משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
מצליחן

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #331 פורסם:
03.02, 13:58
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
ציטוט: |
 |
|
|
36 ביקורות והממוצע הוא 93.
ההתערבות היא על 40 ביקורות? |
|
|
|
|
הממוצע בGR הוא 92 עם 34 ביקורות, אם אני לא טועה בדרך כלל הולכים פה עם GR? (כי הוא מסנן אתרים זולים וביקורות כפולות של אותו אתר מאזור שונה)
לפי איך שזה נראה אני מאמין שהמשחק יתייצב בסופו של דבר על 90-91 אחרי 50 ביקורות
בכל מקרה בלי קשר להתערבות פה ושם נקודה לא ממש תקבע את איכות המשחק כי זה כבר בטוח שזה משחק של 9 לפחות.
נערך לאחרונה על ידי nisi90, 03.02 בשעה 14:02.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #332 פורסם:
03.02, 14:15
|
|
|
nisi90 |
 |
|
|
הממוצע בGR הוא 92 עם 34 ביקורות, אם אני לא טועה בדרך כלל הולכים פה עם GR? (כי הוא מסנן אתרים זולים וביקורות כפולות של אותו אתר מאזור שונה)
בכל מקרה בלי קשר להתערבות פה ושם נקודה לא ממש תקבע את איכות המשחק כי זה כבר בטוח שזה משחק של 9 לפחות. |
|
|
|
|
GR כרגע החשיבו רק 19 ביקורות, לא 34.
הם מסננים את כל הזבל שמטאקריטיקס בדרך כלל לוקחים כמו כל מני אתרים ערבים ובלוגים עלומי שם.
התפרסמה הביקורת של GT, אני עדין מוריד אותה אז אין לי מושג כמה הוא קבל שם אבל אני משער שבסביבות ה93.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 03.02 בשעה 14:29.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #333 פורסם:
03.02, 14:52
|
|
|
nisi90 |
 |
|
|
בכל מקרה בלי קשר להתערבות פה ושם נקודה לא ממש תקבע את איכות המשחק כי זה כבר בטוח שזה משחק של 9 לפחות. |
|
|
|
|
אתה פשוט פאנבויי שזה מפחיד...
בגיימר אתה אמרת שMetacritic הם האתר הכי אמין בממוצע ועכשיו אתה אומר GR הם הכי טובים?!!!?!?!?!? בגלל שהממוצע שם פחות טוב מMetacritic...
ואל תגיד שלא אמרת את זה, כי אני זוכר את זה טוב מאוד!
אתה פשוט פאנבויי מגעיל.
וMetacritic שום לא מכיל אתרים סתם, הוא האתר הכי אמין ואוסף את הביקורות הכי אמינות אז אל תבלבלו את השכל רק בגלל Killzone 2.
|
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #334 פורסם:
03.02, 14:57
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
GR כרגע החשיבו רק 19 ביקורות, לא 34.
הם מסננים את כל הזבל שמטאקריטיקס בדרך כלל לוקחים כמו כל מני אתרים ערבים ובלוגים עלומי שם.
התפרסמה הביקורת של GT, אני עדין מוריד אותה אז אין לי מושג כמה הוא קבל שם אבל אני משער שבסביבות ה93. |
|
|
|
|
בGT הוא קיבל 92 , ולמה אתה מוריד ולא צופה פשוט באינטרנט?
ואגב, זה התפרסם כבר אתמול..
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #335 פורסם:
03.02, 15:15
|
|
|
לפני מספר שבועות פורסמה הערכה הבאה:
Sony has declared that it expects sales of Guerrilla Games’ upcoming Killzone 2 to match if not surpass those of Hideo Kojima’s critically acclaimed stealth/action title, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.
While it's no secret that Kojima's award winning title was the cause of many PlayStation 3 sales, it goes without saying that the anticipation built up by Guerrilla Games and Killzone 2 may actually be higher than that of the equally successful Grand Theft Auto IV.
Speaking to V for Video Games, a Sony spokesperson had the following to say on the situation.
"It would be a lie to say Sony has not invested heavily in Killzone 2 and each individual at Guerilla games has worked even harder to satisfy any expectations kept by the company and their loyal community. I do see the game breaking a barrier with a huge variety of groups and expect it to see sales as good as Metal Gear Solid 4 if not beyond it."
There is no doubt in our minds that this is one of our most anticipated titles of the entire year, and that's with the likes of Uncharted 2 and God of War 3 offering up stiff competition. However, if Sony feels their supreme title can knock off Game of the Year winner, Metal Gear Solid 4, we may have to believe them.
