לזאוס כן מגיע, לחלק מהאחרים לא, אני עכשיו רק מתלונן על זה שקיצצו בפרס אחרי פאקינג דיליי של חודש וחצי, זה לא אשמתי שויגיימס החליטו לעשות לאן פארטי חדש דנדש עם מחשבים של AMD וביזבזו את כל הכסף בשביל הפרסים שלנו, זה חוסר אחריות וממש מלוכלך.
אני פשוט בשוק מהחוסר כבוד להפסיד :|
הוכחתי לכם כבר שמישהו שהוכח שהוא הישתמש ביוצר המלא הועף מהתחרות ובחרתי מישהו אחר אבל עדיין אתם מיתעקשים ללכת עם הראש בקיר ולהגיד זה לא הוגן , אם אתם הייתם ברשימה גם הייתם אומרים את זה?
כאילו מה? היו כאלו שהיצורים שלהם לא ריגשו אותי בכלל שזה היה משהו סתם "רגיל"
ואלו שזכו כמו שאמרתי הם אלו שגרמו לי לחייך , לצחוק או כל דבר אחר שגרם לי לבחור אותם
לא כי הם פירסמו 99999999999 יצורים בבת אחת
לזאוס כן מגיע, לחלק מהאחרים לא, אני עכשיו רק מתלונן על זה שקיצצו בפרס אחרי פאקינג דיליי של חודש וחצי, זה לא אשמתי שויגיימס החליטו לעשות לאן פארטי חדש דנדש עם מחשבים של AMD וביזבזו את כל הכסף בשביל הפרסים שלנו, זה חוסר אחריות וממש מלוכלך.
זאת אזהרה אחרונה , אני לא אסבול פה חוסר כבוד כלפי ההנהלה והאתר בצורה כזאת רק בגלל שאתה לא זכית!
הלאן פארטי היה בחסות AMD וויגיימס לא הוציאו כסף בכלל עליו! אז אל תדבר על מה שאתה לא מבין!
אני לא יודע למה קיצצו לי את זה ל 5 אבל גם 5 אנשים זה לא מעט! אתם בכלל לא זכית אז אני מוכן לשים כסף שגם אם היו 10 היית אומר "הבחירה היית לא הוגנת!" אז תלמד להפסיד בכבוד ותפסיק להיתלונן!
אתם ממש ממש מגזימים!! תנו כבוד למי שניצח ואם אתם לא ניצחתם נסו בתחרות הבאה! גם אם אתם חושבים ששלכם היה הכי טוב יש כאלה שלהם היה יותר טוב! אז Stop crying!!
אני מציע לנעול את הדיון הזה ולהפסיק את כל המריבה הזאת!
בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
Xfire:yoni987
MSN:jk33@walla.co.il
רעיון נחמד אך הזוכים נבחרו כבר ולקח לי לא מעט זמן לבחור אותם
אני יודע שזה טיפה מעייף לעשות את זה, אבל זה חשוב לי אישית שתחרות שעושים תהיה הוגנת(ביחוד אם יש רווח מסויים בלזכות בה) ולא מכיוון של לזכות בפרס, אלא מכיוון של לשמור על רמה מסויימת.
ההרגשה של להפסיד בתחרות הוגנת היא לא נעימה אבל יש סיפוק מסויים בלדעת ש"עשיתי כמיטב יכולתי ופשוט היו אנשים שהיו יותר טובים ממני", אני אכבד אותם, אברך אותם על זכיתם, אכבד את החלטת השופטים ואלך לעשות את מה שבא לי בהמשך חיי.
אבל ההרגשה של להפסיד בתחרות לא הוגנת(ועוד אחת שנובעת מעצלנות ברמה מסויימת של השופטים) היא מאוד לא נעימה. ההרגשה היא שיצאתי פרייאר בטירוף, אני מזלזל בצוות וכועס עליהם(מזל שאני לא מהמקללים אחרת הייתי מקבל באן ענק על מה שיש לי להגיד "^^).
אז אני מבקש שתעשה(או תעשו) את המאמץ לוודא את אמינות הזוכים(ולא ברמה של "האם הם קנו את בונה היצורים המלא או לא"[כי כאן תמיד אפשר לקחת מחבר את הקופסא או ללכת לחנות ולקנות], אלא את היצורים עצמם). זה משהו מעייף, לא מהנה. אבל צריך אם כבר לקחתם על עצמכם את האחריות לארגן תחרות. תשקיעו מההתחלה ועד הסוף.
זה לא קטע של עצלנות באמת
אבל זה להתחיל לרדוף אחרי כל ה 5 ילדים שזכו ואם אחד מהם נפסל זה לרדוף אחרי השחקנים שיחליפו אותם ואם הם ישלחו את הקובץ של היצורים וזה כן יעלה הכל לתוך הבונה עם ה 25% מנין לי לדעת שזה לא מזויף עדיין?
שוב ההצעה שלך טובה , אך לא ברת ביצוע
אם יעבוד התוכנה אז פשוט תצתרך לעשות את זה בדרך הישנה של לעבור על היצורים מול מה שקיים בתוכנת ה25%.
אתה יודע שזה שאנשים אומרים לך כאן "תשפוט מהר" זה לא באמת חייב להפעיל עליך שום סוג של לחץ אמיתי לעבוד מהר. תעבוד בקצב שלך, תמצא את חמשת היצורים שגם חוקיים וגם מוצאים חן בעיניך.
ההרגשה של להפסיד בתחרות הוגנת היא לא נעימה אבל יש סיפוק מסויים בלדעת ש"עשיתי כמיטב יכולתי ופשוט היו אנשים שהיו יותר טובים ממני", אני אכבד אותם, אברך אותם על זכיתם, אכבד את החלטת השופטים ואלך לעשות את מה שבא לי בהמשך חיי.
אבל ההרגשה של להפסיד בתחרות לא הוגנת(ועוד אחת שנובעת מעצלנות ברמה מסויימת של השופטים) היא מאוד לא נעימה. ההרגשה היא שיצאתי פרייאר בטירוף.
צודק!
זה באמת הרגשה רעה שיודעים שלא בטוח שהיתה תחרות הוגנת וגם לא רוצים לבדוק את זה עכשיו.......למרות שזה הרבה עבודה זה ניראה לי נחוץ.