Prince of Persia - הנושא הרשמי. - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Prince of Persia - הנושא הרשמי.
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 01.12, 17:50

אם הייתי זוכר איפה התמונה הקודמת כבר הייתי שם... (לדעתי זה בנושא תמונות של הפינה שלי מהתחרות הקודמת. אבל מאז הגיעו כל החדשים...)

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#32   פורסם: 01.12, 22:01

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון, אבל אם הרגשה לא מתווכחים. תנו לי לפחות להרגיש טוב! אנשים רעים...
רק בשביל ההרגשה הטובה שלך: 9/10 גם מgameplayer.au:
ציטוט:
And when you couple these solid fundamentals with the ways in which Ubisoft have gone above and beyond to push the series forward, then you have a title that is AAA is almost every way possible. Just as you probably loved the previous Prince of Persia games, you’ll be sure to love this new revamped version. Rest assured, Prince of Persia is every bit the game you wanted – it is the game you were promised and a whole lot more.
http://www.gameplayer.com.au/gp_docu...ia.aspx?Page=1

ביקורת נחמדה. הם התפעלו במיוחד מהcel shading וטוענים שהמשחק פשוט ממציא את ההגדרה הזו מחדש. זו הצהרה די גדולה אחרי משחקים כמו Naruto וTeam Fortress

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#33   פורסם: 02.12, 07:53

בהחלט מעודד. אני מקווה שהוא רק לא יהיה יותר מדי פלאטפורמה.

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#34   פורסם: 02.12, 15:52

יותר מידי פלטפורמה או פחות מידי פלטפורמה - זה לא כל כך משנה (הי, אני מחפש כבר הרבה זמן כותר פלטפורמה!).
מה שמשנה זה שעם 5 ביקורות לגרסת הX360 (ו-7 לגרסת הPS3) המשחק עומד על ממוצע ציונים של 94.
אז הנה, כנראה שאפשר לסמן עוד הצלחה. קיבלנו פה את הAAA האחרון לעונת החגים הזו

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#35   פורסם: 02.12, 16:09

בהחלט ציונים מפתיעים לטובה. יש בו מעבר לעיצוב כנראה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sp!derP!g

משתמש רגוע

#36   פורסם: 02.12, 22:26

אויש אני שונא אנשים שכבר "השיגו" כמו שנאמר, את המשחק....
אני צריך לשלם עליו מחיר מלא,ולקבל אותו שבוע אחרי שהוא יוצא,
והם משחקים בו יומים לפני שהוא יוצא,זה פשוט מעצבן...
ד"א נראה למי זה יגיע ראשון חנן D:
מי יעשה על זה Review חעחע :]
עריכה:
אויש חנן שכחתי להודות לך שוב על הקוד לCOD 5 זה מילא לי הרבה שעות שיעמום

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#37   פורסם: 02.12, 22:41

http://www.gametrailers.com/player/4...?ref=embedfeat
8.7 בביקורת הוידאו של GT.
הם דווקא מציינים שהמשחק לא קצר ויש הרבה מה לעשות בו, אבל הוא משתדל להקל על השחקן הקזואלי בצורה דומה למה שפייבל 2 עשה:
1) הוא מסמן לך את המסלול במידה ותרצה לדעת אותו (באמצעות הבחורה שאיתך, רעיון נחמד)
2) הקרבות יחסית קלים והקומבואים שלך עוצמתיים
3) אי אפשר באמת למות

המשחק הזה נכון לעכשיו נמצא די גבוה ברשימה שלי.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#38   פורסם: 02.12, 23:08

אני יודע שזה כמו להצדיק את הבחירה שלי, אבל אם לא הייתי קונה אותו - הייתי קונה אותו

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#39   פורסם: 02.12, 23:23

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
http://www.gametrailers.com/player/4...?ref=embedfeat
8.7 בביקורת הוידאו של GT.
הם דווקא מציינים שהמשחק לא קצר ויש הרבה מה לעשות בו.
ואחרי זה הם אומרים שיקח לשחקן הממוצע כ-12 שעות לסיים אותו, ואחרי זה אין באמת סיבה לחזור אליו (3:24-3:30), כלומר זה משחק של 10 שעות, עם כל מיני הארכות מלאכותיות שכנראה לא יחזיקו מעמד.

