מצב הקלאנים בישראל - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: מצב הקלאנים בישראל
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
יוניתיהאון
מחבר הודעה

האווטר המגניב של EuforiA

מנהל קהילת CS

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: אתמול, 12:02

ניר, מסכים איתך במאה אחוז. רק בעיה קטנה יש לי. אני חושב שלבוא ולהקים מסורת של לאנים זה נחמד ומראה על מסירות וניסיון להרים את הקהילה הזו. אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד. הרי אתה יודע, שבמיוחד במדינה שאנו חיים בה - קשה מאוד להרים דברים ובטח ובטח שאתה עצמאי.

הלאן מוזמנים הקרוב, עומד להיות השני תוך חודש וחצי שזו כבר התקדמות ומראה על נכונות לעזור לקהילה. מצד שני, הדרך לעשייה מאוד מסובכת לפעמים, חוץ מזה שיש בויגיימז עוד לפחות כמו 10 קהילות משחקים שצריכות לקבל יחס ועזרה.

בן יודלביץ'

מנהל קהילת CS.

לפניות\מענות\בקשות: EuforiA@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

#32   פורסם: אתמול, 12:09

jADAKISS
ציטוט:
צפה בהודעה
אנחנו שמחים לקבל עצות משחקן כה-מנוסה כמוך
האמתי שאני יכול להתחרות איתך בשנות המשחק
אז לא לזלזל ישר

00:02… @10vG|unSeen|HYSאני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם
00
:02… @10vG|unSeen|HYS: !
00:03… @10myop|Aquraמי יסתכל על החשפניות
00
:03… @10myop|Aquraשיש שווארמה
00
:03… @10myop|AquraLOL
00
:03… @10vG|unSeen|HYSHDAHAHAA
00
:03… @10vG|unSeen|HYSOMG 
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

לכל שאלה/בקשה/תלונה/הצעה :
חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

#33   פורסם: אתמול, 12:12

aims
ציטוט:
צפה בהודעה
די בן כמה אפשר כבר לדבר על הנושא הזה.
הדבר פשוט מאוד... תראה כמה תחרויות יש בחו"ל.. אין שבוע בלי תחרות.. אין שבוע בלי לאן.. למה שאנשים יפסיקו לשחק? זה פשוט כיף. אצלנו בארץ פעם לפי מה שידוע לי היה לאנים כל חודש חודשיים, דבר מעולה, אבל התקדמנו מאז, מלאנים רק של CS.. ללאנים של משחקי רשת בכללי. בחו"ל לא קרה אותו דבר? - קרה. אבל מה שונה שם? פשוט מאוד.. ספונסרים ומודעות לסייבר ספורט כמותג.. מה שאין בארץ. בגלל זה ניצן לא יכול לעשות לאן ענק כל חודש כי זה לא אפשרי. אלא אם כן ניצן עצמו יחליט או מנהל הקהילה ירים את הכפפה ויגיד יאללה, בוא נתחיל במסורת לאנים רק של סיאס.. לי לא אכפת מהקהילות האחרות כי אני מנהל את הקהילה הזאת.. ודברים יתחילו לרוץ המצב ישאר כפי שהוא. זאת דעתי.

ד"א - אתה לא יכול להגיד שקבוצות בחו"ל לא מחליפות רוסטרים כשזה לא מסתדר.. נכון זה קורה בתדירות קטנה יותר אבל קורה.
ניר,
אני מוכן להבטיח לך שאף פעם לא יזניחו את הקהילות האחרות כל-עוד אתה נמצא בויגיימס.
מה אתה חושב ? שקהילות אחרות לא רוצות להתפתח?
צריך להודות לניצן שהוא מצליח לארגן ככה שייצא שכל הקהילות יזכו בלאנים וכד'.. ואם כבר אתה מדבר שישקיעו רק בCS .
7000 שקל ללאדר זה ניראה לך אנושי? כמובן לישראל, עוד לא היה דבר כזה מה6 ומשהו שנים שאני משחק במשחק הזה בישראל.
היה לאן לא מזמן של 4 קבוצות , בקרוב יתקיים עוד אחד, תראה כמה משקיעים בפיתוח.

