משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #331 פורסם:
28.07, 09:41
|
|
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
סליחה, הכוונה שלי היתה ב-Gameplay, ולא In-game.
אבל הסרטון שהבאת מראה שזה דווקא לא gameplay אלא פשוט תמונה ממסך הפתיחה של הדמו (טכנית זה אפילו לא in-game, כי זה הרי לא בתוך המשחק עצמו) - ובמקרה הזה כבר ראינו דברים הרבה יותר טובים.
עדיין בתמונה מהמשחק עצמו (החדשה שלורץ הביא ולא הזוועה שדודי הביא קודם) הוא נראה כמו וולברין בערך במקרה הטוב. אני לא יודע אם אתה חושב שוולברין הוא אחד המשחקים היותר מרשימים גרפית בדור הזה, אבל שיהיה. |
|
|
|
|
על מה לעזעזאל אתה מדבר? בסרטון רואים בבירור את הדמות של קרייטוס, כשהוא מתחיל את הדמו רואים בבירור שאין שינוי בדמות או במודל שלה. אין סרטון, אין כלום.
זה נמשך ישר ומתחיל את המשחק בלי שום שינוי.
אז כן, זה In-Gameplay, אם אתה אוהב לקרוא לזה ככה.
הזלזול שלך באותו צוות מפתחים ב-SCE Santa Monica (שהוא סטודיו צד א' , ויודע בערך את כל מה שצריך לדעת כדי לנצל את הכוח של ה-PS3), ואותו צוות ששיחרר את God Of War 2 על ה-PS2 וסחט לו את המיץ (ולראות מה המכשיר הישן הזה יכול לעשות היה פשוט מדהים) הוא מצחיק.
בכלל, הזלזול שלך בכל מה שקשור ל-PS3 הוא מצחיק.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #332 פורסם:
28.07, 09:46
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
על מה לעזעזאל אתה מדבר? בסרטון רואים בבירור את הדמות של קרייטוס, כשהוא מתחיל את הדמו רואים בבירור שאין שינוי בדמות או במודל שלה. אין סרטון, אין כלום.
הזלזול שלך באותו צוות מפתחים ב-SCE Santa Monica (שהוא סטודיו צד א' , ויודע בערך את כל מה שצריך לדעת כדי לנצל את הכוח של ה-PS3), ואותו צוות ששיחרר את God Of War 2 על ה-PS2 וסחט לו את המיץ (ולראות מה המכשיר הישן הזה יכול לעשות היה פשוט מדהים) הוא מצחיק.
בכלל, הזלזול שלך בכל מה שקשור ל-PS3 הוא מצחיק. |
|
|
|
|
האמת שבתמונה הזאת באמת יש מודל שונה של קרייטוס שאין במשחק, אבל מן הסתם זה בזמן אמיתי.
כך או כך, אין משחק H&S בגרפיקה של GOW3 בשוק.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #333 פורסם:
28.07, 09:57
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
בכלל, הזלזול שלך בכל מה שקשור ל-PS3 הוא מצחיק. |
|
|
|
|
על מה אתה מדבר? זה לא אותו מודל בכלל. איפה אתה חי? אלו שני מודלים שונים לחלוטין. למעשה יש 3 רמות פירוט שונות של הדמות בכל הסרטון: אחת במסך הפתיחה (שנראית מבוססת על מודל הרבה יותר מפורט), אחת בסצינות מתוסרטות, ואחת בגיימפליי עצמו.
ועם כל הכבור לGOW2 המדהים שסחט קונסולה חלשה כמו ה-PS2, אנחנו מדברים עכשיו על קונסולה אחרת מדור אחר ועל משחק אחר. אין פה משהו שצריך לזלזל או לא לזלזל בו, יש גיימפליי שרואים בבירור, וגרפית הוא לא מרשים הרבה יותר או הרבה פחות ממשחקים אחרים (וכדי שלא יהיה בלבול: DI עדיין נראה פחות טוב).
