למה שלא יחזור? הרי לאן גדול כמו שהיה בחנוכה, קשה מאוד להרים. אני מבטיח לך שעובדים על כך, אבל בין היתר - ספונסרים היא גולת הכותרת, ואם אין את זה - אי אפשר להפיק לאן.
ד"א - אני באמת חושב שכן אפשר להחזיר את מה שהיה פעם, מכיוון שאנחנו רואים שהרבה שחקנים מפעם לא בדיוק נעלמו וכשיש לאן - כולם נכנסים לכוננות. אני חושב שאם הלאנים יהפכו למן מצב של מסורת, הקהילה תשתדרג ואפילו יכולה להציץ אל העבר.
למה שלא יחזור? הרי לאן גדול כמו שהיה בחנוכה, קשה מאוד להרים. אני מבטיח לך שעובדים על כך, אבל בין היתר - ספונסרים היא גולת הכותרת, ואם אין את זה - אי אפשר להפיק לאן.
ד"א - אני באמת חושב שכן אפשר להחזיר את מה שהיה פעם, מכיוון שאנחנו רואים שהרבה שחקנים מפעם לא בדיוק נעלמו וכשיש לאן - כולם נכנסים לכוננות. אני חושב שאם הלאנים יהפכו למן מצב של מסורת, הקהילה תשתדרג ואפילו יכולה להציץ אל העבר.
מסכים?
אני מאוד מקווה שאתה צודק
קשה מאוד להרים לאנים בתדירות גבוהה
ואני זוכר הבטחה שלהם שהיא לאן פתוח בחודש האחרון לחופש..אני לא רואה שום לאן כזה
כל הלאנים שלכם זה לאנים מוזמנים שכולם יודעים שהקבוצות שמגיעות ללאן הם קבועות
אולי קבוצה אחת או שתיים לא קבועות..
וזה גורם לשחקנים לרצות פחות ופחות לשחק
ומס' השחקנים במשחק הולך ופוחת
לדעתי המצב יכול לחזור לקדמותו - להיות אפילו יותר טוב מפעם, הכל תלוי בנו
ועד כמה אנחנו מתאמצים על מנת שיהיה לנו באמת כיף לשחק.
זה לא כ"כ פשוט.
אחרי הכול, רוב השחקנים שבאמת היו בתקופה ההיא - פרשו, ואם חלקם נשארו, אז הם כמעט ולא אקטיביים. אבל שוב, אני חושב שהכול תלוי באיך שהקהילה מקבלת את זה. המצב של הקלאנים נעשה (בערך) יחסית טוב, אז אני חושב שאנחנו כבר קפצנו מדרגה בעניין.
לדעתי אפשר להחזיר תקהילה למה שהייתה פעם, אם קלאנים לא יתפרקו יחליפו רוסטר וכדומה כל יומיים יחזיקו מעמד יהיו אקטיבים לא יתפקרו כי הפסידו משחק אחד ואנשים עצבניים על זה וכל זה יהיה אפשר להחזיר לאט לאט אתה הרמה של פעם (לא תשחקנים) + הפעילויות של ויגיימס שיקדמו את זה ולאט לאט מתפתחות יותר ויותר ואתה תשימו לב לזה בהמשך. אגב natukiss זכית פעם במשהו בתחרויות פה שאתה יודע איך ההרגשה (זה לא שאני בא לרדת עליך או משהו כן? :\) ? טורניר קבוצות אחד על אחד כל דבר שמאתגר אבל בסוף אתה זוכה ומקבל איזה פרס והרגשה טובה וחשק להמשיך לשחק.. למה אתה סתם מדבר באוויר..
נערך לאחרונה על ידי answer, אתמול בשעה 11:00.
סיבה: גגגגגגג
כמו שהיה פעם זה בחיים לא יחזור להיות אבל עם יהיה לאנים מסודרים כל חודש חודשיים משהו כזה כמו בחול הרמה תעלה זה יתן לאנשים יותר חשק ומוטיבציה.
הרמה של פעם הייתה משהו מיוחד דברים השתנו הקהילה השתנתה עכשיו תיהיה קהילה חדשה שאני מאמין שהיא יכולה להגיע לרמה שהייתה פעם וגם השחקני עבר אולי יחזרו לשחק אולי לא כולם אבל חלק נכבד.
לדעתי אפשר להחזיר תקהילה למה שהייתה פעם, אם קלאנים לא יתפרקו יחליפו רוסטר וכדומה כל יומיים יחזיקו מעמד יהיו אקטיבים לא יתפקרו כי הפסידו משחק אחד ואנשים עצבניים על זה וכל זה יהיה אפשר להחזיר לאט לאט אתה הרמה של פעם (לא תשחקנים) + הפעילויות של ויגיימס שיקדמו את זה ולאט לאט מתפתחות יותר ויותר ואתה תשימו לב לזה בהמשך. אגב natukiss זכית פעם במשהו בתחרויות פה שאתה יודע איך ההרגשה? טורניר קבוצות אחד על אחד כל דבר שמאתגר אבל בסוף אתה זוכה ומקבל איזה פרס והרגשה טובה וחשק להמשיך לשחק.. למה אתה סתם מדבר באוויר..
אתה צודק אחי אבל כבר כמה פעמים ארגנו טורנירים כאלה?
די נמאס
אנחנו רוצים לעלות את הרמה פה
וטורנירים אחד על אחד לא ממש יצליח לעשות זאת
צריך כאן השקעה מאוד גדולה
ולא טורניר אחד על אחד
אם הלאנים יהיו בתדירות גבוהה יכול להיות שזה מה שיתן חשק ומוטיבציה
אבל רק לקבוצות אחדות
כל השאר לפח
ואיפה ההבטחות לגבי WCG?
טיסה ל GameGune?
עד שיש משהו רציני אף אחד לא יכול לקחת אחריות עד הסוף
אני יודע ש Galacticos רצו לקחת חלק ב GameGune וב WCG
וכל פעם מאכזבים אותם..
אז תגיד לי אתה..ככה אתה רוצה לעלות את הרמה כאן?
המצב של הקלאנים הוא טוב. הבעיה מתחילה כשרואים שאין מספיק תחרויות, ואז במקום להשקיע את המרץ שלהם בניסיון להשתפר עם הקלאן, הם הולכים לשחק בגאטרים כי הם רואים שאין באמת טורניר\ליגה\לאן שצריך להתכונן אליו ברצינות.
הערה נוספת: לאן זה סיפור קשה ומסובך להרים. אני לא מדבר בתור אחד שעמד מאחורי כזה פרויקט, אבל תאמינו לי שאם המצב היה כאן כמו בחו"ל, שעוטפים אותך מלא ספונסרים ותומכים, ואתה לא צריך להרוג את עצמך בשביל להשיג נותן חסות - אז גם כאן היה הרבה יותר פשוט להרים לאן. אבל זה המצב לכרגע, אנשים לא באמת מתייחסים ברצינות לספורט האלקטרוני וכאן הכול מתחבר ומצב הקלאנים מתדרדר.
המצב של הקלאנים הוא טוב. הבעיה מתחילה כשרואים שאין מספיק תחרויות, ואז במקום להשקיע את המרץ שלהם בניסיון להשתפר עם הקלאן, הם הולכים לשחק בגאטרים כי הם רואים שאין באמת טורניר\ליגה\לאן שצריך להתכונן אליו ברצינות.
הערה נוספת: לאן זה סיפור קשה ומסובך להרים. אני לא מדבר בתור אחד שעמד מאחורי כזה פרויקט, אבל תאמינו לי שאם המצב היה כאן כמו בחו"ל, שעוטפים אותך מלא ספונסרים ותומכים, ואתה לא צריך להרוג את עצמך בשביל להשיג נותן חסות - אז גם כאן היה הרבה יותר פשוט להרים לאן. אבל זה המצב לכרגע, אנשים לא באמת מתייחסים ברצינות לספורט האלקטרוני וכאן הכול מתחבר ומצב הקלאנים מתדרדר.
חלק ממה שאמרת זה נכון, אבל הטורניר 1על1 נותן מוטיבציה לאנשים לשחק להתאמן להשתפר כדי לזכות בסכום מסוים של כסף או כל פרס אחר או סתם כדי להרגיש טוב עם עצמך בזה שסיימת מקום ראשון. בקשר ללאנים זה בעיה פה בארץ אין ספונסרים אנשים לא מודעים לקהילה שיש פה, עם הזמן אני מאמין שויגיימס ירמו לאנים כל סוכות\חנוכה\וכו' . בקשר לטורנירים [שכן מעלים תרמה כי הם גורמים ליותר קבוצות להרשם, להתאמן ולהשקיע] אם לא שכחת בקרוב הלאדרים חוזרים עם כמה שיפורים :]
אז בעצם אתה סותר את מה שאמרת מקודם ? , יצאת חסר טאקט :O
בן,
איך אתה יכול לשייך את xlr8ion ו ESR באותו המשפט? עם כל הכבוד לx8lr תזכיר לי מי הם? ומה הם השיגו?