נערך לאחרונה על ידי unSeen, אתמול בשעה 12:19.

00
00
00
00
00
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של NaNg

צוות ניהול CS

#34   פורסם: אתמול, 12:13

natukiss
ציטוט:
צפה בהודעה
לא בוכה ולא נעליים אני בקושי משחק גם אם זה מעניין אותך
לימודים הרבה יותר חשובים ממשחק מחשב

אני לא מאשים את GLC
אני מעריך אותם ומאחל להם בהצלחה מכל הלב

אבל דיברתי פה בשם כולם

עריכה:
ועוד משהו
לישראל אין בקושי כסף לניצולי שואה, ואתם רוצים שישקיעו בתחום הגיימינג?
פעם ראשונה (ואני מקווה שאחרונה) שאני מגיב בדיון הזה (עקב מספר סיבות), כי אני רוצה לעצור, ולהסביר לך את הטעות שלך במשפט המודגש, הרי זאת טעות קריטית שאני לא יודע איך אפילו הגעת אליה.

אתה מתבלבל בין כסף של המדינה, לבין כסף פרטי... בין כסף כספי ציבור, בירוקרטיה, אישורים וחוקי מדינת ישראל והכנסת, וכסף של חברות פרטיות (INTEL, VGAMES וכד'), חברות היי-טק שמרוויחות את הכסף שלהן בעצמן, ולא בזכות המדינה (אלא בזכות לקוחות וכד'), והאישורים והבירוקרטיה המקוצרת אם לא פי 100 מהבירוקרטיה שיש למדינת ישראל.
מקווה שלא תעשה את הטעות הזאת שוב
שנה טובה.

NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תצית אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

#35   פורסם: אתמול, 12:23

בנוסף יש בעיה קשה מצד הספונסרים להכיר בסייבר ספורט בישראל.
למה? כי זה לא רווחי.
וזה כי אנשים פורצים, מורידים ולא קונים מקורי.

00
00
00
00
00
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של natukiss

מודל לחיקוי

#36   פורסם: אתמול, 12:26

NaNg
ציטוט:
צפה בהודעה
פעם ראשונה (ואני מקווה שאחרונה) שאני מגיב בדיון הזה (עקב מספר סיבות), כי אני רוצה לעצור, ולהסביר לך את הטעות שלך במשפט המודגש, הרי זאת טעות קריטית שאני לא יודע איך אפילו הגעת אליה.

אתה מתבלבל בין כסף של המדינה, לבין כסף פרטי... בין כסף כספי ציבור, בירוקרטיה, אישורים וחוקי מדינת ישראל והכנסת, וכסף של חברות פרטיות (INTEL, VGAMES וכד'), חברות היי-טק שמרוויחות את הכסף שלהן בעצמן, ולא בזכות המדינה (אלא בזכות לקוחות וכד'), והאישורים והבירוקרטיה המקוצרת אם לא פי 100 מהבירוקרטיה שיש למדינת ישראל.
מקווה שלא תעשה את הטעות הזאת שוב
שנה טובה.
טעות שלי אור
שנה טובה

לגבי העניין..
חבל שגאידמק לא משקיע בתחום הגיימינג

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של aims

מצליחן

#37   פורסם: אתמול, 12:26

EuforiA
ציטוט:
צפה בהודעה
ניר, מסכים איתך במאה אחוז. רק בעיה קטנה יש לי. אני חושב שלבוא ולהקים מסורת של לאנים זה נחמד ומראה על מסירות וניסיון להרים את הקהילה הזו. אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד. הרי אתה יודע, שבמיוחד במדינה שאנו חיים בה - קשה מאוד להרים דברים ובטח ובטח שאתה עצמאי.

הלאן מוזמנים הקרוב, עומד להיות השני תוך חודש וחצי שזו כבר התקדמות ומראה על נכונות לעזור לקהילה. מצד שני, הדרך לעשייה מאוד מסובכת לפעמים, חוץ מזה שיש בויגיימז עוד לפחות כמו 10 קהילות משחקים שצריכות לקבל יחס ועזרה.
מה הקשר דיבורים לחוד ומעשים לחוד? לאנים שאני דיברתי עליהם הם לאנים רק לקהילות סיאס בסגנון שהיו פעם לפי מה שסיפרו לי ובסגנון שדני BlooD עשה. תאמין לי שעם קצת רצון אפשר לעשות את זה. אם דני הצליח לעשות את זה מאפס.. חברה כמו ויגיימס תעשה את זה גם.

"הרי אתה יודע, שבמיוחד במדינה שאנו חיים בה - קשה מאוד להרים דברים ובטח ובטח שאתה עצמאי." איזה עצמאי, אני מדבר על ויגיימס שיתחילו להזיז דברים. שיפסיקו לעשות לנו תחרויות אונליין של 2 על 2 ו-1 על 1, פרסים לקלאבים ולגאטרים שגם זה בוטל עם תירוץ שהייתה בעיה במערכת הדירוג, וירימו לאנים לקהילה. אז אל תגיד לי לא אפשרי.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#38   פורסם: אתמול, 12:26

תראהה פוטנציאל של שחקנים יש בארץ באמת , יש שחקנים ממש טובים פה בקהילה הבעיה שאותו שחקן שפותח קבוצה הסיכוי של הקבוצה שלו להשאר יותר משבועים - 3 שבועות זה ממש נמוך .. באמת אין רצינות ואין כלום ... כל קבוצה מתפרקת אחריי כמה זמן...
וחוץ מזה לאן פעם בשנה + לאן קטן ל 4 קבוצות זה לא רציני אם הייה אפשר לעשות 2 לאנים גדולים בשנה + כמה לאנים קטנים ל 4 קבוצות זה הייה יותר כיף כי זה הייה נותן לך עוד ועוד הזדמנויות להוכיח שאתה טוב , ניסיון בלאנים , לנצח קבוצות וככה הרמה הייתה עולה בארץ ..
ובקשר ללאדר שזה 7000 אלף שקל ... תשמע כל הכבוד לניצן ולחברים שלו פה בוויגימס על המאמץ אבל אני אישית עצה שלי היתי שומר את הכסף הזה ללאן גדול .. לא יודע יותר כיף להתחרות על הכסף הזה בלאן מאשר לשחק באון ליין ...
זאת דעתי שוב ...

אה ודרך אגב , עדיף שתרדו מהרעיונות האלה של ה 2vs2 1vs1 ... באמת שזה לא תורם כלום לקהילה אוליי תעשו את זה פעם בשנה אם אתם ממש צריכים את זה .. כי לפי דעתי זה לא מועיל ..

נערך לאחרונה על ידי avis, אתמול בשעה 12:29.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#39   פורסם: אתמול, 12:35

חלק מהבעיה לא שייכת דווקא לשחקנים.
ישראל לא משקיעה בגיימינג..
חוץ מזה,בחול יש צבא חצי שנה ככה שיש להרבה שחקנים סיבה להמשיך לשחק!
ואצלנו יש 3 שנים בידיוק בזמן שצריך לשחק (גיל 18~25 ) .
בחול מקובל לשחק מגיל 16 כמו GET RIGHT הוא התחיל מגיל 16 לשחק כי בקופסא של המשחק רשום 16+..
בארץ ילדים בני 5 משחקים חוץ מזה שהקהילה בארץ לא רוצה להתפתח.
אם היינו כמו בחו"ל היינו משקיעים בלאנים בהכל לא לאן פעם בשנה.
בגלל זה הרבה כ"כ נמוכה בארץ יש רק כמה קלאנים שבאמת משקיעים.
לדוגמא ESRAEL הקלאן ב2005 היה לו כסף השקיעו בוא.
ועכשיו קבוצות ה"פרו" יש להם ספונסר של אבי מנופים.
בארץ אנשים לא רואים לנכון להשקיע בגיימינג.
מה שצריך עכשיו

