משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר צוות נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
03.09, 14:24
|
|
השף תוקף בקונסולות נינטנדו (הקנדים המעופפים...)
* רונן זה ת'רד במיוחד עבורך
אחרי שCooking Mama הגיע לDS ב2006 הוא הפך למשחק קאלט למרות ביקרות פושרות וישר הצמיח גרסת WII. בנתיים שתי הגרסאות מכרו ביחד מעל 2.6 מיליון עותקים – לא רע בשביל משחק ק'זואלי – ולכן כבר יצא לו המשך לDS (סוף 2007) ומתוכנן המשך לגרסת הWII בסוף השנה הקרובה.
אבל זה לא הכל, בקרוב יגיעו עוד שני משחקי מטבח המבוססים, איך לא, על זיכיונות טלוויזונים ומציגים שפי ענק.
האחד הוא "מטבחי הגינהום" של השף המהולל והידוע לשמצה גורדון רמזי.
בעקרון המשחק מנסה להעביר את החוויה של סדרת הטלוויזיה לקונסולה שלכם כול הצעקות של רמזי המככב וירטואלית במשחק. המחשק מחולק ל3 חלקים, כפי שקורה בסדרה, ובעצם יש לעמוד באתגרים של הכנות לבישול, הבישול עצמו וההגשה – הכל תחת עינו של רמזי.
המשחק מכיל מצב קריירה שבו השחקנים כוכבים בשביל לפתוח מתכונים של רמזי שחלקם הוא הפיץ רק במשחק, בנוסף יש מצב ארקייד עם רמות קושי משתנות.
המשחק יגיע גם לDS ויצא במהלך החודש הזה.
משחק נוסף היוצא לWII (וגם לDS) הוא Iron Chef America Supreme Cuisine שגם הוא מבוסס על סדרת הטלוויזיה בגרסתה האמריקאית.
בעקרון המשחק עבד על אותו עקרון – שכבר נהיה נדוש – וזה להכין אוכל גורמה. יש מצב קרירה שבו אתם יכולים לשחק את אחד משפי הברזל או להתחרות מולם ויש להכין את האוכל בהגבלת זמן ולאחר מכן שופטים בודקים את המנה שלך לפי טעם, צורה ומקוריות – מצב זה הוא נגד מתמודדים אחרים מונחי מחשב עד שמגיעים להתמודד מול השפי ברזל. בנוסף יש מצב אימון בו שף בכיר מלמד אתכם את רזי המקצוע. בגרסת הDS יש משחק מולטיפלייר דרך WIFI ועל אותה קונסולה. כמו ב"מטבחי הגינהום" גם כאן מנחה הסדרה מארק דאקאסון, הפרשן אלטון בראון ושפי הברזל מריו באטלי, משארו מורימוטו וקאט קורה.
משחק אחר לDS הוא משחק שלא בדיוק מבוסס על סדרת טלוויזיה אבל אכן שף טלוויזיוני מופיע בו וזה What's Cooking עם השף ג'ימי אוליבר.
בעקרון זה נונ-משחק המנסה לחקות, ולא בדיוק בהצלחה יתרה, את Cooking Guide של נינטנדו. ב"מה מתבשל" יש 100 מתכונים (לעומת 245 ב"מדריך הבישול") ויש בו אפשרות לעוד 100 מתכונים נוספים לעדכון עצמאי. קיימת רשימת קניות ומסתבר שגם אפשרי לשלוח מתכונים אחד לשני דרך הWIFI. בנוסף קיימת אפשרויות של משחקי בישול תחרותיים למינהם בסביבה תלת מימדית אם לשחקן יחיד או מול חברים. כמובן שג'ימי אוליבר מדובב את המשחק בקולו.
המשחקים הללו אקסקלוסיבים (מלבד "מטבחי הגינהום" שיגיע גם לPC\MAC) לקונסולות נינטנדו – זה טוב בכלל? – בכל מקרה מעניין מתי נקבל משחק בכיכובו של עזרא קדם או צחי בוקששתר.
עוד ב-vgames:
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 30.11 בשעה 11:58.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
03.09, 14:47
|
|
|
תודה, איתי!
