אני רוצה לתת לכם עצה מעומק הלב מחקו תCS ותסטים תתחילו לצאת מהבית לכל מי שמעל גיל 16 זה כבר מוגזם תאמינו תנסו היה לכם הרבה הקלה בחיים היו לי הרבה הפסקות בחיים וחזרתי לזה רק ביגלל שעמום האלה רק ביגלל שעמום או דברים כאלה קיצור עזבו תמישחק הזה מנהלים לא לנעול אני רוצה לראות מה כל אחד חושב על כך כי זה לא הגיוני שילד בן 20 ישב על המחשב כמו מושפע..
לא לנעול כי זה מוריד כסף VGAMES בהצלחה תכניסו לכם טוב טוב לראש שזה מישחק מחשב עלוב.. לכל השחנים הבאמת חרשנים שנרשמים לכל ליגה שיש זה מגביל אותכם בעשרות דברים תאמינו לי.. בדברים הכי קטנים כמו צחוקים עם חברים בנות ועוד.. תיראו איזה משחק כל השחקנים שהכי טובים במישחק (לא בישראל) בני 19-20 תגידו לי שזה לא מוגזם אז יאללה חברה להיתראות ואני מזכיר אני לא אומר לכם לעשות את זה אני ממליץ לכם תהנו.
אחי מה עובר עלייך אתה מקבל פיצויים מהמדינה?
שכל אחד יעשה מה בראש שלו גם אם תחפור לנו שנתיים אף אחד לא באמת ישים על זה, כל אחד יעשה מה בא לו
עכשיו אל תבלבל תמוח ותחזור לחור שלך תצא תעשה מה שבא לך יאלה ביי
תקשיב טוב למה שאני אומר
זה שאתה מכור כאילו זה החיים שלך ואתה מדבר כמו מושפע "היו לי פרישות" סעמק מה זה פרישה מה זה מקצוע? לך שן על האף חחחחחחחחחח באמא שלי הרגת אותי סע סע
תקשיב טוב למה שאני אומר
זה שאתה מכור כאילו זה החיים שלך ואתה מדבר כמו מושפע "היו לי פרישות" סעמק מה זה פרישה מה זה מקצוע? לך שן על האף חחחחחחחחחח באמא שלי הרגת אותי סע סע
*** צונזר ***
תגובות כאלו ייגרמו לדיון שלך להנעל, שמור על הפה.
תשמע ככה,אני מניאק אים לאנשים יש מה לעשות בצוהריים חוץ מלעשות שיעורי בית(אני לא סיימתי...אולי אחרים).....אז ואללה אני משחק סיאס עד עשר ומקסימום יוצא החוצה....זה מה שעושה לי טוב כמו תחביב,4 שעות ביום....ואני מספיק לעשות כול מה שצריך וכול מה שאני בוחר לעשות שעושה לי שמח...
מה אתה רוצה עלק מחקו תCS יש זמן ללימודים זמן לחברים זמן ל דברים שלך בא לעשות !
אתה יכול להיות אם החברים כל כל כל היום ולצאת בערב לעשות כל מיני שטיות אבל אתה יכול לשחק CS בזמן פנוי מזה למחוק ת CS זה שלך פרצו ת סטים ואין תקציב לחדש אתה לא תריץ למצוא דרכים בלהתחמק מזה ולהתחיל להגיד שזה סתם משחק קיצר עשיתה תפדיחה עכשיו סתום
ולך תאכל לחמנייה אם קרח !
תאמין לי רוב השחקנים המקצועיים משחקים פעם בשבוע איזה שעה ביום הם משחקים רק בליגות לאנים וכו'...
בישראל וגם בחו"ל בנוגע לאלה שבני 19-20 שמשחקים בחו"ל מה רע? יש ספונסר שמשלם להם מטיס אותם הם מטיילים בעולם ומקבלים כסף לא מכיר משהו שיתנגד לזה..
קודם כול זהו רק תחביב זהו לא מקצוע.
כמובן שאני לא מדבר על כולם יש את החרשנים שחורשים כול היום מ-8 עד 3 בלילה אבל זה כבר בעיות שלהם.
צריך לדעת לשים גבולות
מסכים איתו 100 אחוז.
תאמין לי כמה דברים אפשר לעשות במקום לשחק CS...
אפילו סתם תצאו ותסתובבו בחוץ
מגיל 16 זה נהיה קריטי, צריכים להיות ממש מחוץ למחשב.
מזל שפרשתי בזמן =]
אפשר לעשות כמו שאני עושה, לשחק רק בימי שישי שאתה לא עובד ואין לך משהו אחר לעשות באותו יום. תמיד עדיף ללכת לבקר חבר/ה מאשר לשחק CS.
מסכים איתו 100 אחוז.
תאמין לי כמה דברים אפשר לעשות במקום לשחק CS...
אפילו סתם תצאו ותסתובבו בחוץ
מגיל 16 זה נהיה קריטי, צריכים להיות ממש מחוץ למחשב.
מזל שפרשתי בזמן =]
אפשר לעשות כמו שאני עושה, לשחק רק בימי שישי שאתה לא עובד ואין לך משהו אחר לעשות באותו יום. תמיד עדיף ללכת לבקר חבר/ה מאשר לשחק CS.
תגיד מה אני נראה לך ילד רחוב שסתם מסתובב כמו משועמם ברחוב אני לא מבין את האנשים שלא משחקים והם מגיבים כאילו מה הפסקת לשחק אז יעני אתה מתחיל לצאת? סעמק אתם והשטויות שלכם אני יכול להתערב שאני יוצא פה פי 10 מכל אחד
אתם סתם מדברים
אחי אני איתך!...לא שהייתי משחק הרבה אבל עדיין עכשיו מיתחילת החופש...אני כימעט ולא משחק...מיקס פה מיקס שם...אין כמו לשבת בימי חול אם כול החברה בגינה של חבר שלך לשבת על איזה בקבוק נסטיי קולה נרגילה גרעינים ימי שישי שבת ביכלל לא בבית...וכול מי שענה לך יענו מה את כאפות וזה אני בן זונה אם יש להם חברים ביכלל נירא לי עושים חיפוש חברים בגוגל...האא ומה אני עושה עכשיו בבית פתחנו איזה קוביה אם החברה(אמבין יבין)ואני לא מרגיש טוב אז חזרתי הביתה...טוב לא משנה אתה אחלה גזר באמאלה...אבל לא הבנתי אתה עדיין משחק ומציע לכולם לעזוב את המישחק?!