מישהו שישקע הרבה כסף פעם אחת יראו שזה הולך ואז הרבה אנשים יתמכו בזה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

#40   פורסם: אתמול, 12:37

avis
ציטוט:
צפה בהודעה
תראהה פוטנציאל של שחקנים יש בארץ באמת , יש שחקנים ממש טובים פה בקהילה הבעיה שאותו שחקן שפותח קבוצה הסיכוי של הקבוצה שלו להשאר יותר משבועים - 3 שבועות זה ממש נמוך .. באמת אין רצינות ואין כלום ... כל קבוצה מתפרקת אחריי כמה זמן...
וחוץ מזה לאן פעם בשנה + לאן קטן ל 4 קבוצות זה לא רציני אם הייה אפשר לעשות 2 לאנים גדולים בשנה + כמה לאנים קטנים ל 4 קבוצות זה הייה יותר כיף כי זה הייה נותן לך עוד ועוד הזדמנויות להוכיח שאתה טוב , ניסיון בלאנים , לנצח קבוצות וככה הרמה הייתה עולה בארץ ..
ובקשר ללאדר שזה 7000 אלף שקל ... תשמע כל הכבוד לניצן ולחברים שלו פה בוויגימס על המאמץ אבל אני אישית עצה שלי היתי שומר את הכסף הזה ללאן גדול .. לא יודע יותר כיף להתחרות על הכסף הזה בלאן מאשר לשחק באון ליין ...
זאת דעתי שוב ...

אה ודרך אגב , עדיף שתרדו מהרעיונות האלה של ה 2vs2 1vs1 ... באמת שזה לא תורם כלום לקהילה אוליי תעשו את זה פעם בשנה אם אתם ממש צריכים את זה .. כי לפי דעתי זה לא מועיל ..
אבל אתה יודע מה הבעיה?
שהכי קל לבוא להגיד, "הייתי שומר את זה" "הייתי עושה את זה".
אני רוצה לראות שויגיימס ישמרו את כל הכסף שלהם ללאן אחד גדול ולא תתלוננו , "לא עושים תחרויות" ודברים בסגנון.
זה גם לא משתלם לויגיימס, הם רוצים שהקהילה תיהיה פעילה NON-STOP,
פעילות אחר פעילות אחר פעילות.
TDC, כל שבוע , לאן מוזמנים ל4 קבוצות הפך להיות לאירוע לעיתים קרובות יותר.
פוטנציאל? אני חושב שלא כולם נולדו פה עם כפית זהב בפה, אתה הידוע כשחקן בקבוצה GLC , תנסו לדחוף ת'צמכם ליותר פעילויות בחו"ל, שתיהיה יותר הכרה בישראל , אתם אלה שמייצגים אותנו , ואם תנסו אתם יכולים לקחת חלק גדול בפיתוח הקהילה, הPRO חשוב מאוד בעניין.

00
00
00
00
00
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של aims

מצליחן

#41   פורסם: אתמול, 12:41

e-XploEd
ציטוט:
צפה בהודעה
.
בחול מקובל לשחק מגיל 16 כמו GET RIGHT הוא התחיל מגיל 16 לשחק כי בקופסא של המשחק רשום 16+..
rOFL

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#42   פורסם: אתמול, 12:48

unSeen
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל אתה יודע מה הבעיה?
שהכי קל לבוא להגיד, "הייתי שומר את זה" "הייתי עושה את זה".
אני רוצה לראות שויגיימס ישמרו את כל הכסף שלהם ללאן אחד גדול ולא תתלוננו , "לא עושים תחרויות" ודברים בסגנון.
זה גם לא משתלם לויגיימס, הם רוצים שהקהילה תיהיה פעילה NON-STOP,
פעילות אחר פעילות אחר פעילות.
TDC, כל שבוע , לאן מוזמנים ל4 קבוצות הפך להיות לאירוע לעיתים קרובות יותר.
פוטנציאל? אני חושב שלא כולם נולדו פה עם כפית זהב בפה, אתה הידוע כשחקן בקבוצה GLC , תנסו לדחוף ת'צמכם ליותר פעילויות בחו"ל, שתיהיה יותר הכרה בישראל , אתם אלה שמייצגים אותנו , ואם תנסו אתם יכולים לקחת חלק גדול בפיתוח הקהילה, הPRO חשוב מאוד בעניין.

חחחח תאמין לי שאנחנו משחקים בחו"ל אבל מתישהו זה כבר נמאס וזה מגעיל , אתה משחק עם 70-100 פינג והקבוצה שמשחקת נגדך עם 5 פינג , זה נשמע לך הגיוני ???
זה כבר לא כיף , אין פה אינטרנט שאפשר לשחק נגדם .. ותאמין לי ששיחקנו הרבה בחול והרבה קבוצות מוכרות כבר מכירות אותנו ...

תאמין לי כמה זמן כבר הלאדר הזה נמשך ? הרבה זמן בזמן הזה הייה אפשר לעשות עוד לאן ..
בקיצרר אפשר לשפר עוד הרבה אבל בקטנה לא מצפה להרבה מהקהילה .. :>

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pisti

משתמש רציני

#43   פורסם: אתמול, 13:02

שנה טובה קודם כל

לעניינו, כל הטורנירים של ה1vs1 ו 2vs2 יעזרו לעולים החדשים לאדוונס,
לא יותר מזה.. שחקני הפרו יעדיפו לשחק בגאטרים ולא בטורנירים כאלה (לרוב..).
לגבי הלאן מוזמנים, אני זוכר שהייתי בלאן מוזמנים של ויגיימס עם GW, ונהניתי מאוד..
(חוץ מזה שחיכינו שעה וחצי בחוץ..), לאנים מהסוג האלה הם לאנים טובים ומוסיפים לרמה
בקהילה, הם נותנים עניין ותחרות נוספת, אבל זה לא סותר את העובדה שחייבים לאנים גדולים.
לאן אחד גדול פעם בשנה לא יקדם את הקהילה, גם לא שני לאנים גדולים.
צריך מסורת של לאנים גדולים (פעם בשלושה חודשים מינימום), בנוסף ללאנים קטנים (לאן מוזמנים), בתוספת של לאדר, וחשוב מאוד גם עונה של סיאס כמו שהיה ב 3dv.
והכי חשוב, להתעסק בקהילה אחת! שכל קהילות ה COD4, ET וכו' שהמנהלים שלהם ידאגו
לקהילות שלהם.
ברגע שהלאנים שויגיימס יקיימו יתעסקו רק בסיאס עצמו ולא בכל מיני עמדות PS כאלה ואחרות ובעוד כל מיני משחקים ודברים לא קשורים, הלאן ירוץ חלק.
ובקשר ל"וותיקים", הרבה מהם לא יחזרו אף פעם, אבל כשתהיה מסורת כלשהי של פעילות רציפה
בקהילה, הם יחזרו (דוגמא: NET? לפני הלאן של ויגיימס בחנוכה..).

שוב, שנה טובה וחג שמח!

נכון שהם חמודים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 1mperfect

משתמש רציני

#44   פורסם: אתמול, 13:04

EuforiA
ציטוט:
צפה בהודעה
המצב של הקלאנים הוא טוב. הבעיה מתחילה כשרואים שאין מספיק תחרויות, ואז במקום להשקיע את המרץ שלהם בניסיון להשתפר עם הקלאן, הם הולכים לשחק בגאטרים כי הם רואים שאין באמת טורניר\ליגה\לאן שצריך להתכונן אליו ברצינות.

