אוקיי היה לי משעמם בניתי מד חיים לרכב.. קרדיט לי בלבד! התלבטתי אם לפרסם את זה אבל בסוף פירסמתי.. חחח...
תמונה:
עבדתי על זה לא קצת זה עיניין של דיוק.. ולמי שלא יודע זה מתבסס על Textdraw.. תהינו.. אם הדיון לא כל כך מושק אז הFS ממש מושקע ..! לפי התגובות נראה כבר אם להמשיך לפרסם כל מיני עבודות שלי.. לא לשכוח קרדיט לי..! המעתיק או משהו כזה יסתבך עם מישהו שלא כדאי לו.. תביאו איזה מילה טובה שאני ימשיך להביא דברים נחמדים...
למי שלא כל כך יודע איך לעלות את זה.. מורידים לתוך תיקית הסרבר "filterscripts" את ה-amx. ואפשר גם pwn. בתיקיה הראשית של הסרבר יש קובץ "sever.cfg" פתחו אותו כפנקס רשימות. יש שורה filterscripts להוסיף באותה שורה אחרי ה filterscripts את זה VehicleHealth. זהו יש לכם מד חיים לרכב.. אם יש בעיה משהו צורך לעזרה דברו חופשי..
ועומר ב OnPlayerConnect שמתי את כל ה TextDraw משזה עושה זה טוען ברגע שאתה מתחבר לשרת..
ואז עשיתי שברגע שזה יקלוט כמות של חיים של רכב מסוויים זה יפעיל את ה TextDraw המתאים לפי הגודל.. וכל ה TextDraw שלא אמורים להופיע באותה כמות פשוט מוסתרים..
וכשאתה יוצא מהרכב זה מסתיר את כל TextDraw וברגע שאתה נכנס לרכב זה מופיע שוב..
רון עשיתי את זה כי רציתי לעשות משהו נחמד בפאון וזה הרעיון שהיה לי לא חשבתי על TextDrawSetString.. חפיף..
ועומר ב OnPlayerConnect שמתי את כל ה TextDraw משזה עושה זה טוען ברגע שאתה מתחבר לשרת..
ואז עשיתי שברגע שזה יקלוט כמות של חיים של רכב מסוויים זה יפעיל את ה TextDraw המתאים לפי הגודל.. וכל ה TextDraw שלא אמורים להופיע באותה כמות פשוט מוסתרים..
וכשאתה יוצא מהרכב זה מסתיר את כל TextDraw וברגע שאתה נכנס לרכב זה מופיע שוב..
רון עשיתי את זה כי רציתי לעשות משהו נחמד בפאון וזה הרעיון שהיה לי לא חשבתי על TextDrawSetString.. חפיף..
לפחות זה עובד לכולם או יש בעיה??
השיטה שעשיתה בא את המערכת היא ממש לא חוסכת בשורות וגורמת רק לעומס.
text draw set string זה שינוי של הטקסט שיופיעה.
אפשר לעשות ככה בשביל לא ליצור מלא טקסטים