|
Tullip |
ציטוט: |
 |
|
|
הרעיון יפה, אם היית עושה אותו בשוודיה.
בישראל אין מספיק קלאנים חזקים אז תכניס שחקני פרו בהווה ובעבר וזהו כמו שתמיד היה כשלא אתה נהלת את המקום. לא יודע,אתה בעצמך לא היית אף פעם שחקן אז אולי זה ניראה לך בסדר אבל בסופו של דבר הערוץ חלש ולא יהיה למה לשחק כי זה לא כיף (אני כבר עשיתי פארט).
חוץ מזה,מי שרוצה להיות בערוץ חייב להיות אקטיב ופעיל בלאדדרים? למה ניראה לך שלכולם יש את הזמן להיות 24 שעות על המחשב כמוך? אני אומר תנו לשחקן "פרו" לנהל את הערוץ הוא ידע כבר מה באמת הולך בקהילה הזאת ולא ינסה למכור לנו סיפורים על זה שהוא רוצה לקדם תקהילה,אין פה לאן להתקדם ואין פה שום קלאנים. |
|
|
|
|
כל מילה וסלע

כל העניין בלאדר , היה הקבוצות שחרשו יותר הגיעו רחוק יותר , העלתם 3 קבוצות מליגת העל ל
VG.PRO , ולא אמרתם על זה מילה , ואני לא צריך לספר שאחת הקבוצות בעלת שחקן שמנהל פה בוויגימס, בכל מקרה שום דבר שאתם עושים הוא לא באמת אמיתי, ככה שאם פעם זה היה מעצבן אנשים היום הם הרגלו לזה שהכל משתנה לפי מה שבאלכם ,ולא באמת בשביל "שלנו יהיה כיף"
אני חייב להוסיף ,שכל העניין של הטאגים בשביל להכנס ל VG.PRO גם מעלה סוג של גיחוח , לראות אנשים שמים טאג בעוד שהם היו סתם MIX ,בשביל לקבל גישה מסוימת.
כאילו אתם מחפשים "קלאנים"
אבל בעצם כמעט בכל קבוצה כזו שעככשיו רק 5 שחקנים נכנסים לVG.PRO , שחקו מעל 10 שחקנים בלאדר.
וזה על זה אין ויכוח , וזה מתקשר למה שאופיר Tulip אומר פה.
הקלאנים הטובים והיציבים באמת לא צריכים להיות מקשורים למיקסים לא קשורים שנקראים "פרו \ אדוונס" בגלל חרישת יתר.