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #334 פורסם:
28.07, 10:03
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
האמת שבתמונה הזאת באמת יש מודל שונה של קרייטוס שאין במשחק, אבל מן הסתם זה בזמן אמיתי.
כך או כך, אין משחק H&S בגרפיקה של GOW3 בשוק. |
|
|
|
|
אז אני כנראה לא רואה טוב.
כי אני רואה את התמונה, ואני רואה את אותו חלק מהמשחק ב-HD, ואני לא רואה שום הבדל.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #335 פורסם:
28.07, 10:06
|
|
|
כיף לך. אני דווקא רואה הבדל ברור בין הדמויות (ולא שהן רעות, אבל אין מה לעשות הן לא זהות)
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #336 פורסם:
28.07, 10:25
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
כי אני רואה את התמונה, ואני רואה את אותו חלק מהמשחק ב-HD, ואני לא רואה שום הבדל. |
|
|
|
|

|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #337 פורסם:
28.07, 11:35
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
כי אני רואה את התמונה, ואני רואה את אותו חלק מהמשחק ב-HD, ואני לא רואה שום הבדל. |
|
|
|
|
יש מודל אחד במסך תפריט ואחר במשחק, מה כל כך קשה להבין בזה? אפשר לחשוב שלא רואים את ההבדל של היום ולילה בין הפרצוף של קרייטוס בתפריט לפנים שלו במשחק עצמו.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #338 פורסם:
28.07, 12:36
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
There will be no sixaxis use. Santa Monica couldn't figure out a way to integrate it without it being gimmicky, so they dropped it's use in it's entirety.
|
|
|
|
|
QTE לא גימיקי?
|
משפט זה אינו נכון
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #339 פורסם:
28.07, 12:48
|
|
|
t-ger |
 |
|
|
QTE לא גימיקי? |
|
|
|
|
זה כן, אבל זה כבר מוטמע לתוך הסדרה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #340 פורסם:
11.08, 09:57
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #341 פורסם:
18.08, 20:23
|
|
והמשחק מקבל תאריך. תרשמו לפניכם 9 בפברואר 2010 בארה"ב 12 באירופה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #342 פורסם:
18.08, 23:21
|
|
|
מפחדים להכנס ראש בראש עם GOW3...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #343 פורסם:
19.08, 06:28
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
מפחדים להכנס ראש בראש עם GOW3... |
|
|
|
|
אתה רוצה שהם יחכו חצי שנה לפחות רק בשביל להלחם?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #344 פורסם:
19.08, 06:42
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #345 פורסם:
19.08, 14:20
|
|
|
כמה שהגרפיקה עדיין נראית מיושנת, ככה המשחק הזה ממשיך להיראות יותר ויותר מגניב. ראיתם את היצור הזה שמופיע שם לשניה בחטא הגרגרנות (gluttony)? איזה מגניב!
חוץ מזה, אחרי ביקור במספר לא קטן של כנסיות בפריז, הגעתי למסקנה שלמיתולוגיה הנוצרית יש בסיס לטרילוגיה של משחקים לפחות. הם דפוקים לגמרי שם.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #346 פורסם:
19.08, 14:28
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אתה רוצה שהם יחכו חצי שנה לפחות רק בשביל להלחם? |
|
|
|
|
חצי שנה? GOW3 יוצא במרץ וDI יוצא בפבואר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #347 פורסם:
19.08, 15:19
|
|
|
אני חושב שאתה יכול לא להמתין בעצבנות ליציאתו במרץ...סביר להניח שהוא יידחה יפה יפה...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #348 פורסם:
19.08, 15:32
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני חושב שאתה יכול לא להמתין בעצבנות ליציאתו במרץ...סביר להניח שהוא יידחה יפה יפה... |
|
|
|
|
את האמת סביר להניח שלא כי אני לא רואה סיבה לדחות משחק שבפיתוח כבר 3 שנים, חוץ מזה עד עכשיו כל שלושת המשחקים בסדרה יצאו במרץ ואני לא רואה סיבה שזה לא.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #349 פורסם:
אתמול, 21:58
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
כמה שהגרפיקה עדיין נראית מיושנת, ככה המשחק הזה ממשיך להיראות יותר ויותר מגניב. ראיתם את היצור הזה שמופיע שם לשניה בחטא הגרגרנות (gluttony)? איזה מגניב!
חוץ מזה, אחרי ביקור במספר לא קטן של כנסיות בפריז, הגעתי למסקנה שלמיתולוגיה הנוצרית יש בסיס לטרילוגיה של משחקים לפחות. הם דפוקים לגמרי שם. |
|
|
|
|
אני לא מבין גדול, אבל אני דיי סמוך שהברית החדשה היא לא הבסיס לקומדיה האלוהית. מדובר בגיבובים של משורר ולא יותר. או לכל היותר בפרשנות אישית של משהו למה שהוא שמע בדרשות שקיבל בתקופתו שגם הם פרשנות אישית.
הברית החדשה היא בדיוק בסגנון התנ"ך, וגם הוא לא יותר מידי מופרע בתיאורים שלו.
דרך אגב, יש בכלל משהו שנקרא מיתולוגיה נוצרית? מיתולוגיה זה לא שם מאוד פרטני לפולקלור יווני? ובכלל הנצרות לא עוסקת בדברים הזויים כאילו למיטב זכרוני (לא שאני מבין גדול), למרות שיש דברים הזויים כגון חזון הושייע על קץ הימים (שגם שם אני לא בטוח אם נכנס לקנון הנוצרי) הרוב מדבר על סיפורים היסטוריים על שליחיו של ישו או דברים שעברו על ישו במהלך חייו (למרוח טיט עם רוק לעיוור על העיניים ולגרום לו לראות זה אולי הזוי, אבל לא כל כך מופרע).
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #350 פורסם:
אתמול, 22:05
|
|
|
המיתולוגיה הנוצרית בסיסה במיתולוגיה היהודית.
הם מאמינים שבריאת העולם קרתה כמו שהיא מופיעה בברית הישנה ובסיפורי התנ"ך בכלל (עד כדי פרשנויות שונות במקרים מסוימים)
מעבר לזה כן נכנסו אליה מוטיבים יווניים רומיים, שרווחו בתקופה ההלניסטית/טרום נוצרים אבל הם בעיקר נוגעים לשוליים האפורים כמו העולם הבא ואחרית הימים.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #351 פורסם:
אתמול, 22:17
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
המיתולוגיה הנוצרית בסיסה במיתולוגיה היהודית.
הם מאמינים שבריאת העולם קרתה כמו שהיא מופיעה בברית הישנה ובסיפורי התנ"ך בכלל (עד כדי פרשנויות שונות במקרים מסוימים)
מעבר לזה כן נכנסו אליה מוטיבים יווניים רומיים, שרווחו בתקופה ההלניסטית/טרום נוצרים אבל הם בעיקר נוגעים לשוליים האפורים כמו העולם הבא ואחרית הימים. |
|
|
|
|
הדברים ההזויים בנצרות מקורם בפרשנות של אנשים פרטיים כמו מילטון ודאנטה שמשולים לסופרים של תקופתם. אין בין דבריהם ההזויים ולו חצי דבר לנצרות של הברית החדשה. אני גם לא יודע מה זה המיתולוגיה היהודית שאתה מדבר עליה. זה שיש מופרעים שהמציאו סיפורים מאות ואלפי שנים על דתם שלהם זה לא אומר שזה נוצרי או יהודי, רק רב מכר.
הדבר הכי הזוי שאני מכיר שיש בברית החדשה זה חזון הושיע, וגם זה כי הוא נתון למיליון פרשנויות.
