משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר צוות נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
29.09, 17:11
|
|
ביקורת ל-de Blob, כולל סיקור וידאו ראשון בעברית!
סיקור: De Blob
נכתב ע"י יונתן טפרברג
רבים הם הגיימרים שחושבים שכל דבר צבעוני הוא ילדותי או, כפי שחלק אומרים – "קאז'ואלי". דה בלוב בא נגד הטענה השטותית הזאת, עם משחקיות מעניינת ואינטואיטיבית, מגוון רחב של אפשרויות משחק, פאזלים מאתגרים, והרבה, הרבה גיוון. וגוונים.
על שחור ועל לבן
הסיפור של דה בלוב הוא למעשה דיי טראגי אם חושבים עליו לעומק. זה קשה בהתחשב בהומור ובסטייל של המשחק, אבל זה לא בלתי אפשרי. הסיפור מספר על כרומה-סיטי, עיר מלאת צבעים בהירים ואושר גדול, עם אזרחים מאושרים החיים בלי שום דאגות בעולם.
לפני הפלישה...
אבל, יום אחד, האינקים הרשעים והנבזים פולשים לעיר תחת פיקודו של המפקד הרשע – קפטן בלאק. תושבי כרומה סיטי נכנסו לפאניקה, בזמן שכל הצבעים היפים והבהירים של העיר נשאבים להם לתוך מיכלי צבע, ומוחלפים עם גוונים אפורים ומדכאים. אה, והאינקים גם משעבדים את התושבים, אם כבר, אתם יודעים.
אחרי הפלישה...
זה ציפור? זה מטוס? לא, זה כדור צבע ענקי!
וכאן אתם נכנסים לתמונה. אתם משחקים בתור בלוב, חבר בקבוצה המחתרתית "מהפכת הצבע", שמטרתה היא להפיל את השלטון הרשע של קפטן בלאק, לשחרר את התושבים האומללים ולהחזיר את הצבע לחיים. ולעיר, כמובן.
לבלוב יש את היכולת לספוג, או לשדוד אם תרצו, את הצבע מהרובוטים ששאבו את צבעי העיר. הרובוטים שואבים רק את צבעי הבסיס (צהוב, כחול ואדום), אבל אתם יכולים לשלב בין הצבעים כדי ליצור עוד צבעים, כמו ירוק, כתום, סגול וחום. אחרי שיש לכם קצת צבע, אתם יכולים להתחיל לצבוע כל בניין, שלט, רכב, עץ וכמעת כל דבר אחר. נגיעה אחת קטנה בעצם כלשהו תצבע אותו באותו צבע של בלוב.
קצת מידע על בלוב.
אני לא שונה, אני מיוחד
ישנם גם כמה חפצים מיוחדים, כמו שלטי חוצות, פוסטרים ועוד, אשר יצבעו באותם צבעים כל הזמן, לא משנה באיזה צבע הבלוב. זהו לא דבר רע, בגלל שהחפצים האלה בדרך כלל נראים מאוד יפים ומגניבים.
בנוסף לחפצים המיוחדים, ישנם גם בניינים מיוחדים, הנקראים Landmarks או בעברית – אבני דרך. בניינים אלה צורכים הרבה יותר צבע כדי לצבוע (לפעמים אפילו כמה צבעים שונים), וכאשר תצליחו לצבוע אותם הם יעברו שינוי צורה משמעותי. לדוגמא, בית כלא יהפוך למרכז ספורט או קניון.
כל כך הרבה צבע...*ריר*
פליק פלאק
יכול להיות שכל הצביעה הזאת תשמע מסובכת בשביל חלק מכם, אבל דווקא לא. השליטה במשחק מאוד אינטואיטיבית, וקלה מאוד לתפעול. עם פליק קטן של השלט הבלוב יקפוץ, ולחיצה על כפתור Z תגרום לבלוב להינעל על מטרה מסוימת. שקשוק של השלט כאשר בלוב נעול על המטרה שלו תגרום לו לקפוץ אליה או עליה במהירות, דבר שיכול מאוד לעזור בפאזלים או אתגרים מסוימים במשחק.
