אני מדבר בשם עצמי ולא בשם GLC.
אני אישית כדי להגיע למשרדים של ויגיימס הלוך + חזור יצא לי 100 שקל ואולי יותר, ברור שלא ניהיה שם חצי שעה ולא שעה... אז צריך לקנות אוכל/שתייה בקיצור לא בא בטענות באמת.. החלטתם שאלו יהיו הפרסים אז זה מה שיהיה אבל אף שחקן לא רוצה לבוא ללאן עם הפסד כספי כל כך גדול.. במקרה שלי עם ונעלה ללאן ועם ניהיה מקום ראשון אז אני יוצא בהפסד שיכול להיות יותר כפול מהרווח. ועם מקום
2-4 ביכלל בקיצור לצומת ליבכם. (ויפה מאוד על ההשקעה והיוזמה)
החישובים פה הרבה יותר מורכבים מסתם לזרוק ולהקצות כסף ללאן, יש ערך מעבר שהוא גיבוש קהילתי אחת ל-X תקופה.
אני וניצן עדים לכל התגובות כדוגמת: "תעשו לאן בלי פרסים רק שיהיה... בבקשה...!!"
תתעדכן בתקשורת ותבין באיזה משבר עולמי הבורסה נמצאת שאנחנו, ישראל ומן הסתם כל החברות (SMILE?!?!?!) מושפעים ישירות מזה.לשיעורי הבית
הגישה הזאת ממש מכעיסה ואני מעדיף להעלים עין אבל כשנפתחים דיונים איני יכול לשתוק.
צום קל.
"אני וניצן עדים לכל התגובות כדוגמת : תעשו לאן בלי פרסים רק שיהיה בבקשה! "
בנתיים יש רק לאן מוזמנים ... שזה נחמד אבל לא כל כך מעניין בשביל כל השאר... איפה הלאנים כמו שהיו בקיבוץ העוגן .. או הלאן הראשון בגני התערוכה.. אלה היו לאנים על רמה תאמין לי ... תרימו עוד אחד כזה .. לאן קולקטיבי ... היה טוב אם הייתם עושים אחד בסוכות הרבה אנשים היו מגיעים ... ניר אתה מכיר אותי עוד מהלאן שהיית ילדון .. ילדים גידלתי ורוממתי והם עושים לאן מוזמנים.. איףףף D:
אחי זה לא לאן למטרת רווח
אישית אני לא ילך ללאן בשביל הכסף למרות שזה ממש נחמד
אני משחק במשחק הזה כדיי להנות וזה לא עוד איזה מקור הכנסה שלי
אולי לך כן כי בגיל שלך כנראה שאין הרבה עבודות
אבל עדיין הם עושים את זה בסוכות כדיי שיהיה לך בחג מה לעשות ולהגיד שנהנת
אישית לבוא ללאן ולראות את החברים והשחקנים שאני משחק איתם מלא זמן
ובמיוחד לשחק איתם בלאן זה שווה הרבה יותר מ-100 שקל שאני יוצא בהפסד
תחשוב על זה..
וזה גם לאן חינמי אז ככה שאפשר רק להגיד תודה
בכל מקרה זאת נקודת מבט שלי וכל אחד רואה את זה אחרת
צום קל וגמר חתימה טובה לכולם
אחי זה לא לאן למטרת רווח
אישית אני לא ילך ללאן בשביל הכסף למרות שזה ממש נחמד
אני משחק במשחק הזה כדיי להנות וזה לא עוד איזה מקור הכנסה שלי
אולי לך כן כי בגיל שלך כנראה שאין הרבה עבודות
אבל עדיין הם עושים את זה בסוכות כדיי שיהיה לך בחג מה לעשות ולהגיד שנהנת
אישית לבוא ללאן ולראות את החברים והשחקנים שאני משחק איתם מלא זמן
ובמיוחד לשחק איתם בלאן זה שווה הרבה יותר מ-100 שקל שאני יוצא בהפסד
תחשוב על זה..
וזה גם לאן חינמי אז ככה שאפשר רק להגיד תודה
בכל מקרה זאת נקודת מבט שלי וכל אחד רואה את זה אחרת
צום קל וגמר חתימה טובה לכולם
עם זה מה שהבנת אז המצב רע, orel מה שבאתי להגיד זה לא שאני לא יבוא כי יש לי הפסד כספי או שאני אני כן יבוא כי יש לי רווח גדול.. הרעיון היה שברור שבאים מסיבה ראשונה להנות ולהתאמן אבל כשזה מגיע להפסד של כפול מהרווח אז עושים חושבים.. בקיצר עדיין יפה על ההשקעה ועל הניסיון זה באמת אחלה שיש לאן, צום קל וגמר חתימה טובה .
הגזמת....אתה לוקח 2-3 אוטובוסים הלוך חזור יוצא לך 50 שקל?
וכמה הפרס בכלל?
חשבתי על זה כבר חחח אני יקח 3 אוטובוסים עם תיק על הגב מחשב ומסך ? מה אתה גנוב ? עזוב שאני לא יכול להחזיק את זה לבד זה גם יותר גבוהה מימני נראה לי חחח.. מונית הלוך מונית חזור תחשב כמה זה יוצא אני גר באזור כפר-סבא.
חשבתי על זה כבר חחח אני יקח 3 אוטובוסים עם תיק על הגב מחשב ומסך ? מה אתה גנוב ? עזוב שאני לא יכול להחזיק את זה לבד זה גם יותר גבוהה מימני נראה לי חחח.. מונית הלוך מונית חזור תחשב כמה זה יוצא אני גר באזור כפר-סבא.
אם אתה גר באזור כ"ס, ואני מדבר ספציפית אלייך. אתה בטח יכול לקבל טרמפ מאמא\אבא לרכבת, ונסיעה לפ"ת משם זה בדיוק 5 ש"ח.
אם אתה גר באזור כ"ס, ואני מדבר ספציפית אלייך. אתה בטח יכול לקבל טרמפ מאמא\אבא לרכבת, ונסיעה לפ"ת משם זה בדיוק 5 ש"ח.
ואם אבא ואמא בעבודה ? תשמע אתה חיי בסרט שלהסחב עם מסך + מחשב + תיק עם מקלדת אוזניות זה קל ???
אני רוצה לראות אותך עושה את זה ... אם אין לך טרמפ עד למקום אז ממש מבאס ואין חשק בכלל לבוא תאמין לי..
שבת שלום
ואם אבא ואמא בעבודה ? תשמע אתה חיי בסרט שלהסחב עם מסך + מחשב + תיק עם מקלדת אוזניות זה קל ???
אני רוצה לראות אותך עושה את זה ... אם אין לך טרמפ עד למקום אז ממש מבאס ואין חשק בכלל לבוא תאמין לי..
שבת שלום
נכון זה קשה...
אבל תבינו אי אפשר לרצות את כולם...
מה לויגיימס לעשות בנידון???
תחשבו גם על זה
Processor:Intel Quad Core Q6600 2.4GHZ
MotherBoard:GigaByte GA-P35-DS3L GDDR2 1066
GraphicCard:Radeon HD 4850 512MB GDDR3
GamingParts:Logitech Digital Precision PC Gaming Headset
Logitech G5
שבת שלום
הכניסה למקום בחינם, אתם רוצים פרסים יותר גדולים אוקי, תשלמו כניסה וזה ילך לפרסים מה אתה אומר ?
החישובים פה הרבה יותר מורכבים מסתם לזרוק ולהקצות כסף ללאן, יש ערך מעבר שהוא גיבוש קהילתי אחת ל-X תקופה.
אני וניצן עדים לכל התגובות כדוגמת: "תעשו לאן בלי פרסים רק שיהיה... בבקשה...!!"
תתעדכן בתקשורת ותבין באיזה משבר עולמי הבורסה נמצאת שאנחנו, ישראל ומן הסתם כל החברות (SMILE?!?!?!) מושפעים ישירות מזה.לשיעורי הבית
הגישה הזאת ממש מכעיסה ואני מעדיף להעלים עין אבל כשנפתחים דיונים איני יכול לשתוק.
צום קל.
אני רוצה לראות שחקן מקבוצה שהולכת להגיע ללאן הזה שאמר את זה, זה שאתה ניר מביא לנו דוגמאות של ילדים קטנים שרוצים להגיע ללאן בשביל החוויה הראשונה שלהם או משהו כזה בכיף.. אל תערבב..