כל חודש אני אשתדל ליצור סקר חדש (בת'רד 'משחקי החודש' המסורתי), ובו אשאל איזה משחקים, מכל משחקי החודש, אתם תקנו. סקר זה, בניגוד לסקרים אחרים, יאפשר לכם להצביע לכמה אפשרויות. בדיון עצמו תציינו איזה מתוך המשחקי הכי מלהיב אתכם. כאן צריכה להיות תשובה אחת.
שימו לב: אם אינכם בטוחים ומעדיפים לחכות לביקורות, אז מומלץ לא למהר לענות, אלא לעשות זאת לאחר שתגבשו את דעתכם, ואל תשכחו להקפיץ את הדיון עם הסבר.
הסקר יינעל בסוף כל חודש.
ת'רד 'משחקי ספטמבר 2008' כבר נפתח, לכן באופן חד פעמי הסקר הזה הוא נפרד ממנו.
הערה: אם אינכם משיגים משחקים בצורה חוקית, אז ענו על הסקר בהתאם לאילו משחקים הייתם קונים, לו הייתם קונים.
מי הכי מלהיב אותי? וואו, שאלה קשה מנשוא. נראה לי Wario Land: Shake it, אבל ממש בקצת!
מערכת IGN פתחה סקר ובו היא שואלת מי הכי, Wario Land: Shake it או de Blob! בינתיים זה עומד על 58%-41% לטובת de Blob (בינתיים, 39 מצביעים). גם אני הצבעתי לו. אם אין לכם גישה לסקר אני אשמח לעדכן אתכם בתוצאותיו. הוא נסגר עוד יומיים.
בגלל שלגו מלחמת הכוכבים היה משחק פשוט טוב,
וגם השני, למרות שהיא זהה לקודמו,
וגם לגו אינדיאנה ג'ונס (למרות שהוא היה קצת פחות טוב),
אז אני מקווה שלגו באטמן לא יאכזב, למרות שיש סיכויין רבים שכן.
אז נקרא קצת ביקורות ונראה.
סטאר וורס דה פורס...הביקורות ממש אבל ממש לא משבחות...
אבל זה נשמע כזה משחק כיף ברעיון הבסיסי שלו...אז אולי. רק אולי אולי אולי
(לא נראה לי שלDS, הוא בטח יהיה יותר גרוע, אם כבר לPS2 האנתיקה שלי).
קרדיט לJONO00 על היוזרבאר הנפלא שלמעלה. הפצצה-שחק אותה גיימר
הבלוגיימינג שלי ושל יונתן. תגובות יתקבלו בשמחה.
טוב אני מן יכול להצביע רק למשחקי הds אז...למה sonic chronicles
כי זה הrpg הכי נורמלי החודש, אני לא מתחבר לsrpg דיאסגה אולי יהיה יוצא דופן אבל אני לא סגור עליו וdq4 משחק איום ונורא לא הייתי ממליץ עליו לאף אחד, הוא היה איום בגירסת הנס והוא נשמע איום גם כיום, עלילה ששווה לתחת אפילו בשביל משחק rpg דמויות לא מפתחות, המון המון level up שצריך לעשות, ואם זה לא מספיק הורידו את אפשרות הtalk שהדמויות משוחחות בה על המצב וכו' יש אותה בגירסה היפנית, בגירסה המערבית החליטו להוריד אותה משום מה.
מכל הדרגון קווסט ששיחקתי (3 5 6 7 4 ) רק 5 ו6 הם משחקים טובים כל השאר הם מטחנת level up וביזבוז חסר ערך של זמננו היקר על האדמה.
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
de Blob ו-Wario Land קיבלו את אותו מספר קולות, ואין ספק שהם הכי פופולריים, גם בפורום. ההייפ עשה את שלו, ו-de Blob, שבעבר כמעט אף אחד לא ספר, הפך לאחד המשחקים הכי מבוקשים. כנ"ל לגבי Wario Land: Shake it שגרר ביקורות שליליות כשנחשפו התמונות הראשונות.
מסקנה? אין למהר לשפוט.
במקום השני Star Wars: The Force Unleashed, שלמרות הביקורות השליליות לא מצליח להרתיע את אוהדי מלחמת הכוכבים למיניהם.
de Blob ו-Wario Land קיבלו את אותו מספר קולות, ואין ספק שהם הכי פופולריים, גם בפורום. ההייפ עשה את שלו, ו-de Blob, שבעבר כמעט אף אחד לא ספר, הפך לאחד המשחקים הכי מבוקשים. כנ"ל לגבי Wario Land: Shake it שגרר ביקורות שליליות כשנחשפו התמונות הראשונות.
מסקנה? אין למהר לשפוט.
במקום השני Star Wars: The Force Unleashed, שלמרות הביקורות השליליות לא מצליח להרתיע את אוהדי מלחמת הכוכבים למיניהם.