משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #151 פורסם:
12.02, 00:17
|
|
|
louweed |
ציטוט: |
 |
|
|
אם אתם כבר מדברים על ה-5 ש-DC קיבל מ-EDGE , מוזר שאוברקיל קיבל שם 8... הפרש של 30 נקודות בין משחק לייט-גאן שאין בו יותר מדי טקטיקה/מחשבה , למשחק הרבה יותר עמוק ומעניין.. צריך לפתוח ועדת חקירה. |
|
|
|
|
זה מה שאנחנו מנסים להסביר לנדב, שנתלה על מספרים יותר מדי
|
 |
|
|
טוב , קיבלתי את ה"פתק מהדואר" , אדווח עליו בהמשך.. |
|
|
|
|
מצפה לזה
אגב, המשחק שלי נשלח אתמול (רביעי).
הנה ביקורת חדשה למשחק. ועוד ביקורת.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 12.02 בשעה 01:16.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #152 פורסם:
12.02, 03:10
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
זה מה שאנחנו מנסים להסביר לנדב, שנתלה על מספרים יותר מדי  |
|
|
|
|
אלוהים, כל כך קשה לך להודות שצדקתי אה? עם תשבוחות של החבר'ה פה בקהילה כמו "הוא טוב בתור FILLER עד HOTD" ממש טעיתי אה? 
מעניין מה יהיה התירוץ שלך כשיגיעו הציונים של הקונדואיט.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #153 פורסם:
12.02, 04:14
|
|
|
אמנם רונן פאנבוי, אבל הוא צודק שהציון של המשחק ירד מ-8 בגלל בעיות טכניות ולא מכניקת קרבות לקויה, כפי שטענת. אגב איך הויכוח הזה הגיע לדיון הזה?
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
Animal Crossing CF 1676-7191-3852
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #154 פורסם:
12.02, 04:36
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אמנם רונן פאנבוי, אבל הוא צודק שהציון של המשחק ירד מ-8 בגלל בעיות טכניות ולא מכניקת קרבות לקויה, כפי שטענת. אגב איך הויכוח הזה הגיע לדיון הזה? |
|
|
|
|
כי רונן החכמולוג חייב לזרוק עקיצות ספציפית אלי אפילו בדיונים שאני לא משתתף בהם (ע"ע ההודעה הראשונה בעמוד הזה).
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #155 פורסם:
12.02, 08:01
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כי רונן החכמולוג חייב לזרוק עקיצות ספציפית אלי אפילו בדיונים שאני לא משתתף בהם (ע"ע ההודעה הראשונה בעמוד הזה). |
|
|
|
|
אז אתה מודה שאתה לא מדבר לעניין ולא ישר רק כי קשה לך להודות באמת? אתה מסלף עובדות באופן שקוף ("מאט היחיד ששיבח"), וזו לא פעם ראשונה שאתה משקר, אז אתה מתפלא שאני עוקץ אותך? שקרנות היא דוחה בעיניי, לכן עוקץ אותה.
ו"FILLER" זה רמז לחוסר איכותו בהכרח? במיוחד שהוא שיבח את איכותו באופן מובהק, והתעלמת מזה. ואח"כ אני חכמולוג, אה, נדב? יש לי את כל הסיבות לעקוץ אותך.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 12.02 בשעה 12:12.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #156 פורסם:
12.02, 08:29
|
|
|
נדב - FILLER זה למלא את הזמן בין משחקים הרבה יותר מצופים...
הוא ממש לא SHOVELWARE אם לזה התכוונת.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #157 פורסם:
12.02, 08:45
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
גרפיקה לא משנה לי על הWII, זה כמו לשאול אם אני חושב שחילזון אחד יותר מהיר מהשני כשיש פרארי ולמבורגיני לדי. היא לא תרשים אותי כך או כך אז מה זה משנה
אם RE:UC יראה טיפה יותר טוב מHOTD או ההפך. |
|
|
|
|
אתה מדבר רק על הפן הטכנולוגי ומתעלם מהפן האומנותי של ה"גרפיקה". אני מניח שהסגנון הויזואלי של משחקים משנה (לך) גם על ה-WII, לא?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #158 פורסם:
12.02, 10:46
|
|
|
רשמים ראשוניים : פשוט וואו.
