אורך החיים של הווי - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: אורך החיים של הווי
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 27.08, 15:25

ברירת מחדל אורך החיים של הווי

כולנו יודעים שהWII כרגע בטופ בעיקר בגלל ההצלחה שלה עם הקהל הקזואל ולמרות שבזמן האחרון אנו רואים על התקדמות במשחקי ההארדקור לWII תמיד יש לי בראש את השאלה שהWII יחיה פחות משאר הקנסולות הדור הזה.
כי שני המתחרים שלה כבר בפורמטי HD עם גרפיקה של 'נקס ג'ן' ונינטנדו משתמשת בפורמט של הדור הקודם מה גם שכל שהשנים עוברות האונליין במשחקים רק מתפתח וכרגע רוב המשחקים הם עם אונליין, אז השאלה שלי היא בעצם כמה זמן אתם חושבים שהWII הנוכחי ישרוד לפני שנינטנדו יוציאו WII-HD או משהו כזה, והעם הWII-HD יצליח גם למרות שקהל הקזואל לא ממש צריך HD במשחקים שלו.

לדעתי הWII יחזיק בחצי מהזמן של הסוני או הבוקס עד שנינטנדו יתקדמו לHD, השאלה היא בעצם מה מיקרוסופט וסוני יעשו עד אז, מיקרוסופט לפי כמה שמועות כבר מורידה את המחיר ויוצא שאקס בוקס ארקייד יעלה פחות מWII, סוני אני לא ממש יודע.
לדעתי WII HD יצליח מאוד כי נינטנדו יצליחו בטח עם משחקי קזואל חזקים להעביר את הקהל שלה אל הWII HD וההארדקור יהנו כמובן מפיתוח של כל המשחקים שיוצאים לסוני ולאקס בוקס כמו SF4 RE5 MK VS DC ועוד..

מה אתם חושבים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#2   פורסם: 27.08, 16:30

רעיון יפה לדיון, אני אוסיף אותו לאינדקס הפורום

אני לא חושב שהחוזק של הקונסולה הוא המדד, אלא ההצלחה שלה. סוני ומייקרוסופט יכולות כבר עכשיו להראות את הדור הבא, אבל אם כל מה שהן תראינה זן גרפיקה יותר חזקה, אז קונסולת ה-Wii בטוחה.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~ערן

משתמש עצבני

#3   פורסם: 27.08, 16:47

גרפיקה זה לא הכל, ואין סיבה שאחרי כמה שנים כולם ינטשו את הווי בגלל שאין לו HD.
אם כבר זה יקרה בדור הבא..
כמו שהDS לא הפסיק להמכר באמצע כי כולם כבר רצו גרפיקה יותר טובה ועברו לפספ, זה בערך אותו דבר..

לי אישית לא אכפת מHD, כי יש לי מקרן אחרוי

וכבר הרבה פעמים בעבר הראו שהגרפיקה לא גורמת לקונסולה לנצח, ודווקא הובילו אלה עם הגרפיקה הנחותה יותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 27.08, 16:55

לדעתי כל עוד קונסולה מצליחה, לא צריך להחליף אותה או לפחות להמשיך להוציא לה משחקים גם אחרי שההמשך שלה יוצא.כמו שעשו עם הPS2 המשיכו להוציא לו משחקים גם אחרי שהPS3 שוחרר כי היא הייתה קונסולה מצליחה מאד,לGC ולXBOX הראשון הפסיקו להוציא משחקים מיד שקונסולות ההמשך שלהם שוחררו בגלל שהם לא היו כל כך מצליחות.

קרדיט לזאוס השני על החתימה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של the POSTAL dude

משתמש רציני

#5   פורסם: 27.08, 16:57

HD באמת לא משנה. אטלוס מוציאים שני משחקי ספין אוף של SHIN MEGAMI TENSI (פרסונה 4 וDEVIL SUMMENOUR) ודיסגאיה 3 לפס3 משתמש בספרייטים (כמו כל המשחקים של NIS) ככה שHD ממש לא משנה זה רק בונוס

ATLUS=GOD

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#6   פורסם: 27.08, 17:13

זה נכון לעכשיו מה יקרה שכל משחק יראה קרייסיס טרק נינטדו עם דה קונדיקט לנשל?

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#7   פורסם: 27.08, 17:22

בשביל הגיימרים ה"כבדים" [ולא קאז'ואל], שיפור גרפיקה נראה לי זה הבעיה הכי גדולה עם הWII כרגע. אם לWII היה גרפיקה ברמה של X360 או PS-3 [אפילו קרוב לזה], ותמיכה בHD, הWII לדעתי היה מצליח הרבה יותר [אפילו בקניות]...

"Will you share with me the gift of the godess?"

קרדיט ל Uchihaltachi על החתימה [מפורום אחר].

"PICK UP A WEEL GUN!"
"DUDE U SUCK UNNINSTAL THE GAME!"

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 27.08, 19:25

Ns_Instincts
ציטוט:
צפה בהודעה
בשביל הגיימרים ה"כבדים" [ולא קאז'ואל], שיפור גרפיקה נראה לי זה הבעיה הכי גדולה עם הWII כרגע. אם לWII היה גרפיקה ברמה של X360 או PS-3 [אפילו קרוב לזה], ותמיכה בHD, הWII לדעתי היה מצליח הרבה יותר [אפילו בקניות]...
הוא לא היה מצליח יותר אם זה היה כרוך במחיר רב יותר לצרכן. סוד ההצלחה היא גם במחיר, למרות שנינטנדו מוכרת אותו במחיר של רווח מבחינתה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חבר צוות נינטנדו

#9   פורסם: 27.08, 19:39

האמת שממש לא שינתה לי הגרפיקה, וגם עכשיו אני מסתפק טוב מאוד במה שיש כל עוד העיצוב מתקבל על הדעת. מה שכן מטריד זה מגבלות אחרות שבאות יחד עם העוצמה הפחותה הזאת, כמו פיזיקה פחות משכנעת. זה חבל כי מנוע פיזיקה כמו של HL2 יכול לעבוד יפה מאוד עם השליטה של הווי. נדמה לי שמשתמשים במנוע הזה בסמאש (Havok?) אבל אין שם משהו יותר מדי משמעותי עם זה.

נערך לאחרונה על ידי Nimiauredhel, 27.08 בשעה 19:41.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 27.08, 20:35

Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת שממש לא שינתה לי הגרפיקה, וגם עכשיו אני מסתפק טוב מאוד במה שיש כל עוד העיצוב מתקבל על הדעת. מה שכן מטריד זה מגבלות אחרות שבאות יחד עם העוצמה הפחותה הזאת, כמו פיזיקה פחות משכנעת. זה חבל כי מנוע פיזיקה כמו של HL2 יכול לעבוד יפה מאוד עם השליטה של הווי. נדמה לי שמשתמשים במנוע הזה בסמאש (Havok?) אבל אין שם משהו יותר מדי משמעותי עם זה.
בהחלט, יש משחקים ממש יפים על הווי, וגם צפויים גם רציניים אדירים לקונסולה.

וראית את Bloom Box במפגש, אני חושב. יש בו אחלה פיזיקה שבעולם, ככה גם הבנתי מהביקורות.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames