אופן ההזמנה: סוג עיצוב: חתימה ניק: sKuller צבעים: לא משנה לי מה שיצא לכם הכי טוב תמונות: אתם יכולים לחפש תמונה של CoD 4 ? אנימציה: שץהיה הברקה קטנה על השם מעצב: BooMaN או Hill
אופן ההזמנה: סוג עיצוב: אווטר ניק: sKuller צבעים: איזה שנוח לכם תמונות: (אין) אנימציה: (אין) הערות: (אין)
אחר כך:
סוג עיצוב - לוגו
ניק - JackAss
צבעים - כחול יפה כזה..
אנימציה - הברקה מצד לצד
הערות -בסגנון ש-דוד עושה,בערך כמו הלוגו שלו,שיצא יפה בבקשה,אוהב אותכם,ניב
אני רוצה בבקשה אווטר ( )
כמו SliDeR..
אבל אם אפשר לשנות לזה צבע או משהו,להוסיף לזה הברקה,שיזוז משהו..
בקיצור כל השטויות הקטנות האלו :]
אם אפשר במקום האדום לעשות שחור ואם כל מיני קישוטים יפים כאלה..
ואת המסגרת אני רוצה עיגול כמו האווטר, ולוהסיף לזה מסגרת דקה יפה..
בלי ניק,ותודה אופיר.
סוג עיצוב:חתימה ניק: OmRi צבעים: גוון תכלת כחול כזה תמונות : משהו שקשור לsa:mp איזה תמונה של san andeas ותחתכו אותה... אנימציה : עם זה מתאים אני לא ממש יודע מזה /: הערות : לשים קרידיט למעצב למטה חובה עליכם!
סוג עיצוב:ניק ניק: DutyWar צבעים: כתום וכחול תמונה: אין אנימציה: (הברקה כתב נעלם וכו') ----- הערות: (הערות ): אני רוצה ש Hill יעשה לי ואם אפשר להשקיע... --------------------------------------------------------- סוג עיצוב: אווטר ניק: DutyWar צבעים:כתום וכחול תמונות: אין אנימציה: הברקה על הניק הערות: אם אפשר שתשקיעו ממש טוב.. זהו--- תודה
סוג עיצוב: יוזר בר ניק: אם גם אתם אוהבים רוק&מטאל תעתיקו את זה לחתימתכם צבעים: שחור חום כזה מחובר יפה בפנים והכתב לבן תמונות: גיטרות בצדדים אנימציה: הערות: שבחתימה יהיה את הסמיליי
סוג עיצוב: לוגו ניק: Fr0ziK צבעים: לא יודע צבעים כאלה שיצא יפה כחול או אדום או זהב לא יודע תמונות: אין אנימציה: לא הערות: אם אפשר לעשות את הלוגו בגודל יותר גדול כי אני רוצה להשתמש בו במשהו אחר.
זה מה שקורה בשעות המאוחרות של הלילה
------
גם אני ראיתי את עידן זזימה מת מסלייר לבל 2 בוומפאייר