אל תגיד לי מה לעשות, להשתפר אני כבר לא צריך, עברתי את זה מזמן..
אלה שפעם שיחקתי איתם יש להם גישות, אני פשוט שיחקתי בשביל הכיף עם חברים.
עוד תגובות, שיהיו רציניות!
תודה.
מה אתה מקשיב לשטויות ,
אתה לא צריך גישות גם עם תהיה SpawN הבא ,
היום זה הכל פרטוקציות , או נובים , או ציטרים בשביל להתקדם לרמה יותר גבוהה ועם BUSTED הם לא פוגעים ,
עזוב אותך שטויות הכי טוב זה היום לפתוח כלאן לזיין את כולם עם BUSTED \ LAN ולא להכנס לגישות בכוונה .
זה באמת בעיה אף אחד לא יכול לתת לך תשובה.. אחד הבעיות זה שכל הפרוים לא רוצים לבוא לערוצים האדבנס בגלל שהם יודעים על הרמה הנמוכה בערוצים ובקהילות אלה ויודעים שערוצי האדבנס הפכו מזמן לענין של פוזה ב whois
היום רוב הערוצים אתה רואה הרבה ילדים שהתקבלו בפרוטקציות.זה די מגעיל.
אני מציע לך לשחק הרבה בגאטרים (לא לחרוש כל היום על CS).
לאט לאט אתה תכיר אנשים,תפתחו כלאן,תעשו משחקים נגד קבוצות טובות,תרשמו לטורנירים וככה לאט לאט תשתפר.
לא הכול תלוי בגישות שלך,אני מכיר שחקנים שלא רואים שחקני פרו ואין להם אפילו מירק,לא קשור בכלל.
תכלס השיטה הכי טובה.. זה לפתוח קלאן ולהתחיל מאפס.. למה? כי אז אתה קובע עובדה בשטח.. למשל אטלטיקוס שנהפכו לx4c ואז משמה מהר מהור לGLC
מלא חשבו שהם ציט'רים והם באו והוכיחו אחרת..
שיטה שניה היא לנסות להדחף או לשחק עם שחקנים טובים שלוקחים שחקנים לנסות בקלאנים..
זה שיש שחקנים בפרו שהם ממש לא ככה
זה בגלל שהם שיחקו פעם בקבוצות טובות.. והיום שאין כבר זמן משקיעים פחות.. עדיין מכבדים אותם [=
היום רוב הערוצים אתה רואה הרבה ילדים שהתקבלו בפרוטקציות.זה די מגעיל.
אני מציע לך לשחק הרבה בגאטרים (לא לחרוש כל היום על CS).
לאט לאט אתה תכיר אנשים,תפתחו כלאן,תעשו משחקים נגד קבוצות טובות,תרשמו לטורנירים וככה לאט לאט תשתפר.
לא הכול תלוי בגישות שלך,אני מכיר שחקנים שלא רואים שחקני פרו ואין להם אפילו מירק,לא קשור בכלל.
בהצלחה : )
אמרתי שכבר אין לי מה להשתפר.
ונמאס כבר לרוץ במקום.
הגיע הזמן לחדש קצת וזאת הסיבה שזה מעניין אותי.
ומתי אמרת שהגישות קובעות את הרמה?
אחי,אתה מחפש תשובה שלא תמצא..
אין דרכים אחרות ממה שנתנו לך כבר.
הדרגים היחדיות אלה למצוא קלאן,לשחק עם האנשים הנכונים,ולהשיג שם..
וכמובן פרוטקציות אבל בגלל שאין לך אז זה האפשריות שרשמתי..
בהצלחה לך :]