משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
15.11, 18:02
|
|
|
Fixar |
ציטוט: |
 |
|
|
חח מי אמר שאנשים שמשחקים ב360 הם חסרי תרבות? :] |
|
|
|
|
חסרי תרבות "העולם המערבי" 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
15.11, 19:39
|
|
|
אני חושב שזה הוכיח שגם זה לא מדוייק...
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
15.11, 19:44
|
|
|
די חששתי מלפתוח את הנושא והחשש התגבר שבנוסף חשבו שהתמונה שקשורה בכתבה היא
תמונה מהמשחק...מה שנכון הוא שהם יצרו עניין גדול וציפייה סביב הגיהנום של דנטה ובכך הרוויחו
את מטרתם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
15.11, 19:51
|
|
|
העיקר שכולנו נהננו...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
16.11, 01:44
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני לא מסכים איתך בסוגייה, למרות שאני לא איש חינוך ולא כלום (אולי חנן יוכל להאיר את עיננו בסוגייה), ובאמת שהספר היחיד שתמצאו אותי קורא זה הארי פוטר אבל להגיד שהחינוך בארץ לוקה בחסר רק בגלל שלא הכריחו אותנו לקרוא יצירות כאילו זו שטות גמורה.
שכחת שמכירים כל רך בארצנו לקרוא יצירות של הומורוס כגון אנטיגונה או אדיפוס המלך? שכחת שמכריחים אותנו לקרוא את התפסן בשדה השיפון (יצירה לא פחות גדולה ואיכותית ממובי דיק בתרבות האמריקאית), ומה לגבי חצוצרה בואדי? האין לתרבות הישראלית מקום בספרות העולמית?
או יצירות של שיי עגנון (אחד הסופרים המוערכים בעולם בזמנו, ופרס הנובל בו זכה ביחד עם זק"ש המשוררת ממחישים את הסוגייה הזאת היטיב), או שמה שירים של יהודה עמיחי וחיים נחמן ביאליק. ומה לגבי מחזות של מולייר?
עצם העובדה שמערכת החינוך הישראלית ראתה לנכון לחייב כל תלמיד בארץ ללמוד את מקצוע הספרות עד כיתה י"א, וזכתה במהלך שנים אילו לחשוף אנשים בורים כמוני ללא מעט יצירות ספרותיות שבחיים לבדי לא הייתי קורא (הארי פוטר, זוכרים), מראה לטעמי את הסוגייה שלא הכל שחור במדינה (ההפך הוא הנכון לטעמי), כפי שאתה מנסה לתאר זאת. |
|
|
|
|
לא דיברתי על תחום הספרות באופן ספציפי (שגם בו אני מוצא לא מעט בעיות אחרות: כמה מהסיפורים שלומדים לבגרות בספרות נכתבו לאחר קום המדינה?) - דיברתי על התרבות והרחבת האופקים באופן כללי: היסטוריה, ספרות, אמנות, אנתרופולגיה.
והבעיה נובעת בדיוק מזה שבונים תוכנית מאד צרה ומכריחים כל תלמיד להתמקד רק בה: שים לב כמה פעמים כתבת פה בעצמך את המילים חייב/מוכרח. כשמכריחים תלמיד להיחשף למשהו הוא בדרך כלל לא יתעמק בו מרצונו החופשי. הלימודים בבי"ס לדעתי צריכים להתחיל מנגיעות קלות בכל התחומים אצל תלמידים בגילאים צעירים יותר, ולאפשר את האפשרות לבחור בנושאים שבאמת מעניינים אותך בבגרות במקצועות כמו ספרות או היסטוריה.
בנוסף, הרצון להתמקד במשורר הלאומי או בסופר זוכה פרס הנובל היא מובנת, אבל כפייה של חומר לימוד ספציפי על התלמידים לא תורמת באמת להרחבת האופקים שלהם. המטרה צריכה להיות חשיפה, ומתן אפשרות לתלמידים לבחור את התחום שמעניין אותם.
