טוב לא קיבלתי אפילו מקום אחד ברשימה...ולא כדי להיות קטנוני אלא ברצינות - לדעתי לרוב הזוכים זה ממש לא מגיע . כי לא בחרתם יצור מנצח אלא רוב הזוכים הם אנשים ששמו איזה 5 בהודעה אחת . ולא ביגלל יצור מסויים שאהבתם שהיה מיוחד , מעניין , מגניב , מצחיק או כל דבר אחר שאפשר להחשיב מקורי וטוב כדי לזכות . אחרת הייתם רושמים איזה יצור זכה . והיצורים של SYAO (שחלק מהם מאוד אהבתי) בכלל עם חלקים מהגרסה המלאה...
בקיצור , זה לא הוגן כי מסתבר שרק אם הייתי שם את כל 4 היצורים שלי בהודעה אחת הייתי מקבל סיכויי ליזכות ... אבל דווקא לזאוס השני הגיע ...נו טוב בדיוק קיבלתי מאתיים שקל ועכשיו אני יודע על מה לבזבז אותם חודש הבא ...
טוב לא קיבלתי אפילו מקום אחד ברשימה...ולא כדי להיות קטנוני אלא ברצינות - לדעתי לרוב הזוכים זה ממש לא מגיע . כי לא בחרתם יצור מנצח אלא רוב הזוכים הם אנשים ששמו איזה 5 בהודעה אחת . ולא ביגלל יצור מסויים שאהבתם שהיה מיוחד , מעניין , מגניב , מצחיק או כל דבר אחר שאפשר להחשיב מקורי וטוב כדי לזכות . אחרת הייתם רושמים איזה יצור זכה . והיצורים של SYAO (שחלק מהם מאוד אהבתי) בכלל עם חלקים מהגרסה המלאה...
בקיצור , זה לא הוגן כי מסתבר שרק אם הייתי שם את כל 4 היצורים שלי בהודעה אחת הייתי מקבל סיכויי ליזכות ... אבל דווקא לזאוס השני הגיע ...נו טוב בדיוק קיבלתי מאתיים שקל ועכשיו אני יודע על מה לבזבז אותם חודש הבא ...
מילא לבכות,אבל לגרום להם להעיף אותי מהרשימה?
אם תשים לב לא כל היצורים שלי עם חלקים מהגירסא הזאת,ובתחילת התחרות לא אמרו שאסור,רק מאוחר יותר אז זה לא ממש פיר.
מילא לבכות,אבל לגרום להם להעיף אותי מהרשימה?
אם תשים לב לא כל היצורים שלי עם חלקים מהגירסא הזאת,ובתחילת התחרות לא אמרו שאסור,רק מאוחר יותר אז זה לא ממש פיר.
מה הקשר לבכות? אני אומר מה שאני חושב .
ואני חושב שהם בחרו בערימות יצורים, ולא ביצור אחד מסויים .
וכבר מהרגע הראשון צצה השאלה בנוגע לשימוש בגרסה המלאה - ואתה היית בנושאים שבהם אמרו שחלק משלך לא חוקיים ואתה קיבלת את זה! אבל פתאום כשאתה ברשימת הזוכים אתה חושב שבסדר שיוותרו לך על היתרון הלא הוגן .
ומי אמר שלא בחרו בך ביגלל אותם יצורים? ה2 הכי יפים שלך הם עם חלקים לא חוקיים . אבל זה שוב מוכיח מה שכבר אמרתי - בחרו בערימת יצורים בהודעה אחת ולא במשהו מסויים אז אי אפשר לדעת .
ה2 הכי יפים שלי לא חוקיים?
אני חושב שהיצור הכי יפה שלי הוא Sonayaas,והוא חוקי לגמרי.