אני חושב שעשיתי החלטה נכונה כשבחרתי לקנות את RON+DB:O במקום את המשחק הזה, עם זאת סבורני כי אקנה אותו תקופה קצרה לאחר שאסיים את RE5.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#40   פורסם: 02.12, 23:35

סבורני?
אתה מתחיל להיות מושפע...

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#41   פורסם: 02.12, 23:44

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
סבורני?
אתה מתחיל להיות מושפע...
אני מושפע עוד לפני שהתחלתי את התואר. אתה שוכח שיש לי אבא עו"ד, שמעבר לעובדה שהוא עו"ד, הוא גם מתעצבן אם מדברים לידו בעברית לא נהותה (בעיקר טעויות בסיסיות כמו חמש שקל), מאז שהתקבלתי לתואר הציפייה שלו ממני עלתה...

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#42   פורסם: 02.12, 23:46

אבל זה לא משהו שראיתי לפני רק בשבועיים האחרונים (ו"נאותה")

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#43   פורסם: 02.12, 23:52

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל זה לא משהו שראיתי לפני רק בשבועיים האחרונים (ו"נאותה")
אני עשיתי היום כ"כ הרבה טעויות דפוס, ודווקא על זאת אתה מתקן אותי... אני נותן לעצמי הנחה על טעויות כאלה, כי אני מת מעייפות, אתה גם יכול לתת לי את ההנחה הזו, נכון? .

בכל מקרה, אני מאז ומתמיד הייתי מדבר ככה, פשוט מאז שנכנסתי לתואר אני מרגיש חופשיות רבה יותר לדבר כמו חנון, שכן זוהי הנורמה החברתית בקרב הסטודנטים למשפטים .

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#44   פורסם: 03.12, 00:00

יש טעויות שאני עובר הלאה, כי זה פחות צורם לי באוזן/עין. נניח אם/עם ועוד. אולם אם יש טעות שהיא פשוט הגיה שונה לגמרי זה יותר מקפיץ לי לתקן. לא צריך לקחת אותי ברצינות או לבקש סליחה, אני לא כועס או משהו, זה יותר בשבילי מאשר לכם.
(נ.ב. אני משתדל גם להתעלם מטעויות של חילוף אותיות או שיכחת אות)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל פורום TW

#45   פורסם: 03.12, 07:36

11 ביקורות והממוצע הוא 89.9

בגרסאת הPS3 יש 13 ביקורות והממוצע הוא 89.5

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#46   פורסם: 03.12, 07:47

אם הוא יישאר באזור הזה זה מצויין. גם אם הוא יגיע ל-85.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#47   פורסם: 03.12, 09:57

הציונים שלו נחמדים אך הוא עדיין נחשב ליחסית אכזבה.

החסרונות שציינו בביקורת של GT די משמעותיים:כל העניין של ה back tracking אחרי האורבס כל פעם כשמסיימים את השלב,מערכת הקרבות הקלה מדי והלא מאתגרת,אין נשקים נוספים או תנועות נוספות,העלילה לא ברמה גבוהה אם כי מספיק מעניינת כדי שתרצה להמשיך,אי אפשר למות ומשחק קל מדי ולא מאתגר.

שמעו,כנראה שהחוויה שהוא מציע בסך הכל (מה שבגיימספוט היה מכונה "tilt") היא מאוד גדולה(והוא באמת נראה כזה,עם העיצוב המדהים) כי כל משחק אחר היה נקטל עם חסרונות כאלו.אני אישית מת על משחקים "חוויתיים" (ICO עדיין אחד האהובים עלי) אז לדעתי הוא סכ"ה כן שווה קניה,אלא שצריך להסתכל עליו יותר כחוויה מאשר כמשחק נטו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#48   פורסם: 03.12, 11:05

טוב, עכשיו גם אני רוצה את המשחק של האפיפיור, וזה עוד הישיג כי מעולם לא שיחקתי בחידוש של הסדרה.

