What They Play, אשר נוצר על ידי ג'ון דווידסון, כתב 1UP לשעבר, ומנוהל על ידי Edge Online, ציטט מקורות שונים אשר סיפקו תיאור מפורט של היורש של קונסולת ה-Wii. על פי אותם הדיווחים, נינטנדו תשיק בסביבות שנת 2011 שדרוג לקונסולת ה-Wii אשר יכלול תמיכת HD, בנוסף לקיבולת זיכרון משופרת - שני גורמים אשר מהווים מוקד לביקורת כלפי הקונסולה הנוכחית שלה.
על פי אותם דיווחים, היורש גם ישמור על השם Wii אשר לעגו לו בתחילה, אך כיום הוא שם נרדף להרחבת השוק שהקונסולה אחראית לו, וכמו כן הוא יתאפיין בקפיצה טכנולוגית הדומה לקפיצה בין ה-Game Boy המקורי לבין ה-Game Boy Advance.
גם אם זה נכון, אל תצפו להכרזה רשמית בקרוב, מאחר שקונסולת ה-Wii עדיין נהנית מהצלחה פנומנלית.
ואפילו אם שמועה זו נכונה, יש לנו עוד כשנתיים לפחות עד אשר זאת תצא אל הפועל. בכל מקרה, הWII אצלי שנה ועכשיו שיש לי מעט יותר זמן לנשום אוכל לחזור לחרוש על כמה מהמשחקים שעדיין לא הספקתי לשחק בהם. מי אמר שהכוח לא איתי
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
על פי אותם הדיווחים, נינטנדו תשיק בסביבות שנת 2011 שדרוג לקונסולת ה-Wii אשר יכלול תמיכת HD, בנוסף לקיבולת זיכרון משופרת - שני גורמים אשר מהווים מוקד לביקורת כלפי הקונסולה הנוכחית שלה.
יהיה אפשר לשדרג את הWII הישן
או שיהיו חייבים לקנות חדש?
מספר ווי:6748-7505-7681-5654
מספר מריו סטריקרס:128965347569
מספר גיטר הירו 3: 034491061872
מספר גיטר הירו אירוסמית':176243116171
מי שמאשר אותי שיודיע לי בפרטי.
אני אענה לך בשאלה - באיזה מקרה נינטנדו תעשה יותר כסף?
אני לא בטוח שזו הסיבה. זה לא יהיה ישים להוציא שדרוג לקונסולת הווי הקיימת. הבנתי שגם החומרה תשתדרג.
אני אקנה את זה בטוח, אבל הדבר היחיד שמטריד אותי הוא שכל המשחקים שהורדתי ילכו לאיבוד. אני מקווה שנינטנדו תמצא פתרון להעביר משחקים מקונסולה אחת לשנייה. מקסימום, אוריד את אלה שמעניין אותי לחזור לשחק בהם (כפרה על הכסף שכבר השקעתי - הרי הספקתי ליהנות ממנו).
כמובן, אמכור את הקונסולה במחיר שהוא בהתאם לכמות המשחקים שהורדתי לה.
כמובן, אמכור את הקונסולה במחיר שהוא בהתאם לכמות המשחקים שהורדתי לה.
נו, לפחות בארץ אף אחד לא יעצור אותך על הפרת זכויות יוצרים. אם נסתכל בכתיב הקטן נגלה שנינטנדו דורשת שתמחק את הזכרון של הקונסולה לפני שתמכור אותה יד-שנייה
אחסון הולוגרפי. לפי הכתבה הם משקיעים מלא מלא במחקר ופיתוח - לפי מה שראינו מה-DS החדש אני בטוח שכל המחקר הזה לא הלך אליו זה כנראה אומר שהקונסולה הבאה תהיה קטנה כמו ה-Wii למרות השטח הנוסף.
הולוגרמה?? WTF??
במריו קאלקסי נוכל לראות את מריו קופץ לידינו???
נשמע מטורף אבל מי יודע, אולי אפשרי...
ובקשר לHD , לקנות? לא לקנות?
אני יחכה עד 2011 ואז אני יחליט
אין כזה דבר עדיין. אין לו תאריך יציאה , ובוודאי לא מחיר , שבדרך כלל מוחזק קרוב לחזה יחד עם שאר ה"קלפים". מה גם שאין לדעת מה יהיה חוזק הדולר/יין בעוד שנתיים..
לשם השוואה , ב-E3 לפני שהווי יצא (נדמה לי אוגוסט 2006 , פלוס מינוס חודש) המחיר של הווי עדיין לא נחשף.
חבר'ה, קראתם את ההודעה שלי? רג'י הכחיש שבכלל קיים דבר כזה. עכשיו זה תלוי בכם אם אתם מאמינים לו.
לפי הפתרון הנוגע לבעיית קיבולת הזיכרון, אז אולי זה נכון, ולא תהיה גרסה כזו.
רג'י שקרן. הוא גם דיבר על ONLINE MULTIPLAYER במטרויד 3.
הצהרה רשמית של נינטנדו על מועד האיטרציה הבאה של הקונסולות הביתיות , כמוה כהזמנה של סוני ומיקרוסופט לרשת הביתית האלחוטית של סטורו איוואטה, עם קובץ "רישומי פטנט שצריך להגיש לפני סוני ו-$M" ב-SHARED FOLDERS .
זה בחיים לא יקרה לפני איזשהי E3 , ויוכחש עד יום קודם.
רג'י שקרן. הוא גם דיבר על ONLINE MULTIPLAYER במטרויד 3.
לפעמים קיים תכנון אשר לא יוצא אל הפועל, לכן לא כל דבר שרג'י אמר ולא יצא אל הפועל, הוא שקר. אין לו אינטרס לשקר, אלא להפך, האמון בו מונח על הכף וכנשיא חברה כמו נינטנדו, יש לכך משמעות.
לרג'י יש בעיה אחרת: הוא ממהר לדבר על מה שמתוכנן, אפילו כשאינו בטוח. המעריצים גם כועסים על נינטנדו ש"הבטיחה" שליטה של 1:1, למרות שהיא מעולם לא הבטיחה זאת בפירוש אלא זו הייתה הפרשנות של האוהדים עצמם.
ציטוט:
זה בחיים לא יקרה לפני איזשהי E3 , ויוכחש עד יום קודם.
לכן אני מאמין שזה לא יקרה, כי חברה חשאית כמו נינטנדו, דבר כזה לא היה דולף, בפרט כשזה זמן רב לפני ההשקה.
בטח נינטנדו עובדת על שדרוג, זה דבר הגיוני להניח כך, ואני מניח שזה הדבר היחיד שיצר את השמועות האלה, ולא מתוך ידיעה ברורה.
נינטנדו עובדת על פרויקט כזה בלי ספק, כמו שאין ספק שהיא עובדת כרגע על היורש האמיתי של הds זה גם טבעי מאוד ב2011 יעברו 5 שנים בערך להשקה של הווי, ובהתחשב בזה שהיא חלשה מהמתחרות שלה אורך החיים שלה, יהיה קצר יותר. בשלב הזה תהיה האטה טבעית במכירות.
אבל יש סיכוי גדול שסוני או מיקרוסופט יוציאו קונסולה חדשה אפילו לפני נינטנדו, בעיקר סוני כי נדמה
לי שהם למדו לקח ורוצים מהר לחזור למותג שלהם את התדמית האטרקטיבית שלו.
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
נינטנדו עובדת על פרויקט כזה בלי ספק, כמו שאין ספק שהיא עובדת כרגע על היורש האמיתי של הds זה גם טבעי מאוד ב2011 יעברו 5 שנים בערך להשקה של הווי, ובהתחשב בזה שהיא חלשה מהמתחרות שלה אורך החיים שלה, יהיה קצר יותר. בשלב הזה תהיה האטה טבעית במכירות.
אבל יש סיכוי גדול שסוני או מיקרוסופט יוציאו קונסולה חדשה אפילו לפני נינטנדו, בעיקר סוני כי נדמה
לי שהם למדו לקח ורוצים מהר לחזור למותג שלהם את התדמית האטרקטיבית שלו.
אני לא ממש בטוח.
מאוד יכול להיות שנינטנדו נוקטת בשיטת אפל, והיא להוציא מוצרים משודרגים מדי כמה שנים, ולא ממש להוציא מוצר חדש לגמרי.