מה רשמת מותק אתה בן זונה אם יש אה? יפה שאתה יודע זה שאתה לא יודע לשלב בין משחק לחיים אתה הומו מה אתה חושב וזה שאני משחק אני חורש ת'אמא של המשחק כמו שאתה עשית?! לא אני משחק פה עם חברים ובדרך כלל יוצא כל ערב ושילוב עם עבודה אז מה אתה מזיין ת'שכל עכשיו כולה CS לאן הגעתם?
ומי שפתח את הנושא בכלל פרישה תגיד לי יש כזה דבר פרישה ממשחק מחשב? אתה יודע מה מילא היית שחקן מפורסם בכל העולם הייתי שותק אבל פרישה שבקושי אנשים מכירים אותך? עשה טובה סתם פתחת נושא
אם הגעתה למצב שה CS זה החיים שלך אז המצב שלך בקנטים אחי (:
איך הבנתה לפי מה שהוא כתב שהמישחק זה החיים שלו?!...ושתבינו אנשים הוא לא מדבר על אנשים שמשחקים שעה ביום מיקס גטר ביום תבינו הוא מדבר על אלה שבאמת לא עושים כלום בחיים שלהם כול היום בבית משחקים CS לא יוצאים ואין להם חברים...ואלה שמשלבים עבודה חברים מסיבות יזיזות וCS אתם לא קשורים לפה!!אתם סתם פותחים פה סתם...קודם תיקראו תבינו ואז תיכתבו תגובה!
מה אתה רוצה עלק מחקו תCS יש זמן ללימודים זמן לחברים זמן ל דברים שלך בא לעשות !
אתה יכול להיות אם החברים כל כל כל היום ולצאת בערב לעשות כל מיני שטיות אבל אתה יכול לשחק CS בזמן פנוי מזה למחוק ת CS זה שלך פרצו ת סטים ואין תקציב לחדש אתה לא תריץ למצוא דרכים בלהתחמק מזה ולהתחיל להגיד שזה סתם משחק קיצר עשיתה תפדיחה עכשיו סתום
ולך תאכל לחמנייה אם קרח !
עזוב אחי יצאת פה טמבל ולפי התגובות שלך אתה ילד בן 15-16 17 מקסימום .. שכל החיים שלו שיחק קאונטר ופתאום יום אחד יצא עם חברים ראה שזה יותר כיף .. והחלטת לרשום פה תנושא העלוב הזה שלא קשור לחיים ..
בקיצור כפרה לא נורא יעבור.
חחח אין לכם מילה בכלל כל אחד מכם משחק 5 שנים ואני מצטט "אני משחק שעה ביום כל יום יוצא"
אני אתמול היה לי 14 ואני משחק כולה חצי שנה..
מי שמשחק 5 שנים דוגרי מושפע אבל גם בני 30 יכולים לשחק זה לא בושה זה שאתה מכור לא אומר שכולם לא יודעים לסדר את סדר העדיפויות שלהם.
חחחחחח דוגרי אתה צודק אני כיתה י' ועוד מאט אני מתחיל בגרויות ויש לי מלא חומרר ללמוד אבל לפי דעתי כל אחד יעשה את מה שמתאים לו ואת איך שהוא רוצה ללמוד שיתחיל לי הבגרויות אני מפסיק מה cs לאיזה 3 חודשים בערךך רק כדי ללמוד
אחי... אתה באמת ילד מסכן, אני מכיר מספיק אנשים בני 20+ שמשחקים ומספיקים לעשות הכל...
אני בעצמי בן 21 ומספיק לשחק קצת מידי פעם, לעבוד, ללכת לחדר כושר וללמוד במכללה.
הכל תלוי בבן אדם, העובדה שפתחתה את המאמר הזה רק אומר שאתה חושב את זה על עצמך, משמע עדיף שתפרוש במקום לחפור לאחרים...
זה שאתה לא יודע לשים לעצמך גבולות וזה מגביל אותך.. זה בעיה שלך =\
אני משחק בקאנטר שעה ביום אולי וגם זה כבר כמעט ולא ואני יוצא עם חברים חברות, חברים באים אליי ואני אליהם זה לא מגביל אותי בכלום.