ה2 האחרונים ברשימה שלך הם עם חלקים לא חוקיים (אחד דומה לכלב והשני לנמר) וזה שנראה קצת כמו פוקימון חרק גם (המחושים) וזה שהזכרת אני לא בטוח רק לגביי הפה בצורת הזרבובית .
הקטע האירוני הוא שאתה זוכה ביוצר היצורים המלא שכבר קנית (או אולי הורדת) .
אין לי בעיה להפסיד - באמת השקעתי על היצורים שלי ולדעתי היה אמור להיות להם סיכוי . אבל הייתי מבין אם שהזוכים היו באמת עם דברים יפים ומקוריים (ויש לא מעט כאלה שלדעתי היה מגיע להם ) ולא ערבוב של שטויות לא ברורות שאפשר לעשות בכמה דקות בקלות , שרק ביגלל שכולם בהודעה אחת הם הפכו את אותו משתמש לזוכה .
דווקא MoonKnight אתה היית מקום 10 :X
אלו שבחרתי לו נבחרו בגלל שהיה להם הודעה עם 20 יצורים בתוכה
אלא שאחד מהיוצרים האלו הוא זה שדיבר אליי , הוא זה שגרם לי לצחוק , לפחוד , לבכות וכך הלאה
לקח לי לא מעט זמן להכין את הרשימה הזאת ואולי אם היית מפרסם את שאר היצורים שלך , אחד מהם היה מדבר אליי יותר...
אבל מכיוון שהבאתם את זה לידעתי , אני לא מכיר את כל החלקים ביוצר המלא בעל פה , אני פוסל את Syao מהתחרות , מצטער , זה שלוקח את מקומו יפורסם בדיון הראשי
אני באופן אישי, לאור העובדה שבהחלט קשה לוודא מי לא השתמש באף חלק מהגרסא המלאה, מציע שמי שזכה ישלח את כל קבצי היצורים שלו לשופטים ושהם ינסו להפעיל אותם על הגרסא החלקית של SPORE, אין לי מושג מה יקרה אז, אני מניח שאחת מארבע אופציות:
1)לא יקרה כלום והיצור יעבוד כרגיל גם אם יש בו חלקים מגרסאת ה100% כי היצור מכיל את החלקים שהוא צריך והתוכנה של ה25% תזהה אותם כמו שצריך.
2)היצור לא יעבוד כי אין את החלקים
3)החלקים שלא נמצאים בגרסאת 25% פשוט יעלמו כשהיצור יטען ואז יהיה פשוט צריך להשוות בין היצור הטעון ליצור בתמונה.
4)היצור בכלל לא יופיע בתוכנה כי אין את החלקים המתאימים.
אני באופן אישי, לאור העובדה שבהחלט קשה לוודא מי לא השתמש באף חלק מהגרסא המלאה, מציע שמי שזכה ישלח את כל קבצי היצורים שלו לשופטים ושהם ינסו להפעיל אותם על הגרסא החלקית של SPORE, אין לי מושג מה יקרה אז, אני מניח שאחת מארבע אופציות:
1)לא יקרה כלום והיצור יעבוד כרגיל גם אם יש בו חלקים מגרסאת ה100% כי היצור מכיל את החלקים שהוא צריך והתוכנה של ה25% תזהה אותם כמו שצריך.
2)היצור לא יעבוד כי אין את החלקים
3)החלקים שלא נמצאים בגרסאת 25% פשוט יעלמו כשהיצור יטען ואז יהיה פשוט צריך להשוות בין היצור הטעון ליצור בתמונה.
4)היצור בכלל לא יופיע בתוכנה כי אין את החלקים המתאימים.
רעיון נחמד אך הזוכים נבחרו כבר ולקח לי לא מעט זמן לבחור אותם
חייב להסכים שבחרו כמה יצורים כל הקטע זה שהיצור הכי יפה לא היצורים
לflash הגיע להיות אחד מהראשונים לפי דעתי היה לא שניי יצורים אדירים!!