עם זאת, מערכת הנעילה יכולה להקשות מידי פעם על המשחק, כי לפעמים בלוב לא ננעל על המטרה שרציתם. אבל עם קצת אימון עם המצלמה והשליטה, רוב הסיכויים שזה לא יקרה לכם.
כן המפקד
בעוד שאתם חופשיים לעשות מה שאתם רוצים במהלך המשחק, אם תרצו להתקדם יהיה עליכם להשלים משימות ולהשיג כמות נקודות מסוימת כדי לעבור לאזור הבא. המשימות מתחלקות ל-4 סוגים: מסע צבע, מרוץ, קרב ואבני דרך. בנוסף לכל זה, המשחק עובד על זמן. עם זאת, זה קל מאוד לקבל בונוסים של זמן ועל ידי כך להאריך את מגבלת הזמן שלכם. רוב השלבים הראשיים לוקחים כ-15-30 דקות לסיים, תלוי כמה נקודות אתם רוצים לקבל (יותר נקודות = מדליות ארד/כסף/זהב = משימות סודיות!).
חברי המחתרת הם אלו שיתנו לכם את המשימות.
משימות מסע הצבע מבקשות מכם לצבוע בניינים או חפצים שונים בצבעים ספציפיים. זה יכול להיות רק צבע אחד או אפילו שישה צבעים. משימות מירוץ מבקשות מכם להגיע מנקודה אחת לשנייה תוך כדי מעבר בנקודות ציון שונות. משימות קרב ידרשו מכם לחסל חיילי אינק רשעים, ואילו משימות אבני דרך מבקשות מכם להחזיר בניין אבן דרך לגדולתו הקודמת.
כל משימה שתשלימו תיתן לכם בונוס זמן ונקודות. ככל שהמשימה קשה יותר, כך תקבלו יותר נקודות ובונוס זמן.
התנגדות
אבל אל תחשבו שצבא האינקים האימתני יאפשר לכם לצבוע בשקט את העיר האפורה שעליה הם השתלטו. האינקים יודעים מה החולשה של בלוב – דיו. אם בלוב ירוסס עם דיו, הוא עלול למות אם לא ישטוף את עצמו במים (שלמרבה הפלא מפוזרים במקומות אסטרטגיים). ככל שתתקדמו במשחק, כך ההתנגדות של הצבא האכזר ייגדל, ותאלצו להתמודד מול אויבים חדשים וגדולים יותר.
בוא, בוא מכות, בוא...
בהתחלה תתמודדו מול חיילים קטנים וחלשים, שניתן למעוך בקלות, אך ככל שתתקדמו תפגשו, כאמור, אויבים יותר רציניים וחזקים כמו נושאי להביור דיו, טנקים, תותחים ועוד.
נעים לאזניים
כל הצביעה, המלחמה, הקפיצות והכיף הזה מצטרף למוזיקת רקע מגניבה ונעימה לאוזן. מה שנחמד לגבי המשחק הוא שצבעו של בלוב ישפיע על מה שתשמעו. כל צבע מייצג כלי נגינה אחר, מה שהופך את המוזיקה למעין אינטראקטיבית כזאת. עם זאת, המנגינה נשארת אותה מנגינה, רק כלי הנגינה משתנים.
ועכשיו, החדשות הרעות...
אחרי כל השבחים האלה, אתם אולי חושבים שהמשחק מושלם משום מה. ובכן, אני אומר שאף משחק לא מושלם, לא משנה כמה הוא טוב. ועובדה, גם דה בלוב הוא לא מושלם. בעוד שהמצלמה ברוב הפעמים עושה את העבודה כמו שצריך, לפעמים היא מבלבלת וקשה לשלוט בה, ולפעמים היא פשוט דפוקה. גם אחרי אימונים מפרכים המצלמה עלולה לפקשש.