כלומר, הציפייה היא שהמשחק יימכור לכל הפחות 4 מיליון יחידות עד סוף ימי חייו!
משימה בלתי אפשרית כמעט לכל משחק.
ובכל זאת, אם COD 4 שהתבסס בעיקרו על אונליין מדהים, הצליח למכור כמעט 5 מיליון יחידות על הפס3. Killzone 2 הוא כנראה הכותר השני אחריו שמסוגל לעמוד במשימה.
Killzone 2 כנראה הולך להפתיע את כולם, ולא רק בצד האיכותי שלו ככותר.
|

נדב PWND אותי.
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #336 פורסם:
03.02, 15:58
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
אין מה להשוות בכלל, מטאקריטיקס יותר טוב מאשר גיימרינקיג וזה לא קשור בכלל לK2... |
|
|
|
|
מאיפה הקרצת את השטות הזו ולמה אתה בכלל חושב ככה? שני האתרים בלאו הכי שייכים לאותם בעלים. ההבדלים הגדולים ביניהם הם:
- מטהקריטיק בדרך כלל מעלה ביקורות קצת יותר מהר
- מטהקריטיק פחות מדייק בציון (מעגל לספרות מלאות)
- כשהם מנתחים ציונים על סקאלה של A-F הם נותנים להם משקלים שונים (B למשל במטהקריטיק זה 73 בעוד B בגיימראנקינגס הופך ל-80)
- גיימראנקינגס מכיל מסד נתונים מקוטלג ויותר נוח לסריקה
- גיימראנקינגס לא משקלל אתרים נידחים בשקלול הרגיל שלו (אבל הוא מאפשר מדד נוסף שכולל גם את האתרים הקטנים יותר, אלו האתרים שלא מופיעים במודגש).
בתכלס, אין כמעט הבדלים. לוקח קצת זמן אבל בסוף כל הביקורות כמעט מגיעות לשני האתרים - ואז רואים שהממוצעים לא שונים בהרבה זה מזה.
|
Death_119 |
 |
|
|
ב-Metacritic ציטטו את הפיסקה הבאה מ-G4TV, מוקדש לנדב:
Probably the tastiest part of the Killzone Cocktail is the Multiplayer. Imagine if Call Of Duty 4 and Team Fortress 2 had a baby, which they then abandoned and as a result had to learn a few new tricks to survive. That’s what Killzone Multiplayer is like. |
|
|
|
|
וואו, יש להם כישרון כתיבה שם. זה בערך התיאור הכי מגניב והאנלוגיה הכי יפה למשהו ששמעתי בזמן האחרון. כבר עושה חשק
מצד שני, אם חברה שלי היתה פה היא אולי היתה מתחילה להסביר על זה שבמקרים של הכלאות כאלו יש סכנה שגנים רציסיביים יגרמו לפגמים גנטיים.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #337 פורסם:
03.02, 16:25
|
|
|
אין ספק שKZ2 מפתיע לטובה.
אני חשבתי שיש לו פוטנציאל לממוצע בסביבות ה-85, לא 90... (אגב, בקשר למטה-קריטיק או גיימרנקיגס - אני תמיד מעדיף את גיימראנקינגס, הוא עובר מסננת טובה יותר של אתרי זבל)
אז אנסה את הדמו ביום חמישי ואספר מה אני חושב עליו.
רק תזכרו שאני אנטי FPS בקונסולות, אז אל תצפו ליותר מדי.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #338 פורסם:
03.02, 17:04
|
|
גיימספוט מסבירים למה עדיין אין ביקורת שלהם
http://www.gamespot.com/news/blogs/r...ew-status.html
ולפי הוידאו למטה הם הולכים ללכלך בביקורת שלהם, אחד מהם לא התלהב מהתנועה והגראפיקה (אמר שיש כמה טקסטורות מטושטשות, מודלים לא טובים וגרפיקה "מעל הממוצע") ומדברים על זה שבהתחלה המולטיפלייר מאוד מוגבל. אני מהמר על 8.5, אם לא פחות, אולי סוני לא שילמו מספיק לפרסם את המשחק באתר 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #339 פורסם:
03.02, 17:55
|
|
|
JohnoBoy |
 |
|
|
. אני מהמר על 8.5, אם לא פחות, אולי סוני לא שילמו מספיק לפרסם את המשחק באתר  |
|
|
|
|
אז אתה בעצם אומר שהאתרים שנתנו לו 10 עשו את זה בגלל שסוני שילמו מספיק כדי לפרסם את המשחק באתר  ?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #340 פורסם:
03.02, 18:15
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אז אתה בעצם אומר שהאתרים שנתנו לו 10 עשו את זה בגלל שסוני שילמו מספיק כדי לפרסם את המשחק באתר ? |
|
|
|
|
לא, הוא רומז שגיימספוט משוחדים למפתחים שמשלמים להם.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #341 פורסם:
03.02, 18:32
|
|
|
התכוונתי למקרה המפורסם של ג'ף גרטסמן ו-Kane & Lynch.
ואני דווקא בעד ציונים גבוהים לקילזון, וגיימספוט ידועים בהצבת סטנדרטים גבוהים במיוחד למשחקי PS3, ע"ע 8.0 ל-Uncharted וה-7.5 ל-R&C.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #342 פורסם:
03.02, 18:43
|
|
|
ואוו לא ידעתי שגיימספוט עד כדי כך אתר עלוב...
ידעתי שהם אתר מסריח אבל היום אני יודע שהם גם אתר מסריח וגם משוחד!
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #343 פורסם:
03.02, 18:46
|
|
|
פשוט מזעזע. למי שלא קרא, גיימספוט פשוט מלכלכים על כל התעשייה.
אנחנו היחידים שהם רציניים, אנחנו עומדים בסטנדרטים מאוד גבוהים בעוד האחרים ממהרים לפרסם את שלהם ובלה, בלה, בלה, בלה...
נשמע כאילו הם רוצים לבלוט בביקורות הרעה היחידה אולי שהמשחק הזה עלול לקבל. אם הם נותנים לו פחות מ-9 זה פשוט השערורייה הבאה של האתר אחרי ה-היה לא היה האחרון עם Kane and Lynch.
בלי קשר, אני לא מבין את ההיגיון בלפתוח אזור לקידום המשחק כולל חדשות ועדכונים למשהו שאתה הולך לקטול ולהגיד שהוא לא טוב כמו שכולם אומרים.
הם עובדים שם הפוך ומעוות וכנראה גם מבינים שהם הופכים להיות פחות ופחות רלוונטיים. אז הם מוציאים את זה החוצה באשפה על השאר.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 03.02 בשעה 19:10.
|

נדב PWND אותי.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #344 פורסם:
03.02, 19:08
|
|
|
גיימספוט לא אמינים כבר שנתיים, אני ממש לא מבין אנשים שעדין מסתמכים על האתר החסר ערך הזה.
המקום היחידי ברשת שמופרדים ב100% בין הפרסומות, אנשי יחצון ולחץ מחברות משחקים לבין כתבים היה זיף דייביס (כלומר 1UP) שלצערנו קבלו את הגרזן לאחרונה.
המקרה הכי עצוב הוא גיימספוט ו-IGN שמתפלשים בפרסומאים של עצמם. הגיעו משם כל כך הרבה סיפורים מבזים שאני לא מאמין שלוקחים את שני האתרים האלה ברצינות.
בנושא KZ2, אין לו שמץ של סיכוי להגיע למספרים כאלה אלה אם סוני תעשה את אותו טריק שגרם לרזיסטנס לעבור את ה2 מליון ואת מוטורסטורם את ה4 מליון, למכור אותו בכל פסלייסטיישן 3 בתור באנדל.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #345 פורסם:
03.02, 19:16
|
|
|
למה אין לו שמץ של סיכוי?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #346 פורסם:
03.02, 19:17
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
גיימספוט לא אמינים כבר שנתיים, אני ממש לא מבין אנשים שעדין מסתמכים על האתר החסר ערך הזה.
המקום היחידי ברשת שמופרדים ב100% בין הפרסומות, אנשי יחצון ולחץ מחברות משחקים לבין כתבים היה זיף דייביס (כלומר 1UP) שלצערנו קבלו את הגרזן לאחרונה.
המקרה הכי עצוב הוא גיימספוט ו-IGN שמתפלשים בפרסומאים של עצמם. הגיעו משם כל כך הרבה סיפורים מבזים שאני לא מאמין שלוקחים את שני האתרים האלה ברצינות.
בנושא KZ2, אין לו שמץ של סיכוי להגיע למספרים כאלה אלה אם סוני תעשה את אותו טריק שגרם לרזיסטנס לעבור את ה2 מליון ואת מוטורסטורם את ה4 מליון, למכור אותו בכל פסלייסטיישן 3 בתור באנדל. |
|
|
|
|
אבל COD 4 עשה את זה ואף יותר על הפס3. KZ2 פונה בדיוק לאותו נתח שוק ומצטיין בדיוק באותם רבדים. בלי קשר, הביקורות הן סופר מחמיאות ו90+ עזר ועוזר להמון גיימרים כן להחליט שמדובר במשחק שהם חייבים לקונסולה.
הוא הולך להצליח ובענק בארה"ב. גם אין שום דבר מעניין בתקופה הזאת ואחרי הדמו של RE5 אני לא רואה את הזבל הזה מתחרה בו או גוזל לו נתח שוק של משהו.
בוא לא נשכח שרזיזטנס 2 התחרה ראש בראש עם גירס 2. משימה לא קלה בכלל.
וגיימספוט הם מאוד רלוונטים והם האתר החשוב ברשת.
הדבר היחיד שלא מובן לי הוא:
מה שונה ב-KZ2 לעומת משחקים אחרים? לא ראיתי אותם לא מפרסמים ביקורות על LBP למרות שבתכלס אני בספק אם יכולות האונליין שלו היו גם פתוחות (בדומה ל-KZ2 גם שם השרתים היו סגורים עד ליציאת המשחק). הם גם לא מיענו להוציא ביקורת לגירס 2 ולשום משחק אחר בתקופה האחרונה.
ופתאום, מה? דווקא ב-KZ2 החלטנו לעשות פוס משחק ולהצהיר על היותנו המקור היחיד שהוא רלוונטי ואמין ברשת? דרך אגב, יש המון היגיון במה שהם אמרו לגבי המולטי ואני רוצה להאמין שהם לא צודקים והאתרים האחרים כן בדקו את העיניין לעומק. דרך המולטי המקומי.
גם הטענה שהם אמריקאים לא כל כך מתקבלת. כי גיימספיי, אתר אמריקאי גדול אחר כן ידע לפרסם את הביקורות עם סיום האמברגו.
בכל מקרה, כל זה עדיין לא מסתדר לי עם רעיון קידום המשחק שהם התחילו היום. איך אתה מקדם מוצר שאתה לא מאמין בו (מה שמסתמן לפי המילים הקשות שהם הטיחו בביקורות העיתונות לעומת המוצר הסופי שלהם). נשמע כאילו הוא הולך לקבל איזה 5 אצלהם.
|

נדב PWND אותי.
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #347 פורסם:
03.02, 19:44
|
|
|
Death, מסכים איתך, אבל גם מסכים עם גיימספוט שיש מקום לבחון את המולטיפלייר יותר לעומק, הם טוענים שהם הספיקו לשחק רק שלוש שעות והייתי יותר שמח לשמוע התרשמות על יותר מזה. אם אכן כל האתרים זכו רק לשלוש שעות זה יפליא אותי שכולם מיהרו לחוות דעה, אבל לפי דעתי מה שקרה פה זה שאתרים אחרים שיחקו יותר מולטי וגיימספוט פשוט לא היו מוכנים ומכפישים אתרים אחרים בזה שהם רומזים שהם לא שיחקו מספיק. זה עדיין לא מצדיק שלושה שבועות נוספים (שאני מאוד בספק שיוקדשו למשחק הזה בלבד) כיוון שביקורות מוקדמות עוזרות לסוני ב-pre-orders.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #348 פורסם:
03.02, 19:49
|
|
|
אין לKZ בסיס מעריצים מטורף, הוא יוצא בפברואר וכל הבלעדיים הגדולים של הפס3 מוכרים בצורה מאוד פושרת.
אפילו בעונת חגים שלמה רזיסטנס 2, LBP ומוטורסטורם 2 לא הצליחו לעשות 2 מליון יחידות.
אני פשוט לא רואה שום אינדקטור שKZ2 יצליח לעשות 4 מליון יחידות על הפס3, וד"א, COD4 עשה פחות מזה על הפס3. בערך 3 מליון יחידות.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #349 פורסם:
03.02, 19:59
|
|
|
אבל COD4 נקנה גם אצל חלק מבעלי הPS3 וה360 רק על ה360 ככה שמבחינת קהל היעד שלו הוא יכול להגיע ל4 מליון, בכל זאת נראה לי שהוא יעשה 2 וחצי - 3.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #350 פורסם:
03.02, 20:02
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אין לKZ בסיס מעריצים מטורף, הוא יוצא בפברואר וכל הבלעדיים הגדולים של הפס3 מוכרים בצורה מאוד פושרת.