וְאוֹת גָּדוֹל נִרְאָה בַּשָּׁמָיִם אִשָּׁה אֲשֶׁר־הַשֶּׁמֶשׁ לְבוּשָׁהּ וְהַיָּרֵחַ תַּחַת רַגְלֶיהָ וְעַל־רֹאשָׁהּ עֲטֶרֶת שְׁנֵים עָשָׂר כּוֹכָבִים׃ 2 וְהִיא הָרָה וַתִּזְעַק בַּחֲבָלֶיהָ וּבְצִירֵי לֵדַתָּה׃ 3 וַיֵּרָא אוֹת אַחֵר בַּשָּׁמָיִם וְהִנֵּה תַּנִּין גָּדוֹל אָדֹם כָּאֵשׁ וְלוֹ שִׁבְעָה רָאשִׁים וְעֶשֶׂר קְרָנַיִם וְעַל־רָאשָׁיו שִׁבְעָה כְתָרִים׃ 4 וְסָחַב בִּזְנָבוֹ מִן־הַשָּׁמַיִם שְׁלִישִׁית הַכּוֹכָבִים וַיַּשְׁלִיכֵם אָרְצָה וַיִּתְיַצֵּב הַתַּנִּין לִפְנֵי הָאִשָּׁה אֲשֶׁר הֶחֶלָה לָלֶדֶת לְמַעַן בְּלֹעַ אֶת־בְּנָהּ בְּלִדְתָּהּ׃ 5 וַתֵּלֶד בֵּן זָכָר אֲשֶׁר־יִרְעֶה כָל־הַגּוֹיִם בְּשֵׁבֶט בַּרְזֶל וַיִּלָּקַח בְּנָהּ אֶל־הָאֱלֹהִים וְאֶל־כִּסְאוֹ׃ 6 וְהָאִשָּׁה בָּרְחָה הַמִּדְבָּרָה אֲשֶׁר־שָׁם הוּכַן־לָהּ מָקוֹם מֵאֵת אֱלֹהִים לְמַעַן יְכַלְכְּלוּהָ שָּׁם יָמִים אֶלֶף וּמָאתַיִם וְשִׁשִּׁים׃ 7 וַתְּהִי מִלְחָמָה בַּשָּׁמָיִם מִיכָאֵל הוּא וּמַלְאָכָיו נִלְחָמִים בַּתַּנִּין וְהַתַּנִּין נִלְחָם וּמַלְאָכָיו׃ 8 וְלֹא הִתְחַזָּקוּ וְגַם מְקוֹמָם לֹא־נִמְצָא עוֹד בַּשָּׁמָיִם׃ 9 וַיֻּשְׁלַךְ הַתַּנִּין הַגָּדוֹל הַנָּחָשׁ הַקַּדְמוֹנִי אֲשֶׁר־נִקְרָא שְׁמוֹ מַלְשִׁין וְשָׂטָן הַמַּדִּיחַ תֵּבֵל כֻּלָּהּ הוּא הֻשְׁלַךְ אָרְצָה וּמַלְאָכָיו עִמּוֹ הֻשְׁלָכוּ׃ 10 וָאֶשְׁמַע קוֹל גָּדוֹל בַּשָּׁמַיִם וַיֹּאמַר עַתָּה בָאָה יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ וְעֻזּוֹ וּמַלְכוּתוֹ וּמֶמְשֶׁלֶת מְשִׁיחוֹ כִּי הוּרַד שׂוֹטֵן אַחֵינוּ הָעֹמֵד לְשִׂטְנָם לִפְנֵי אֱלֹהֵינוּ יוֹמָם וָלָיְלָה׃ 11 וְהֵם נִצְּחֻהוּ בְדַם־הַשֶׂה וּבִדְבַר עֵדוּתָם וְלֹא־אָהֲבוּ אֶת־נַפְשָׁם עַד לַמָּוֶת׃ 12 עַל־כֵּן רָנּוּ שָׁמַיִם וְשֹׁכְנֵיהֶם אוֹי לָכֶם יֹשְׁבֵי אֶרֶץ וָיָם כִּי־יָרַד אֲלֵיכֶם הַמַּלְשִׁין בְּחֵמָה גְדוֹלָה מִדַּעְתּוֹ כִּי תִקְצַר עִתּוֹ׃ 13 וַיְהִי כַּאֲשֶׁר רָאָה הַתַּנִּין כִּי הֻשְׁלַךְ אָרְצָה וַיִּרְדֹּף אֶת־הָאִשָּׁה אֲשֶׁר יָלְדָה אֶת־הַזָּכָר׃ 14 וַיֻּתְּנוּ לָאִשָּׁה שְׁתֵּי כַנְפֵי הַנֶּשֶׁר הַגָּדוֹל לָעוּף הַמִּדְבָּרָה