אבל העיקר שסוף סוף הכריזו
פה כנראה לא עברה הנקודה , אני בחרתי אחד מהיצורים שהיה בהודעות שלהם שדיבר אליי , אם הייתם גם אתם מפרסמים 10 יצורים ולא אחד (לא שהיה חוק נגד זה) אולי אחד מהם היה יותר אהוב עליי?
אני מאוד מקווה שאני זכיתי לפחות ביוצר היצורים המלא :'( כי אני עבדתי שעות על לעשות את היצורים שלי!,ובכל זאת גם אני חושב שלא מגיע להם לקבל את הפרס. הם פשוט תקעו דברים בלי לשים לב וחלק בכלל רימו!,אני השקעתי ולא הספקתי לשים 5 יצורים אלא רק 4 יצורים כי אני ממש השקעי ולקח לי הרבה זמן לעשות אותם לצלם אותם למצוא להם שם מקורי והכל!...והשאר פשוט העתיקו מסרטים או סתם חירבשו מהצורה הראשונית...בושה!!!!!!!!!
סליחה? מה זה קיצצו לך ל-5, שילכו לה***** הם והקיצוצים שלהם הם אמרו 10 שיהיה עשר לא אכפת לי מה איתם ואני יודע שלא הייתי ב-10 הראשונים, אבל עדיין יש כאלו שכן ולא מקבלים בגלל הפאקינג שינויים שלכם בלי להודיע בלי כלום.
*הולך לשים תלונה*
Ori says (23:46):
כשאני אקבל את הכ.מ החדש שלי אני ילך יקנה גם את ההרחבה ויתחיל לשחק
בחירה גרועה...........
ל
ממש מבאס שלא בחרו אותי וגם לפי דעתי הבחירות נעשו בצורה מוזרה ולא הוגנת.....
הפסדתי...
שמע, בחיים צריך ללמוד להפסיד בכבוד.
ואם היו בוחרים בך, אז הבחירה כבר לא תהיה גרוע?
לפי דעתי כל מי שמתלונן עושה את זה רק כי הוא לא זכה.
זוהי החלטת השופטים ואין טעם להתלונן עליה.
נכון, זה לא בסדר שקיצצו את הפרס, אבל דברים עולים כסף, אין מה לעשות.
וגם אם לא הייתי זוכה, אני מבטיח לכם שלא הייתי בוכה ומתלונן כמו שאתם עושים.
הייתי מתבאס, זה ברור, אבל לא מתחיל להפוך עולמות בגלל זה. זה רק משחק, ורק תחרות.
God Of Gaming - הבלוגיימינג שלי. תגובות יעשו אותי שמח.
אני פשוט בשוק מהחוסר כבוד להפסיד :|
הוכחתי לכם כבר שמישהו שהוכח שהוא הישתמש ביוצר המלא הועף מהתחרות ובחרתי מישהו אחר אבל עדיין אתם מיתעקשים ללכת עם הראש בקיר ולהגיד זה לא הוגן , אם אתם הייתם ברשימה גם הייתם אומרים את זה?
כאילו מה? היו כאלו שהיצורים שלהם לא ריגשו אותי בכלל שזה היה משהו סתם "רגיל"
ואלו שזכו כמו שאמרתי הם אלו שגרמו לי לחייך , לצחוק או כל דבר אחר שגרם לי לבחור אותם
לא כי הם פירסמו 99999999999 יצורים בבת אחת
דווקא אתה היית מקום שביעי , בכל זאת , קיצצו לי 5 מתחרים ויש כאן כמה שהיו מעל מקום חמישי אבל לא זכו בגלל הקיצוץ...
יש!!!!!!
תודה!!
אה וכל האנשים פה שקוראים לנו קנאים וחסרי כבוד שילכו לחפש חברים כי אני ראיתי את היצורים וחלקם לא היו צריכים לזכות ואני מכבד את החלטת השופטים למרות שדעתי שונה......