חוקים: בשביל לבקש חתימה צריך לפחות מאה הודעות בפורום ולשחק בקהילה שלנו כמובן אנחנו לא מכינים חתימות לשחקנים מקהילות אחרות כי בשביל זה יש פורום עיצוב *מותר לבקש רק שתי בקשות בשבוע!!
דבר ראשון תומר יא מכוער אם אתה לא מכין לי אני ירצח אותך אתה זוכר מפעם קודמת .... סוג עיצוב: לוגו
ניק: DinAmit צבעים: הכל חוץ מ: בורדו תכלת ורוד(X וסגול תמונות: XXX(חחח סתם זה לוגו אין תמונות) אנימציה: בלי אנימציה סתם מגעיל הערות: אם אפשר ואני יודע שזה קשה לעשות שה-i בדינאמית תיהיה דינאמית(אם אתם מבינים אותי... )
סוג עיצוב:חתימה ניק: OmRi צבעים: גוון תכלת כחול כזה תמונות : משהו שקשור לsa:mp איזה תמונה של san andeas ותחתכו אותה... אנימציה : עם זה מתאים אני לא ממש יודע מזה /: הערות : לשים קרידיט למעצב למטה חובה עליכם!
סוג עיצוב:ניק ניק: Re[D]BoY או RedBoY צבעים: אדום שחור ולבן תמונה: אין אנימציה: (הברקה כתב נעלם וכו') ----- הערות: (הערות ):
אני רוצה ש Hill יעשה לי..
להשקיע בבקשה.. שיהיה משהו פצצה.. . לערבב גם בעדינות כתום לשחור והאדום.. משהו כזה ניק חם.. ושיהיה יפה כמובן
------
סוג עיצוב: אווטר ניק: Re[D]BoY או RedBoY צבעים: אדום, שחור תמונות: זה אווטר :S אנימציה: הברקה על הניק הערות:
לעשות כמו שיש ל SaMaRa משהו בסגנון.. שיהיה הברקה על הניק, רק בצבע אדום ושחור
זהו--- תודה
Gta Samp Player NicK: Re[D]BoY
LvL: 10
Drift City Player
NicK: Branch
LvL 45
Car: Fondo
דבר ראשון תומר יא מכוער אם אתה לא מכין לי אני ירצח אותך אתה זוכר מפעם קודמת ....
TpM DinAmit
ציטוט:
סוג עיצוב: לוגו
ניק: DinAmit צבעים: הכל חוץ מ: בורדו תכלת ורוד(X וסגול תמונות: XXX(חחח סתם זה לוגו אין תמונות) אנימציה: בלי אנימציה סתם מגעיל הערות: אם אפשר ואני יודע שזה קשה לעשות שה-i בדינאמית תיהיה דינאמית(אם אתם מבינים אותי... )
סוג עיצוב:חתימה ניק: OmRi צבעים: גוון תכלת כחול כזה תמונות : משהו שקשור לsa:mp איזה תמונה של san andeas ותחתכו אותה...
אנימציה : עם זה מתאים אני לא ממש יודע מזה /: הערות : לשים קרידיט למעצב למטה חובה עליכם!
דוווד וכל המעצביים .. אני רוצה לוגו .. נייק : AlleN_B ( שימו לב ל N שתיהיה גדולה כולם שחכים אותה ) צבעים : כחווול נוצץ משהו יפה ! אנמציה : סומך עלייכם הערות : רק שיצא יפה ..
סוג עיצוב:ניק ניק: Re[D]BoY או RedBoY צבעים: אדום שחור ולבן תמונה: אין אנימציה: (הברקה כתב נעלם וכו') ----- הערות: (הערות ):
אני רוצה ש Hill יעשה לי..
להשקיע בבקשה.. שיהיה משהו פצצה.. . לערבב גם בעדינות כתום לשחור והאדום.. משהו כזה ניק חם.. ושיהיה יפה כמובן
------
סוג עיצוב: אווטר ניק: Re[D]BoY או RedBoY צבעים: אדום, שחור תמונות: זה אווטר :S אנימציה: הברקה על הניק הערות:
לעשות כמו שיש ל SaMaRa משהו בסגנון.. שיהיה הברקה על הניק, רק בצבע אדום ושחור
סוג עיצוב: לוגו ניק: Fr0ziK צבעים: לא יודע צבעים כאלה שיצא יפה כחול או אדום או זהב לא יודע תמונות: אין אנימציה: לא הערות: אם אפשר לעשות את הלוגו בגודל יותר גדול כי אני רוצה להשתמש בו במשהו אחר.
זה מה שקורה בשעות המאוחרות של הלילה
------
גם אני ראיתי את עידן זזימה מת מסלייר לבל 2 בוומפאייר
אופן ההזמנה: סוג עיצוב: חתימה ניק: sKuller צבעים: לא משנה לי מה שיצא לכם הכי טוב תמונות: אתם יכולים לחפש תמונה של CoD 4 ? אנימציה: שץהיה הברקה קטנה על השם מעצב: BooMaN או Hill
אופן ההזמנה: סוג עיצוב: אווטר ניק: sKuller צבעים: איזה שנוח לכם תמונות: (אין) אנימציה: (אין) הערות: (אין)