אוף, כל כך קשה להיות בעל קונסולה בימינו, אין כסף לכל הטוב הזה, למה אין לי מכשיר לייף סטייל שמקבל משחק כמו דיזאסטר עם ביקורות של 55, למה?!

בלינג, ממוצע 89 זה לא נחמד, זה מדהים. ממוצע 75-80 זה נחמד. 89 זה משחק מלוטש וכיפי ברמות שאי אפשר לדמיין. פשוט עם כל הסטנדרט שהתעשייה הזאת עושה לעצמה עם כל שבוע שחולף קשה לשים לב לכל הדברים האילו בגלל התחרות הקשה שמתרחשת על כיסנו.

אם תשים לב אתה תראה ששתי קונסולות מקבלות משחקים כאילו על בסיס שבועי. לעומת מכשיר לייף סטייל שכבר לא קיבל משחק כזה קרוב לשנה. שתבין שיש אנשים שלא מכירים משחקים כאילו, כך שאין מקום לזלזל.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 03.12 בשעה 11:11.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#49   פורסם: 03.12, 12:01

כן כמובן שזה ממוצע מעולה (אחרי הכל אנצ'רטד,אהוב ליבי,מחזיק באותו ממוצע ) אבל שים לב למשל שהמשחק הקודם בסדרה עדיין נחשב להכי טוב לפחות לפי חלק מהביקרות שקראתי וגם הממוצע שלו הוא 92-93 שזה הבדל די משמעותי כשזה מגיע לרמות הגבוהות.

אבל,יכול להיות שיש משהו בדבריך והסטנדרט של התעשייה פשוט עלה לרמות מטורפות ככה שמשחק שפעם היה מקבל אוטומט 95 היום מקבל 88-89 (שים לב שגם בהתחלה היו המון משחקי 90+ לקונסולות HD ובעלי מכשיר "סימולטור האוכל ומשחקי המסיבות" התלוננו שאין פרופורציה בציונים ועדי טען שזה רק כדי לנגח את הWII),יכול להיות שאחרי שיצאו באמת כמה משחקים ברמה של AAA+(ביושוק,מאס אפקטס,מטאל גיר וכו') אז המבקרים קצת מנסים להירגע ויש סטנדרט גבוה יותר עכשיו.
למרות שחייבים להודות שבניגוד לשאר הAAA+,יש פה חסרונות יחסית משמעותיים.

אני בכל מקרה לא שיחקתי בקודמים שלא משכו אותי ודווקא זה,אולי בזכות העיצוב,מושך אותי מאוד וכנראה שנקנה אותו.
רק צריך לסיים את dead space,bioshock ו fallout3

פאק,אולי באמת צריך לעבור לmushroom man וזהו.

נערך לאחרונה על ידי bling, 03.12 בשעה 12:03.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#50   פורסם: 03.12, 12:39

כן כמובן שזה ממוצע מעולה (אחרי הכל אנצ'רטד,אהוב ליבי,מחזיק באותו ממוצע ) אבל שים לב למשל שהמשחק הקודם בסדרה עדיין נחשב להכי טוב לפחות לפי חלק מהביקרות שקראתי וגם הממוצע שלו הוא 92-93 שזה הבדל די משמעותי כשזה מגיע לרמות הגבוהות.

אי אפשר להשוות בין שני משחקים, ולא עושים זאת בביקורות. זה כמו שתשווה את טורוק 2 לטורוק האחרון. בעוד הראשון זכה לביקורות מעולות והיה אחד הטובים כשיצא, החדש הינו משחק בינוני להחריד ובכל זאת מתעלה על קודמו בכל אספקט. זמנים שונים, קריטריונים שונים. משחק עומד בזכות עצמו.

