הכרזה: DiRT 2 בדרך אלינו! - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: הכרזה: DiRT 2 בדרך אלינו!
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 21.08, 17:38

הלדעתי המשחק הטוב והריאליסטי ביותר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל פורום משחקי פעולה

#32   פורסם: 21.08, 23:24

DiRT 2 הוא משחק המרוצים הטוב ביותר שקיים היום לדעתי. לא רוצה לריב עם הפאנס של פורצה, אבל אני חוזר - DIRT 2 מדהים!!!!!

הגראפיקה - דוהרים במהירות על מסלולי העפר ותוך כדי נסיעה עולים על שלולית מים גדולה, המים משפריצים לכל עבר ומתערבבים עם האבק. נראה פשוט יוצא מן הכלל.
המשחקיות - המשחקיות יותר זורמת, יותר קלילה, ויותר מהנה מכל משחק של codemasters ובכלל! פשוט כיף לשחק.
והכיף - נסו כמוני, לכו למרוץ הראשון בדמו ששחכתי את האיזור בו הוא מתקיים, דיי בהתחלה יש כבר רמפה קטנה, תתחילו לצרוח כמו ילדה קטנה את המשפט "this is fucking awsome" תוך כדי הזיקוקים שמתפוציים ברקע לפני הקפיצה ולאחר מכן D::

בברכה, אסף.
מנהל קהילת משחקי פעולה.
לפניות: rodex@vgames.co.il

My Profiles:

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#33   פורסם: 22.08, 15:22

אם אלו קטעים מ-WRC אז אלו לא מכוניות של הקבוצות הגדולות (שכרגע זה רק סיטרואן ופורד) אלא קבוצות פרטיות/נהגים פרטיים.
שיחקתי בדמו, משחקיות ממש כיפית וגם הממשק מחוץ למירוצים מגניב, נראה שהולך להיות למשחק הרבה תוכן מהנה.
טיפה איכזבו אותי המכוניות. למרות שיש כמה מגניבות, הדגמים מעטים מאוד וחוזרים על עצמם. גם המודלים של המכוניות לא מדהימים (אבל מלבדם הגרפיקה ממש טובה).
ומה עם הנווט? היה חסר לי ולא מצאתי אפשרות להוסיף אותו.

ובקשר לאמירה משחק המכוניות הטוב ביותר של השנה אז כאן טיפה קשה לי להסכים, אבל אם מחלקים את זה לקטגוריות של כביש ושטח, Dirt 2 באמת הולך להיות משחק מירוצי השטח הטוב ביותר עד כה. אני מקווה שהתוצר הסופי לא יאכזב.

Currently Playing: Guitar Hero 5, DiRT 2

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#34   פורסם: 22.08, 15:40

RoDeX
ציטוט:
צפה בהודעה
DiRT 2 הוא משחק המרוצים הטוב ביותר שקיים היום לדעתי. לא רוצה לריב עם הפאנס של פורצה, אבל אני חוזר - DIRT 2 מדהים!!!!!

הגראפיקה - דוהרים במהירות על מסלולי העפר ותוך כדי נסיעה עולים על שלולית מים גדולה, המים משפריצים לכל עבר ומתערבבים עם האבק. נראה פשוט יוצא מן הכלל.
המשחקיות - המשחקיות יותר זורמת, יותר קלילה, ויותר מהנה מכל משחק של codemasters ובכלל! פשוט כיף לשחק.
והכיף - נסו כמוני, לכו למרוץ הראשון בדמו ששחכתי את האיזור בו הוא מתקיים, דיי בהתחלה יש כבר רמפה קטנה, תתחילו לצרוח כמו ילדה קטנה את המשפט "this is fucking awsome" תוך כדי הזיקוקים שמתפוציים ברקע לפני הקפיצה ולאחר מכן D::
מסכים ב-100%, מבחינת הגרפיקה פורזה 3 לא ממש ברמה שלו.. אפילו בתמונות של פורזה [המשופצות קצת] הוא לא נראה כמו DIRT 2 בתנועה.
אני משחק בו על הגה והשליטה מדויקת וריאליסטית מאוד, בהרבה יותר מ- GRID או מהדירט הקודם, אין מצב שהמלא יאכזב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל פורום משחקי פעולה

#35   פורסם: 22.08, 18:40

איך בא לי על הגה..
בכל מקרה, האמת שבאמת לא שמתי לב אם יש נווט או לא, כי זה בהחלט משה ושיהיה חסר לי אם לא יהיה.

בברכה, אסף.
מנהל קהילת משחקי פעולה.
לפניות: rodex@vgames.co.il

My Profiles:

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#36   פורסם: 22.08, 19:08

OMG TRAVIS PASTRANA
בטוח קונה.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני