הת'רד לערוץ Mario Kart Wii (טורניר מריו קארט ה-11 באוויר! מהרו להשתתף!)
הת'רד לערוץ ה-Mario Kart Wii!
צריך שיהיה גם ת'רד מסודר לערוץ המעניין והדינמי הזה שמתעדכן כל הזמן.
כאן נעדכן אתכם בטורנירים החדשים שעולים, ונביא את העדכונים ג'וש תומאס מ-wiifolder, אשר טורח לסקור את הטורנירים כל פעם כשעולים.
יש כבר ת'רד תחרויות און-ליין ששם אנו יכולים להזמין לתחרויות במריו קארט אחד נגד השני, אך היכן אנו כקבוצה עומדים ביחס לביצועי האזור שלנו והעולם? ואיך אנחנו עומדים ביחס אחד לשני? זה יהיה מעניין מאוד לדעת, ואני רוצה לעודד השתתפות שלנו בערוץ הזה. כאן כל אחד יעדכן בביצועים האישיים שלו, יהיה כיף להשוות מקומות במדרג. זה גם לא דורש תיאום וכאב ראש כמו בת'רד התחרויות, כל אחד בזמנו החופשי!
אז איפה אתם ממוקמים כאן?
אבל שאלה, לפני שנתחיל: מישהו מכם בכלל טורח לבקר באופן עקבי בערוץ? אולי זה הזמן להתחיל
ת'רד זה ניתן לאיתור מהיר באינדקס הפורום, בקטגוריית שעשועים.
אתה נכנס למשחק ואז לריבוע הרביעי זה שליד האינטרנט ואז יש שם אפשריות אז תבחר ב competition ואז יהיה לך משימה היא מתחלפת כול כמה זמן ואתה צריך להשיג את התוצאה הכי טובה
השיא של ברזיל הוא: 00:26.438, והוא גם במקרה מחזיק בשיא העולמי! תוצאה מדהימה.
אגב, ניתן גם לראות איך אנחנו נמצאים ביחס לחברים ברשימה, ועד כה אני היחיד שהשתתף. אני מצפה לראות אתכם בטבלה כבר מחר-מחרתיים (תוסיפו חבר'ה מת'רד התחרות כדי לראות אחד את השני בטבלה).
כמובן, אני אמשיך לראות היכן אני יכול לשפר את השיא שלי.
יוו, הייתי בטוח זה סתם ערוץ, לא הבנתי בכלל בשביל מה צריך אותו, כבר הורדתי אותו מזמן ולא ראיתי ממש שימוש. עכשיו אני אתחיל להשתמש בו הרבה יותר. תודה רבה.
"נינטנדופיל", נו, ומה התוצאה שלך? בשביל זה הת'רד. הרעיון להוסיף זה את זה כחברים במריו קארט, ואז לראות היכן אנחנו עומדים ביחס לשאר חברי הקהילה.
כולם הוסיפו את כולם?
zaom
ציטוט:
יוו, הייתי בטוח זה סתם ערוץ, לא הבנתי בכלל בשביל מה צריך אותו, כבר הורדתי אותו מזמן ולא ראיתי ממש שימוש. עכשיו אני אתחיל להשתמש בו הרבה יותר. תודה רבה.
בכיף, ואני אשמח מאוד אם תשתמש בת'רד הזה כדי לשתף אותנו בהישגים שלך בערוץ. כל פעם נינטנדו מוציאה שלבים ואתגרים חדשים לחלוטין, מה שאומר שמריו קארט הוא משחק עם ריפליי ללא סוף, אז מי אמר שנינטנדו לא משקיעה בנו?