אבל,יכול להיות שיש משהו בדבריך והסטנדרט של התעשייה פשוט עלה לרמות מטורפות ככה שמשחק שפעם היה מקבל אוטומט 95 היום מקבל 88-89 (שים לב שגם בהתחלה היו המון משחקי 90+ לקונסולות HD ובעלי מכשיר "סימולטור האוכל ומשחקי המסיבות" התלוננו שאין פרופורציה בציונים ועדי טען שזה רק כדי לנגח את הWII),יכול להיות שאחרי שיצאו באמת כמה משחקים ברמה של AAA+(ביושוק,מאס אפקטס,מטאל גיר וכו') אז המבקרים קצת מנסים להירגע ויש סטנדרט גבוה יותר עכשיו.
למרות שחייבים להודות שבניגוד לשאר הAAA+,יש פה חסרונות יחסית משמעותיים.

יש פרופורציה ועוד איך. פשוט אנחנו נמצאים בשיחזור של ההיסטוריה. כמו שלפני כעשור ניטנדו הוציאה את ה-Virtual Boy כגימיק טכנולוגי שנכשל ביכולת להביא משחקים. כך גם מוצר הלייף סטייל החדש שהיא הוציאה לשוק החשמל מתקשה להביא משחקים. אנחנו מדברים על בצורת של לפחות שנה במשחקי AAA. או בכלל בדברים שעוברים את רף ה-85 לדוגמא.

כש30 איש בעלי דעות שונות מגיעים לאותה מסקנה לגבי משהו, כנראה שהמשהו הזה נכון. כך גם לגבי POP שהוא ללא ספק משחק משובח אל אף המגרעות שציינת. בכל זאת אף משחק אינו מושלם.
אין ספק שהסטנדרטים עולים עם השנים. זה מתבקש לאור הטכנולוגיה שמשתפרת ללא הרף.

אני בכל מקרה לא שיחקתי בקודמים שלא משכו אותי ודווקא זה,אולי בזכות העיצוב,מושך אותי מאוד וכנראה שנקנה אותו.
רק צריך לסיים את dead space,bioshock ו fallout3

החלטה נכונה לטעמי. הלוואי ואני הייתי יכל, יש לי כל כך הרבה משחקים בקנה וחוסר בכסף. תקופה קשה מאוד להיות גיימר. ועוד הסקפתי לרכוש עשרה משחקים בחודשיים האחרונים. אין סוף לטוב שאנחנו מקבלים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#51   פורסם: 03.12, 14:23

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אוף, כל כך קשה להיות בעל קונסולה בימינו, אין כסף לכל הטוב הזה, למה אין לי מכשיר לייף סטייל שמקבל משחק כמו דיזאסטר עם ביקורות של 55, למה?!
רגע, אבל חשבתי שיש לך גם WII, לא? אתה נשמע קצת כמו קרן מור בפרסומת ללאומי קארד.

שמתי לב שאתמול כל הביקורות עמדו על 9 ומעלה ופתאום התחילו להגיע כל הביקורות של ה8+ להגיע. שוב אנחנו רואים מקרה של ניסיון לחסום ביקורות עם ציון נמוך יותר לפני יציאת המשחק?
בכל מקרה, המשחק בביקורות עדיין עם ממוצע גבוה יותר משני המשחקים האחרונים בטרילוגיה לדור הקודם. רק Sands of time קיבל ציון גבוה יותר, ואני מניח שזה היה בין ביתר בזכות ההחייאה המצויינת של הסדרה, הרעיונות החדשים שהוא הכניס, ואפקט ה"וואו" שהוא הביא כי בזמנו הוא נראה פשוט מדהים.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#52   פורסם: 03.12, 14:33

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
רגע, אבל חשבתי שיש לך גם WII, לא? אתה נשמע קצת כמו קרן מור בפרסומת ללאומי קארד.

