טוב, אז ככה..
אני רוצה לדעת מה היא הדרך הכי טובה לקבל גישות, חוץ מלהיות שחקן טוב כמובן, זה ברור.
איפה כדאי להיות פעיל? מה ואיך?
תגובות רציניות בבקשה!
תודה.
LOLZ!!!!!
תשמע מה עושים
מתחנפים למנהלים אומרים שאתם תעשו להם ביד ויביאו לך גישה
מה זה השאלה הזאת
תתאמן יותר ואז תבין
בן אבדר <9 ולעניין היה לי מיקס בלאדר[ליגה של vgames] היו שם 4 שחקני ADV אחרי כמה משחקים גם אני קיבלתי גישות planet51.arena pokerclub gamer.adv ואז פרשתי לאיזה חודש וירד הכל ותפסיק לחשוב שאתה איזה היטון שלא מביאים לו גישות חאלאס גם אני מהיום הראשון ששיחקתי קראתי לעצמי סוס שמתאים ל ADV ובוא אני יגיד לך תאמת? הייתי בכל הערוצים האלו זה ממש אבל ממש כלום אתה עושה גאטרים על שחקני ADV SO WHAT אני כל היום שיחקתי עם הtop adv והפרו במיקסים זה אותו דבר תאמין לי.
אלרון אגש : למה אשכנזי לא יכול להיות גמל? כי הוא כבר חמור חחחחחחחחחחחחחחחח
השיר השבועי :
הייתה בינינו אהבה טהורה ולך נתתי את הכל נערה לא שכחתי מעולם את יום הולדתך את היית מלכתי לא חסכתי ממך אך את הלכת בדרך זרה נשמתך מכרת לשטן הרעע שברתי חסכונות ניסיתי הכלל מכרתי את רכושי כמה אני יכוללל נותרתי בלי דבר מה כבד הוא העול
אם אתם לא עוזרים, אל תגיבו.
אל תגידו לי להשתפר או ללמוד לשחק, אני במשחק הזה יותר זמן ממה שנראה לכם..
סה"כ שאלתי שאלה פשוטה מאוד ולא באתי ברע לאפחד מכם.
כמעט. ובכלל אתה לא מבין שזה באמת שטויות. כמו שאמרו לך, תשחק בקלאן, תשחק בתחרויות זה גם יהיה מהנה יותר בשבילך אתה גם תשתפר גם יכירו אותך ואז גם תקבל גישות. הכי טוב.
לבד אף אחד לא יכיר אותך . יגידו הוא טוב וזה וזהו לא יצא מזה כלום . תנסה קלאן/UPC
אם לא הולך זה יילך רק בפרוטקציות אתה תכיר מישהו שיסדר משהו והלאה והלאה.
תקשיב לANARCHIST הוא רשם בדיוק מה לעשות וגם דוגמא.