הערה נוספת: לאן זה סיפור קשה ומסובך להרים. אני לא מדבר בתור אחד שעמד מאחורי כזה פרויקט, אבל תאמינו לי שאם המצב היה כאן כמו בחו"ל, שעוטפים אותך מלא ספונסרים ותומכים, ואתה לא צריך להרוג את עצמך בשביל להשיג נותן חסות - אז גם כאן היה הרבה יותר פשוט להרים לאן. אבל זה המצב לכרגע, אנשים לא באמת מתייחסים ברצינות לספורט האלקטרוני וכאן הכול מתחבר ומצב הקלאנים מתדרדר.
איו פה מספיק ספונסרים לספורט,אתם מדברים פה על ספורט אלקטרוני.

.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Intrexing

משתמש רציני

#45   פורסם: אתמול, 13:05

EuforiA
ציטוט:
צפה בהודעה
למה שלא יחזור? הרי לאן גדול כמו שהיה בחנוכה, קשה מאוד להרים. אני מבטיח לך שעובדים על כך, אבל בין היתר - ספונסרים היא גולת הכותרת, ואם אין את זה - אי אפשר להפיק לאן.

ד"א - אני באמת חושב שכן אפשר להחזיר את מה שהיה פעם, מכיוון שאנחנו רואים שהרבה שחקנים מפעם לא בדיוק נעלמו וכשיש לאן - כולם נכנסים לכוננות. אני חושב שאם הלאנים יהפכו למן מצב של מסורת, הקהילה תשתדרג ואפילו יכולה להציץ אל העבר.

מסכים?
מאוד לא מסכים איתך =]
מה שהיה היה וטוב שהיה, היום כבר לא יחזור להיות מה שהיה גם אם נרצה ונתאמץ באמת..
זמנים משתנים אין מה לעשות ככה הקהילה שלנו נראית וככה היא תישאר לא משנה כמה תחרויות תעשו וכמה לאנים תעשו. =\

Intrexing זה כבר לא סתם ניק, זה שחקן עתיק

<qp-Intrexing-> אתה יודע מה קורה לבחורות שמשחקות CS?
<TP][werNz> ma kore le bahurot she mesahkot cs?
<qp-Intrexing-> מתחרמנות מהדיגל D:

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

#46   פורסם: אתמול, 13:11

avis
ציטוט:
צפה בהודעה
חחחח תאמין לי שאנחנו משחקים בחו"ל אבל מתישהו זה כבר נמאס וזה מגעיל , אתה משחק עם 70-100 פינג והקבוצה שמשחקת נגדך עם 5 פינג , זה נשמע לך הגיוני ???
זה כבר לא כיף , אין פה אינטרנט שאפשר לשחק נגדם .. ותאמין לי ששיחקנו הרבה בחול והרבה קבוצות מוכרות כבר מכירות אותנו ...

תאמין לי כמה זמן כבר הלאדר הזה נמשך ? הרבה זמן בזמן הזה הייה אפשר לעשות עוד לאן ..
בקיצרר אפשר לשפר עוד הרבה אבל בקטנה לא מצפה להרבה מהקהילה .. :>
שמע זה כמו שתרצה שמכונית תעוף, אבל מה אתה לא מצפה את זה ממנה.
אתה מבין את זה שאין סיבה הכרחית להשקיע?.. ציינתי את זה באחת התגובות שלי.
ראסמי ממה שאני רואה, מה יש לכם לשחק בארץ? אין לכם יריבה רצינית, אז איך הלאן יעזור לך פה?
לך תטחון תמוח לארגן שלך שיטיסו אותך לחו"ל ואז תראה שלא רק ויגיימס "לא בסדר".