הגרפיקה אחת הטובות שראיתי (פאן אומנותי בעיקר , אבל האפקטים מוסיפים).
מוזיקה +דיאלוג : בלי ספק מספר 1 לווי עד היום.
שליטה : לא ממש הבנתי איך עושים MELEE אם אפשר בכלל , אבל התזוזה במצלמה מעולה , בדיוק ברגישות הנכונה.
אווירה : שוב , מס' 1 לווי.
המשחק ל-2 שחקנים , קיים מוד 4 שחקנים רק במיני-גיימס (לירות במטרות , מיני שלב עם WAVES של זומבים , ו-SAVE THE CIVILIAN).
הקומבואים , SLOW MOTION , אפשרות לנתק חלקי גוף ושאר השיפורים במשחק הם התקדמות ענקית לסדרה. אני מקווה שיצא עוד משחק כזה בדור הנוכחי.
שיחקתי בשני שלבים +מיניגיימס , ובינתיים קניתי רק UPGRADES לאקדח הסטנדרטי , יש לי כרגע מספיק כסף כדי לקנות רובה חדש אבל אני אשאיר את זה ליותר מאוחר.. :-)
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #159 פורסם:
12.02, 11:04
|
|
וואו, לא ציפיתי לזה, louweed.
|
louweed |
 |
|
|
רשמים ראשוניים : פשוט וואו.
הגרפיקה אחת הטובות שראיתי (פאן אומנותי בעיקר , אבל האפקטים מוסיפים). |
|
|
|
|
גרפיקה אמנותית? דווקא לא הבחנתי בזה כל כך עד עכשיו. אולי אני לא מבין את ההגדרה בצורה מלאה.
|
 |
|
|
מוזיקה +דיאלוג : בלי ספק מספר 1 לווי עד היום. |
|
|
|
|
הבנתי שבסוף כל פרק יש קטע משעשע ושמשאיר אותך בפה פעור.
|
 |
|
|
שליטה : לא ממש הבנתי איך עושים MELEE אם אפשר בכלל , אבל התזוזה במצלמה מעולה , בדיוק ברגישות הנכונה. |
|
|
|
|
מה עושה MELEE במשחק?
ו"התזוזה במצלמה", או "התזוזה של המצלמה"? אני מניח שהתכוונת לניסוח השני, כי לפי מה שאני יודע אין שליטה במצלמה.
|
 |
|
|
אווירה : שוב , מס' 1 לווי.
המשחק ל-2 שחקנים , קיים מוד 4 שחקנים רק במיני-גיימס (לירות במטרות , מיני שלב עם WAVES של זומבים , ו-SAVE THE CIVILIAN). |
|
|
|
|
נהדר, חבר שלי שאל אם ניתן לצרף 3 במקביל (אנחנו מתכננים ערב גיבוש של חיסול זומבים).
|
 |
|
|
הקומבואים , SLOW MOTION , אפשרות לנתק חלקי גוף ושאר השיפורים במשחק הם התקדמות ענקית לסדרה. אני מקווה שיצא עוד משחק כזה בדור הנוכחי. |
|
|
|
|
תוכל להרחיב לגבי הקומבואים?
איך לדעתך הריפליי שלו? הוא קיבל ממוצע בביקורות במובן הזה, אבל נראה לי שבגלל מנוע הניקוד זה מוסיף לו הרבה ריפליי.
צפיתי בקטע SLOW MOTION וזה היה נראה חולני ומגניב.
איזה עוד שיפורים יש במשחק?
|
 |
|
|
שיחקתי בשני שלבים +מיניגיימס , ובינתיים קניתי רק UPGRADES לאקדח הסטנדרטי , יש לי כרגע מספיק כסף כדי לקנות רובה חדש אבל אני אשאיר את זה ליותר מאוחר.. :-) |
|
|
|
|
המשחק מאתגר? והשדרוגים הכרחיים או סתם גימיק? איך משיגים כסף? קל מדי להשיג אותו כדי לשדרג?
תודה על הרשמים, תענוג 
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 12.02 בשעה 12:16.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #160 פורסם:
12.02, 12:27
|
|
|
אומנותי במובן של לשאוב השראה מסרטי הגרינדהאוס. כנראה שזה כבר נראה לך מובן מאליו , אבל הסגנון שלו מעולה.
קראתי איפשהו שניתן לעשות גם התקפות MELEE ולא רק יריות , נראה לי שמתכוונים לניעור של השלט כדי להתנער מהזומבים , בדומה לRE.
בנוגע לשליטה במצלמה - כן , ניתן להזיז את המצלמה כמה מעלות לכל צד. לא ברמה של לשלוט בכיוון ההליכה , אבל כדי לראות בונוסים ולפגוע בזומבים שעוד שניה נכנסים לפריים , בדיוק כמו ב-RE:UC.
מנוע הקומבואים די טוב , והדבר היחיד שהורס אותו הוא שאין ONLINE LEADERBOARDS. נראה לי די מוזר בהתחשב בזה שהיו דווקא ב-GHOST SQUAD שהיה כולה פורט מסריח מהארקייד...
שיטת הניקוד די פשוטה : אחרי כל 5 שאתה מוסיף לקומבו (בלי לפספס או להפגע - וזה די קשה) אתה עולה ברמה. יש 5 או 6 רמות , שהאחרונה שבהן נקראת GOREGASM. על כל הריגה אתה מקבל 100/200/300/...1000 נקודות אקסטרה. בסוף השלב אתה רואה גם את כמות הזמן שהצלחת להשאר בGOREGASM (אם בכלל).
רמת קושי : 2-3 שלבים ראשונים קלים , ואח"כ יש יותר אקשן.
הוא הרבה יותר קל יחסית לקודמים , בגלל שיש בו גם מצב DIRECTORS CUT (מדובר באותם שלבים אבל עם תוספות ומסלולים חדשים בתוך השלב, לא ברור האם ניתן לבחור).
בכל מקרה לכל שלב יש גם HARD (יש כפתור EXTRA MUTANTS שניתן להפעיל).
בהתחלה חשבתי שכל נושא שיפור הנשקים אידיוטי , כי אתה רוצה שהמשחק יהיה יותר קשה עם הזמן ולא להפך. העניין הוא שעם נשקים אוטומטיים הרבה יותר קל לפספס (ולהרוס את הקומבו) וגם לוקח הרבה יותר זמן לטעון אותם...
לפי דעתי צריך לגמור את המשחק לפחות פעמיים שלוש כדי לקבל את כל השיפורים בנשקים, וצריך ניקוד גבוה כדי לקבל עוד כסף.
יש גם כמה נקודה פחות טובה : חייבים נאנצ'ק כדי להחליף נשקים (מחליפים עם Z). אני לא מבין למה , בסה"כ ה-DPAD פנוי לגמרי , וחבל. הרבה יותר כיף לשחק משחק כזה עם יד אחת מאשר להחזיק את הננצ'אק. אם מישהו מוצא דרך לשנות את ההגדרות ,תודיעו לי..
עריכה : מסתבר שעם 1+2 אפשר להחליף נשקים.. עדיין צריך את היד השניה , לא הכי נוח.
אה.. והדבר הכי חשוב : יש במשחק טריילר של .... MADWORLD!!!
המשחק נראה פשוט אדיר בתנועה. מדובר בסרטון באיכות ככה ככה , אבל עדיין עדיף מכל הסרטונים שראינו עד עכשיו באינטרנט.
סגה פשוט שיחקו אותה.
נערך לאחרונה על ידי louweed, 12.02 בשעה 13:27.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #161 פורסם:
12.02, 12:43
|
|
תוספת בנוגע לרמת הקושי :
חיפשתי בGAMEFAQS האם יש אולי דרך לשנות את המיפוי של המקשים , ונתקלתי בציטוט הבא (מתוך החוברת של המשחק!!!) :
|
 |
|
|
Director's cut. The DC mode is an extended version of the main game, including previously deleted scenes and tougher, more numerous enemies.
You only have a limited number of continues in this mode, making it much more difficult to get to the end. This mode is only available upon completion of the main game and YOU ARE PROHIBITED FROM COMMENTING ON INTERNET FORUMS REGARDING THE HOUSE OF THE DEAD OVERKILL UNTIL YOU HAVE BEATEN IT. |
|
|
|
|
אסביר למי שלא מבין : המצב הראשי של המשחק הוא רק הכנה ל-DIRECTORS CUT , שהוא בעצם רמת הקושי האמיתית של המשחק.
סגה "אוסרים" עלינו להגיב על המשחק בפורומים לפני שנשחק ב-DIRECTORS CUT ונסיים אותו :-)
כנראה שעברתי על החוקים.. אני רץ להחליף IP
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #162 פורסם:
12.02, 13:20
|
|
|
בהצלחה!
|
בברכה, תומר.
לעזרה / פניות - בהודעה פרטית.
אדמין בשרת VGames 3.

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #163 פורסם:
12.02, 16:19
|
|
|
הזמנתי את אוברקיל!!
עוד 10 ימים אני ידליק את הויי אחרי השנת חורף שלו....
|
ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #165 פורסם:
12.02, 17:15
|
|
|
louweed |
 |
|
|
קראתי איפשהו שניתן לעשות גם התקפות MELEE ולא רק יריות , נראה לי שמתכוונים לניעור של השלט כדי להתנער מהזומבים , בדומה לRE. |
|
|
|
|
נכון, ראיתי זאת מודגם בסרטונים.
|
 |
|
|
בנוגע לשליטה במצלמה - כן , ניתן להזיז את המצלמה כמה מעלות לכל צד. לא ברמה של לשלוט בכיוון ההליכה , אבל כדי לראות בונוסים ולפגוע בזומבים שעוד שניה נכנסים לפריים , בדיוק כמו ב-RE:UC. |
|
|
|
|
וואלה! זה היה במשחק האחרון בסדרה? וחוץ מ-RE:UC, זה יושם במשחקים דומים אחרים?
שיחקת ב-UC? שם הרגשתי שהרעיון של תזוזת המצלמה לא יעיל בעליל. היא בקושי זזה, ולא ממש שימשה אותי בהצלחה. זה שונה ב-Overkill? השטח שהיא חושפת אם מזיזים אותה, הוא גדול יותר?
|
 |
|
|
מנוע הקומבואים די טוב , והדבר היחיד שהורס אותו הוא שאין ONLINE LEADERBOARDS. נראה לי די מוזר בהתחשב בזה שהיו דווקא ב-GHOST SQUAD שהיה כולה פורט מסריח מהארקייד...
שיטת הניקוד די פשוטה : אחרי כל 5 שאתה מוסיף לקומבו (בלי לפספס או להפגע - וזה די קשה) אתה עולה ברמה. יש 5 או 6 רמות , שהאחרונה שבהן נקראת GOREGASM. על כל הריגה אתה מקבל 100/200/300/...1000 נקודות אקסטרה. בסוף השלב אתה רואה גם את כמות הזמן שהצלחת להשאר בGOREGASM (אם בכלל). |
|
|
|
|
מגניב, יהיה כיף להשוות. היה את השיטה הזאת במשחקים הקודמים?
(אני מניח שאחרי שמסיימים שלב ניתן לחזור אליו בכל רגע רצוי, כן?)
השלבים ארוכים? כמה שלבים צפויים?
|
 |
|
|
הוא הרבה יותר קל יחסית לקודמים, בגלל שיש בו גם מצב DIRECTORS CUT (מדובר באותם שלבים אבל עם תוספות ומסלולים חדשים בתוך השלב, לא ברור האם ניתן לבחור). |
|
|
|
|
לא הבנתי מה הקשר בין רמת הקושי ל-DIRECTOR CUT.
|
 |
|
|
בכל מקרה לכל שלב יש גם HARD (יש כפתור EXTRA MUTANTS שניתן להפעיל). |
|
|
|
|
אם יש HARD, אז רמת הקושי בתחילה היא נסלחת ביותר
ידוע באיזה מובן מתבטא ההבדל בין רמות הקושי? יותר אויבים, יותר נזק לך, פחות נזק להם, יותרר מהירים וכד'.
|
 |
|
|
בהתחלה חשבתי שכל נושא שיפור הנשקים אידיוטי , כי אתה רוצה שהמשחק יהיה יותר קשה עם הזמן ולא להפך. העניין הוא שעם נשקים אוטומטיים הרבה יותר קל לפספס (ולהרוס את הקומבו) וגם לוקח הרבה יותר זמן לטעון אותם...
