Let's Tap - משחק שכדי לשחק בו, אפילו לא נוגעים בשלט!
Yuji Naka, יוצרו של סוניק הקיפוד, חוזר סוף סוף לאור הזרקורים מאז שנעלם ב-2006.
הוא הקים סטודיו חדש, והכריז באתר שהמשחק הראשון שלהם ייחשף תוך 17 ימים (תחילת אוקטובר). הם מבטיחים חוויה חדשה לחלוטין, אשר בו נשחק, ככל הנראה, ב... פינגווינים?
לפי הלוגו, וכתובת האתר, מדובר בשיתוף פעולה עם סגה.
מעניין במה מדובר, ומעניין לאיזו קונסולה (יש הימורים?)
רק לומר שלקרוא לי'וגי נאקה היוצר של סוניק זה קצת (קצת הרבה) לא מדויק. התרומה של יוג'י נאקה
לסדרה היא בתחום המעשי, הוא זה שתיכנת בעצמו את המשחקים למגה דרייב, אבל למעשה הוא לא הגה לא את הדמות ולא את המשחקיות עצמה. מי שאחראי על סוניק והרבה פחות מפורסם מנאקה הוא בחור, שהסדרה האחרונה שיצר, היא ג'אק ודקסטר.
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
רק לומר שלקרוא לי'וגי נאקה היוצר של סוניק זה קצת (קצת הרבה) לא מדויק. התרומה של יוג'י נאקה
לסדרה היא בתחום המעשי, הוא זה שתיכנת בעצמו את המשחקים למגה דרייב, אבל למעשה הוא לא הגה לא את הדמות ולא את המשחקיות עצמה. מי שאחראי על סוניק והרבה פחות מפורסם מנאקה הוא בחור, שהסדרה האחרונה שיצר, היא ג'אק ודקסטר.
בדיוק מה שרציתי להגיד ולא ידעתי איך לנסח - הוא המתכנת , שהפך להיות גם המפיק הכי גדול של משחקיי סוניק , אבל לא צריך להגזים , הוא לא הממציא של משחקיי סוניק ...
הוא חייב להיות משחק wiiware, מספיק להסתכל על הגרפיקה והעיצוב בשביל להבין את זה. רעיון חכם ומגניב, לדעתי. השאלה היא איך הביצוע. ומה הקשר לפינגווינים ? בכל אופן, אם זה משחקwiiware (וזה צריך להיות משחק wiiware) אני קונה בלי לחשוב פעמיים.
וואי איזה משחק טוב... אני מקווה שיצא ל פס3 זה נראה טוב...ולמי ששאל מה הקשר בן התיפוף לבין המשחקים (מ-2 ומעלה) הוא תיפף והיו מלא צבעים,תיפף והזיז קובייה המשחק עם הכדורים-גם אני לא הבנתי אותו
היי , גם אני ישראלי !
אם גם אתם , העתיקו זאת לחתימתכם בכדי שנדע כמה ישראלים נותרו בערוץ קונסולות !
וואו זה פשוט מוזר, אבל אני אוהב מוזריות - בדרך כלל - לכן אם זה בהחלט יהיה משחק wiiware אז הוא יהיה שווה קניה רק בגלל הרעיון המקורי אבל עדיין המשחק נראה יותר כמו tech demo מאשר משחק מלא.
דרך אגב זה רק אני או שהנעימת הנושא טיפשית אך לא יוצאת מהראש מרוב שזה קליט?
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584