לפחות התפריט הראשי מגניב!
אבל זה מתגמד מול הבעיה הכי בסיסית ומעצבנת של המשחק. אי אפשר לשמור. שמעתם טוב. אי אפשר לשמור. ההורים כיבו לכם את הקונסולה באמצע המשחק? המשחק נתקע באמצע? הייתה הפסקת חשמל? בעיה שלכם. אתם תצטרכו להתחיל את השלב בו הייתם מההתחלה. חיים קשים, אין מה לעשות.
לא כיף לצבוע לבד
נמאס לכם לשחק עם עצמכם? הזמינו חבר או שלושה למשחק רב-שחקנים! המולטי כולל 3 מצבים – קרב צביעה (Paint Match), בו מי שצובע הכי הרבה בניינים – מנצח. אפשר גם לגנוב בניינים, ובכך להעלות את הניקוד שלך ולהוריד את הניקוד של האחר. בלוב במנוסה (Blob On The Run) הוא כמו קרב הצביעה, רק שהפעם רק בלוב אחד יכול לצבוע, ואילו השאר מנסים לגנוב ממנו את הצבע. המצב האחרון, מרוץ בלוב (Blob Race) הוא כמו קרב צביעה, רק שהפעם ניתן לצבוע כל בניין רק פעם אחת.
המולטי עובד על מסך מפוצל.
יצירת אומנות
לסיכום, דה בלוב הוא משחק פלטפורמה נהדר, השובר את הנורמה המטופשת – "צבעוני זה ילדותי" עם משחקיות נהדרת, מלא אתגרים מאתגרים, גרפיקה נהדרת וכמה קטעים מצחיקים מידי פעם. משחק חובה לכל חובבי הפלטפורמה.
+ המשחק נראה מהמם, לא משנה איזה צבע יש באיזה מקום.
+ מגוון משימות מעניינות.
+ שליטה אינטואיטיבית...
- שנהרסת מעט בגלל מערכת הנעילה האוטומטית.
+ מוזיקה נעימה לאוזניים, האינטרקטיביות רק מוסיפה.
- מצלמה שלא תמיד עושה את העבודה כמו שצריך
- אי אפשר לשמור!!! למה?!
דה בלוב מקבל 4 צבעים מתוך 5.
נערך לאחרונה על ידי Jono00, 30.09 בשעה 18:17.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
29.09, 17:27
|
|
מגניב
כל הכבוד על ההשקעה!!
אני רוצה deBlob 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
29.09, 18:02
|
|
וואו, זאת הפעם הראשונה שאני רואה ביקורת וידאו בעברית. מגניב ביותר
ולגבי הביקורת עצמה, כל העבוד על היוזמה קודם כל. 
בגלל שזאת הפעם הראשונה שלך יש לי כמה עצות בשבילך- דבר ראשון, תאזן את הווליום של הקול של ושל המוזיקה. בגלל שהקול שלך והמוזיקה הם פחות או יותר על אותה העוצמה, לפעמים לא הצלחתי להבין מה אתה אומר. תעשה מה שGameTrailers עושים. יש כל הזמן מוזיקה ברקע וכשהמסקר לא מדבר הם פשוט מעלים את הווליום.
חוץ מהקטע של הסאונד, סיקור מעולה ומעניין. סחטיין. 
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
29.09, 18:10
|
|
|
וואו! סחתיין על הסיקור! וכל הכבוד על היוזמה! ציפיתי כבר הרבה זמן לאיזה אחד שיעשה משהו בסגנון.
הכל טוב ויפה, אבל יש דבר שצריך לשפר: הקול שלך נשמע קצת קטוע ולא תמיד הבנתי מה אמרתה (כנראה בגלל יוטיוב, לא?). וגם צריך לאזן את הווליום של הקול והווליום של המוזיקה.
