שם:רז
כינוי בשרת: PoS RaZ H כינוי בוונט: PoS RaZ H כמה זמן אני משחק ביום: 4-5 למה אני חושב שמגיע אדמין:אני חושב שמגיע לי אדמין בשרת בגלל שאני משחק בשרת כבר המון זמן, משקיע בשרת, עוזר לשחקנים חדשים וגם לא חדשים יש לי את הניסייון ! אני משקיע בפורום דיי הרבה . זהו
חבר שאני ממליץsP BaR
למה מגיע לו:אני חושב שמגיע לו בגלל שהוא בא איתי לקהילה הזאת והוא משקיע בשרת וגם בפורום ! באמת כול הכבוד לו
חבר שאני ממליץ: OptiOns למה מגיע לו: בתור שחקן וותיק בשרת (מהמוד הקודם, פרשתי מהשרת פה...) אני חושב שמגיע לו כי הוא משקיע,
עושה המון מדריכים, פעיל המון ועוזר רבות לאנשים...
יש לו תואר "משקיען השבוע" ()
חבר מאוד טוב וותיק פה.
שם:ויאור
כינוי בשרת:MaG]KANE]
כינוי בוונט:AXT]KANE]
כמה זמן אני משחק ביום:אני משחק בערך 7 שעות ביום ומשקיע מאוד
למה אני חושב שמגיע אדמין:אני חושב שמגיע לי אדמין אני משקיע גם בפורום גם בשרת וגם בוונט מאוד בכולם אני יתנשתי בזה בשרת ............. לא רציתי לרשות שם לא משנה בכל מקרה היייתי שם אדמין ואני מאוד חברותי זה אומר שאני לא יבוא אל ילד ואני יגיד לו זה אתה אתה רואה יש לי אדמין רוצה לאכול באן ויש פה אדמינים שעשו את זה ואני לא רוצה להגיד את השם שלהם אז אני מקווה שאני יבחר להיות אדמין תודה
חבר שאני ממליץ: [LorD]Pitbull למה מגיע לו: הוא משקיע המון בשרת, וגם בפורום, קיצור כדאי להביא לו אדמין.
חבר שאני ממליץ: Options למה מגיע לו: משקיע הרבה בשרת וגם בפורום.
חבר שאני ממליץ: PoS RaZ H למה מגיע לו: הוא משקיע בשרת, חברותי, משקיע בפורום.
חבר שאני ממליץ: PhoNiX למה מגיע לו: משקיע הרבה מאוד בשרת, ובפורום הוא פותח הרבה נושאים.
חבר שאני ממליץ: ProStyle למה מגיע לו: חורש על השרת + על הפורום D:
תודה אחי !! על המלצה !!
שם:גיא כינוי בשרת:PsP Ph0eNiX כינוי בוונט:PsP Ph0eNiX כמה זמן אני משחק ביום:נראה לי הרבה מאוד אני לא בטוח למה אני חושב שמגיע אדמין:אני וותיק מאוד לפי דעתי !! 9 חודשיים עוד מעט שנה זה הרבה
משקיע ככה ככה בפורום יכול לתאמץ יותר כמה שאפשר
בשרת כל היום אני נמצא לפי דעתי
ואני חושב שאני יהיה אדמין באמת למופת
חבר שאני ממליץ עליו זה
שם:תמיר כינוי בשרת:PsP ProStyle כינוי בוונט:PsP ProStyle כמה זמן הוא משחק ביום:איזה 6 שעות בערך למה אני חושב שמגיע לו אדמין:הוא משקיע בפורום בשרת בהכל מתנהג למופת לא מקלל
חבר שאני ממליץ: PhoeNiX למה מגיע לו: משקיע הרבה מאוד בשרת ובפורום הוא מפציץ.
בסה"כ, חבר טוב, מגיע לו.
Anafa[PsP]
חבר לשעבר בקלאן [SaK], [iCC] [Syd], [WaR] חבר בקלאן [FoX] חבר בקלאן[PsP] חבר בארגון ה-Cycling חבר וטסטר בארגון ה-Drag Drifters מייסד ארגון ה-Aircrafters
שם: שחר טל
כינוי בשרת: shahartal
כינוי בוונט: אין לי אני יעשה אם זה חובה
כמה זמן אני משחק ביום: 15 שעות בשביל אדמין ואם לא אני יביא לחבר שלי את המישתמש...
