לפי איך שאני רואה את המצב, את הכסף הגדול יותר אתם זורקים על ליגות שאתם מושכים אותם קרוב ל-4 חודשים [הלאדר].
שם אתם מרשים לעצמכם לזרוק 7,000 ש"ח בליגה שהיא כולה אונליין בגלל שזה מרצה את האינטרסים שלכם - שהליגה תהיה פעילה וכך גם הפורום.
אבל לטורניר כמו קדם לאן יחסית קטן אתם מקצים פרסים של סה"כ 500 למקום הראשון.
כן משחקים כדי להנות, אבל יש הבדל בין להנות לבין להפסיד כפול ממה שאתה אמור להרוויח.
הכל פה אינטרסים בקיצור... אבל אני בטוח שקלאנים כמו Galacticos eSrael כן יגיעו כי הם מחוייבים לאירגון שלהם במיוחד אתם GLC.intel
לפי איך שאני רואה את המצב, את הכסף הגדול יותר אתם זורקים על ליגות שאתם מושכים אותם קרוב ל-4 חודשים [הלאדר].
שם אתם מרשים לעצמכם לזרוק 7,000 ש"ח בליגה שהיא כולה אונליין בגלל שזה מרצה את האינטרסים שלכם - שהליגה תהיה פעילה וכך גם הפורום.
אבל לטורניר כמו קדם לאן יחסית קטן אתם מקצים פרסים של סה"כ 500 למקום הראשון.
כן משחקים כדי להנות, אבל יש הבדל בין להנות לבין להפסיד כפול ממה שאתה אמור להרוויח.
הכל פה אינטרסים בקיצור... אבל אני בטוח שקלאנים כמו Galacticos eSrael כן יגיעו כי הם מחוייבים לאירגון שלהם במיוחד אתם GLC.intel
תקרא את התגובות לבדף הראשון.
במידה וקבוצות כן רוצות לשלם דמיי כניסה ובכך נגדיל את הפרס רק תגידו.
הכניסה היא כרגע חינמית ויש פרסים בשווי 750 ש"ח [ מקום ראשון 500, מקום שני 250].
החישובים פה הרבה יותר מורכבים מסתם לזרוק ולהקצות כסף ללאן, יש ערך מעבר שהוא גיבוש קהילתי אחת ל-X תקופה.
אני וניצן עדים לכל התגובות כדוגמת: "תעשו לאן בלי פרסים רק שיהיה... בבקשה...!!"
תתעדכן בתקשורת ותבין באיזה משבר עולמי הבורסה נמצאת שאנחנו, ישראל ומן הסתם כל החברות (SMILE?!?!?!) מושפעים ישירות מזה.לשיעורי הבית
הגישה הזאת ממש מכעיסה ואני מעדיף להעלים עין אבל כשנפתחים דיונים איני יכול לשתוק.
צום קל.
כמה שטויות אתה יכול לרשום בתגובה אחת אלוהים ישמור. מה אתה דוחף את הבורסה לבת חברה(vgames) שאין לה שום קשר לבורסה וכן גם לסמייל מדיה בע"מ אין.
תעשו לי טובה אנשים שלא יודעים מה הם בעצמם רושמים פשוט תפסיקו לרשום שטויות, שילדים אחרים עוד מאמינים לזה. אל תנסה אפילו להתווכח איתי כי עבדתי בסמייל מדיה ואני מבין קצת יותר ממך בבורסה(זה חלק מהעבודה שלי\+תעשיה ושיווק).
בנגו מה אתה מדבר אני בא מנהריה זה לפחות 200 שקל נסיעות...ובלי האוכל והשתיה ואיפה אני יסחוב גם תמחשב..ועוד אני צריך לחליף רכבת..
400 שקל לא?
arrest is
EnTT
ציטוט:
אני לא ישקר.
ברור שאני מתרגש,למשל שאני שולח למישהו PM במירק או יש התרגשות.
התווכתי עם חבר שלי,הוא אומר שהם בני אדם ואני אומר שהם יותר מזה.
אם הייתי הולך ללאן הייתי מבקש חתימה.
כמה שטויות אתה יכול לרשום בתגובה אחת אלוהים ישמור. מה אתה דוחף את הבורסה לבת חברה(vgames) שאין לה שום קשר לבורסה וכן גם לסמייל מדיה בע"מ אין.
תעשו לי טובה אנשים שלא יודעים מה הם בעצמם רושמים פשוט תפסיקו לרשום שטויות, שילדים אחרים עוד מאמינים לזה. אל תנסה אפילו להתווכח איתי כי עבדתי בסמייל מדיה ואני מבין קצת יותר ממך בבורסה(זה חלק מהעבודה שלי\+תעשיה ושיווק).
יכול להיות שעבדת, אבל אם אתה חושב שזה שטויות - אתה מוזמן לשאול את ניצן בנוגע ל"מיתון" או המשבר בבורסה, תקבל בדיוק את אותה התשובה שניר רשם, יש בסיס למילים שעפות פה.
כל מי שאמר "קשה לסחוב ת'מחשב" וכל החרטות האלה......
מה אתה הומו קטן ???? על מה אתה מתבכיין ??
אל תלך ללאן אם קשה לך.. אף אחד לא מכריח אותך.. שונא ילדים כאלה..
"אין לי כוח לסחוב ת'מחשב עד ללאן"
"עוברים מרכבת לרכבת"
"צריכים מונית" ........