מעבר לכך, הכל עשר. אשמח לרות עוד סיקורים מהסוג הזה.
שנה טובה, דור.
נערך לאחרונה על ידי dor_73, 29.09 בשעה 18:12.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
29.09, 18:23
|
|
תודה רבה לכם, כולם.
כן, שמתי לב שלפעמים קצת קשה להבין מה אמרתי. למען האמת אני ניסיתי לאזן - המוזיקה במקור הרבה יותר חזקה - המנכתי אותה והגברתי את הדיבוב שלי.
בן - מצחיק שאתה מציין את גיימטרילרז, כי משם השגתי את כל הסרטונים 
שנה טובה לכולם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
29.09, 18:31
|
|
|
כל הכבוד, יוני. אחלה השקעה! תעלה את הביקורת הכתובה לאותה הודעה, נערוך אותה בצורה מקצועית (אני אעזור) ואז אקדם אותה כאייטם באתר.
למרות שעשית עבודה נהדרת בסה"כ, הנה ביקורת בונה: אתה תיארת את המשחק בצורה כללית ופחות ביקרת אותו. מי שמעולם לא שמע על המשחק יתקשה להבין על מה כל המהומה. למשל: עקרונות החלפת הצבעים, כלי הנגינה שמשתנים במוזיקה בהתאם לצבע שמשתמשים בו, המשימות, השליטה וכד', לא ראיתי שתיארת את כל אלה.
אבל נו, על זה תפצה הביקורת הכתובה, ולמרות החסרונות, אתה עשית אחלה עבודה ונהניתי מאוד לצפות בביקורת מצולמת בקריינות בעברית. לאט לאט תשתלט על העניין ותוכל להביא לנו ביקורות מצולמות וכתובות למשחקים נוספים (אנסה לקדם כל אחת).
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
29.09, 18:39
|
|
|
רונן יצחק |
ציטוט: |
 |
|
|
כל הכבוד, יוני. אחלה השקעה! תעלה את הביקורת הכתובה לאותה הודעה, נערוך אותה בצורה מקצועית (אני אעזור) ואז אקדם אותה כאייטם באתר.
למרות שעשית עבודה נהדרת בסה"כ, הנה ביקורת בונה: אתה תיארת את המשחק בצורה כללית ופחות ביקרת אותו. מי שמעולם לא שמע על המשחק יתקשה להבין על מה כל המהומה. למשל: עקרונות החלפת הצבעים, כלי הנגינה שמשתנים במוזיקה בהתאם לצבע שמשתמשים בו, המשימות, השליטה וכד', לא ראיתי שתיארת את כל אלה.
אבל נו, על זה תפצה הביקורת הכתובה, ולמרות החסרונות, אתה עשית אחלה עבודה ונהניתי מאוד לצפות בביקורת מצולמת בקריינות בעברית. לאט לאט תשתלט על העניין ותוכל להביא לנו ביקורות מצולמות וכתובות למשחקים נוספים (אנסה לקדם כל אחת). |
|
|
|
|
תודה רונן.
אתה צודק, לא תיארתי את הכל, אבל זה לא סתם. בד"כ סיקורי וידאו הם לא סיקורים עמוקים, מפורטים ומציגים כל פרט במשחק, אלא הם מציגים את המשחק בכללי ומעבירים לצופה מה הכותב (אני) מרגיש/חושב על המשחק, עם כמה פירוטים פה ושם. יכול להיות שפספסת את זה בגלל שזה ממש קצר וקטן, אבל בסוף רשמתי "למידע נוסף קראו את הכתבה המלאה".
כמובן שאי אפשר להיות מצויין מההתחלה, גם הסיקורים הכתובים שלי לא היו משהו בהתחלה, אבל עם הזמן ועם הרבה אימון והתמדה, יהיה ניתן לראות שיפור באיכות הסיקורים שלי, המצולמים (איכות יותר טובה בעיקר) והכתובים.