דיברת על יצירות של הומורוס: אבל למה לא מאפשרים לתלמידים להיחשף לסיפורים גדולים אחרים במיתולוגיה היוונית? ולמה לא מאפשרים להם למשל לבחור ולהתעמק במיתולוגייה המצרית? או הנורדית? או הסינית? ועוד לפני שהולכים לכל אלו: אתה ידעת שיש גם מיתולוגיה יהודית מאד ענפה? עם סיפורים על האשה השניה של אדם, המיקום של השער לגיהינום, סיפורי פולקלור כמו הרוזן ערפד (שעליו מבוססים כל סיפורי הערפדים), או ההבדלים בין מגן דוד לחותם שלמה.
דיברת על מולייר: אז יש מחזה שלומדים וזה טוב ויפה. אבל מה רע באפשרות ללמוד גם מחזות גדולים של שייקספיר? או אם נלך לכיוון השני - מה לגבי התסריט של קזבלנקה מהצד השני?
ומה לגבי לימודי היסטוריה? למה כמעט תמיד לומדים את ההיסטוריה המאד לינארית של אימפריות שכבשו את מדינת ישראל ו/או היו קהילות גדולות של יהודים בשטחן? האפשרות ללמוד את היסטוריה של יבשות שלמות לא מתאפשרת לתלמידים במסגרת לימודי ההיסטוריה בבי"ס ולמיטב זכרוני רוב התלמידים יוצאים בלי ידע על ההיסטוריה של יבשות שלמות ואירועים מכוננים בהיסטוריה האנושית.
דיברת על הארי פוטר וציינת אותו בעצמך כספר אהוב: אני לא מבין למה שביעיית ספרים מהסוג הזה לא יכולה להילמד במסגרת בית הספר עצמו (אם נתעלם מהעובדה שכל ילד כמעט כבר קרא אותה לפני זה).
אבל גם עם נתעלם מטיעונים על ספרות פופולרית ונסתכל על ז'אנר המד"ב והפנטזיה: למה יצירות כמו חולית, ההוביט, 1984, 20 אלף מייל מתחת למיים ואחרות לא ניתן ללמוד בבית הספר?
אני לא דיברתי על זה שצריך לחייב תלמידים לקרוא דווקא את ה"קומדיה האלוהית". להיפך: אני חושב שזה יהיה אסון לחייב אותם, בדיוק כמו שזה לא טוב לחייב אותם לקרוא כל דבר אחר. אבל צריך לתת להם "לטעום" את זה ולאפשר להם לדעת שהדברים האלו קיימים.
אני חושב שהסילבוס המאד סגור שלפיו עובדים במערכת החינוך היום, והנטייה הישראלית להתנגד באופן עיקש לחשיפה לתרבות פופולרית משאירה את רוב אלו שיוצאים ממערכת החינוך הישראלית ב"גטו" תרבותי ותפיסה מאד פרובינציאלית. אתה חושב שעצם העובדה שרק במדינה שלנו משחקים נחשבים עדיין למשהו "לילדים" היא תוצר של משהו אחר?
תחשוב על כל החומרים שהכי אהבת והתכנים הכי איכותיים לדעתך בתחומי התרבות שמעניינים אותך: ספרים, סרטים, סדרות טלוויזיה, קומיקס, הצגות, משחקים - ותגיד לי כמה אנשים שיצאו ממערכת החינוך בארץ נחשפו לדברים האלו. ואז תשאל את עצמך כמה מהם נחשפו אליהם בזכות מערכת החינוך או למרות מערכת החינוך.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
12.02, 13:39
|
|
אפשר לשנות את כותרת הדיון לדעתי...
ומי שחשב שDante's Inferno הולך לעזאזל ולא יהיה משחק הרפתקאות רציני אלא משחק H&S תואם God of War כנראה שצדק (כולל כל קטעי הQTE):
http://www.eurogamer.net/articles/da...-to-god-of-war
התיאור שהדביקו לו המפתחים הוא "god of war פוגש את Dead Space בגיהינום". בהתחשב בעובדה שמדובר באותם המפתחים של Dead Space, אז אפשר להאמין לפחות לחלק מהמשפט.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
12.02, 13:47
|
|
|
מקווה ששינוי הכותרת מתאים...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
12.02, 14:00
|
|
חשבתי סתם להפוך את זה ל"Dante's Inferno" הדיון הרשמי, כי קודם פשוט לא צוין עדיין שם המשחק.
