שם:סרגיי
כינוי בשרת: SweeT[S]
כינוי בוואנט: [MATRIX]SweeT[S]=SweeT[S]
כמה זמן אני משחק ביום: 4-9 שעות
למה אני חושב שמגיע לי אדמין: כי אני דיי הרבה זמן בקהילה ואני כל יום מגיב בפורום ממלא דף שלם בתגובות פותח סקרים פתחתי 4 מדריכים D: אני לא עושה ספאם כי אני מנסה לישמור אל החוקים זה בפורום ומה שאני עושה בשרת זה כל שבוע ככה אני עושה מלא מלא פעילויות אני מחלק לחדשים מלא כסף ואני כותב מי שצריך עזרה או כסף ליפנות אלי אני ישמח לעזור בהכל נישבע לכם תישאלו אנשים בשרת אני תמיד עוזר אני תמיד מוצף אפשר כסף אפשר עזרה ואני עוזר לכולם אני לא מיתעלם וככה כל שבוע אני מבזבז יותר מי 10-20 מיליון אל השרת כאילו עזרה וזה אני פעיל בוואנט ובקיצור אני תמיד פעיל ושומח לעזור (:
חבר שאני ממליץ:LORD RAMBO
למה מגיע לו:כי הוא חורש אל השרת ואל הפורום!!! תמיד מוכן לעזור! כמו PITBULL!
קלאן בויגיימס 1: בלי קלאן (ולא ממש באלי...):
שם בויגיימס 1:[SweeT[S
רמה: ADV
שם בוואנט:[MATRIX]Sweet[S]=Sweet[S]
שם בויגיימס 3:[MATRIX]SweeT[S]
קלאן:MATRIX
רמה:9
כי הוא עוזר מכל הלב והרבה פעמים הוא עזר לי ופשוט עם הוא יהיה אדמין אתם לא תיצטערו על זה ואני מבטיח לכם..טוב אז נסו את מה שאני אומרר לכם ותיראו
תודה --==SMG==--
שם:דור
כינוי בשרת : [PsP] TryNi[D]e
כינוי בוונט : TryNi[D]e
כמה זמן אני משחק ביום: אני משחק פה בכללי משהו כמו 8 חודשים הייתי עם 2 כינוים וביום אני משחק משהו כמו 10 שעות לא רצוף ואפילו יותר אני לא סופר אבל אני משקיע בשרת
אני חושב שמגיע לי אדמין כי אני עוזר לילדים חדשים שמתקשים מדווח על צ'יטרים המוןן עושה פעילויות לפעמים שאדמינים עוזרים לי ולפעמים בלי שעוזרים מביא כסף לחדשים ! ואני ממש רוצה אדמין בשרת
אני יודע שאדמין זה אחריות ולא משהו שבא סתם ככה אני מתכוון להשקיע וליהיות אחראי !!
אני בוונט הרבה ובשרת הרבה
בפורום פתחתי אשכול של מדריך איך לשחק סאמפ למתחילים ואני עוד צריך לפתוח 7 מדריכים חדשים שאני עובד עליהם כבר שבועיים!!
אני ממש מקווה לקבל את האדמין ויודה לך מאוד עומר!
עם אני לא מקבל אדמין לפחות הילדים שאני רושם עכשיו צריכים לקבל ואני חותםם על זה הם משקיעים וותיקים פה!!! הילדים : סרגיי !!! גיא פוניקס !! קורן!! אדם @!!!!@!!@ ותמיר
תודה אחי
שם:רונן
כינוי בשרת:BaO Ron3N כינוי בוונט:BaO Ron3N כמה זמן אני משחק ביום:אממ כל פעם משו אחר.. 3-5 שעות ביום. למה אני חושב שמגיע אדמין:אני פעיל כל הזמן בוונט, בפורום אני משקיע ( 1700 הודעות והכל ב VgC) אני עוזר לאנשים בפורום,אני לא פותח סקרי ספאם,כל הדיונים שלי הם מדריכים. בשרת אני כל הזמן עוזר לאנשים כל מי שצריך עזרה אני עוזר לו. בקיצור אני עוזר כמה שאני יכול ומקווה להיבחר
חבר שאני ממליץ:גיא PhOeNiX למה מגיע לו:הוא פעיל ממש הרבה.. כבר הרבה זמן משקיע ואני חושב שמגיע לו.. !
למה מגיע לו:הבחור פה משקיע בטירוף בקיצר עומר סמוך עלי תתין לו הזדמנות הבחור הזה פה כבר שנה וחצי אין עוד מילים על הנשמה הזה בקיצר אחלה בנאדם מגיע לו מאוד
יש לו וותק גדול מאוד פה משקיע בשרת ובפורום וזהו בקיצר תחשבו אליו ..!
שם:קורן
כינוי בשרת: [PsP]KoReN[b]
כינוי בוונטPsP]KoReN]
כמה זמן אני משחק ביום:7-8
למה אני חושב שמגיע אדמין:כי אני משקיע הרבה ומשחק המון זמן בשרת ובפורום ככה ככה ואני עוזר לילדים שצריכים שאעזור להם ואני חושב שיהיה לי מזל וצדק בשביל לקבל אדמיןן !! אני תומך ועוזר לכולם ואף פעם לא עשיתי דבר רע או משהו חמור ועובר את חוקי השרת ואני מקווה לקבל ואני הרבה זמן כאן בקהילה הזאת זה שנה וחצי אני וותיק ממש ואני חושב שאני יהיה אחלה של אדמין.
חבר שאני ממליץ עליו:
שם:גיא כינוי בשרת:PsP Ph0eNiX
כינוי בוונט:PsP Ph0eNiX
כמה זמן הוא משחק ביום:הרבה מאוד זמן
למה אני חושב שמגיע לו אדמין:משקיע בפורום ובשרת הרבה ולא מקלל
שם:אלמוג כינוי בשרתoS PeGaSuS_B כינוי בוונטeGaSuS_B כמה זמן אני משחק ביום:10-12 למה אני חושב שמגיע לי אדמין : אני חושב כי אני משקיע מאוד משרת עוזר למי שצריך אני לא מקלל ולא פוגע באף ילד משרת (מעליב) ובאמת אני משחק שנתיים כולל פרישה אני מואד משקיע בשרת משחק כול היום וכול היום בוונט ובפורום אני מתחיל להשקיע בזמן האחרון ואני חושב שמגיע לי X:
עומר ריאליסטיק לורד הביא לי באן הוא חשב שיש לי speed ak ואין לי אני נשבע אז עם תוכל לטפל בזה אני מאוד ישמח תודה .
חבר שאני ממליץ עליו: WaR QsL1zZ
ממליץ עליו בחום.
אני מכיר אותו.. אחלה ילד ! הוא מאוד וותיק.
הוא אחראי.. הוא משיקע, הוא פעיל ברמות!
בקיצור.. לידור (QsL1zZ) - הבחירה !
אופיר, Role Play: Ofir_Los, Job: Paramedic. לפניות\בקשות - FFir1@hotmail.com
שם: אמיר
כינוי בשרת: [BoMb]NiGhTeL
כינוי בוונט : [BoMb]NiGhTeL
אני משחק ביום: בערך 5-6 שעות ביום
אני ממליץ על: סרגי SWEET בגלל שהוא משקיען כולם לבחור בו