הביקורת הכתובה תפורסם, בלי נדר, מחר.
שנה טובה לכולם שוב! 
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
30.09, 01:45
|
|
|
תודה רבה יונתן, אחלה סיקור. אבל עדיין לא הבנתי מה זה אומר שאי אפשר לשמור - אי אפשר פשוט לעשות משימה, לשמור, ואז לסגור את הקוסולה ולמחרת לטעון את השמירה ?
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
30.09, 02:18
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
תודה רבה יונתן, אחלה סיקור. אבל עדיין לא הבנתי מה זה אומר שאי אפשר לשמור - אי אפשר פשוט לעשות משימה, לשמור, ואז לסגור את הקוסולה ולמחרת לטעון את השמירה ? |
|
|
|
|
אי אפשר לשמור באמצע שלב. לי אישית זה לא מפריע, כנראה ליונתן כן.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
30.09, 05:32
|
|
|
הרשה לי להגיב על סיקור הוידאו בלבד :
זה נראה בערך כמו פרסומת למשחק , ולא כמו ביקורת.
רוב הוידאו שנמצא שם לקוח מתוך CUTSCENES ולא מהמשחק עצמו. וגם מה שלקוח מהמשחק הוא מוידאו של אנשים שיודעים מאוד איך לשחק (מאוד קשה לקפוץ משלט לשלט במשחק בתכלס).
אתה אמור לבקר את המשחק , ולא לפרסם אותו.... (גם אם הוא מושלם , להראות קטעים רגילים ממנו , ולא רק את הסופר אקשן שקורה אם אתה שולט בו כמו המפתח שהקליט את הקטע).
צריך להתמקד בקטעי הגיימפליי של המשחק , להסביר מה הולך שם , קצת על השליטה (מעבר לעובדה שכפתור ה-Z משמש לנעילה) ועל צורת המשחק (OPEN WORLD , משימות , צביעה של בתים משחררת תושבים, 3-4 שלבים של נעילות לפני שמסיימים שלב , וכו')
אל תרשה לביקורת הבונה שלי להפריע להמשך סיקורי הוידאו שלך , בסה"כ מדובר ביוזמה מבורכת , ואשמח אפילו אם תשאל נקודה או שתיים מהביקורות שלי לסיקורים שלך..
כל הכבוד על היוזמה , ולדעתי כדאי לך לוותר על הגרסה הקטנה של הוידאו , תשאיר רק את הגרסה הגדולה, אבל שתהיה איכותית יותר...(תוקן)
אה ודבר נוסף - אם לקחת את הסרטונים מ*הביקורת* של GAMETRAILERS (להבדיל מסרטון ששוחרר ע"י המפתחת) - יש פה בעיה של זכויות יוצרים. כרגע אתה מפרסם בהיקף קטן , אך
זה יתחיל לצבור תאוצה תהיה חשוף לתביעות.. נראה לי שהקלטה עצמית פותרת את הבעיה (באישור מחברת ההפצה כמובן)
שנה טובה !
נערך לאחרונה על ידי louweed, 30.09 בשעה 11:17.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
30.09, 11:51
|
|
|
louweed |
 |
|
|
הרשה לי להגיב על סיקור הוידאו בלבד :
זה נראה בערך כמו פרסומת למשחק , ולא כמו ביקורת.
רוב הוידאו שנמצא שם לקוח מתוך CUTSCENES ולא מהמשחק עצמו. וגם מה שלקוח מהמשחק הוא מוידאו של אנשים שיודעים מאוד איך לשחק (מאוד קשה לקפוץ משלט לשלט במשחק בתכלס).
אתה אמור לבקר את המשחק , ולא לפרסם אותו.... (גם אם הוא מושלם , להראות קטעים רגילים ממנו , ולא רק את הסופר אקשן שקורה אם אתה שולט בו כמו המפתח שהקליט את הקטע).