אני מניח שגם זה רלוונטי לבינתיים 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
12.02, 14:40
|
|
אחרי DS אני סומך עליהם, יש לחבר'ה כישרון. אם הוא ינסה להיות GOW יש מצב שיש להם מספיק כישרון כדי שהוא יהיה ברמה מאוד קרובה לGOW, שזה אדיר כמובן 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
12.02, 15:20
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
חשבתי סתם להפוך את זה ל"Dante's Inferno" הדיון הרשמי, כי קודם פשוט לא צוין עדיין שם המשחק.
אני מניח שגם זה רלוונטי לבינתיים  |
|
|
|
|
בטח שרלוונטי, רלוונטי לכל הפנבויז שרוצים לשחק God of war על ה-360 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
12.02, 17:58
|
|
|
הסיכוי שמשהו יתקרב או ידגדג את GOW לא קיים. סנטה מוניקה יש רק אחת.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
12.02, 19:33
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני יחסית עם דודי בסוגיה. סה"כ לא ניתן הרי ללמד את הכל. יש תוכנית, די מקיפה, של חומרי הלימוד בארץ. וכן לומדים גם תכנים "שלנו" מאשר אלו של "העולם המערבי". זה לדעתי בהחלט חשוב יותר. מה שאולי קצת לוקה בחסר זה ללמד את אהבת הידע, שהאנשים ילכו ויקראו מעצמם את הספרים. אני יכול להעיד על עצמו שאני קורא עשרות ספרי היסטוריה, אבל רק אחרי שסיימתי את התיכון. לפני זה המורה שלי הוציא לי את כל החשק. |
|
|
|
|
התוכנית של חומר הלימודים (לפחות לדעתי) ממש מפגרת בתיכון
הבגרות הראשונה היא בנושא "לאומיות ולאומנות"
בעצם במשך חצי שנה חפרו לנו בשכל על חומר כל כך לא רלוונטי ומצומצם:
הבדל בין לאומיות אתנית ולאומית
המהפכה הצרפתית** כאן לא באמת למדנו על המהפכה או משהו מעניים כאל למדנו על 'בעקבות מה פרצה המהפכה והשפעתה על מדינות אחרות'. שכאומרים בעקבות מה זה בעצם חפירה מיותרת על תנועות לאומיות כמו התנועה הרומנטית ותנועת ההשכלה. ככה שבעצם לא למדנו כלום באמת על המהפכה הצרפתית
באופן מתומצת ביותר על איחוד גרמניה ואיטליה (מתומצת הכוונה 4 שורות מכל נושא)
ואל כל זה לומדים בשביל הדובדבן שבקצפת ומה שאני אלמד עד סוף הנשה והא
האמנציפציה, תרומתה לאנטישמיות,היהודים באירופה (הבט באיור א' ותאר איך נראה היהודי (20נק'))
הרצל,הרצל אמר,כל הספרים חסרי החשיבות של הרצל,מי הייה בקונגרס בזל וכו' וכו'...
כל זה הייה יכול להיות מעניין אילו היו מתרכזים בעיקר ולא בטפל בכל הסיפור ואילו זה לא הייה הנושא היחידי בתוכנית הלימודים מבמשך שנתיים.
לעומת זאת גיאוגרפיה בשנה שעברה הייה מעניין כשדיברו בו על משבר הכלכלי בשנות ה30 ותהליך הגלובליזציה בישראל.
בספרות במשך שלוש שנים למדתי , שיר של זלדה, שיר של נתן אלתרמן, המחזה מוליר, ועוד מחזה, כל שאר הזמן זה סיפורי עם קצרים ומשעממים. וזה פשוט ביזבוז של זמן לדעתי וחסר תכלית.
