בקיצר vgames pro לא יחזור אף פעם לאיך שהוא היה בפעם הראשונה שהוא נפתח..
לא יודע בדיוק מה אתם מנסים לעשות אבל זה נשמע הזוי לגמרי.
שהערוץ נפתח שוב ע"י עידן הוא עשה ערוץ ממש טוב ומלא גאטרים עד שבאתם
והעפתם את כולם והשארתם רק קלאנים ואני בטוח במאה אחוז שהגאטרים שמה
לא כמו שהיו לפני שהעפתם, למה עכשיו כל השחקנים הטובים לא ישחקו שמה.
ומה שאופיר tullip אמר גם נכון.
ואתם כן מנסים לשנות למה אין בישראל מה לקדם אז תתנו למישהו שמבין לעשות סדר.
שבת שלום.
למרות שאין לי איזה "מילה" אני עדיין יגיד את דעתי ^^
אז ככה:
המצב בארץ על הפנים! פשוט אין קבוצות וזה יוצר מצב שכל ליגה לוקחת קבוצה אחת (GLC)
ובעולם זה לא ככה, בעולם כל פעם קבוצה שונה זוכה...
אז תחשבו על זה... נכון שלשחקני "הפרו" לא יהיה "מאתגר" לשחק בהתחלה
אבל אחרי חצי שנה (אני מקווה שפחות) יתחיל להיות איזון בארץ ביין הקבוצות והשחקנים
אז לפי דעתי זה ישפר תרמה בארץ פי כמה מי מה שזה עכשיו
כרגע יש לנו איזה 4-5 קבוצות רציניות שזה ממש עלוב..
אולי בעתיד זה יעלה לאיזה 12 =]
בקיצור בהצלחה..
אני חייב להתערב פה,
לפי איך שאני רואה את זה לתת הזדמנות לצעירים זה מצויין..
לשים אותם בערוץ עם אנשים שנמצאים ברמה גבוהה יותר אומנם תשפר אותם, אבל לא תגרום להם להיות יותר יציבים בתוך קלאנים..
קלאנים שקיימים צריכים לתת הזדמנויות לשחקנים צעירים יותר ולראות מה הם שווים ולא לפסול אותם על הסף בגלל שהם "אדוונסרים" - סתם טמטום, חצי מה"אדוונסרים" יותר טובים מחלק מה"פרו" היום.
בקיצור, מסכים עם הרעיון (למרות הפגיעה הזמנית בשחקני הפרו..)
אבל הבעיה בארץ זה הקלאנים הלא יציבים.
ומה שכן, קבוצות שונות שהן בעצם מיקסים שמות טאג בשביל להיות בערוץ, זה קצת טיפשי, מיותר, וחסר כל תועלת.
והדבר שהכי מעצבן אותי? שלא נותנים כבוד לותיקים בקהילה, אנשים שמשחקים 7+ שנים את המשחק, ופשוט בגלל שהם לא "פעילים" בלאדר או בפעיליות השונות אז אין להם גישה.
הוותיקים משחקים מדי פעם גאטרים וזה הכיף שלהם.. למה להרוס? תכניסו אותם בנוסף לקלאנים.
ככה הרמה תעלה, הוותיקים יהיו מרוצים, וגם הצעירים החדשים יהנו.
pisti & oreh מסכים מילה במילה
רעון נחמד אבל יגרום למלא בעיות כמו כל 5 שחקנים שרוצים VG פרו יפתחו קלאן ויקבלו..
הרמה בארץ יורדת בכללי.
היום כבר כל שחקן בא משחק חודש מקבל גישות לפרו ופותח עם עוד כמה ילדים שקיבלו גישות ככה קלאן שכביכול נקרא "פרו" וזה מוריד לשחקנים באמת ישנים וטובים תחשק להרים תרמה.
אני מקווה שאתם יודעים מה אתם עושים דעה אישית שלי לחזור לכמו פעם בלי ערוצי PRO ו-ADV כולם פשוט ב-VGAMES משחקים עם כולם בלי סלקציה, ואם ירצו להוכיח את עצמם כPRO שירשמו לתחריות וללאנים, זה יתן באמת היזדמנות שווה לכל השחקנים, ולא יגרום לבעיות וסיכסוכים.
אני חייב להתערב פה,
לפי איך שאני רואה את זה לתת הזדמנות לצעירים זה מצויין..
לשים אותם בערוץ עם אנשים שנמצאים ברמה גבוהה יותר אומנם תשפר אותם, אבל לא תגרום להם להיות יותר יציבים בתוך קלאנים..
קלאנים שקיימים צריכים לתת הזדמנויות לשחקנים צעירים יותר ולראות מה הם שווים ולא לפסול אותם על הסף בגלל שהם "אדוונסרים" - סתם טמטום, חצי מה"אדוונסרים" יותר טובים מחלק מה"פרו" היום.
בקיצור, מסכים עם הרעיון (למרות הפגיעה הזמנית בשחקני הפרו..)
אבל הבעיה בארץ זה הקלאנים הלא יציבים.
ומה שכן, קבוצות שונות שהן בעצם מיקסים שמות טאג בשביל להיות בערוץ, זה קצת טיפשי, מיותר, וחסר כל תועלת.
והדבר שהכי מעצבן אותי? שלא נותנים כבוד לותיקים בקהילה, אנשים שמשחקים 7+ שנים את המשחק, ופשוט בגלל שהם לא "פעילים" בלאדר או בפעיליות השונות אז אין להם גישה.