לפי דעתי צריך לגמור את המשחק לפחות פעמיים שלוש כדי לקבל את כל השיפורים בנשקים, וצריך ניקוד גבוה כדי לקבל עוד כסף. |
|
|
|
|
בגלל זה, ובגלל המצלמה והקומבו, ובזכות היכולת להחליף נשקים, זה כבר לא HOTD מסורתי, וזה לא דבר רע בהכרח
|
 |
|
|
אה.. והדבר הכי חשוב : יש במשחק טריילר של .... MADWORLD!!!
המשחק נראה פשוט אדיר בתנועה. מדובר בסרטון באיכות ככה ככה , אבל עדיין עדיף מכל הסרטונים שראינו עד עכשיו באינטרנט.
סגה פשוט שיחקו אותה. |
|
|
|
|
היא משחררת משחק גדול נוסף לפני The Conduit, כדי שלא ירגיש מופלה? 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #166 פורסם:
12.02, 17:28
|
|
|
Jack Frost |
 |
|
|
הזמנתי את אוברקיל!!
עוד 10 ימים אני ידליק את הויי אחרי השנת חורף שלו.... |
|
|
|
|
מה שהלך כאן שינה את דעתך מהר, אה?
|
Nimi |
 |
|
|
נשמע טוב. כשתסיים את 'גרסת הבמאי' ותשיג את מצב Dual Wield תדווח לנו אם זה מאפשר, בפועל, לשחק 4 שחקנים. 
|
|
|
|
|
Dual Wield? מה זה?
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #167 פורסם:
12.02, 18:35
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
Dual Wield? מה זה? |
|
|
|
|
להשתמש בשני כלי נשק. משיגים את המצב הזה רק אחרי שמסיימים את כל המשחק ואז את כל ה-Director's Cut, שזה טיפה משונה כי שחקן אחד יכול ממילא לשחק כשניים 
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #168 פורסם:
12.02, 19:42
|
|
|
בנוגע לתזוזת המצלמה : זה לא היה באף משחק בעבר חוץ מ-RE , וגם שם זה יושם בצורה מטומטמת (אנלוגי).
השטח שהיא חושפת דווקא קטן יותר , אבל בדיוק כמה שצריך.
כל משחקי HOTD היו לייט-גאן , כך שלא ניתן היה להזיז את המצלמה (לא היה CURSOR על המסך..). בנוסף , משחק HOTD מסיימים בערך ב-30 דקות וכאן כל שלב הוא משהו כמו 20-25 דקות להערכתי , ויש 7 כאלה.
מצב "גרסת הבמאי" הוא אכן רמת הקושי האמיתית. מדובר בשלבים ארוכים יותר , קשים יותר , עם הרבה יותר אויבים ופחות זמן להגיב.
בנוסף , מתחילים את צבירת הכסף והנשקים מהתחלה.
יש גם רק 3 CONTINUES , לעומת אינסוף במצב הרגיל (תמורת חצי מהנקודות שלך).
הסיפור (והסוף..) פשוט אדיר. מצחיק לאללה. אני ממליץ מאוד לראות את הסרט PLANET TERROR של רוברט רודריגז בלי קשר למשחק.
אני לא אהרוס לאף אחד את הסיפור של המשחק, אבל כדאי לעקוב.
אגב , מומלץ להפעיל את הכתוביות (דרך תפריט הסאונד) לפני שמתחילים לשחק, כדי להנות יותר.
אני הפעלתי אותן רק אחרי 3 שלבים כשגיליתי את האופציה (מי נכנס לתפריט סאונד בכלל?).
אה , ועוד משהו חשוב לילדים שביננו: לא סתם כתבו עליו 17/18+. יש בו שפה מאוד מלוכלכת , השותף שלך לא מפסיק לקלל , ואפילו בשירים ששומעים בתפריט משתמשים במילים לא יפות.. ראו הוזהרתם.