בהיסטוריה במקום ללמד על ההיסטוריה באמת מלמדים במשך 4 שנים על היהודים במאה ה19 וה20
ועל השואה. לדעתי שנה מספיק בשביל להכניס לראש את השואה, אבל 4 שנים WTF
|
|
 |
|
|
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
12.02, 20:24
|
|
|
האמת זה הכל תלוי כמה לעומק אתה לומד את העניין. לגבי היסטוריה אני יכול לספר לך מהיכרות אישית (דודתי מורה להיסטוריה) שאולי לך זה נארה מעט מטפל, אבל לצערנו רב הנוער היום לא מעוניין בכלל לדעת כלום, וגם זה די הרבה בשבילו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
12.02, 20:32
|
|
|
אין מצב שהוא יתקרב לGOW.
הסיכוי קטן מאוד, וזה לא משנה מאיזה חברה זה בא כל עוד זה לא סנטה מוניקה.
אם זה יקרה אני אשמח מאוד ויהיה לבעלי הPS3 משחק שני מסוג זה, אבל לי זה לא נראה שזה הולך לקרות.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
12.02, 21:12
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הסיכוי שמשהו יתקרב או ידגדג את GOW לא קיים. סנטה מוניקה יש רק אחת. |
|
|
|
|
מתי בדיוק חברה איכותית נסתה לעשות משחק סטייל GOW?
רק חברות סוג ז' ניסו לעשות משחקים כאלה והם תמיד יצאו משחק של 7 במקרה הטוב.
אני מאמין בחבר'ה שעשו את DS, הם עשו משחק מצויין שלקח הרבה מאחרים ויצר משהו מצויין, אני מאמין שהם יכולים לעשות משחק שגונב מGOW, נינג'ה גאיידן ו-DMC ועושה משהו טוב איתם.
ד"א, אתה מודע לזה שהבמאי של GOW והבמאי של GOW2 כבר לא נמצאים בסנטה מוניקה יותר נכון?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
12.02, 21:27
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני מאמין בחבר'ה שעשו את DS, הם עשו משחק מצויין שלקח הרבה מאחרים ויצר משהו מצויין, אני מאמין שהם יכולים לעשות משחק שגונב מGOW, נינג'ה גאיידן ו-DMC ועושה משהו טוב איתם.
ד"א, אתה מודע לזה שהבמאי של GOW והבמאי של GOW2 כבר לא נמצאים בסנטה מוניקה יותר נכון? |
|
|
|
|
אם היא עשתה משחק אימה טוב אז זה אומר שהיא יכולה לעשות כל משחק בז'אנר אחר טוב?! ועוד טוב יותר מGOW בפעם הראשונה שלה שהיא מתעסקת עם ז'אנר כזה?!
ואם אתה מודע לזה או לא, אולי הוא לא עובד בסנטה מוניקה אבל הוא תומך ועוזר להם בפיתוח המשחק.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
12.02, 21:39
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הסיכוי שמשהו יתקרב או ידגדג את GOW לא קיים. סנטה מוניקה יש רק אחת. |
|
|
|
|
פה אני חייב להסכים אם דודי....אין משחק שיכול להיתקרב לGOW באדירות שלו! אם המשחק הזה יהיה כל כך טוב אני מוכן לאכול כובע!
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
12.02, 21:44
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ד"א, אתה מודע לזה שהבמאי של GOW והבמאי של GOW2 כבר לא נמצאים בסנטה מוניקה יותר נכון? |
|
|
|
|
ונער הסנדביצ'ים של קוז'ימה הביא לו סנדביצ'ים במהלך משחק אחד, עזב ואתה חושב ש-MGS 5 יהיה גרוע? מה הקשר. במאי, נו באמת. טוב שלא אמרת השומר בכניסה לבניין.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 12.02 בשעה 22:00.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
12.02, 21:58
|
|
|
במקרה הזה זה הולך להפוך לטרילוגיה, למה החלק הראשון זה הגיהנום, השני זה גן עדן בו מתוארים הכוכבים כמיצגים סוגי אנשים ולבסוף, היה עוד חלק ששכחתי להאן הוא הלך.