וואו, לא ידעתי שמתוכנן גם מדריך של שף ג'ימי אוליבר ל-DS!
אם יש משחק בישול שהבנתי שממש כדאי לפקוח עליו עין (אם אתם בעניין), זה Order Up!
אחלה ת'רד, איתי. אני אוסיף אותו לאינדקס.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
03.09, 15:39
|
|
|
איתי , יש לציין שהמשחק הראשון הוא המקור לריאליטי הישראלי "המטבח" עם עזרא קדם, והשני הוא קרב סכינים (אלו זכיונות שנקנו ושינו להם את השם כדי להתאים לארץ).
אגב , הדיבוב של ג'יימי אוליבר ?!?! לא נראה לי שמישהו יבין אותו בלי כתוביות :-)
רונן : ORDER UP משחק חביב , אבל השליטה בו לא עשויה טוב כל כך.
הייתי עושה עליו סיקור אבל הוא לא שווה את העבודה...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
03.09, 15:42
|
|
|
איפה בובי פליי?
הוא היה גם שף ברזל פעם לא?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
03.09, 16:39
|
|
|
איפה צ'ן קנישי?
איפה איירוקי סאקאי?
איפה מישיבה?
השפים של הגירסא האמריקאית של איירון שף יכולים להתחנן להגיע לקרסוליים של היו"ר קאגה.
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
03.09, 16:39
|
|
|
louweed |
ציטוט: |
 |
|
|
איתי , יש לציין שהמשחק הראשון הוא המקור לריאליטי הישראלי "המטבח" עם עזרא קדם, והשני הוא קרב סכינים (אלו זכיונות שנקנו ושינו להם את השם כדי להתאים לארץ). |
|
|
|
|
אין בארץ שום ריאלטי שהוא מקורי, הכל נקנה מאמריקה או מבריטניה. אבל אתה יודע מה אומרים, אם כבר מעתיקים זבל, אז שיהיה זבל משובח עם ארומה שלא תבייש חיריה אחת או שניים.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
03.09, 16:57
|
|
|
דווקא הכספת זה משלנו
ואי המתים זה ריאליטי שלנו.
וגם סופר נני!
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
03.09, 19:31
|
|
|
louweed |
 |
|
|
רונן : ORDER UP משחק חביב , אבל השליטה בו לא עשויה טוב כל כך. הייתי עושה עליו סיקור אבל הוא לא שווה את העבודה... |
|
|
|
|
באמת? לא קראתי זאת בשום מקום אחר.
בכל אופן, יהיה מה לשפר במשחק ההמשך עם ה-MotionPlus!
אגב, הידעתם ש-biggoron, מי שהשתתף כאן בעבר (וביצע גיחה לכאן לאחרונה), עובד במסעדה של רמזי? והוא עוד שואל אותי בפרטי אם יש לי מתכונים לצמחוניים!! אני זה שצריך ללמוד ממנו...
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.11 בשעה 03:19.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
03.09, 20:24
|
|
מעניין עם biggorron יקבל הנחה על hell's kitechen
פעם היה לי cooking mama אבל מכרתי אותו כי הוא הביא לנו יותר מדי תאבון כששיחקנו ולא רצינו להשמין. בגדול משחק נחמד בעיקר בשביל ילדים שעושים בעיות עם האוכל.
אגב אם מדברים על בישול אני צריך עזרה עם הרוטב של המסבחה - אף פעם לא יוצא לי כמו שצריך אי כל הזמן מנסה דברים אחרים הפעם דיללתי את התרכיז לימונים (לימון טרי זה 20 שקל לק"ג). מצאתי מתכון שאומר כף חומוס + 2X כפות של טחינה גולמית + ומיץ מלימון אחד (אני מנחש 5 או 6 כפות) . אני חושב שיש לי איזה 280 גרם גרגירים . אני משתמש בחומוס מוכן הפעם של אחלה (אני מה זה עצלן) שאפשר לקנות ב12 שקל לק"ג.
נכון שזה לא יוצא מושלם אבל אני רוצה להתקרב כמה שיותר למקור. בלרכך גרגירים מקופסת שימורים אני כבר מומחה ( מה צריך להיות מומחה מסננים שמים במים עם כפית של סודה לשתיה ומרתיחים) ואני גם בכלל לא רע בלנקות אותם מהקליפות המעצבנות (טיפים יתקבלו בברכה) .
לי זה יוצא די טעים אבל לאשתי עדיין יש טענות אין מספיק מלח חמוץ מדי אין לימון וכו. אני חושב שיותר קל לנסוע הביתה דרך רמלה ולעצור אצל חליל (מסבחה חבל"ז) רק שאני לא חושב שהוא פתוח בערב - אני צריך לבדוק את זה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
03.09, 21:11
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
מעניין עם biggorron יקבל הנחה על hell's kitechen  |
|
|
|
|
אני אפנה אותו לת'רד הזה.
|
 |
|
|
אגב אם מדברים על בישול אני צריך עזרה עם הרוטב של המסבחה - אף פעם לא יוצא לי כמו שצריך אי כל הזמן מנסה דברים אחרים הפעם דיללתי את התרכיז לימונים (לימון טרי זה 20 שקל לק"ג). מצאתי מתכון שאומר כף חומוס + 2X כפות של טחינה גולמית + ומיץ מלימון אחד (אני מנחש 5 או 6 כפות) . אני חושב שיש לי איזה 280 גרם גרגירים . אני משתמש בחומוס מוכן הפעם של אחלה (אני מה זה עצלן) שאפשר לקנות ב12 שקל לק"ג.
נכון שזה לא יוצא מושלם אבל אני רוצה להתקרב כמה שיותר למקור. בלרכך גרגירים מקופסת שימורים אני כבר מומחה ( מה צריך להיות מומחה מסננים שמים במים עם כפית של סודה לשתיה ומרתיחים) ואני גם בכלל לא רע בלנקות אותם מהקליפות המעצבנות (טיפים יתקבלו בברכה) .
לי זה יוצא די טעים אבל לאשתי עדיין יש טענות אין מספיק מלח חמוץ מדי אין לימון וכו. אני חושב שיותר קל לנסוע הביתה דרך רמלה ולעצור אצל חליל (מסבחה חבל"ז) רק שאני לא חושב שהוא פתוח בערב - אני צריך לבדוק את זה. |
|
|
|
|
אוי, יש לי רעיון מדליק: למה לא להפוך זאת לת'רד מתכונים, ייעוץ ותמונות של מאכלים שהכנו? הוא כמובן עדיין יספר על המשחקים בתחום.
לצערי, בגלל די והותר דברים לעשות כאן, לא אוכל לענות לכל שאלה כאן, כי חלקן ידרשו לפנות לאנציקלופדיה לבישול ולשאר הספרים המקצועיים שלי, דבר שיגזול זמן רב. אבל אני אשתדל לעזור כמה שרק ניתן.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
03.09, 21:19
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אני אפנה אותו לת'רד הזה.
אוי, יש לי רעיון מדליק: למה לא להפוך זאת לת'רד מתכונים, ייעוץ ותמונות של מאכלים שהכנו? הוא כמובן עדיין יספר על המשחקים בתחום.
לצערי, בגלל די והותר דברים לעשות כאן, לא אוכל לענות לכל שאלה כאן, כי חלקן ידרשו לפנות לאנציקלופדיה לבישול ולשאר הספרים המקצועיים שלי, דבר שיגזול זמן רב. אבל אני אשתדל לעזור כמה שרק ניתן. |
|
|
|
|
נראה לך שלנושמי המחשב ששורצים פה מסתתר במוח מתקון יתר מתוחכם מחביתה? 
|
קרדיט לJONO00 על היוזרבאר הנפלא שלמעלה.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
03.09, 21:30
|
|
|
זאוס השני |
 |
|
|
נראה לך שלנושמי המחשב ששורצים פה מסתתר במוח מתקון יתר מתוחכם מחביתה? |
|
|
|
|
תתפלא
הנה, Niseg ראשון, ובעבר היה דיון ארוך ומעניין בנושא בת'רד אוף-טופיק והמשתתפים שיתפו בו פעולה יפה.