צריך להתמקד בקטעי הגיימפליי של המשחק , להסביר מה הולך שם , קצת על השליטה (מעבר לעובדה שכפתור ה-Z משמש לנעילה) ועל צורת המשחק (OPEN WORLD , משימות , צביעה של בתים משחררת תושבים, 3-4 שלבים של נעילות לפני שמסיימים שלב , וכו')
אל תרשה לביקורת הבונה שלי להפריע להמשך סיקורי הוידאו שלך , בסה"כ מדובר ביוזמה מבורכת , ואשמח אפילו אם תשאל נקודה או שתיים מהביקורות שלי לסיקורים שלך..
כל הכבוד על היוזמה , ולדעתי כדאי לך לוותר על הגרסה הקטנה של הוידאו , תשאיר רק את הגרסה הגדולה, אבל שתהיה איכותית יותר...(תוקן)
אה ודבר נוסף - אם לקחת את הסרטונים מ*הביקורת* של GAMETRAILERS (להבדיל מסרטון ששוחרר ע"י המפתחת) - יש פה בעיה של זכויות יוצרים. כרגע אתה מפרסם בהיקף קטן , אך
זה יתחיל לצבור תאוצה תהיה חשוף לתביעות.. נראה לי שהקלטה עצמית פותרת את הבעיה (באישור מחברת ההפצה כמובן)
שנה טובה ! |
|
|
|
|
את הסרטונים אכן לקחתי ב-Gametrailers אך לא מהביקורת שהם עשו למשחק.
זוהי הביקורת וידאו הראשונה שלי, ממש כמו הביקורת הכתובה הראשונה שלי, לא ידעתי איך/מה/מתי/למה להוסיף או להסיר דברים מסויימים. עם הזמן, אני מבטיח, הביקורות ישתפרו.
לצערי, המחשב שלי ממוקם הרחק הרחק מהטלויזיה, מה גם שאין לו כרטיס טלויזיה. לכן זה בלתי אפשרי בשבילי להביא קטעים "לא מקצועיים". את כל הקטעים בסרטון הבאתי מ-Gametrailers, פשוט בגלל שאין לי בררה.
עם הזמן, אני מקווה, אני אדע איזה מידע עיקרי ניתן להכניס או להוציא מהסיקור. רוב הסיכויים שלא ראית את זה, אבל בסוף הסיקור כתוב "למידע נוסף קראו את הכתבה המלאה" - משמע שאני ממליץ מאוד לקרוא את הביקורת הכתובה (ראה לעיל) כדי שיבינו יותר טוב מה יש במשחק. שים לב שהתייחסתי שם לשליטה בין היתר.
שום דבר לא מושלם, ולכן אני אוהב לקבל ביקורות בונות, גם אם הן שליליות, כדי להתקדם צעד אחד לכיוון המושלמות.
תודה רבה על הביקורת הבונה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
30.09, 11:56
|
|
|
הסיקור וידאו הראשון שראיתי בעברית..
בהתחלה חשבתי שאתה מדבר באנגלית ולפעמים לא הבנתי אותך (אולי כי שמעתי חלש).
חבל שבקושי דיברת על השליטה. דווקא רציתי לדעת איך הוא מקפץ בין בינינים ככה.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
30.09, 12:00
|
|
|
אז שמתי לב עכשיו שלכל התגובות שלכם יש מחנה משותף.
השליטה. אוקיי, אני ארום זאת לפניי לפעם הבאה שאסקר משחק כלשהו, במיוחד לווי.
תודה.