שמתי לב שאתמול כל הביקורות עמדו על 9 ומעלה ופתאום התחילו להגיע כל הביקורות של ה8+ להגיע. שוב אנחנו רואים מקרה של ניסיון לחסום ביקורות עם ציון נמוך יותר לפני יציאת המשחק?
בכל מקרה, המשחק בביקורות עדיין עם ממוצע גבוה יותר משני המשחקים האחרונים בטרילוגיה לדור הקודם. רק Sands of time קיבל ציון גבוה יותר, ואני מניח שזה היה בין ביתר בזכות ההחייאה המצויינת של הסדרה, הרעיונות החדשים שהוא הכניס, ואפקט ה"וואו" שהוא הביא כי בזמנו הוא נראה פשוט מדהים.
בטח שיש לי. נגיד אני לא רוצה שיעופו לי דפים מהשולחן, מה אתה עושה? אני שם עליהם WII.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל פורום TW

#53   פורסם: 03.12, 14:39

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני שם עליהם WII.
או במילים אחרות:
"אני שם עליהם ז*ן"

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#54   פורסם: 03.12, 18:05

תמונות חדשות מהמשחק. מ ה מ ם !

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#55   פורסם: 03.12, 18:32

אי אפשר להשוות בין שני משחקים, ולא עושים זאת בביקורות. זה כמו שתשווה את טורוק 2 לטורוק האחרון. בעוד הראשון זכה לביקורות מעולות והיה אחד הטובים כשיצא, החדש הינו משחק בינוני להחריד ובכל זאת מתעלה על קודמו בכל אספקט. זמנים שונים, קריטריונים שונים. משחק עומד בזכות עצמו.
אתה צודק בעניין הזה,אבל בכל זאת אם בביקורות עצמן מדברים על זה שsands הכי טוב בסדרה אז זה כבר לא רק ציונים. בוא נגיד שאם הוא היה המשך שעובר את הסטנדרט של הקודם שכל כך מתלהבים ממנו אז בדרך כלל במקרים כאלו משחקים מקבלים תשיעיות-עשיריות ולא שמיניות-תשיעיות כמו פה.

יש פרופורציה ועוד איך. פשוט אנחנו נמצאים בשיחזור של ההיסטוריה. כמו שלפני כעשור ניטנדו הוציאה את ה-Virtual Boy כגימיק טכנולוגי שנכשל ביכולת להביא משחקים. כך גם מוצר הלייף סטייל החדש שהיא הוציאה לשוק החשמל מתקשה להביא משחקים. אנחנו מדברים על בצורת של לפחות שנה במשחקי AAA. או בכלל בדברים שעוברים את רף ה-85 לדוגמא.

פחחח על מה אתה מדבר!? מה לא שמעת על המשחק הסודי ש monster games הולכת להוציא?משחק כל כך סודי שמי שנכנס למשרד יש כוננות כיבוי מסכים,זה לא צחוק,להזכירך זאת החברה שהביאה לנו את excite truck המעולה (ממוצע 75-בין המשחקים הטובים בכל הזמנים ל WII)וזכה במשחק המירוצים של שנת 2006 מצד מגזין המחשבים הנחשב יאהו.

טוב,ת'אמת,כמה שאנחנו לועגים ל WII,ההיסטוריה לא חוזרת,הוירטואל בוי נכשל בגדול,הWII קורעת את כל המתחרות ונינטנדו בסופו של דבר סופרים את הכסף במדרגות.
לדעתי זה מאוד מדאיג ואני מקווה שזה לא ישפיע יותר מדי על סוני ו MS בדור הבא.

כש30 איש בעלי דעות שונות מגיעים לאותה מסקנה לגבי משהו, כנראה שהמשהו הזה נכון. כך גם לגבי POP שהוא ללא ספק משחק משובח אל אף המגרעות שציינת. בכל זאת אף משחק אינו מושלם.
אין ספק שהסטנדרטים עולים עם השנים. זה מתבקש לאור הטכנולוגיה שמשתפרת ללא הרף.

אני בטוח שהמשחק מצויין למרות הכל.אף משחק אינו מושלם,אבל בכל זאת באק טרקינג של כל שלב שעברת וחוסר אתגר טוטאלי זה טיפה מבאס,למרות שאני בכל זאת אקנה אותו מתישהו,אין ספק.

