthplaying.com/article.php?sid=55283
נראה רע מאוד, אבל האיכות של התמונות לא מוסיפה.
לעומת זאת, רמת הגיוון בגיימפליי משמחת אותי. זה מין אוסף מיני גיימס+ אקשן+ השרדות. נשמע טוב 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
01.09, 17:59
|
|
|
וואו, אחלה מציאה! כל הכבוד!
בתחילה לא התלהבתי, גם כי את חלק מהתמונות הכרתי, אבל ככל שעברתי בין התמונות התרגשתי יותר. הוא בהחלט נראה מגוון בגיימפליי, שנראה מעניין.
כן, חבל שהתמונות באיכות כזו, ואני מקווה שנזכה לראות אותו גם בתנועה בקרוב.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
01.09, 18:06
|
|
|
מקווה שזה רק מאיכות של הסריקות של התמונה - רואים שזה תמונות באיכות ירודה, אבל נקווה שהמשחק עצמו יראה טוב יותר.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
01.09, 18:38
|
|
אני דווקא מרוצה מהגרפיקה. באמת, כל משחק שמוציא מהווי מה שסאן-אנדראס הוציא מהמחשב הישן שלי (ואני מניח גם מה-PS2 שהיה יותר חזק) נראה טוב מספיק לדעתי
המשחק עצמו נראה כמו שילוב קטלני של RE4, הנסיך הפרסי ו-Warioware.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
02.09, 17:54
|
|
IGN מאשרת את קיומו של המשחק, ואף מספקת פרטים חדשים, כולל תאריך השקעה!
|
 |
|
|
Nintendo has revealed that its long-awaited collaboration with Monolith Soft, Disaster: Day of Crisis, is set to unleash the full force of Mother Nature's might in Europe on October 24.
First witnessed at 2006's E3, Disaster: Day of Crisis has managed to keep a relatively low profile for a game featuring earthquakes, tsunamis, volcanic eruptions, floods and hurricanes. Playing as traumatised ex-marine Raymond Bryce, it's up to you to overcome terrorist group SURGE and numerous natural disasters in a bid to prevent all-out nuclear warfare.
Split over 23 single-player stages, Day of Crisis tasks you with exploring, shooting, driving, swimming and - God bless 'em - quick time events in order to rescue civilians in mild peril. Survival Points are awarded for each successful rescue which can be used to beef up Bryce's five critical skills, including Strength, Firearms and Mental - which apparently refers to his concentration skills rather than anything as staunchly anti-Nintendo as a Berserker mode.
Alongside those more traditional adventure elements, combat against the SURGE forces switches the game up to an on-rails shooter-style mode, promising more intense action as you use everything from handguns, automatics and shotguns to bring down your assailants. Battle Points earned in combat can be used to upgrade your arsenal throughout the game.
Finally, Nintendo is promising additional modes outside the main story including a shooting range, stamina campaigns and unlockables, ranging from weapons to costumes. Apparently there's also a 'Real Disaster Mode' that promises to be trickier than barbecuing in a tsunami.
We'll have more on Disaster: Day of Crisis as its European release on October 24 approaches. |
|
|
|
|
מחוסר זמן לא תרגמתי, אבל אני אכין כתבה מסודרת עליו.
מקור: IGN
חבר'ה, להתעורר, יש הרבה חדשות מענייינות מול העיניים שלנו ובקושי טורחים לעדכן בהם בפורום. אני לא יכול הכול 
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.09 בשעה 17:57.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
02.09, 18:08
|
|
למען האמת, אני יודע על זה כבר כמה ימים, אבל משום מה לא טרחתי להביא את הידיעה לפורום.
להבא: לזכור להביא דברים!
ורונן, טוב לשמוע. אני מאוד מקווה שהגרפיקה של המשחק תשופר עד אוקטובר, ושהמשחק יהיה ברמת AAA. אגב, מונולית' (מפתחת של RPGים בעיקר) היא המפתחת של דיזאסטר. הם נחשבים כמפתחים טובים.
התמונות החדשות באיכות טובה יותר:
http://www.flickr.com/photos/gamingb...th/2817826668/
נערך לאחרונה על ידי Kazura, 02.09 בשעה 18:17.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
02.09, 21:11
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
למען האמת, אני יודע על זה כבר כמה ימים, אבל משום מה לא טרחתי להביא את הידיעה לפורום. להבא: לזכור להביא דברים! |
|
|
|
|
אני מקווה מאוד שתשפר דרכך
|
 |
|
|
ורונן, טוב לשמוע. אני מאוד מקווה שהגרפיקה של המשחק תשופר עד אוקטובר, ושהמשחק יהיה ברמת AAA. אגב, מונולית' (מפתחת של RPGים בעיקר) היא המפתחת של דיזאסטר. הם נחשבים כמפתחים טובים. |
|
|
|
|
אני יודע. אמנם המשחק אינו נראה כמו RPG, לכן אני מקווה שמונולית ידעה מה שהיא עושה כאן.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
תודה, אבל עדיף לפרסם אותם כאן, לא להתעצל
הנה הנבחרים:
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.09 בשעה 21:14.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
02.09, 22:04
|
|
|
הגרפיקה עדיין לא נראת נורמלית, היא "מלוכלכת" ומתוחה.
נראה לי שהווי מסוגל ליותר..
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
02.09, 22:16
|
|
והנה הפרטים של IGN, מתורגמים: - 23 שלבי סינגל.
- חיפוש, יריות, נהיגה, שחייה ומצבי Quick time במטרה להציל אזרחים בזמן סכנה (מצבי Quick times, למי שלא יודע, זה כאשר מופיע סימן של כפתור שלט על המסך, וצריך ללחוץ עליו מהר בשלט כדי לצלוח בשלום את הקטע - תמיד הייתי מכור לרגעים האלה).
- יש נקודות הישרדות שמקבלים לכל הצלה מוצלחת, ובנקודות משתמשים כדי לשפר יותר את היכולות הקריטיות של Bryce, הגיבור, כולל כוח פיזי, נשק חם, ורוחניות אשר הכוונה ליכולות הריכוז של גיבורנו.
- המאבק בכוחות המתפרצים משנה את המשחק למצב מסילה, דבר המבטיח אקשן אינטנסיבי בשעה שתשתמשו באקדחים, נשקים אוטומטים ורובים, כדי להוריד את התוקפים.
- תוך כדי הלחימה בתוקפים יתקבלו נקודות קרב ויהיה ניתן להשתמש בהם כדי לשדרג את התחמושת במהלך המשחק.
- נינטנדו מבטיחה מבטיחה מצבי משחק נוספים מעבר למצב הסיפור הראשי, כולל מטווח, קמפיין סיבולת, ומצב שבו אפשר יהיה לפתוח דברים, כגון נשקים ותחפושות.
- נראה שיש גם מצב Real Disaster, שמבטיח להיות ערמומי יותר מאשר להיצלות בצונאמי.
- המשחק יושק באירופה ב-24 בחודש אוקטובר.
וואו, הוא נראה לי כמו משחק מושקע יותר מכפי שחשבנו, אפילו IGN אהבה מאוד את התמונות החדשות (זוכרים שהיה מי שאמר כאן, פעם, שדיזסטר הוא דיזסטר?  ). נו, עכשיו זה יותר הגיוני כשמונלית' מפתחת, כי יש כאן הרבה אלמנטים טובים של RPG.
אז אני היחיד שמתרגש?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
02.09, 22:23
|
|
|
~ערן |
 |
|
|
הגרפיקה עדיין לא נראת נורמלית, היא "מלוכלכת" ומתוחה.
נראה לי שהווי מסוגל ליותר.. |
|
|
|
|
מלוכלכת ומתוחה? למה הכוונה?
בכל אופן, הפרטים מעניינים, והתמונות לא ממש איכותיות, הן כבר בהחלט יותר מעודדות מהקודמות.
אני מחכה לראות אותו בתנועה.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
02.09, 23:28
|
|
|
נראה לי שהוא מתכוון שהתמונה נראהת מגרוענת.
גם אני חושב שהתמונות לא נראות משהו אבל כמו שאמרתי תמיד תנו לי לייב פיד ואז אני אחליט.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
03.09, 00:00
|
|
אני מנהל הקהילה או אתם? אז אם אני אומר שהתמונות יפות מאוד, אז תקבלו זאת בהכנעה
אבל ברצינות: לדעתי, הן הרבה יותר מעודדות מהקודמות. אותי יותר מעניין איך הגיימפליי, כי לפי הפרטים חדשים, יש למה לצפות.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|