בהקשר למצב בארץ, תצאו מהבועה שאתם חיים בה, המצב בארץ בחיים לא יחזור להיות כמו שהוא היה. אין סיבה שהוא יחזור, בזמנו היה את ה-ESWC, שגם הוא התנהל בצורת שכונה. צריך את מוטיב המוטיבציה וכפי שהמצב ניראה היום - אין סיכוי. יותר קל להרים טורניר און-ליין עם פרס של 2,000 ש"ח מאשר לקיים לאן, שההפסד ידוע מראש.
רק כאשר חברות מבחוץ יפתחו מודעות לסייבר-ספורט בארץ, המצב ישתנה לטובה. עד אז.......
בן,
איך אתה יכול לשייך את xlr8ion ו ESR באותו המשפט? עם כל הכבוד לx8lr תזכיר לי מי הם? ומה הם השיגו?
בהקשר למצב בארץ, תצאו מהבועה שאתם חיים בה, המצב בארץ בחיים לא יחזור להיות כמו שהוא היה. אין סיבה שהוא יחזור, בזמנו היה את ה-ESWC, שגם הוא התנהל בצורת שכונה. צריך את מוטיב המוטיבציה וכפי שהמצב ניראה היום - אין סיכוי. יותר קל להרים טורניר און-ליין עם פרס של 2,000 ש"ח מאשר לקיים לאן, שההפסד ידוע מראש.
רק כאשר חברות מבחוץ יפתחו מודעות לסייבר-ספורט בארץ, המצב ישתנה לטובה. עד אז.......
צודק , כרגע אין שום סיבה באמת שזה יתפתח אלא אם כן אתם VGAMES תצליחו לעשות מהפך עם ספונסרים חדשים
אנשים כל-הזמן שואפים להיות בקלאן של אחד אחר יותר טוב מהם שרוצה להיות עם אחר שיותר טוב ממנו, וזה יוצר סוג של מעגל.
אם חברי הקהילה , יתפסו כל אחד לעצמו 5 חבר'ה אני לא יגיד שחקנים ברמה נמוכה , אבל יש הרבה שחקנים שסתם מתרוצצים בין PCW ל PCW והם שחקנים ADV.
אז אם יתחילו להתפתח קלאנים כאלה , לאט לאט הם יתקדמו לפרו.
שם המשחק : תשחק בקלאן תשתפר.
00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG
אנשים כל-הזמן שואפים להיות בקלאן של אחד אחר יותר טוב מהם שרוצה להיות עם אחר שיותר טוב ממנו, וזה יוצר סוג של מעגל.
אם חברי הקהילה , יתפסו כל אחד לעצמו 5 חבר'ה אני לא יגיד שחקנים ברמה נמוכה , אבל יש הרבה שחקנים שסתם מתרוצצים בין PCW ל PCW והם שחקנים ADV.
אז אם יתחילו להתפתח קלאנים כאלה , לאט לאט הם יתקדמו לפרו.
קשה מאוד להרים לאנים בתדירות גבוהה
ואני זוכר הבטחה שלהם שהיא לאן פתוח בחודש האחרון לחופש..אני לא רואה שום לאן כזה
כל הלאנים שלכם זה לאנים מוזמנים שכולם יודעים שהקבוצות שמגיעות ללאן הם קבועות
אולי קבוצה אחת או שתיים לא קבועות..
וזה גורם לשחקנים לרצות פחות ופחות לשחק
ומס' השחקנים במשחק הולך ופוחת
אז איפה הכיף?
תגיד לי אתה
מה אתה בוכה?
מה לעשות שלאנשים הטובים שמתאמנים ומגיע להם לזכות בזכות ולא בכח כמו שאומרים,
GLC מתאמנת ? שחקנים טובים ? נירשמים לליגה \ לאן \ טורניר , מה אתה מצפה שהם לא ינצחו ?
משהו אחר רוצה ת"כייף" הזה ?
תתחילו להתאמן כמו GLC ולנסות לקחת גם,
אין פה מה לבכות ,זה שכולם פחות טובים לא אומר שצריכים להוריד תרמה,
עשו בשביל כולם טורניר רוצה לקחת בן ה- 4 הראשונים ?
תתאמן ותנסה להיות טוב ,
אין מה להאשים את GLC בשבילה זה הכייף ,
אתה רוצה גם תתחיל להתאמן ואל תבכה .
מה אתה בוכה?