החלטה נכונה לטעמי. הלוואי ואני הייתי יכל, יש לי כל כך הרבה משחקים בקנה וחוסר בכסף. תקופה קשה מאוד להיות גיימר. ועוד הסקפתי לרכוש עשרה משחקים בחודשיים האחרונים. אין סוף לטוב שאנחנו מקבלים.

כן,בהחלט שנה מעולה,ושנה הבאה אף תעבור את זה עם uncharted 2,re5,gow3,alan wake ועוד ועוד.

נערך לאחרונה על ידי bling, 03.12 בשעה 18:34.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#56   פורסם: 03.12, 20:50

המשחק נראה כמו קונספט ארט זז... זה מגניב
יש לו דרישות גבוהות למחשב?

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#57   פורסם: 03.12, 21:31

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל לייף סטייל .
איתן??

חברים שכחתם את הבעייה הכי חשובה שהזכירו בביקורות, הפלטפורמה...
היא כנראה פחות פלטפורמה ויותר מין, איך נקרא לזה, זרימה שכזו, והמשחק מרגיש יותר כמו סצנה אינטראקטיבית, מאשר פלטפורמה של ממש.
אפילו הזכירו שבגרסת הPS3, כשאתה לא עושה מה שהמשחק "מצפה", קורה לפעמים שמשחק פשוט קורס.
הסבירו את זה טוב בביקורת של GT.
כל זה חבל לדעתי, ולמען השם, אני רוצה משחק פלאטפורמה טוב!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה על ידי yoki, 03.12 בשעה 21:36.

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#58   פורסם: 03.12, 21:47

לא לא! מבחינתי זה שהוא לא פלאטפורמה, זה הייתרון!

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#59   פורסם: 03.12, 22:11

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
איתן??

חברים שכחתם את הבעייה הכי חשובה שהזכירו בביקורות, הפלטפורמה...
היא כנראה פחות פלטפורמה ויותר מין, איך נקרא לזה, זרימה שכזו, והמשחק מרגיש יותר כמו סצנה אינטראקטיבית, מאשר פלטפורמה של ממש.
אפילו הזכירו שבגרסת הPS3, כשאתה לא עושה מה שהמשחק "מצפה", קורה לפעמים שמשחק פשוט קורס.
הסבירו את זה טוב בביקורת של GT.
כל זה חבל לדעתי, ולמען השם, אני רוצה משחק פלאטפורמה טוב!!!!!!!!!!!!!
בטח זה כמו אנצ'רטד, מספיק שאתה מתעטש לכיוון והמשחק עושה מה שהוא רוצה. זה בהחלט לא משהו מורכב שדורש דיוק כמו ראטצ'אט או מאריו, אבל זה למשחק להתפתח לעוד המון כיוונים ובסך הכל לשלב המון סוגי גיימפליי שיוצרים יותר מחוויה מספקת. תכלס, מה שמושך אותי למשחק זה דווקא מערכת הקרב.

למה שלא תלך על באנג'ו אם אתה מחפש פלטפורמה כל כך נואשות? (הייתי אומר לך ללכת על LBP, אבל אני לא בטוח שיש לך פס3).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#60   פורסם: 03.12, 23:05

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
בטח זה כמו אנצ'רטד, מספיק שאתה מתעטש לכיוון והמשחק עושה מה שהוא רוצה. זה בהחלט לא משהו מורכב שדורש דיוק כמו ראטצ'אט או מאריו, אבל זה למשחק להתפתח לעוד המון כיוונים ובסך הכל לשלב המון סוגי גיימפליי שיוצרים יותר מחוויה מספקת. תכלס, מה שמושך אותי למשחק זה דווקא מערכת הקרב.

למה שלא תלך על באנג'ו אם אתה מחפש פלטפורמה כל כך נואשות? (הייתי אומר לך ללכת על LBP, אבל אני לא בטוח שיש לך פס3).

בדיוק לזה התכוונתי... תודה לאל שיש אנשים שיכולים להסביר למה אני מתכוון.

לגבי באנג'ו, אמרתי פלאטפורמה, לא לגו.
ולא, אין PS3, מה גם שLBP הוא פחות או יותר 2D וזה כבר לא משהו שאני רוצה.

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא