ממ.. אהבתי את סדרת Heat the Soul (עד כמה שהייתה רדודה, המשחקים חביבים+), כך שאני מניח שגם זה יהיה טוב.
כל עוד השליטה לא תהיה כמו במשחק הקודם הכל יהיה טוב
הם גם כותבים שם שהמשחק יהיה:
"multi battle action" gameplay in a free-roaming 3D environment
כנראה שזה יהיה דומה למשחקים של סדרת Bleach Blade Battlers מהפ.ס2.
אני מעדיף שזה ככה, כי בתור משחק מכות קלאסי אני לא רואה יותר מדי עומק, אבל בתור משחק מסיבה של משהו כמו 4 שחקנים שרצים בסביבה תלת מיימדית אונליין זה יכול להיות די נחמד.
מסתבר גם שהמשחק נוצר ע"י Treasure, שאחראית על משחקי המכות של בליץ' לדיאס שנחשבים איכותיים, בניגוד למשחקי הזבל האחרים שיצאו עד עכשיו לפיאספי, ווי וכו' ע"י חברות אחרות.
מסתבר גם שהמשחק נוצר ע"י Treasure, שאחראית על משחקי המכות של בליץ' לדיאס שנחשבים איכותיים, בניגוד למשחקי הזבל האחרים שיצאו עד עכשיו לפיאספי, ווי וכו' ע"י חברות אחרות.
זה פרט חשוב מאוד, כי אכן משחקי הקונסולות עד עכשיו היו ממוצעים. ו-Treasure נחשבת חברה איכותית.
נראה דווקא לא רע. עד כמה שמשחקי License יוצאים לא מוצלחים רוב הזמן, אני סומך על טרז'ר. וחוץ מזה, זה לא משחק מכות, ולמשחקי מכות של בליץ' יש היסטוריה רעה על הווי.
שככה יהיה לי טוב, נקווה שיצא מהר, הסידרה בספויילרים מגעילים,
לפחות המנגה כבר נמצאת בקרבות הסופיים, רק עוד איזה שנה והסידרה הזאת
תסתיים ויהיה משחק מכות רציני ממנה ^_^
מדריך ה- Wii השלם שלי (גירסה 3.0 סופית, מתעדכן בקביעות)
* קיים מדריך התקנה והגדרה של חיבור רשת ועוד*
LOL, אמאגאי שחיק
למרות שיש לו את הבנקאי הכי מעפן מאז הבבון המאובן של רנג'י, זה בונוס נחמד.
נ.ב.
גם אני שונא את הפילר ואת הבאקוטו המחורבן, אבל לפחות זה לא גרוע כמו נארוטו...
נ.ב. 2
גם אתם שמתם לב שאין אחידות בכל של איצ'יגו בפילרים?
הוא בד"כ ממש חלש בהם, הבנקאי שלו בד"כ שווה לכלום למרות שהוא אמור להיות ממש חזק
ופרק האחרון הוא פתאום יכול להיות עם המסיכה של ההולו יותר מדקה והוא עדיין נראה חלש במיוחד.
SSB:Brawl: 5284-1440-8090 Mario Kart Wii: 2234-8240-0320 Guitar Hero III: 0688-6603-1657