00
00
00
00
00
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Febonatic

נינג'ה בלגי

#47   פורסם: אתמול, 13:16

רוב הקלאנים פה בשביל לקבל גישה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shaft-

משתמש רגוע

#48   פורסם: אתמול, 13:19

לדעתי המצב מתחיל להסתדר יש דיי הרבה קבוצות טובות.
ולא כמו פעם שהיו 3 - 4 וזהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של baraiN93

נינג'ה בלגי

#49   פורסם: אתמול, 13:24

אני לא יודע איך היה המצב בעבר כי לא הייתי כאן,אך כעת אני חושב שאם וויגימס ימשיכו באותה מתכונת של לאן מוזמנים זה לא יתפתח לשום מקום.
ללאן המוזמנים מגיעים "כביכול" אותן קבוצות שוב ושוב ללא חידוש בשחקנים.
ומה הפואנטה במתכונת הזו?
שאותם שחקנים שוב ושוב יגיעו ללאנים ושחקנים מהבית יחכו עד להגיעו של ה-HLTV?
כי הקדם לאן שאתם עושים כל פעם כבר ידוע מי יגיע לשם ומי לא...
לפי דעתי אתם צריכים לקחת את האחריות ולבחור כל פעם קבוצות שונות או שפשוט יגיעו כל הקבוצות אפילו שיהיו פרסים נמוכים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Rearious

נינג'ה בלגי

#50   פורסם: אתמול, 13:26

Febonatic
ציטוט:
צפה בהודעה
רוב הקלאנים פה בשביל לקבל גישה
צודק !
^ הם לא משחקים בשביל ליהיות קלאן טוב רק שיראו שיש להם גישות ..
אני מכיר קלאן eD כמה שהם היו רוסטר טוב נצחנו אותם ואנחנו לא נחשבים הקלאן הכי טוב

הי הי בלינקי ביל דוב קואלה לא רגיל

nadavson a kuson

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#51   פורסם: אתמול, 13:26

לאט לאט הכל יהיה טוב

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#52   פורסם: אתמול, 13:40

אוו בובי, זה תלוי בכם. ביום שVGAMES ,הקהילה המובילה בישראל , לא תמנה אנשים על פי חברים , ניר -- > answer ,ותקדם את הBUSTED , ותשווק אותו לשרתים פרטיים ותתחיל להזיז את התחת בשביל לעשות את מה שצריך בשביל להפוך פאבליקר לשחקן טוב ומבין עניין אז זה ישתנה ,כמובן שאחרי דברים אלה eruifoa אתה תערוך לי את ההודעה כרגיל , וזה כבר ידוע לכולם כולל מי שמעליך שאתם לא אוהבים לשמוע דברים לא טובים
אבל אין מה לעשות ביום שלא רק כניסות לאתר הזה יתחילו לעניין אותכם ותקדמו שחקנים וקבוצות הרמה בארץ תעלה, או שסוףסוף יגיעו האנשים בתור "cs.il" שירימו משהו דמוי CDO , ויקחו את העניינים ליידים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של NaNg

צוות ניהול CS

#53   פורסם: אתמול, 14:00

Ludar
ציטוט:
צפה בהודעה
אוו בובי, זה תלוי בכם. ביום שVGAMES ,הקהילה המובילה בישראל , לא תמנה אנשים על פי חברים , ניר -- > answer ,ותקדם את הBUSTED , ותשווק אותו לשרתים פרטיים ותתחיל להזיז את התחת בשביל לעשות את מה שצריך בשביל להפוך פאבליקר לשחקן טוב ומבין עניין אז זה ישתנה ,כמובן שאחרי דברים אלה eruifoa אתה תערוך לי את ההודעה כרגיל , וזה כבר ידוע לכולם כולל מי שמעליך שאתם לא אוהבים לשמוע דברים לא טובים
אבל אין מה לעשות ביום שלא רק כניסות לאתר הזה יתחילו לעניין אותכם ותקדמו שחקנים וקבוצות הרמה בארץ תעלה, או שסוףסוף יגיעו האנשים בתור "cs.il" שירימו משהו דמוי CDO , ויקחו את העניינים ליידים.
אני לא רואה איך "שיווק" באסטד לשרתים פרטיים יעזור. אולי תוכל לשפוך אור על כך?

NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תצית אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Newb

צוות CS

#54   פורסם: אתמול, 14:03

לפי דעתי, אפשר לחזור למצב שהיה פעם.
אך זה יידרוש הרבה השקעה.

גיל שורק - לפניות\מענות\בקשות: Reality@Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#55   פורסם: אתמול, 14:05

NaNg
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא רואה איך "שיווק" באסטד לשרתים פרטיים יעזור. אולי תוכל לשפוך אור על כך?
אם אני זה שצריך להסביר לך אור , אז המצב הרבה יותר קשה משחשבתי.

הרי בנינו אתה יודע טוב מאוד על מה מדובר , צוות "VACT" עושה אולי 10% אחוז מהצט'טרים שמסתובבים פה , אני לא מדבר על זה שאפילו אתם לא נותנים לכולם לראות את הPROCSS ושומרים את זה לבד , ומחזירים אנשים שכן השתמשו או לא השתמשו , כל עוד הBUSTED צמוד לכם לחזה , ואתם לא משחררים אותו לשום מקום אתם מושכים קהל לעדיף לשחק פה כי אין מתחרה כמו בעבר עם CDO שתומכת בליגות ותחרויות טובות , ובמקום לקדם את הקהילה אתם מנצלים את זה למטרות שלכם ,כמו שכבר הזכרתי למעלה עם האתר
ויותר מזה , ככל שהעסק מנוהל על ידי ניצן , ואתם רק הדמות המבצעת כמו ששמעתי ממנהל בכיר וטוב פה , שלא ממש יכול לשנות לדוגמא מה שקורה עם VG.PRO ,אז אין שום סיכוי לשינוי פה אז האשכול הזה ממש לא חשוב

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#56   פורסם: אתמול, 14:11

למה באמת אתם לא מוצאים BUSTED לשרתים פרטים כמו שעשו אם CDO ?
זה יכול לתפוס פי שלוש צי'טרים!!
ויש כאלה בקלאנים פוגעים כמו ציטרים
באים לללאן שלכםהם לא פוגעים...אז מה זה LAME DAY?!?!
תוציא את זה לשרתים פרטים!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Synox

נינג'ה בלגי

#57   פורסם: אתמול, 14:47

זה הבעיה של כל הקלאנים בארץ שהם לא מבינים את התהליך של המשחק הם חושבים שאם הם ישחקו שבוע שבועים ביחד הם יהיו ממש טובים..זה ממש לא ככה ברגע שיבינו מה הקטע בקלאן ומה צריך לעשות בקלאן אולי יהיו פה קלאנים יציבים...
בקשר ללאנים יאללה תרימו איזה משהו חמוד ~

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של wulzer

משתמש רציני

#58   פורסם: אתמול, 14:50

לא מאמין שיחזור עם כל הכבוד.
מה שהיה פעם לא יהיה
בהצלחה

wulzer
for the win

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#59   פורסם: אתמול, 15:06

natukiss
ציטוט:
צפה בהודעה
המצב בחיים לא יחזור לקדמותו

כל הרעש והצילצולים של כל השטויות האלה כמו WCG וכל ההבטחות גורמות לשחקנים לא לרצות לשחק יותר

בשביל מה לשחק?
בשביל עוד מקום ראשון בטורניר ויגיימס?
בשביל עוד סרבר לשבוע?

פעם לפחות היה משהו..
עכשיו בכלל לא

ולאנים זה פעם ב..
זה לא נדיר פה

וגם הלאנים זה לא סיבה להמשיך לשחק
מחזק אבל אפשר להחזיר את המצב לקדמותו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Senchok

מודל לחיקוי

#60   פורסם: אתמול, 15:07

אני חושב שלא יהיה כמו פעם !

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames