היי,
לאחר תלונות רבות על מערכת הלאדרים הוחלט כי שיטת סיום הטורניר תשתנה.
מאחר ומדובר בהרבה כסף הוחלט לשנות את השיטה ולהתאים אותה לקהילה שלנו בארץ.
השינוי הוא כזה:
מחר כשיסתיים הלאדר, אני אתחיל לבדוק את המשחקים [כמו שבטחתי בעבר] ואוריד/אוסיף מקודות בהתאם.
לאחר שאני אוסיף/אוריד נקודות אני מניח כי סדר המקומות ישתנה.
השיטה החדש היא בעצם:
הקבוצה שתסיים במקום הראשון תתיצב למשחק במתכונת הטוב משלוש מפות כנגד הקבוצה שבמקום הרביעי.
הקבוצה שתסיים במקום השני תתיצב למשחק במתכונת הטוב משלוש מפות כנגד הקבוצה שתסיים במקום השלישי.
סדר המפות הוא:
de_inferno
de_dust2
de_nuke
המשחקים יתקיימו כשבועיים לאחר סיום הלאדר, כך שקבוצות יכולות להתאים לעצמן זמנים, להתאמן על מפות וכדומה.
בשבועיים האלו אני אפרסם את תוצאות הבדיקה וכך יקבע מי מול מי בעצם.
הפרסים למקומות 5-6 הם כרגיל ושיטת המשחק לגבם לא תשתנה!
בנוסף לפרסים שהובטחו ובעקבות פתיחת המועדונים מס' קבוצות יקבלו הזמנה, אילו מקומות יקבלו? פרטים בהמשך.
במידה ול2 קבוצות יהיה אותו מס' נקודות, מס' הנצחונות הוא זה שיכריע את הכף.
פרסי הטורניר הם בשווי כולל של 7,000 שקלים ומתחלקים בצורה הבאה:
מקום ראשון - 3,000 ש"ח.
מקום שני - 2,000 ש"ח.
מקום שלישי - 1,000 ש"ח.
מקום רביעי - 500 ש"ח.
מקום חמישי - 250 ש"ח.
מקום שישי - 250 ש"ח.
אתם כל הזמן משנים את החוקים והמתכונות והכל בדקה ה-90.. מספיק עם זה.. זה כבר לא חופש ולאנשים יש מחויבויות.. אני לא יודע מה עם קבוצות אחרות אבל אני אישית לא רואה אותי ואת הקבוצה שלי מתאמנים לזה ובקושי מתייצבים למשחקים.. לא לכולם יש את הזמן הזה, כל פעם אותו דבר מחדש משנים דברים.. יופי אז יש תלונות אבל החלטתם על משהו בתחילת הלאדר.. רוצים לשנות משהו? תשנה בלאדר הבא. קחו את זה לתשומת לבכם.. רוני אתה חנון
ותעשו של לכל הקבוצות מותר נגיד לשחק עד 33 משחקים שכל המשחקים יהיה שווים
אם הם היו רוצים שכולם ישחקו אותו מספר משחקים הם היו עורכים טורניר ולא לאדר..
לאדר זה ככל שתיהיה פעיל יותר ותנצח יותר, כך תדורג גבוה יותר..
לאדר ולטורניר זה 2 דברים שונים לגמרי..
רוני? אתה מדבר פה על הלאדר יענו ליגת האלופות כן?
מה איתנו? ליגת העל?
תעלו אותנו כבר ללאדר.. ליגת העל הסתיימה ואנחנו בין ה4 הראושנים.. תפתח גם על זה נושא זה מעניין וחשוב לכמה קבוצות
אתם כל הזמן משנים את החוקים והמתכונות והכל בדקה ה-90.. מספיק עם זה.. זה כבר לא חופש ולאנשים יש מחויבויות.. אני לא יודע מה עם קבוצות אחרות אבל אני אישית לא רואה אותי ואת הקבוצה שלי מתאמנים לזה ובקושי מתייצבים למשחקים.. לא לכולם יש את הזמן הזה, כל פעם אותו דבר מחדש משנים דברים.. יופי אז יש תלונות אבל החלטתם על משהו בתחילת הלאדר.. רוצים לשנות משהו? תשנה בלאדר הבא. קחו את זה לתשומת לבכם.. רוני אתה חנון
בתוכנית שניצן פתח, הודענו שיתכנו שינויים בלאדר עקב היותה מערכת חדשה, וכן, אנחנו לא מתביישים לחפר על טעויות שעושים.
התחשבתי בעובדה שבאמת לא כולם יכולים לארגן עכשיו את כל השחקנים, כתוצאה מכך החלטתי לקבוע את מועדי המשחקים לעוד שבועיים, לפי דעתי אין סיבה שבשבועיים הללו לא תבואו מוכנים למשחקים, אני טועה?
אוראל, בנוגע לבקשתך כן יהיה ניתן להוסיף/להסיר שחקנים, מועד יקבע בקרוב.
רוני??!?!? תענה גם לי בבקשה.. או אתה או ניר..
בכל אופן, שוב :
רוני? אתה מדבר פה על הלאדר יענו ליגת האלופות כן?
מה איתנו? ליגת העל?
תעלו אותנו כבר ללאדר.. ליגת העל הסתיימה ואנחנו בין ה4 הראושנים.. תפתח גם על זה נושא זה מעניין וחשוב לכמה קבוצות
למה כל הקבוצות נעלמו מהטבלה?..
ושניר מה אתה טמבל.. עלאק לחשב לפי 2 נקודות חחח. זה שיטת הלאדר ואנחנו קיבלנו הרבה פעמים 3 נקודות אין מה לעשות.
קיצור לא יפה שאתה מעקבים את זה כלכך הרבה אבל שיהיה
כל הכבוד שביום שנגמר הלאדר אתה מודיע דבר כזה באמת כל הכבוד...
הלאדר הזה כבר יצא משליטה קבוצות שניצחנו עשו ניצחתי וקיבלו את הנקודות רוני מסננן אותנו ירד לנו נצחון ואיתו גם 3 הנקודות ועוד 4 נקודות ירדו מסיבה לא ברורה ופשוט אין עם מי לדבר...
נו בטח שאתה "והקבוצה שלך" לא תתאמנו לזה כי הקבוצה שלך עזבה אותך?
ואיך אתה קורא לרוני חנון? :O איך אתה קורא למישהו בכלל חנון? רוני שים לו באן אל תוותר...