זה לא שאני ממליץ לא לשחק בו , אבל שההורים שלכם ידעו (או לא ידעו) באיזה משחקים אתם משחקים על הווי :-)
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #169 פורסם:
12.02, 20:20
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מה שהלך כאן שינה את דעתך מהר, אה? |
|
|
|
|
מעולם לא אמרתי משהו נגד המשחק
רק "התעלה" הולך להיות חרא
|
ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #170 פורסם:
12.02, 20:36
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
להשתמש בשני כלי נשק. משיגים את המצב הזה רק אחרי שמסיימים את כל המשחק ואז את כל ה-Director's Cut, שזה טיפה משונה כי שחקן אחד יכול ממילא לשחק כשניים  |
|
|
|
|
וואלה, קראתי על זה, זה צריך להיות מגניב. אבל איך נחליף נשקים בנוחות אם שתי הידיים יהיו תפוסות.
|
louweed |
 |
|
|
השטח שהיא חושפת דווקא קטן יותר , אבל בדיוק כמה שצריך. |
|
|
|
|
יותר קטן?! ב-UC זה היה קטן כל כך, שזה לא היה ישים (אולי כי לא היו אייטמים או נשקים בפינות  ). ב-Overkill אתה מרגיש שזה יותר עוזר?
בסוף ניתן למפות כפתורים?
|
 |
|
|
כל משחקי HOTD היו לייט-גאן , כך שלא ניתן היה להזיז את המצלמה (לא היה CURSOR על המסך..). בנוסף , משחק HOTD מסיימים בערך ב-30 דקות וכאן כל שלב הוא משהו כמו 20-25 דקות להערכתי , ויש 7 כאלה. |
|
|
|
|
וואו, שלבים ממש ארוכים, אה? אם נפסלים או מכבים את הקונסולה, מתחילים מתחילת השלב?
|
 |
|
|
מצב "גרסת הבמאי" הוא אכן רמת הקושי האמיתית. מדובר בשלבים ארוכים יותר , קשים יותר , עם הרבה יותר אויבים ופחות זמן להגיב.
בנוסף , מתחילים את צבירת הכסף והנשקים מהתחלה.
יש גם רק 3 CONTINUES , לעומת אינסוף במצב הרגיל (תמורת חצי מהנקודות שלך). |
|
|
|
|
נחמד! אני מתאר לעצמי שהשדרוגים של הנשקים הולכים אתך לגרסת הבמאי.
|
 |
|
|
הסיפור (והסוף..) פשוט אדיר. מצחיק לאללה. אני ממליץ מאוד לראות את הסרט PLANET TERROR של רוברט רודריגז בלי קשר למשחק.
אני לא אהרוס לאף אחד את הסיפור של המשחק, אבל כדאי לעקוב. |
|
|
|
|
צפיתי בסרט, בהחלט נחמד.
כבר סיימת את המשחק?! תאחרי שסיימת, אשמח לקרוא עוד רשמים.
ב-IGN רמזו שיהיה משחק המשך. נדמה לי החברה אישרה.
|
 |
|
|
אה , ועוד משהו חשוב לילדים שביננו: לא סתם כתבו עליו 17/18+. יש בו שפה מאוד מלוכלכת , השותף שלך לא מפסיק לקלל , ואפילו בשירים ששומעים בתפריט משתמשים במילים לא יפות.. ראו הוזהרתם. |
|
|
|
|
הם אמרו בפירוש בטריילרים: "משחק ההארדקור שחיכיתם לו", וזה לא יהיה גרינדהאוס ללא קללות
חבר'ה, מלבד גרסת הבמאי אשר כוללת יותר אויבים, הוויסות הרגיל של רמות הקושי משפיע על זה גם כן? במה הקושי מתבטא?
