נו בטח שאתה "והקבוצה שלך" לא תתאמנו לזה כי הקבוצה שלך עזבה אותך?
ואיך אתה קורא לרוני חנון? :O איך אתה קורא למישהו בכלל חנון? רוני שים לו באן אל תוותר...
אתם כל הזמן משנים את החוקים והמתכונות והכל בדקה ה-90.. מספיק עם זה.. זה כבר לא חופש ולאנשים יש מחויבויות.. אני לא יודע מה עם קבוצות אחרות אבל אני אישית לא רואה אותי ואת הקבוצה שלי מתאמנים לזה ובקושי מתייצבים למשחקים.. לא לכולם יש את הזמן הזה, כל פעם אותו דבר מחדש משנים דברים.. יופי אז יש תלונות אבל החלטתם על משהו בתחילת הלאדר.. רוצים לשנות משהו? תשנה בלאדר הבא. קחו את זה לתשומת לבכם.. רוני אתה חנון
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו הוא הבין שאין פה יותר טכני ובמקום מקום שני הוא יהיה רביעי HAHAHA
מגיע לך ילדה רק אל תבכי...
רוצים לראות איך עובדים על ילד מפגר? לחץ כאן
shlomizStyle-_^
ציטוט:
אחי למה אתה מעלה גיחוחים עלי !??! אתה לא מאמין אז אפילו תשאל אותםם!!!@!
pm MYM|LUq במירקק לי אין עם היה היתי מביא לך הוכחה ידנית
ורגע אם הם מפולאניה אז למה הוא לא דיבר איתי באידיש ???
אתם כל הזמן משנים את החוקים והמתכונות והכל בדקה ה-90.. מספיק עם זה.. זה כבר לא חופש ולאנשים יש מחויבויות.. אני לא יודע מה עם קבוצות אחרות אבל אני אישית לא רואה אותי ואת הקבוצה שלי מתאמנים לזה ובקושי מתייצבים למשחקים.. לא לכולם יש את הזמן הזה, כל פעם אותו דבר מחדש משנים דברים.. יופי אז יש תלונות אבל החלטתם על משהו בתחילת הלאדר.. רוצים לשנות משהו? תשנה בלאדר הבא. קחו את זה לתשומת לבכם.. רוני אתה חנון
שב בשקט אתה יא זין יא פחדן קוקסינל מזדיין הולך רק על טכני הא?
זה מה שאתה יודע אם לא אתה תאמין לי לא היו כל כך הרבה תלונות וכלום לא היה משתנה
ילד חרא ובאמת איך אתה קורא לרוני חנון תראה אתה נראה יגמד בן זונה...
רוני תעיף ת'קוקסינל ילד סיאס הזה מפה
לעזור לנו ?????? חחח הם רק עושים ההיפך , אם לא שמת לב חמוד אנחנו כבר מקום ראשון ונגמר הלאדר ... אז תסיק מסקנות לבד.
אהה ובקשר לקבוצה חרא , כל אחד והדעה שלו , תודה בכל מקרה
אני מסכים עם NERO!
oO
00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG
חחח בונא אתה שוב פעם מפחד זה כבר נהיה בדיחה עכשיו אין לך סיכוי לסיים בטופ =]
valender
ציטוט:
נו בטח שאתה "והקבוצה שלך" לא תתאמנו לזה כי הקבוצה שלך עזבה אותך?
ואיך אתה קורא לרוני חנון? :O איך אתה קורא למישהו בכלל חנון? רוני שים לו באן אל תוותר...
חחחחחחחחחחחח בנג`ו הרגת אותי
da_k1ng
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו הוא הבין שאין פה יותר טכני ובמקום מקום שני הוא יהיה רביעי HAHAHA
מגיע לך ילדה רק אל תבכי...
בתוכנית שניצן פתח, הודענו שיתכנו שינויים בלאדר עקב היותה מערכת חדשה, וכן, אנחנו לא מתביישים לחפר על טעויות שעושים.
בכל אופן, המון בהצלחה.
דוגרי לא הייתה אמורה ליהיות בעיה אחת אפילו זה שאתם נגעתם בזה ידנית - בעיה שלכם לא מבין למה השחקנים משלמים על טעויות של מנהלים.
דרך אגב היו פה המון משחקים של 3 נקודות לפי טענת GLC נכון ? אין לכם דרך לשחזר כל משחק במדוייק - GLC תבדקו טוב את הניקוד שלכם. כנ"ל לכל הקבוצות . הם מתכוונים לעשות את זה ידני - ואין מה לעשות כל בנאדם לא יכול לחשב כמו שצריך 200 משחקים שכל משחק ניקוד משתנה!
בהצלחה לכל הקבוצות.