בכל מקרה, אני לא מצפה שתהיה הצפה של שאלות, אלא אני רק מסביר שאפשר יהיה להעלות עניינים הנוגעים לבישול כאן. גם אמליץ לקדם זאת כאייטם ראשי באתר, אך קודם נגבש צורה לת'רד.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
03.09, 21:31
|
|
יש לי שאלה. איך מבדילים ביו מלח לסוכר? 
|
קרדיט לJONO00 על היוזרבאר הנפלא שלמעלה.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
04.09, 00:08
|
|
|
זאוס השני |
 |
|
|
יש לי שאלה. איך מבדילים ביו מלח לסוכר? |
|
|
|
|
אתה לוקח קצת ושם על הלשון, אם זה מתוק זה סוכר, אם זה מלוח זה מלח.
אני לא מתפלא אם מישהו ייקבל התקף לב כשישחק בזה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
04.09, 00:16
|
|
|
בנאדם עשית לי חשק לחומוס...
אבל אני מהעצלנים (וחיפאי- יש הרבה חומוסיות טובות) אז לא מכין לבד.
בקשר לORDER UP , היה פה דיון על "איכות והצורה שמשחקים מקבלים ציונים... לדעתי המשחק הזה קיבל ציון טוב על המבנה והעומק שלו (בסה"כ הרבה תוכן) אבל השליטה על הפנים כשזה נוגע לפוינטר במרחב (לפעמים פורצת שריפה וצריך לכבות את האש - כמעט אף פעם לא עובד..)
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
04.09, 00:56
|
|
louweed, תודה על האזהרה. נראה לי שאחכה למשחק בישול אחר, שיהיה גם רציני יותר.
|
זאוס השני |
 |
|
|
יש לי שאלה. איך מבדילים ביו מלח לסוכר? |
|
|
|
|
אתה שואל ברצינות?
סוכר מבריק ונוצץ, מלח הוא מט (לא מבריק).
יש עוד דרך: תכניס למחבת ותחמם. אם נהיה קרמל - סוכר. אם לא... מלח. כמובן שאני מסתלבט, אבל קרתה לי בעבר פאדיחה כזו, רציתי להכין קרמל ולא שמתי לב שהכנסתי מלח לסיר. חצי שעה עמדתי מול הגז משתגע למה ה"סוכר" לא נמס 
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
04.09, 21:09
|
|
|
louweed |
 |
|
|
בקשר לORDER UP , היה פה דיון על "איכות והצורה שמשחקים מקבלים ציונים... לדעתי המשחק הזה קיבל ציון טוב על המבנה והעומק שלו (בסה"כ הרבה תוכן) אבל השליטה על הפנים כשזה נוגע לפוינטר במרחב (לפעמים פורצת שריפה וצריך לכבות את האש - כמעט אף פעם לא עובד..) |
|
|
|
|
דווקא אהבתי נורא את ORDER UP! (מה יהיה, לא נסכים על כלום אף פעם?  ). אמנם קז'ואל, אבל משעשע לאללה וגם די ממכר. דווקא לא כל כך נתקלתי בבעיות שליטה, למרות שהקטע עם השריפה באמת קצת מעיק.
דרך אגב, צוות האנימטורים של המשחק הוא ישראלי. אולי בגלל זה כל כך אהבתי שם את הדמויות
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
05.09, 02:55
|
|
|
SantaKelev |
 |
|
|
דווקא אהבתי נורא את ORDER UP! (מה יהיה, לא נסכים על כלום אף פעם? ). אמנם קז'ואל, אבל משעשע לאללה וגם די ממכר. דווקא לא כל כך נתקלתי בבעיות שליטה, למרות שהקטע עם השריפה באמת קצת מעיק. |
|
|
|
|
הו! עכשיו זה יותר מתאים לרשמים שקראתי...
|
 |
|
|
דרך אגב, צוות האנימטורים של המשחק הוא ישראלי. אולי בגלל זה כל כך אהבתי שם את הדמויות |
|
|
|
|
וואלה? מגניב! עוד סיבה לקנות את המשחק! 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
17.09, 16:26
|
|
|
ברוכים השבים דקל, איך היה לעבוד כשף בלונדון?
|
|
omerkot |
 |
|
|
WII זה כמו כלב. זה נורא נחמד שאתה מגיע מדי פעם לחברים ומשחק בכלב שלהם אבל כשאתה לוקח כלב הביתה אתה מגלה שאתה בעיקר מתעסק בקקי ופיפי. |
|
|
|
|
LOL.

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
17.09, 16:46
|
|
|
omriking12 |
 |
|
|
ברוכים השבים דקל, איך היה לעבוד כשף בלונדון? |
|
|
|
|
קודם כל תודה, עוד לא שבתי לארץ אבל אגיע לחופשה של שבועיים ב-5 לאוקטובר (חודש הבא)
עד ה-19 לחודש, כמו כן...
אני עדיין עובד כשף בלונדון ואם כבר פתחנו את העניין אז... אני עובד אצל השף "גורדון ראמזי"
(זה שכרגע הוציא את המשחק ל-ווי) כבר 7 חודשים (יש כמה בפורום שכבר ידעו מזה ^_^).
אז נא לא לשפוט אותי לפי המשחק הלא כל כך מוצלח (Hell's Kitchen ל-Wii) שהוא הוציא כי בתאכלס הוא שף מעולה
והוא לימד אותי המון בחצי שנה האחרונה ^_^ וחלק מהמתכונים שבמשחק
הם רוטינה יומיומית שאני מכין טרי כל יום.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 18.09 בשעה 13:29.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
17.09, 16:54
|
|
|
אם כך, אתה חייב לבוא למפגש =-)
וזה כבוד גדול לעבוד אצל רמזי חחח
|
|
omerkot |
 |
|
|
WII זה כמו כלב. זה נורא נחמד שאתה מגיע מדי פעם לחברים ומשחק בכלב שלהם אבל כשאתה לוקח כלב הביתה אתה מגלה שאתה בעיקר מתעסק בקקי ופיפי. |
|
|
|
|
LOL.

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
17.09, 20:09
|
|
|
biggoron |
 |
|
|
אז נא לא לשפוט אותי לפי המשחק הלא כל כך מוצלח שהוא הוציא כי בתאכלס הוא שף מעולה
והוא לימד אותי המון בחצי שנה האחרונה ^_^ וחלק מהמתכונים שבמשחק
הם רוטינה יומיומית שאני מכין טרי כל יום. |
|
|
|
|
בוא ספר כאו על עבודתך לצד שף גורדון רמזי, ובכלל, תן שם טיפים, מתכונים, חוויות מהעבודה. אה, ו-Niseg מחפש מתכון טוב למסבחה, אז עזור לו כאן במטוטא  (הוא ביקש בת'רד אוף-טופיק).
|
hAU |
 |
|
|
מעניין איך נינטנדופיל מוצא את עצמו בסופו של דבר עם שף שמכין משחקים לווי. |
|
|
|
|
חחח שאלה טובה. מצחיק לשחק "מטבח מהגיהינום" בבית, ואז לראות את שף רמזי אחר כך אתך במסעדה. זה יכול לעשות טראומות.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 18.09 בשעה 13:29.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
17.09, 20:12
|
|
biggoron, בת'רד הזה תרגיש כמו בבית
Niseg, שאל כאן שוב את שאלתך בקשר למסבחה. אני דוחה אותך כבר כמה ימים וזה עדיין ב"רשימת הקניות" שלי, פשוט לא יצא לי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
17.09, 20:13
|
|
|
אגב, ברוך שובך אני גם רוצה לעזבוד אצל רמזי שאני אהיה גדול.
הוא באמת מקלל כל הזמן?
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 18.09 בשעה 13:30.
|

אני חבר לשעבר באגודת מחוסרי גירס 2, תודה רבה על התרומות!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
17.09, 21:13
|
|
בדיוק קראתי שביגורון עובד אצלו... 
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 18.09 בשעה 02:04.
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
18.09, 11:21
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
נכון שזה לא יוצא מושלם אבל אני רוצה להתקרב כמה שיותר למקור. בלרכך גרגירים מקופסת שימורים אני כבר מומחה ( מה צריך להיות מומחה מסננים שמים במים עם כפית של סודה לשתיה ומרתיחים) ואני גם בכלל לא רע בלנקות אותם מהקליפות המעצבנות (טיפים יתקבלו בברכה) . |
|
|
|
|
מסבחה זה עירבוב של טחינה, חומוס וגרגרים, לכן קצת קשה למצוא מתכון מושלם לזה, העצה
שלי בנושא היא שתכין את הטחינה עם המים (בערך 1 ל-1 בכמויות), מיץ לימון ושום על פי הטעם
(תן לאישתך לטעום עד שזה מגיע לטעם הרצוי).
את החומוס גם הייתי מציע להכין לבד (אמא שלי מכינה לבד תמיד), זה לא קשה, רק לקנות את
החומוס, לבשל במים, לטחון (3/4 מהכמות), לערבב עם הטחינה שהכנתם מראש ולתבל
עם לימון ומלח פלפל (כאן יש כאלו שיגידו שאין מלח ופלפל במתכון אבל לפי דעתי זה תיבול בסיסי ונחוץ תמיד).
בסופו של דבר הטעם הרצוי הוא שלכם, עוד לימון, פחות שום אולי פטרוזליה או כמון, הכל תלוי
בכם.
נ.ב. בהרבה מקומות יגישו לכם את המסבחה חמה (כמו שצריך להיות) וחלק יגישו קר, לדעתי
יש הבדל של שמיים וארץ בין הטעמים והמרקם הנימוך בין שניהם, אישית... כשעבדתי בישרוטל
לגונה אילת אז נהגנו כל יום חמישי לפתוח פינת חומוס שעומד מאחוריה טבח שמכין פיתות ומסבחה
על המקום (עירבוב לפי דרישת הלקוח), מה גם שהיה לנו בשר טחון כתוספת שזה גם מוסיף
טעם ועניין למנה והכל היה בכלי ברזל עם פתליה (גזיה קטנה) ממתחת ששמרה על החום.
שיהיה בתאבון ^_^
נערך לאחרונה על ידי biggoron, 18.09 בשעה 11:53.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
18.09, 11:32
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
תודה על התיקון 
בוא ספר כאן על עבודתך לצד שף גורדון רמזי, ובכלל, תן שם טיפים, מתכונים, חוויות מהעבודה. אה, ו-Niseg מחפש מתכון טוב למסבחה, אז עזור לו שם במטוטא (הוא ביקש בת'רד אוף-טופיק)
חחח שאלה טובה. מצחיק לשחק "מטבח מהגיהינום" בבית, ואז לראות את שף רמזי אחר כך אתך במסעדה. זה יכול לעשות טראומות. |
|
|
|
|
אחלה דיון אגב, יכול להיות ממש מגניב לשמוע ולשתף מתכונים בקהילה.
לגבי טרואומות... בחיים האמיתיים אין את הציפצוף המעצבן שמצנזר את הקללות  , ככה שזה
יותר מצחיק ומעניין.
|
MISTER MASTER |
 |
|
|
אגב, ברוך שובך אני גם רוצה לעזבוד אצל רמזי שאני אהיה גדול.
הוא באמת מקלל כל הזמן? |
|
|
|
|
לא רק הוא, כולם מקללים, יוצא שגם אני (אם כל הנימוסים שלי) מקלל מלא פעמים, זה
עוזר סך הכל להוציא את הכעסים והלחץ מהראש אבל אל תבינו לא נכון, מחוץ לעבודה
אני ילד טוב ולא מקלל (יותר מדיי...).
לגבי לעבוד אצלו, בן כמה אתה?.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 18.09 בשעה 13:32.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
18.09, 11:45
|
|
|
ביגי, עשית לי חשק עכשיו להכין - בלי כל הקטע עם הבשר כמובן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
18.09, 12:01
|
|
דקל, תודה רבה על תשובתך
יש לי גם כן שאלה שאני מחפש תשובה מדויקת עליה, ומתקשה להשיג אותה, גם ברשת. כשאגיע הבייתה אני אבדוק אותה בצורה מדוקדקת ואעלה אותה לכאן, רציתי לשאול אותה לגביה כבר זמן מה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
18.09, 12:12
|
|
|
מחר (יום שישי) אני עובד משמרת מאוחרת אז אהיה כאן אני מניח
באותה שעה (11 בבוקר אצלכם), אשמח לענות לשאלתך.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|