אפילו בעונת חגים שלמה רזיסטנס 2, LBP ומוטורסטורם 2 לא הצליחו לעשות 2 מליון יחידות.
אני פשוט לא רואה שום אינדקטור שKZ2 יצליח לעשות 4 מליון יחידות על הפס3, וד"א, COD4 עשה פחות מזה על הפס3. בערך 3 מליון יחידות. |
|
|
|
|
בפעם האחרונה שבדקתי, רזיסטנס 2 מכר יותר מ-1.2 מיליון עותקים, ככה ש-KZ2 לדעתי ימכור לפחות את הכמות הזאת, וצריך להיתחשב גם
בעובדה שהם פירסמו בגמר של הסופרבול, מקבלים ביקורות מצוינות בשביל FPS, אני זוכר שפרסמו ש-KZ2 הוא המשחק הכי מוזמן באתרי המכירות, חוץ מבאמאזון, שם הוא נמצא במקום הכי משפיל (אהמ מקום שני אהמ), ככה שלדעתי כבר עכשיו אפשר להגיד ש-KZ2 ימכור יותר מ-2 מיליון עותקים ושבעצם השאלה האמיתית היא לא האם יימכר אלא האם הוא באמת יעקוף את ה-4 מליון עותקים.
נ.ב.
אותו הדבר אפשר היה להגיד על MGS4:הוא יוצא ביוני, כל הבלעדיים של הפס3 מוכרים בצורה פושרת, ועוד אז לא פרסמו אותו בתוכנית הכי נצפית בארה"ב ולא פוצצו אותנו בהייפ מטורף.
בסוף יצא שהוא מכר 4.2 מליון עותקים.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #351 פורסם:
03.02, 20:33
|
|
|
כבר יש ביקורות שנתנו ל KZ2 פחות מ90, אז זה לא יהיה מפתיע. מה גם שלא מעט ביקורות, למרות הציונים הגבוהים, לא מפליאים במילים לגבי המשחק. למשל, השורה התחתונה בביקורת של GT שקוראת למשחק "solid" וגם הם לא נתנו למשחק 9 או יותר בקטגוריות הציונים שלהם חוץ מזאת על הגרפיקה.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #352 פורסם:
03.02, 20:44
|
|
|
טוב, עכשיו עברתי על הביקורת של CVG ונסיתי להבין את ההשתקפות של הביקורת דרך הציון...
אני אוהב את הניטפיקיות של המבקרים במקרה של KZ2, זה נורא מחמיא למשחק - רוב הנקודות השליליות שצוינו מהמבקרים כל כך שוליים, החל מתפריטים מכורעים ועד "לא מחליפים נשקים תדירות" (מה מונע ממך? הרי שיבחת אותם בביקורת לא?).
אחרי שבוררים את כל הטענות מוצאים את הטענה האובייקטיבית היחידה על המשחק והיא החוסר באופציה קואופוטיבית, כנראה KZ2 לדעת המבקרים מתאים מאוד לאופציה כזאת וזה יכול לגרום לגרילה לשקול תוכן DLC בעתיד עם co op. אם כן, הטענות עד כה נגד המשחק יהיו כל כך ניתנות להפרכה שיהיה אפשר לחשוב שהוא ה-FPS האולטימטיבי P:
אם זאת, חבל שספליט סקרין כבר לא אפשרי, כלומר אם אופציה כזו הייתה אפשרית גם כשהמשחק היה בתהליך עבודה, קשה לראות איך חומרה שהיא לא בסטנדרט של PC תצליח לפצל את האאוטפוט של KZ2 מבלי לדפוק את הקוד כל כך חזק עד שיהיו ירידות עד ל-10 פריימים ומבלי להשיק את המשחק בסוף מחזור החיים של הקונסולה.
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #353 פורסם:
03.02, 20:58
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
כבר יש ביקורות שנתנו ל KZ2 פחות מ90, אז זה לא יהיה מפתיע. מה גם שלא מעט ביקורות, למרות הציונים הגבוהים, לא מפליאים במילים לגבי המשחק. למשל, השורה התחתונה בביקורת של GT שקוראת למשחק "solid" וגם הם לא נתנו למשחק 9 או יותר בקטגוריות הציונים שלהם חוץ מזאת על הגרפיקה. |
|
|
|
|
כן, שלוש ביקורות. אחת של 87 שזה מאוד שונה מ-90. אחת של 85 ואחת של 80. לעומתן יש 34 ביקורות של 90+. בהחלט מדובר במשחק של 80. בעצם, כולם טועים, גם יורוגיימר, גם גיימספיי, גם GT, גם IGN כולם.