הוותיקים משחקים מדי פעם גאטרים וזה הכיף שלהם.. למה להרוס? תכניסו אותם בנוסף לקלאנים.
ככה הרמה תעלה, הוותיקים יהיו מרוצים, וגם הצעירים החדשים יהנו.
לדעתי רעיון לא טוב. עדיף לעשות Vgames.adv וVgames.pro, זה יותר הוגן לשחקני הפרו, וגם באמת העניין שלשחקנים וותיקים שלא כל כך אקטיביים ואין להם קלאן אין גישה זה באמת טיפשי.
אבל זו רק דעתי, אני מקווה שהרעיון יצליח. בהצלחה.
ד"א, זה אומר שלא יהיה בחינות למועדון? (לא שעד עכשיו היה..)
בהצלחה עם המועדון אבל לפי דעתי קלאבים למועדון הPRO הורגים את הקהילה הישראלית וגורמים לה לצעוד במקום.
זה מאוד חשוב לתת לשחקנים צעירים את היכולת להתקדם במיוחד בישראל כי בגיל 18 סביר להניח שהם יפרשו , אבל בלי לשים לב במקום לקדם אותם זה הורס שחקנים.
אני נמצא בקהילה הרבה מאוד זמן גם כשלא שיחקתי ראיתי מהצד מה קורה פה , פעם קבוצות נהגו להתאמן ביחד שעות לעבוד על טקטיקות , הייתה אווירה של יריבות באוויר בין הקבוצות וכשהיו עושים סוף סוף משחק היו עושים אותם בעיקר רק עם הקבוצה ועם הרבה מאוד חשק לשחק היום מה שקורה זה ששחקנים חורשים בגאטרים מוציאים את כל החשק מהשמחק משחקים כמה משחקים עם שחקני PRO ומרגישים שהם הגיעו לשיא שלהם ומחליטים להפסיק ללמוד כי הרי הם כבר "הכי טובים" ומי שמפסיק ללמוד וחושב שהוא יודע הכל מפסיק להשתפר ופורש או נשאר ברמה שלו ולא משתפר.
כמובן יש גם יתרונות בגאטרים אבל המצב שנוצר הוא מצב שיש בו הרבה יותר חסרונות מיתרונות.
לפי דעתי גאטרים הכי משמשים את השחקנים שכבר עשו את שלהם ובאו רק כדי לשחק משחק בסוף שבוע כדי לפרוק קצת עצבים שחקנים שאין להם זמן לקבוצה ואין להם חשק להתקדם אלא רק להנות.
ובשביל זה יש מקומות כמו #marine-team למשל או מועדוני חברים אחרים.
בהצלחה עם המועדון אבל לפי דעתי קלאבים למועדון הPRO הורגים את הקהילה הישראלית וגורמים לה לצעוד במקום.
זה מאוד חשוב לתת לשחקנים צעירים את היכולת להתקדם במיוחד בישראל כי בגיל 18 סביר להניח שהם יפרשו , אבל בלי לשים לב במקום לקדם אותם זה הורס שחקנים.
אני נמצא בקהילה הרבה מאוד זמן גם כשלא שיחקתי ראיתי מהצד מה קורה פה , פעם קבוצות נהגו להתאמן ביחד שעות לעבוד על טקטיקות , הייתה אווירה של יריבות באוויר בין הקבוצות וכשהיו עושים סוף סוף משחק היו עושים אותם בעיקר רק עם הקבוצה ועם הרבה מאוד חשק לשחק היום מה שקורה זה ששחקנים חורשים בגאטרים מוציאים את כל החשק מהשמחק משחקים כמה משחקים עם שחקני PRO ומרגישים שהם הגיעו לשיא שלהם ומחליטים להפסיק ללמוד כי הרי הם כבר "הכי טובים" ומי שמפסיק ללמוד וחושב שהוא יודע הכל מפסיק להשתפר ופורש או נשאר ברמה שלו ולא משתפר.
כמובן יש גם יתרונות בגאטרים אבל המצב שנוצר הוא מצב שיש בו הרבה יותר חסרונות מיתרונות.
לפי דעתי גאטרים הכי משמשים את השחקנים שכבר עשו את שלהם ובאו רק כדי לשחק משחק בסוף שבוע כדי לפרוק קצת עצבים שחקנים שאין להם זמן לקבוצה ואין להם חשק להתקדם אלא רק להנות.
ובשביל זה יש מקומות כמו #marine-team למשל או מועדוני חברים אחרים.
הערה: גאטרים לשחקנים מתחילים זה סיפור אחר...
בידיוק.
פשוט מאוד Euforia חדש בקהילה וכל מה שהוא רוצה זה להכניס ולהוציא אנשים מערוץ פרו..
אין לו מושג מה הוא עושה וכמה הוא מזיק, יש לתת את הניהול לשחקן ותיק ולא למתחיל.
לא יודע לפעמים זה נראה כאילו אתם עושים את עצמכם מטומטמים בכוונה..
את מי אתה מנסה לקדם שחקני פרו?!
שחקניי ADV?להם יש את הבסיס הם תלויים בעצמם שימו להם Vgames adv והם כבר יחגגו..תבינו שמה שאתם צריכים לקדם זה את הADV CLUB
נתחיל מזה שתפתחו אותו תביאו גישות למי שבא לכם..זה לא הולך המיקס הזה ערבבתם את כל הרמות יחד..