@ערן - אני מופתע ששמעת אותי חלש, עשיתי הרבה מאמצים להגביר את הקול שלי ולהמניך את זה של הוידאו. למרות שכן יש נקודות בהם הוידאו מאוד חזק ביחס לקול, טעות שלי.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
30.09, 15:40
|
|
|
אל תבין ממה שכתבתי משהו לא נכון , אני חושב שבעוד וידאו או שניים כבר תוכל לסקור ברמה של בוזון (הם בסה"כ לא כאלה אלילים , גם הביקורות שלהם רחוקות מלהיות מושלמות..)
אגב , אם אתה מכין כתבת וידאו , אתה מוזמן לשלוח אותה אלי טרם פרסומה בפורום , אוכל לתרום לך בנקודות לשיפור , כך שהמוצר המוגמר יהיה יותר איכותי..
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
30.09, 15:52
|
|
|
louweed |
 |
|
|
אל תבין ממה שכתבתי משהו לא נכון , אני חושב שבעוד וידאו או שניים כבר תוכל לסקור ברמה של בוזון (הם בסה"כ לא כאלה אלילים , גם הביקורות שלהם רחוקות מלהיות מושלמות..)
אגב , אם אתה מכין כתבת וידאו , אתה מוזמן לשלוח אותה אלי טרם פרסומה בפורום , אוכל לתרום לך בנקודות לשיפור , כך שהמוצר המוגמר יהיה יותר איכותי.. |
|
|
|
|
כן, אני אולי אשלח לך ולעוד כמה אנשים פעם הבאה כדי שאוכל לשפר. אולי, לא יודע.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
30.09, 17:14
|
|
|
הוספתי את הכתבה להודעה הראשית, וביצעתי עריכה קלה. עכשיו היא מתאימה יותר כפרסום אייטם באתר. יוני, חפש בבקשה תמונות קטנות יותר, אסור להשתמש בפורום בתמונות ענקיות ונאלצתי להסיר אחת (של התפריט) שהייתה ממש ענקית ופגעה בגודל העמוד.
יוני, אני אתייעץ עם העורך, אולי לאחר עריכה נוספת נשלב את הביקורת שלך, עם הביקורות של חברי קהילה אחרים, כביקורת רשמית של האתר למשחק. כל אחד יוסיף קצת. זה יהיה רעיון יפה, גם בזכות הביקורת המצולמת שלך.
אגב, עניין השמירה הוא בסדר, נראה לי, כל עוד יש שמירה בין השלבים. הוא לא נראה כמו משחק שמחייב שמירה באמצע של השלבים.
louweed, למה זה כל כך קשה לקפוץ משלט לשלט? יוני, גם אתה נתקלת בכך?
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
30.09, 18:19
|
|
|
תיקנתי את התמונה של התפריט.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
01.10, 20:06
|
|
|
וואו, הסרטון ביקורת שלך הוא מצוין!
אבל מה זאת אומרת אי אפשר לשמור?
|
Wii Code: 3977-9066-8333-8598 Mario Kart Wii: 3523-3985-7196 Mario Strikers Charged Football: 0903-5192-1784
תודה רבה ל Potato על החתימה והאווטר.
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
01.10, 20:13
|
|
|
Bowser |
 |
|
|
וואו, הסרטון ביקורת שלך הוא מצוין!
אבל מה זאת אומרת אי אפשר לשמור? |
|
|
|
|
אי אפשר לשמור באמצע משימה, אם אתה יוצא בזמן שאתה משחק, עליך להתחיל את כל השלב מחדש.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
01.10, 20:17
|
|
|
כבר חשבתי שכשמתי שמשחקים במשחק, צריך לשחק אותו עד השלב האחרון, כי אם תגיע לשלב ממש מתקדם ותצא, תצטרך להתחיל את המשחק מהתחלה.
אבל אחלה סיקור וידאו! ממש כמו האלה של IGN!
|
Wii Code: 3977-9066-8333-8598 Mario Kart Wii: 3523-3985-7196 Mario Strikers Charged Football: 0903-5192-1784
תודה רבה ל Potato על החתימה והאווטר.
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|