אבל שחקתי 10 ליפני יומיים פשוט אני רוצה להבור לקריסיס
למה אני חושב שמגיע אדמין: כי אני חורש טוב במשחק מקפיד על החוקים
עוזר לאנשים וכו...
אם אתם רוצים לשחלל את השרת vg 1 לחץ כאן
ותמליץ עלי!!!
עובדות :
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום VGAMES.
3. אתה קורא עכשיו.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייכך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו
גם אני חשבתי שזה דפוק אחרי שסיפרו לי אבל כשקוראים זה לא דפוק ואפילו מצחיק
שם:אדם כינוי בשרת:[LorD]PitBull כינוי בוונט:[LorD]PitBull כמה זמן אני משחק ביום:3-7 שעות למה אני חושב שמגיע אדמין:כי אני מלא זמן בקהילה והשקעתי בפורום הרבה ובשרת ובוונט אני כל הזמן פעיל.
חבר שאני ממליץ עליו:
שם:שאדי כינוי בשרת:LorD RaMbO כינוי בוונט:LorD RaMbO כמה זמן הוא משחק ביום:בערך 7 שעות למה אני חושב שמגיע לו אדמין:הוא חורש בפורום פותח דיונים מדרכים סקרים והוא פעיל בוונט הרבה ובשרת הכי הרבה! והוא לא מקלל קיצר משחק חוקי ועוזר לאנשים..
שם: שחר כינוי בשרת: [BaO]GwGw[BP] כינוי בוונט: GWGW כמה זמן אני משחק ביום: בין 9 ל 3 שעות ביום ובחופשים אפילו 11 למה אני חושב שמגיע אדמין: אני נמא בשרת כל הזמן אני עוזר לאנשים ולשחקנים אני לא מקלל
חבר שאני ממליץPSP ProStyle למה מגיע לו: הוא משקיע בפורום ונמצא המון זמן בשרת ועוזר להרבה שחקנים
חבר שאני ממליץ:LorD Pitbull
למה מגיע לו: הוא משקיע הרבה זמן בשרת בפורום ובנווט וזוער למי שצריך עזרה
נערך לאחרונה על ידי GW-GW, 11.10 בשעה 18:59.
[Vg1 Dm- NickName: [BAO]GwGw[BP Level: Terrific BAO Clan Member ---------------------------- Vg3 NickName: [SaR]GWGW Level: 10 -------------------------
שם:בר
כינוי בשרת PsP bAr H
כינוי בוונט: PsP bAr H
כמה זמן אני משחק ביום: 6-7
למה אני חושב שמגיע לי אדמין: כי אני משקיע מאווד בפורומיםאני משחק המון זמן בשרת ואני משקיע גן בשרת ואני נמצא בו כול היום!אני עוזר לאנשים שצריכים עזרה ואני חושב שיש לי מספיק ניסיון בשביל לקבל אדמין
חבר שאני ממליץ עליו: PoS RaZ
למה מגיע ל: הוא משקיע בפורומים ובשרת הוא פשוט מתאים לזה אני חושב שמגיע לו כול הכבוד על זה
שם:בר אוחיון .
כינוי בשרת: [PsP]OptioNs[H] . כינוי בוונט:כמו בשרת . כמה זמן אני משחק ביום:אני לא יודע בדיוק יש ימים שאני משחק הרבה ויש ימים שקצת .. :\ למה אני חושב שמגיע לי אדמין:בגלל (לא שאני חושב את עצמי) שאני חושב שאני בין המשקיעים בפורום ואם אפשר בשרת אני גם עוזר ועושה פעילויות על כסף והכול ..
שם: אופיר
כינוי בשרת: oF[i]R
כינוי בוונט: TpM oF[i]R-Officer I Mor_Hardy
כמה זמן אני משחק ביום: אני חוזר מפרישה ואני ישקיע 6-12 שעות ביום
למה אני חושב שמגיע אדמין: אני חורש על הsamp ואני בוונט כל הזמן ועכשיו אני חוזר מפרישה שהייתי כל הזמן מחובר בה !
ואני עכשיו חוזר
רק אני צריך שיחזירו לי את המשתמש ואני ישחק
אם אתה חולה על בובליל שים את זה בחתימה שלך עם קרדיט. לעזרה/פניות\בקשות - Hardy111@Walla.Com
חבר שאני ממליץ:PsP Ph0eNiX למה מגיע לו: פשוט אדם מלך!!! אין עליו , משקיע ,תומך.אחראי,עוזר... אני פשוט מת על הבנאדם הזה... רק שנכנסתי לשרת והוא מעדכן אותי עם כל הדברים החדשים ועוזר לי בכל שאלה... ממליץ בחום!!!! אוהב אותך גיא!
חבר שאני ממליץ: [LorD]Pitbull למה מגיע לו: אין לי מה להגיד הוא חרשן חבל על הזמן!! 24/7 על המחשב! עוזר, מבין בכל דבר שקשור לשרת, פשוט שחקן למופת.... ממליץ עליו לאדמין.. וגם דיי וותיק בשרת. אני מכיר אותו משנות 60.. חחח אוהב אותך אדם! נשמה מתוקה שלי
שם:רעי
כינוי בשרת: NoName PoS כינוי בוונט: §NoName_Po כמה זמן אני משחק ביום: 4-6 שעות למה אני חושב שמגיע אדמין: אני הרבה זמן בקהילה אני משקיע בשרת, משקיע בפורום, אני עוזר לילדים שצריכים עזרה (חדשים וישנים) אני באמת חורש בקהילה הזאת על הכל...
אני ממליץ על PoS Super H PoS RaZ H PsP bAr H
לדעתי הם מזה משקיענים ודי הרבה זמן בקהילה ואין אני חושב שמגיע להם...
חבר שאני ממליץ:PsP Ph0eNiX למה מגיע לו: פשוט אדם מלך!!! אין עליו , משקיע ,תומך.אחראי,עוזר... אני פשוט מת על הבנאדם הזה... רק שנכנסתי לשרת והוא מעדכן אותי עם כל הדברים החדשים ועוזר לי בכל שאלה... ממליץ בחום!!!! אוהב אותך גיא!
חבר שאני ממליץ: [LorD]Pitbull למה מגיע לו: אין לי מה להגיד הוא חרשן חבל על הזמן!! 24/7 על המחשב! עוזר, מבין בכל דבר שקשור לשרת, פשוט שחקן למופת.... ממליץ עליו לאדמין.. וגם דיי וותיק בשרת. אני מכיר אותו משנות 60.. חחח אוהב אותך אדם! נשמה מתוקה שלי
שם:דור
כינוי בשרת : [PsP] TryNi[D]e
כינוי בוונט : TryNi[D]e
כמה זמן אני משחק ביום: אני משחק פה בכללי משהו כמו 8 חודשים הייתי עם 2 כינוים וביום אני משחק משהו כמו 10 שעות לא רצוף ואפילו יותר אני לא סופר אבל אני משקיע בשרת
אני חושב שמגיע לי אדמין כי אני עוזר לילדים חדשים שמתקשים מדווח על צ'יטרים המוןן עושה פעילויות לפעמים שאדמינים עוזרים לי ולפעמים בלי שעוזרים מביא כסף לחדשים ! ואני ממש רוצה אדמין בשרת
אני יודע שאדמין זה אחריות ולא משהו שבא סתם ככה אני מתכוון להשקיע וליהיות אחראי !!
אני בוונט הרבה ובשרת הרבה
בפורום פתחתי אשכול של מדריך איך לשחק סאמפ למתחילים ואני עוד צריך לפתוח 7 מדריכים חדשים שאני עובד עליהם כבר שבועיים!!
אני ממש מקווה לקבל את האדמין ויודה לך מאוד עומר!
עם אני לא מקבל אדמין לפחות הילדים שאני רושם עכשיו צריכים לקבל ואני חותםם על זה הם משקיעים וותיקים פה!!! הילדים : סרגיי !!! גיא פוניקס !! קורן!! אדם @!!!!@!!@ ותמיר
שם:ינאי
כינוי בשרתoS Super H
כינוי בוונטoS Super H
אני משחק ביום בערך 5 שעות
אני חושב שמגיע לי אדמין בגלל אני הרבה בשרת והרבה גם בפורום אני משקיע ועוזר לילדים חדשים ולא חדשים אני 7 חודשים בקהילה ואני חושב שמגיע לי כי אני חורש
יש הרבה אבל מגיע אני חושב ל PsP Ph0eNiX
הוא פעיל בוונט ובשרת כימעט כל היוםם ומשקיע בפורום [LorD]Pitbull
גם אדם סוס כל היום בוונט ובשרת אין עליו הוא גם משקיע הרבה בפורום PSP ProStyle
כל היום בשרת + בונט חורש על המשחק מאוד משקיע בפורום והוא גם בקלאב שזה גם הוכחה של השקעה אז תחשבו... PsP]bAr[H]
פעיל בוונט ובשרת משקיע עוזר לכולם