דרך אגב, על פי GT אם כבר הזכרת בחלוקה לקטגוריות:
הוא קיבל:
8.1 בסיפור - שזה פשוט אסון כשמדובר במשחק FPS, אסון!
9 בעיצוב - כלומר, עוד ציון של 9.
8.9 - במשחקיות שזה מאוד רחוק מ-9.
9.8 - בצד הטכני.
כלומר - המשחק מעולה בצד הטכני ומדהים במשחקיות ובעיצוב. הסיפור גם הוא טוב. פשוט נשמע נורא ל-FPS, פשוט נורא.
גם גירס 2 קיבל כמה ביקורות של 80, אז כנראה שהוא גם משחק של 80.
לא ראיתי שמשהו איי פעם הטיל ספק באמינות הציונים של גירס. אבל כשמדובר במוצר של הפס3, חס ושלום שמשהו שאין לו פס3 יפרגן.
קראתי את הביקורות של יורוגיימר ו-IGN, הם אפילו לא הצליחו למצוא דבר אחד שלילי על המשחק. כולם אומרים שהוא יצירת מופת במה שהוא עושה ופשוט לא מחדש. לא מחדש זה רע? אין קואופ זה רע? או שאולי, הוא פשוט משחק מדהים כמו שכולם אומרים. ומי כמוני יודע.
נו באמת, כמה פאנבויי אפשר להיות.
נדב, באוקטובר Motorstorm 2 כבר עבר מיליון יחידות על פי סוני. בנובמבר גם LBP כבר עבר 1.5 מיליון ורזיזטנס 2 עשה מיליון. אני לא יודע על מה אתה מדבר. אבל שלושת אילו עשו קרוב ל-4 מיליון בעונת החגים.
בלי קשר, משחקים בלעדיים של סוני מוכרים מצויין. למען האמת, הם המוכרים הטובים ביותר שלה.
רזיזטנס 1 עם 3 מיליון.
רזיזטנס 2 עם 1.2 מיליון.
אנצ'רטד עם 2 מיליון.
Ratchet עם כמעט 2 מיליון.
מוטוסטורם 1 עם 4 מיליון.
מוטורסטורם 2 עם מיליון+.
LBP עם 2 מיליון.
MGS 4 עם 4+ מיליון.
GT פרולוג עם 2.5 מיליון.
ו-COD 4 עשה 4 מיליון על הפס3.
כמו שKZ2 לא יקבל 90+ על פיך, הוא גם לא ימכור 4 מיליון. טוב נו, נחכה ונראה.
ולגבי גיימספוט: הם זכו לסיים את הסינגל לפחות 20 פעם כי היו לא מעט גרסאות מלאות של הסינגל. הם גם זכו לשחק שעות על גבי שעות במולטי בתערוכות שונות. המולטי המקומי היה פתוח ואין שום בעייה לבקש עוד כמה עותקים ולשחק על גבי כמה קונסולות במקרה הרע. וגם פתחו במיוחד בשבילם על פיהם את המולטי כדי שיוכלו לסקר. קיצר, ת-י-ר-ו-צ-י-ם!
כולם שקרנים ורק הם צודקים. דרך אגב, GT הראו בסרטון שלהם במפורש אותם משתמשים בקלאסים השונים, והם פתחו את כולם. אז שימשיכו לתרץ עד מחר.
|

נדב PWND אותי.
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #354 פורסם:
03.02, 21:27
|
|
|
לא אמרתי שום דבר לגבי גירס, אז אין טעם להכנס לזה אבל אני לא חושב שזה סוד שאני לא מהמעריצים הנלהבים של המשחק.
לא אמרתי שהציונים של KZ2 גרועים, בסך הכל נשמע שמדובר באחלה של משחק, אבל אם הייתי אמור להתאים את מילות הביקורת לציונים, אין קורלציה מלאה. לפי איך שהביקורות מתארות את מצב האונליין, אין ספק שהוא עזר למשוך את המשחק למעלה.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #355 פורסם:
03.02, 21:29
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
כן, שלוש ביקורות. אחת של 87 שזה מאוד שונה מ-90. אחת של 85 ואחת של 80. לעומתן יש 34 ביקורות של 90+. בהחלט מדובר במשחק של 80. בעצם, כולם טועים, גם יורוגיימר, גם גיימספיי, גם GT, גם IGN כולם.
דרך אגב, על פי GT אם כבר הזכרת בחלוקה לקטגוריות:
הוא קיבל:
8.1 בסיפור - שזה פשוט אסון כשמדובר במשחק FPS, אסון!
9 בעיצוב - כלומר, עוד ציון של 9.
8.9 - במשחקיות שזה מאוד רחוק מ-9.
9.8 - בצד הטכני.
כלומר - המשחק מעולה בצד הטכני ומדהים במשחקיות ובעיצוב. הסיפור גם הוא טוב. פשוט נשמע נורא ל-FPS, פשוט נורא.
גם גירס 2 קיבל כמה ביקורות של 80, אז כנראה שהוא גם משחק של 80.
לא ראיתי שמשהו איי פעם הטיל ספק באמינות הציונים של גירס. אבל כשמדובר במוצר של הפס3, חס ושלום שמשהו שאין לו פס3 יפרגן.
קראתי את הביקורות של יורוגיימר ו-IGN, הם אפילו לא הצליחו למצוא דבר אחד שלילי על המשחק. כולם אומרים שהוא יצירת מופת במה שהוא עושה ופשוט לא מחדש. לא מחדש זה רע? אין קואופ זה רע? או שאולי, הוא פשוט משחק מדהים כמו שכולם אומרים. ומי כמוני יודע.
נו באמת, כמה פאנבויי אפשר להיות.
נדב, באוקטובר Motorstorm 2 כבר עבר מיליון יחידות על פי סוני. בנובמבר גם LBP כבר עבר 1.5 מיליון ורזיזטנס 2 עשה מיליון. אני לא יודע על מה אתה מדבר. אבל שלושת אילו עשו קרוב ל-4 מיליון בעונת החגים.
בלי קשר, משחקים בלעדיים של סוני מוכרים מצויין. למען האמת, הם המוכרים הטובים ביותר שלה.
רזיזטנס 1 עם 3 מיליון.
רזיזטנס 2 עם 1.2 מיליון.
אנצ'רטד עם 2 מיליון.
Ratchet עם כמעט 2 מיליון.
מוטוסטורם 1 עם 4 מיליון.
מוטורסטורם 2 עם מיליון+.
LBP עם 2 מיליון.
MGS 4 עם 4+ מיליון.
GT פרולוג עם 2.5 מיליון.
ו-COD 4 עשה 4 מיליון על הפס3.
כמו שKZ2 לא יקבל 90+ על פיך, הוא גם לא ימכור 4 מיליון. טוב נו, נחכה ונראה.
ולגבי גיימספוט: הם זכו לסיים את הסינגל לפחות 20 פעם כי היו לא מעט גרסאות מלאות של הסינגל. הם גם זכו לשחק שעות על גבי שעות במולטי בתערוכות שונות. המולטי המקומי היה פתוח ואין שום בעייה לבקש עוד כמה עותקים ולשחק על גבי כמה קונסולות במקרה הרע. וגם פתחו במיוחד בשבילם על פיהם את המולטי כדי שיוכלו לסקר. קיצר, ת-י-ר-ו-צ-י-ם!
כולם שקרנים ורק הם צודקים. דרך אגב, GT הראו בסרטון שלהם במפורש אותם משתמשים בקלאסים השונים, והם פתחו את כולם. אז שימשיכו לתרץ עד מחר. |
|
|
|
|
אני מריח פה התערבות נוספת עם DrKeo? 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #356 פורסם:
03.02, 21:44
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
לא אמרתי שום דבר לגבי גירס, אז אין טעם להכנס לזה אבל אני לא חושב שזה סוד שאני לא מהמעריצים הנלהבים של המשחק.
לא אמרתי שהציונים של KZ2 גרועים, בסך הכל נשמע שמדובר באחלה של משחק, אבל אם הייתי אמור להתאים את מילות הביקורת לציונים, אין קורלציה מלאה. לפי איך שהביקורות מתארות את מצב האונליין, אין ספק שהוא עזר למשוך את המשחק למעלה. |
|
|
|
|
חבל מאוד, כי אתה מפסיד משחק נדיר (גירס 2).
ואשמח שתראה לי ביקורות של אתר שנתנו למשחק ציון של 90+ ואמרו שהסינגל שלו רע או סביר.
|

נדב PWND אותי.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #357 פורסם:
אתמול, 00:56
|
|
|
משהו פה בכלל קרא את מה שאמרתי?
אמרתי שאף משחק חגים של סוני לא הצליח למכור 2 מליון יחידות והם יצאו בחגים.
אתם נהנים לשכוח את זה אבל לLBP ולרזיסטנס 2 היה הייפ כמו אם לא יותר מKZ2.
אין לKZ עדר מעריצים מאחוריו כמו לMGS שקונים אותו לפחות 4 מליון אנשים לכל משחק בסדרה וגם אין לו את המשיכה של COD שמורכבת ממליוני מעריצים של הסדרה, המון רעננות כשCOD4 יצא והרגיש מאוד חדש, עונת חגים ומנוע פרסומי מאוד משומן מאחוריו ובכלליות בסיס משתמשים של סוני שמשום מה לא קונה את המשחקי צד א' שלהם.
איך שלא מסתכלים על זה לKZ2 יש בדיוק סיכוי אחד להגיע ל4 מליון יחידות וזאת השיטה שבה מוטורסטורם 1 מכר 4+ מליון ורזיסטנס מכר 2+ מליון יחידות והיא לשלב את המשחק בבאנדל שבו כל מי שקונה פס3 יקבל את קילזון בפנים.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #358 פורסם:
אתמול, 01:25
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אנחנו היחידים שהם רציניים, אנחנו עומדים בסטנדרטים מאוד גבוהים בעוד האחרים ממהרים לפרסם את שלהם ובלה, בלה, בלה, בלה...
נשמע כאילו הם רוצים לבלוט בביקורות הרעה היחידה אולי שהמשחק הזה עלול לקבל. אם הם נותנים לו פחות מ-9 זה פשוט השערורייה הבאה של האתר אחרי ה-היה לא היה האחרון עם Kane and Lynch.
בלי קשר, אני לא מבין את ההיגיון בלפתוח אזור לקידום המשחק כולל חדשות ועדכונים למשהו שאתה הולך לקטול ולהגיד שהוא לא טוב כמו שכולם אומרים.
הם עובדים שם הפוך ומעוות וכנראה גם מבינים שהם הופכים להיות פחות ופחות רלוונטיים. אז הם מוציאים את זה החוצה באשפה על השאר. |
|
|
|
|
אני תמיד טענתי פה שהם אתר לא רציני כבר שנתיים ואני זוכר שדווקא אתה ועוד כמה לא הסכמת איתי ואמרת שהם אתר מכובד, כבר שנים עוד מאז הפיטורים הגדולים שלהם לפני שנתיים שבקושי וותיקים נשארו ידעתי שהאתר הולך להתמסחר (הוא עבר גם לחברה אחרת)
אני לא חושב שהוא ממש משוחד ע"י חברות אחרות כדי שיהיה ביקורות רעות, לפעמים הוא משוחד מפירסומות, ולפעמים (רוב הזמן) הדעות של המבקרים פשוט מגוחחות, והביקורות עצמם לא הוגנות.
אבל בסדר מתי שהPS3 מקבל ציונים טובים אז האתר בסדר גמור , מתי שלא אז הוא משוחד
בכל מקרה גם אם הוא יתן ביקורת גרועה אל תתיחסו לאתר הזה אני מזמן לא סומך עליו יותר, אני רק מקווה שגם אם הוא יתן ביקורת טובה אל תחזרו להלל אותו יותר מדי
בנתיים הביקורת שGT שלה אני מתיחס הכי הרבה ( כמובן גם הממוצע הכללי) משבחת את המשחק, הם אומרים שהוא לא עושה מהפכה או משהו מיוחד אבל זה משחק FPS מאוד טוב של 9+ ואין מה להתווכח ממש.
נערך לאחרונה על ידי nisi90, אתמול בשעה 01:32.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #359 פורסם:
אתמול, 01:27
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הם עובדים שם הפוך ומעוות וכנראה גם מבינים שהם הופכים להיות פחות ופחות רלוונטיים. אז הם מוציאים את זה החוצה באשפה על השאר. |
|
|
|
|
אל תשכח את השערוריה הכי גדולה , שהם הביאו 8.5 למאס אפקט 
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #360 פורסם:
אתמול, 03:02
|
|
|
נדב, לפי מה שהבנתי - מדובר בלמעלה מ-4 מליון *עד סוף ימי הדור* ולא בחודש או חודשיים.
וזה אפשרי ועוד איך, גם בלי באנדל.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|