מה לעשות שלאנשים הטובים שמתאמנים ומגיע להם לזכות בזכות ולא בכח כמו שאומרים,
GLC מתאמנת ? שחקנים טובים ? נירשמים לליגה \ לאן \ טורניר , מה אתה מצפה שהם לא ינצחו ?
משהו אחר רוצה ת"כייף" הזה ?
תתחילו להתאמן כמו GLC ולנסות לקחת גם,
אין פה מה לבכות ,זה שכולם פחות טובים לא אומר שצריכים להוריד תרמה,
עשו בשביל כולם טורניר רוצה לקחת בן ה- 4 הראשונים ?
תתאמן ותנסה להיות טוב ,
אין מה להאשים את GLC בשבילה זה הכייף ,
אתה רוצה גם תתחיל להתאמן ואל תבכה .
לא בוכה ולא נעליים אני בקושי משחק גם אם זה מעניין אותך
לימודים הרבה יותר חשובים ממשחק מחשב
אני לא מאשים את GLC
אני מעריך אותם ומאחל להם בהצלחה מכל הלב
אבל דיברתי פה בשם כולם
עריכה:
ועוד משהו
לישראל אין בקושי כסף לניצולי שואה, ואתם רוצים שישקיעו בתחום הגיימינג?
בן,
החשבתי אותם באותו משפט, מכיוון שהם נפתחו פחות או יותר באותו הזמן מעבר לשם של הקלאן עצמו.
בנוגע למה שאמרת, מסכים איתך. רק אני חושב שאם כל הכבוד לקניית זכויות של חברה כל שהי כמו ESWC, WCG, ESL וכו', זה פשוט לא הגיוני להתחייב לדבר כזה מסובך, בייחוד שאין מאחורייך ספונסרים ותומכים שבאמת יכולים לממן את העסק הזה.
די בן כמה אפשר כבר לדבר על הנושא הזה.
הדבר פשוט מאוד... תראה כמה תחרויות יש בחו"ל.. אין שבוע בלי תחרות.. אין שבוע בלי לאן.. למה שאנשים יפסיקו לשחק? זה פשוט כיף. אצלנו בארץ פעם לפי מה שידוע לי היה לאנים כל חודש חודשיים, דבר מעולה, אבל התקדמנו מאז, מלאנים רק של CS.. ללאנים של משחקי רשת בכללי. בחו"ל לא קרה אותו דבר? - קרה. אבל מה שונה שם? פשוט מאוד.. ספונסרים ומודעות לסייבר ספורט כמותג.. מה שאין בארץ. בגלל זה ניצן לא יכול לעשות לאן ענק כל חודש כי זה לא אפשרי. אלא אם כן ניצן עצמו יחליט או מנהל הקהילה ירים את הכפפה ויגיד יאללה, בוא נתחיל במסורת לאנים רק של סיאס.. לי לא אכפת מהקהילות האחרות כי אני מנהל את הקהילה הזאת.. ודברים יתחילו לרוץ המצב ישאר כפי שהוא. זאת דעתי.
ד"א - אתה לא יכול להגיד שקבוצות בחו"ל לא מחליפות רוסטרים כשזה לא מסתדר.. נכון זה קורה בתדירות קטנה יותר אבל קורה.
אשכרה חשבתם שבאמת יהיה לאן WCG בארץ וישלחו קבוצה לחול ? אולי כן אבל בינתים עוד לא ועוד עם צוות שהיו לו הרבה לאנים קטנים וכושלים שלא מתאמץ לפרסם בכלל תלאן,תספונסרים, לא משקיע בעסק הזה [או לפחות לא שמתי לב לזה..] ולא ידוע אם יש לו בכלל ספונסרים ? :0
כל הרעש והצילצולים של כל השטויות האלה כמו WCG וכל ההבטחות גורמות לשחקנים לא לרצות לשחק יותר
בשביל מה לשחק?
בשביל עוד מקום ראשון בטורניר ויגיימס?
בשביל עוד סרבר לשבוע?
פעם לפחות היה משהו..
עכשיו בכלל לא
ולאנים זה פעם ב..
זה לא נדיר פה
וגם הלאנים זה לא סיבה להמשיך לשחק
בגלל שאתה אומר את זה זה לא יחזור לקדמותו...
תשמע אני לא זוכר את קדמותו אבל שמעתי שהיה מאוד כיף באותה תקופה..
וכל אחד ישקיע מעצצמו קצת וזה יחזור בעזרת ה'
Intel Dual Quad X4 Q6600
Radeon HD 4850 512 MB GDDR3
4 G RAM
G5