בחלק הראשון של הפוסט, אתם בטוחים שהם רדפו אחר זכיויותיו של המשחק או של הספר?
בכלל אפשר להשיג את הקומדיה בספריות?
אני
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
12.02, 22:00
|
|
|
במקרה הזה זה הולך להפוך לטרילוגיה, למה החלק הראשון זה הגיהנום, השני זה גן עדן בו מתוארים הכוכבים כמיצגים סוגי אנשים ולבסוף, היה עוד חלק ששכחתי להאן הוא הלך.
אני זוכר גם פסל מאוד יפה במבוסס על זה.
דרך אגב, מישהו דיבר על המיתולוגיה המיצרית, אני חושבשהגיע באמת הזמן למשחק המבוסס על המיתולוגיה המצרית, אחרי שחרשו על היוונית, זה מיתולוגיה מאוד יפה, שניתן דרך סרט\משחק להציג את יופיו של הסיפור, במיוחד המאבק של רע ואפופיס.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
12.02, 22:00
|
|
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
אני |
|
|
|
|
בוודאי שאפשר. אבל זה לא קריא. ומדובר על שירה, לא על איזה סיפורת. ניסית פעם בחייך לקרוא שירה? זה סיוט מתמשך ואכזרי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
12.02, 22:38
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
אם היא עשתה משחק אימה טוב אז זה אומר שהיא יכולה לעשות כל משחק בז'אנר אחר טוב?! ועוד טוב יותר מGOW בפעם הראשונה שלה שהיא מתעסקת עם ז'אנר כזה?! |
|
|
|
|
אם מסתכלים על ציונים, אז Ninja Gaiden Black של Tecmo משתווה ואפילו עוקף אתGod of War... ככה שזה לא בלתי אפשרי. חבל שבמעבר לדור הזה משהו התפספס לNG2.
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
ואם אתה מודע לזה או לא, אולי הוא לא עובד בסנטה מוניקה אבל הוא תומך ועוזר להם בפיתוח המשחק. |
|
|
|
|
הוא לא מעורב כלל במשחק ועובד בחברה אחרת ועל פרוייקטים אחרים. הדבר היחיד שהוא עושה זה ליצור הייפ לא פרופורציונלי למשחק, מה שאחר כך גורם לאנשים להרים גבה כשהם רואים תמונות מהמשחק שלא בדיוק מפילות אף אחד לרצפה.
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
דרך אגב, מישהו דיבר על המיתולוגיה המיצרית, אני חושבשהגיע באמת הזמן למשחק המבוסס על המיתולוגיה המצרית, אחרי שחרשו על היוונית, זה מיתולוגיה מאוד יפה, שניתן דרך סרט\משחק להציג את יופיו של הסיפור, במיוחד המאבק של רע ואפופיס. |
|
|
|
|
אולי כשיצא משחק של Stargate... בינתיים הדבר היחיד שזכור לי שמתייחס למיתולוגיה המצרית זה Age of Mythology וTitan Quest שעשו מישמש של כל מיני מיתולוגיות.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
12.02, 23:15
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
בוודאי שאפשר. אבל זה לא קריא. ומדובר על שירה, לא על איזה סיפורת. ניסית פעם בחייך לקרוא שירה? זה סיוט מתמשך ואכזרי. |
|
|
|
|
במקרה אני והוא עושים השנה את הבגרות בספרות.....אז כן, קראנו זוועות שאני לא רוצה לראות בחיים....(ביאליק כתב כזה בולשיט עוד קיבל פרסים ורחובות על שמו  )
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
12.02, 23:30
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אם מסתכלים על ציונים, אז Ninja Gaiden Black של Tecmo משתווה ואפילו עוקף אתGod of War... ככה שזה לא בלתי אפשרי. חבל שבמעבר לדור הזה משהו התפספס לNG2.
|
|
|
|
|
כן רק שהמשחק אפילו לא מתקרב לרעש שGOW עשה, וחבל עוד יותר שאין לסדרה קהל מעריצים גדול יותר בדור הזה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
13.02, 00:18
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
ונער הסנדביצ'ים של קוז'ימה הביא לו סנדביצ'ים במהלך משחק אחד, עזב ואתה חושב ש-MGS 5 יהיה גרוע? מה הקשר. במאי, נו באמת. טוב שלא אמרת השומר בכניסה לבניין. |
|
|
|
|
כן דודי, במאי ונער הסנדביצ'ים זה בדיוק אותו דבר.