אֶל־מְקוֹמָהּ אֲשֶׁר תְּכֻלְכַּל־שָׁם מוֹעֵד מוֹעֲדִים וָחֵצִי מִפְּנֵי הַנָּחָשׁ׃ 15 וַיְשַׁלַּח הַנָּחָשׁ נְהַר־מַיִם מִפִּיו אַחֲרֵי הָאִשָּׁה לְשָׁטְפָהּ בַּנָּהָר׃ 16 וַתַּעֲזֹר הָאָרֶץ אֶת־הָאִשָּׁה וַתִּפְתַּח הָאָרֶץ אֶת־פִּיהָ וַתִּבְלַע אֶת־הַנָּהָר אֲשֶׁר־שִׁלַּח הַתַּנִּין מִפִּיהוּ׃ 17 וַיִּקְצֹף הַתַּנִּין עַל־הָאִשָּׁה וַיֵּלֶךְ לַעֲשׂוֹת מִלְחָמָה עִם־יֶתֶר זַרְעָהּ הַשֹּׁמְרִים פִּקּוּדֵי אֱלֹהִים וַאֲשֶׁר עֵדוּת יֵשׁוּעַ בְּפִיהֶם׃ (הברית החדשה, חזון י"ב)
לא מתקרב להיות סקסי כמו המשחק של EA.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #352 פורסם:
היום, 01:00
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני לא מבין גדול, אבל אני דיי סמוך שהברית החדשה היא לא הבסיס לקומדיה האלוהית. |
|
|
|
|
בטח שהיא "הבסיס". הרי בקומדיה האלוהית השטן עצמו לועס את יהודה איש קיריות, הבוגד הגדול ביותר בעולם הנוצרי.
אבל בגלל זה קוראים לזה "מיתולוגיה", ולפעמים סתם פולקלור. לא מדובר על חלק ממערכת האמונה הנוצרית, אלא על אוסף סיפורים שלפעמים משמשים כמשלים ולפעמים סתם בנויים על בסיס פרוע של מספרי סיפורים. אבל זו עדיין מיתולוגיה מופרעת ביותר.
|
Death_119 |
 |
|
|
דרך אגב, יש בכלל משהו שנקרא מיתולוגיה נוצרית? מיתולוגיה זה לא שם מאוד פרטני לפולקלור יווני? |
|
|
|
|
בטח שיש: מיתולוגיה היא שם כללי ולא ספציפית רק ליוונים. יש מיתולוגיה נורדית, יש מיתולוגיה מצרית, ויש מיתולוגיה נוצרית (האפוקליפסה שהזכרת למשל היא רק אחת מיני דוגמאות רבות, דוגמא נוספת למשל היא הגביע הקדוש שמוזכר הרבה בסיפורים).
יש אפילו מיתולוגיה יהודית: דמויות כמו אשמדאי, בעל זבוב, לילית, הגולם מפראג ואחרים הם מהמיתולוגיה היהודית. חלקם הועתקו ממיתולוגיות אחרות וחלקם הועתקו למיתולוגיות אחרות (בעיקר לנצרות). המיתולוגיה מבוססת על סיפורים כמו אלו שבספר הזוהר ואחרים, אבל אני לא יודע אם גם לסיפורים מסוימים בתנ"ך באמת מתייחסים כמו אל מיתולוגיות ביהדות של ימינו (למשל סיפור הנחש בגן עדן, תיבת נוח, או הלוויתן שבלע את יונה). אולי חנן יוכל לספר יותר...
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|