לא שלא צפינו את זה, אבל מרגישים את השינוי שהביאה איתה שנת 2009, אה? עד סוף 2008 הייתה קללה של משחקי מסיבה (אמנם היו כמה אדירים באמצע, אבל עדיין), וסוף סוף אנחנו זוכים ליהנות מהתעוררות החברות אשר שמות לב לקונסולה המצליחה ביותר בשוק.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #171 פורסם:
12.02, 20:47
|
|
|
כן גם בכיתוב END בסוף המשחק מופיע לאחר מכן סימן שאלה.. אני מקווה מאוד שיהיה משחק המשך , ובקרוב.
השדרוגים לא הולכים איתך , רשמתי את זה. זה כמו להתחיל מחדש את המשחק. קצת מבאס , אבל מצד שני באמת נותן רמת קושי אחידה לכולם (שלא תשיג את כל הנשקים על מקסימום ואז גרסת הבמאי תהיה קלה יותר).
הקטע עם המצלמה ממש לא משמעותי, בסה"כ מדובר בכמה מעלות בודדות (במסך רחב.. לא יודע איך זה במסך רגיל)
לא ניתן למפות כלום , מחליפים נשקים עם 1/2 וזורקים רימון עם מינוס. חבל שאי אפשר להחליף. בכל מקרה , רוב השלב אני עם אותו הנשק (אחרי הכל יש תחמושת אינסופית).
הויסות של "רמת הקושי" (אקסטרה זומבים - בעצם מוטציות - אסור להגיד את מילת ה-Z, תבינו אותי אחרי 20 דקות של משחק) משפיע אבל לא בהרבה. אני ממליץ להתחיל שלב אחד בלעדיו ואח"כ להרים אותו.
ממש חבל שאין LEADERBOARDS , זה פשוט פספוס אדיר במשחק שהפוקוס שלו על רצפים. עברתי עכשיו את השלב הראשון כמעט ברצף , 2-3 החטאות חוץ מהבוס.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #172 פורסם:
12.02, 20:56
|
|
|
היה נדמה לי שאמרתם שהשדרוגים עוברים הלאה. הכוונה רק בין רמות הקושי?
לדעתך, כיף לשחק בו פעם אחר פעם, אפילו באותם שלבים?
ואולי אין LEADEBOARDS (אולי במשחק ההמשך), אבל יש את ! בוא אליו ותספר על השיאים שלך. נשווה אח"כ.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #174 פורסם:
12.02, 21:49
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
רצפים אה? נשמע טוב. כל כך טוב שאני אממ.. בוכה דם מהעיניים וכאלה דברים. |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #176 פורסם:
13.02, 13:41
|
|
|
הסוף באמת משאיר אותך בפה פעור.
לצערי , הדברים שמאט כתב נכונים , הוא אכן קופצני מעט וזה פוגם בשליטה - לפעמים הוא לא מזהה שלחצת על היריה.
אחרי שסיימתי את גרסת הבמאי , אני יכול להגיד שהמשחק אכן קל מדי - עם שוטגאן.
הכוונת שלו קצת יותר גדולה מהרגיל. נראה לי שלסיים אותו עם אקדח הרבה יותר קשה.
עדיין , אחד המשחקים הגדולים שיצאו לווי (למעט מס' חסרונות שכבר פירטתי).
למיקי : במצב DUAL WIELD אפשר להשתמש רק ב-2 שלטים (שחקן אחד).
נערך לאחרונה על ידי louweed, 13.02 בשעה 14:49.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #177 פורסם:
13.02, 17:10
|
|
|
louweed |
 |
|
|
למיקי : במצב DUAL WIELD אפשר להשתמש רק ב-2 שלטים (שחקן אחד). |
|
|
|
|
אז מה הטעם? 
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #178 פורסם:
13.02, 19:39
|
|
louweed, קופצני מעט או נפילות פריימים? הכוונה לחלקים חסרים? לא יכול להיות שהקפיצות הם חלק מהסגנון הישן של גרינד האוס?
וניסית את המשחק גם ברמה הכי קשה, או ששיחקת את גרסת הבמאי ברמה הקלה/בינונית?
גם IGN בריטניה נתנה לו ציון של 8.3.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.02 בשעה 19:45.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #180 פורסם:
14.02, 21:19
|
|
|
מיקי, איך הפריימים? איך רמת הקושי? באיזו רמת קושי שיחקת?
מרוצה מהמשחק?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|