הרי שני הבמאים הללו סך הכל המציאו כל סנאריו במשחק, כתבו את העלילה ועיצבו את כל המשחק בכלליות. אבל היי, מה הם חשובים בכלל 
ובכלליות, דיויד ג'אפי המציא את GOW ובתהליך קורי היה העוזר שלו. כשג'אפי עזב קורי הפך לבמאי וכותב התסריט עם תמיכה מלאה של ג'אפי.
עכשיו לא קורי ולא ג'אפי נוגעים בפרוייקט, כלומר זה הGOW הראשון שהבמאים הראשיים שלו לא נוגעים בו כלל.
אין לי ספק שסוני ישקיעו בו עד מוות והוא יצא אדיר, פשוט אתה יוצא אדיוט לגמרי שאתה משווה את האדם הכי חשוב בפיתוח המשחק לשומר בכניסה לבניין.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
13.02, 00:23
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כן דודי, במאי ונער הסנדביצ'ים זה בדיוק אותו דבר.
הרי שני הבמאים הללו סך הכל המציאו כל סנאריו במשחק, כתבו את העלילה ועיצבו את כל המשחק בכלליות. אבל היי, מה הם חשובים בכלל 
ובכלליות, דיויד ג'אפי המציא את GOW ובתהליך קורי היה העוזר שלו. כשג'אפי עזב קורי הפך לבמאי וכותב התסריט עם תמיכה מלאה של ג'אפי.
עכשיו לא קורי ולא ג'אפי נוגעים בפרוייקט, כלומר זה הGOW הראשון שהבמאים הראשיים שלו לא נוגעים בו כלל.
אין לי ספק שסוני ישקיעו בו עד מוות והוא יצא אדיר, פשוט אתה יוצא אדיוט לגמרי שאתה משווה את האדם הכי חשוב בפיתוח המשחק לשומר בכניסה לבניין. |
|
|
|
|
רק שתדע שדיוויד ג'אפה אולי לא במרכז הפיתוח של GOW3, אבל הוא כן תומך ועוזר לסנטה מוניקה בGOW3.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
13.02, 03:52
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
רק שתדע שדיוויד ג'אפה אולי לא במרכז הפיתוח של GOW3, אבל הוא כן תומך ועוזר לסנטה מוניקה בGOW3. |
|
|
|
|
זה מה שהוא אמר . ובגלל זה לי יש קצת ספקות לגבי איך הוא יצא . קורי עבד על הכותר השני והוא היה פשוט אדיר . איך שילוב המיתולוגיה היוונית , יחד עם סיפורו ועולמו של קראטוס השתלבו נהדר יחד .
לגבי הנושא עצמו , חשבתי תחילה שמדובר בדנטה מ DMC 
|
שואף לאי -שלמות .
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
13.02, 05:42
|
|
|
JinxTZ |
 |
|
|
במקרה אני והוא עושים השנה את הבגרות בספרות.....אז כן, קראנו זוועות שאני לא רוצה לראות בחיים....(ביאליק כתב כזה בולשיט עוד קיבל פרסים ורחובות על שמו ) |
|
|
|
|
לעולם לא נבין את מוחם של האנשים של פעם, בשבילהם הוא היה ברור וטוב, ובכלל, זה לא בעיה להיות המשורר העברי הטוב ביותר בזמנך, כאין אפ אחד כמעט חוץ ממך שכותב בעיברית, בקיצור הבן אדם מונופול.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|