משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
03.12, 23:10
|
|
|
Death_119 |
ציטוט: |
 |
|
|
בטח זה כמו אנצ'רטד, מספיק שאתה מתעטש לכיוון והמשחק עושה מה שהוא רוצה. זה בהחלט לא משהו מורכב שדורש דיוק כמו ראטצ'אט או מאריו, אבל זה למשחק להתפתח לעוד המון כיוונים ובסך הכל לשלב המון סוגי גיימפליי שיוצרים יותר מחוויה מספקת. תכלס, מה שמושך אותי למשחק זה דווקא מערכת הקרב.
למה שלא תלך על באנג'ו אם אתה מחפש פלטפורמה כל כך נואשות? (הייתי אומר לך ללכת על LBP, אבל אני לא בטוח שיש לך פס3). |
|
|
|
|
אבל באנצ'רטד זה לא כל המשחק.. זה בעיקר בקטע של הטיפוס.. וגם שם יש מחשבה מדי פעם. בPOP כל המשחק הוא אוטומטי משהו גם הפלטפורמינג וגם המערכת קרבות.
GT סיכמו יפה.. המשחק לא תחרותי אבל נותן אחלה חוויה. ואם זה סיפק אותם.. אז כנראה שזאת באמת חוויה מדהימה.
כנראה שאני אשכיר את המשחק הזה.. אני לא בטוח שאקנה. מה שבטוח הוא שאני בטוח אשחק בו.
נערך לאחרונה על ידי DMaster, 03.12 בשעה 23:14.
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
03.12, 23:10
|
|
|
אתם יודעים, לאחרונה אני תוהה לעצמי האם משחקים נהפכים לאט לאט להיות יותר ויותר סרטונים אינטראקטיבים שמקלים עלינו מאוד, וגם כשאנו מפשלים מפצים על הטעויות שלנו. זה בעיקר קורה לי כשאני משחק ב-EBA או Ouendan 2, כמובן כשאני מתחיל לחשוב על זה, אני נפסל.
אבל ברצינות, ישנם משחקים רבים שגורמים לך להרגיש ככה, כמו לדוג' ב-AC, כאשר אתה לא מרגיש שאתה מטפס, אלא מייעץ לדמות כיצד לטפס. נראה שיוביסופט הלכו עם המגמה הזו עוד יותר רחוק עם POP. מי יודע מה הם יעשו בדור הבא...
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
03.12, 23:20
|
|
|
F.P |
 |
|
|
אבל ברצינות, ישנם משחקים רבים שגורמים לך להרגיש ככה, כמו לדוג' ב-AC, כאשר אתה לא מרגיש שאתה מטפס, אלא מייעץ לדמות כיצד לטפס. נראה שיוביסופט הלכו עם המגמה הזו עוד יותר רחוק עם POP. מי יודע מה הם יעשו בדור הבא... |
|
|
|
|
ENDWAR 2?
עוד מעט אנחנו נשלוט על הדמויות בעזרת כוח המחשבה, כמו WII רק בלי הסטיק D:
|

Big Black:Hey Diesel let me tell you someting, stripping is like riding a bike. Once you ride that bike, .you always got some skills
You Think You've Got Bad Lag ... It Took Jesus 3 Days To Respawn!
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
04.12, 00:41
|
|
|
F.P |
 |
|
|
אתם יודעים, לאחרונה אני תוהה לעצמי האם משחקים נהפכים לאט לאט להיות יותר ויותר סרטונים אינטראקטיבים שמקלים עלינו מאוד, וגם כשאנו מפשלים מפצים על הטעויות שלנו. זה בעיקר קורה לי כשאני משחק ב-EBA או Ouendan 2, כמובן כשאני מתחיל לחשוב על זה, אני נפסל.
אבל ברצינות, ישנם משחקים רבים שגורמים לך להרגיש ככה, כמו לדוג' ב-AC, כאשר אתה לא מרגיש שאתה מטפס, אלא מייעץ לדמות כיצד לטפס. נראה שיוביסופט הלכו עם המגמה הזו עוד יותר רחוק עם POP. מי יודע מה הם יעשו בדור הבא... |
|
|
|
|
זאת מגמה שדיי הולכת וגדלה.
מאז שהמפתחות והמפיצות גילו שגיימינג אפשר למכור לעוד אנשים ולא רק למשוגעים לדבר, רוב המשחקים נעשים פחות ופחות מאתגרים.
|

הבלוג של ה360 שלי
הטורניר השלישי
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
04.12, 08:11
|
|
|
זה מאוד תלוי אילו משחקים. משחקים פלאטפורמה קהל היעד שלהם הוא פחות ההארדקור בד"כ ולכן יש נטיה להקל (בשביל צעירים או קזואלים).
יש נטיה כמובן גם במשחקי FPS אבל שם יש רמות קושי ואז ניתן להבין בדיוק איפה זה קל ואיפה לא.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
04.12, 08:39
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זה מאוד תלוי אילו משחקים. משחקים פלאטפורמה קהל היעד שלהם הוא פחות ההארדקור בד"כ ולכן יש נטיה להקל (בשביל צעירים או קזואלים).
יש נטיה כמובן גם במשחקי FPS אבל שם יש רמות קושי ואז ניתן להבין בדיוק איפה זה קל ואיפה לא. |
|
|
|
|
אני לא יודע מדוע ז'אנר הפלטפורמה נהפך להיות מקושר כ"כ עם קהל צעיר. כל מי שינסה לשחק ב-SMG בלי שהוא שיחק במשחק פלטפורמה לפניכן יתקשה מאוד לשלוט עליו בהתחלה. ואחרי שהוא יצליח לשלוט עליו, אם הוא יבחר ללכת על 121 כוכבים, אז הוא יאלץ להתמודד עם כמה שלבים מפלצתיים, שהיו גורמים לילדים לבכות...
בכל מקרה, אני לא מסכים שפלטפורמה זה ז'אנר שצריך להקל על השחקנים. משחקי הפלטפורמה זה אחד מהז'אנרים שגורם לך להרגיש הכי טוב עם היכולות שלך בתור גיימר, וכאשר שוללים את זה מאנשים, מרוקנים את הז'אנר מתוכנו.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
04.12, 08:56
|
|
|
קודם כל - POP נשלח אלי מVGP. אני מקווה ששבוע הבא הוא כבר פה.
לגבי פלאטפורמה, ברור שניתן לעשות משחק מאוד קשה, בפועל זה יותר זאנר לקזואלים
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
04.12, 09:02
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
קודם כל - POP נשלח אלי מVGP. אני מקווה ששבוע הבא הוא כבר פה.
לגבי פלאטפורמה, ברור שניתן לעשות משחק מאוד קשה, בפועל זה יותר זאנר לקזואלים |
|
|
|
|
קודם כל - מזל"ט. אני מצפה לביקורת בעוד שבועיים.
לגבי פלטפורמה, בדיוק בגלל גישות כמו זו הז'אנר הזה גוסס.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
04.12, 09:13
|
|
|
אם מדברים על קזואלים וגוסס, למה עדיין SMG לא מוכר כמו שהוא צריך למכור? זה כי אפילו הקזואלים לא בעניין כבר...
הגישה הזאת היא פשוט כי הזאנר כבר לא נותן מה שהוא נתן פעם. צריך להבין שמשחקים כמו AC וPOP הם "משחקי הפלאטפורמה" החדשים.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
04.12, 10:09
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אם מדברים על קזואלים וגוסס, למה עדיין SMG לא מוכר כמו שהוא צריך למכור? זה כי אפילו הקזואלים לא בעניין כבר...
הגישה הזאת היא פשוט כי הזאנר כבר לא נותן מה שהוא נתן פעם. צריך להבין שמשחקים כמו AC וPOP הם "משחקי הפלאטפורמה" החדשים. |
|
|
|
|
ההגיון שלך בעניין מוזר לי מעט. אמרתי שדווקא משום שחושבים שז'אנר הפלטפורמה מיועד לקז'ואלים הוא גוסס, ואז אתה אומר שהוא גוסס כי גם הקז'ואלים לא רוצים אותו? זה בדיוק מה שאני אמרתי...
SMG, על אף העיצוב "הילדותי", שלו הוא משחק שהרבה שחקני הארדקור אוהבים (וכשאני אומר הארדקור אני לא מדבר על ילדים בני 12 שמשחקים ב-CS או COD4 כל היום ונגעלים מכל דבר שהוא לא בצבע חום, כי הוא "ילדותי מדי"), ודווקא בקרב הקז'ואלים אני נוטה להאמין שהוא לא היה הצלחה גדולה במיוחד.
אפילו אני, בתור שחקן מיינסטרים-הארדקור, התקשתי בהתחלה לשלוט על מריו, ולא נהנתי מהמשחק יותר מדי (בכל זאת משחק הפלטפורה התלת מימדי הראשון שלי, לא כולל הפרסי וקרייטוס, שהפלטפורמה שלהם שונה מאוד), אך מרגע שהשתלטתי על השליטה, גורם הכיף (fun factor) קפץ לשמיים. מריו זה לא משחק לקז'ואלים, שחקני קז'ואל היו מוותרים עליו מהר מאוד בגלל הקושי של ההסתגלות לשליטה, הוא אולי משחק שמתאים למיינסטרים, הוא אולי משחק שמתאים לילדים, אך הוא גם משחק שמתאים להארדקור, והסיבה שבגללה הוא לא ממשיך למכור חזק היא משום שהמשווקים לא מבינים את זה.
זוהי בדיוק הבעיה של ז'אנר הפלטפורמה, הסטריוטיפ הזה שהוא ז'אנר של קז'ואלים, כשבסופו של דבר קהל היעד האמיתי הוא לא הם!
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
04.12, 10:11
|
|
|
חנן גם אליי נשלח D:
ב22:59 אני כל כך שמח =]
אני פשוט פאנבוי ככה שגם אם ייצא משחק של 1.2 של סרטונים רק או משהו מטומטם כזה,
אני אקנה אותו =\.
כאילו,זה רק המותג שעושה לאנשים לקנות אותו כי הם זוכרים כמה הוא היה יפה,עם סיפור מצויין...
אי אפשר לקרוא למשחק הזה בכלל הנסיך הפרסי,כי הוא אינו נסיך ,
אז זה רק בשביל למתג אותו שאנשים כמוני יקנו אותו ,זה חבל...
חוץ מזה שנראה לי שהוא מצויין,אז מה אם עוזרים קצת ונכון שזה מעצבן מאד מאד,
כי כמו שדין אמר שאתגרים נותן לך לבחון את היכולות שלך כגיימר,
אבל רוצים להתאים אותו לכל האלה שלא יודעים להחזיק ג'וייסטיק =\.
אישית אני הייתי רוצה משחק מאתגר יותר,שיהיו לו לפחות כמה רמות קושי...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
04.12, 10:31
|
|
|
דין, אני לא אומר שהוא "גם" לקזואלים, אלא שאפילו קזואלים כבר לא בעניין שלו. הפלאטפורמה המקורי לדעתי כבר לא מספק אף אחד יותר כמשחק שמתבסס רק על זה. ניתן לדעתי לראות את זה במשחקים החדשים שיוצאים היום. אלו שהם פלאטפורמות רגילות פשוט לא מצליחים. ואלו שכן קצת מצליחים הם אלו שהם לא פלאטפורמה טהורה.
אולי אני קצת לא מתבטא בבהירות (עייף + לחץ בעבודה) אבל בגדול אני מקווה שכן הבהרתי למה שאני כן מתכוון...
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
04.12, 10:40
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
דין, אני לא אומר שהוא "גם" לקזואלים, אלא שאפילו קזואלים כבר לא בעניין שלו. הפלאטפורמה המקורי לדעתי כבר לא מספק אף אחד יותר כמשחק שמתבסס רק על זה. ניתן לדעתי לראות את זה במשחקים החדשים שיוצאים היום. אלו שהם פלאטפורמות רגילות פשוט לא מצליחים. ואלו שכן קצת מצליחים הם אלו שהם לא פלאטפורמה טהורה.
אולי אני קצת לא מתבטא בבהירות (עייף + לחץ בעבודה) אבל בגדול אני מקווה שכן הבהרתי למה שאני כן מתכוון... |
|
|
|
|
הבנתי טוב מאוד למה אתה מתכוון כבר בפוסט הראשון, אבל נראה שאני לא הובנתי כהלכה, אני מתנצל על כך. אני אנסה לצמצמם במילים ולהסביר את זה בצורה כמה שיותר פשוטה:
אני מאמין כי משחקי פלטפורמה לא מתאימים לקז'ואלים, ומשום שהמפיצות חושבות שהם כן מתאימים, המשחקים לא מצליחים. אם הם היו מתמקדים בקהל הארדקור, אז משחקי הפלטפורמה "הקלאסים" היו מסוגלים להיות best sellers.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
04.12, 11:10
|
|
|
הבעיה היא בשטח זה גם לא המצב. תתן לקזואלים לשחק בכמה משחקים, בסופו של יום הם הכי יינטו לכיוון הפלאטפורמה. אבל אפילו הם לא ירצו כבר את הפלאטפורמה הטהורה.
כמובן שזה תחושה שלי בלבד מהנתונים שאני מכיר. אולי זה לא ככה בכלל.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
04.12, 14:48
|
|
|
יש אנשים שנהנים ממשחקים לא רק בגלל האתגר שהם מספקים
משחקים כמו הנסיך הפרסי החדש לא מרחיק לכת לדעתי מעוד משחקים נהדרים כמו אוקאמי או זלדה ווינד וייקר המשחק משרה אוירה נעימה ותחושה של מאין סיור בעולם דימיוני שאתה שוקע לתוכו ונהנה מהחוויה
המשחק ניראה נהדרה העיצוב שלבים מהמשובחים שראיתי ורק בגלל זה אני קונה אותו
כל הכתוב למעלה נכתב על ידיי גיימר כבד שנהנה לשחק ממרבית הז'אנרים RPG פלטפורמרים ושוטרס בפרט
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
04.12, 15:13
|
|
|
אתם מביאים את הנסיך הפרסי החדש ואת Assassins Creed בתור דוגמאות לכך שהזאנר של הפלטפורמה הופך לקל מידי ונעשה יותר "אוטומטי". אבל אם תסתכלו על זה טוב אתם תזכרו שמדובר בשני משחקים שמגיעים בדיוק מאותו צוות מפתחים ועובדים על אותו המנוע. הגישה שהם אימצו לשני המשחקים זהה, וזו החלטה עיצובית שמאד תורמת לזרימה של המשחק וגורמת לו להראות מדהים. זה מקל על השחקן וגורם לדמות לתקן את הטעויות שלו, אבל זה לא שבאססין לא קרה שנפלתי מבניין כזה או אחר בגלל קפיצה מיותרת.
אם אתם מחפשים משחקי פלטפורמה קשים יותר ממש לא צריך ללכת רחוק: טומבריידר ומירור אדג' יצאו רק לפני חודש, ושניהם מספקים קטעי פלטפורמה פשוטים ודמות שלא משלימה את המהלכים שלכם אוטומטית. מי שמחפש משחקי פלטפורמה קשים ומאתגרים יותר לא צריך להתלונן - כי יש כאלו. הם פשוט לא POP
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
04.12, 21:59
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אתם מביאים את הנסיך הפרסי החדש ואת Assassins Creed בתור דוגמאות לכך שהזאנר של הפלטפורמה הופך לקל מידי ונעשה יותר "אוטומטי". אבל אם תסתכלו על זה טוב אתם תזכרו שמדובר בשני משחקים שמגיעים בדיוק מאותו צוות מפתחים ועובדים על אותו המנוע. הגישה שהם אימצו לשני המשחקים זהה, וזו החלטה עיצובית שמאד תורמת לזרימה של המשחק וגורמת לו להראות מדהים. זה מקל על השחקן וגורם לדמות לתקן את הטעויות שלו, אבל זה לא שבאססין לא קרה שנפלתי מבניין כזה או אחר בגלל קפיצה מיותרת.
אם אתם מחפשים משחקי פלטפורמה קשים יותר ממש לא צריך ללכת רחוק: טומבריידר ומירור אדג' יצאו רק לפני חודש, ושניהם מספקים קטעי פלטפורמה פשוטים ודמות שלא משלימה את המהלכים שלכם אוטומטית. מי שמחפש משחקי פלטפורמה קשים ומאתגרים יותר לא צריך להתלונן - כי יש כאלו. הם פשוט לא POP |
|
|
|
|
מדוע אנשים לא קוראים את מה שאני אומר, מדוע?! אני אפילו טורח לציין את כל הדברים בכדי שאף אחד לא יוכל להביא תגובה שתסתור אותם  .
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
05.12, 10:22
|
|
הביקורת של יורוגיימר עלתה. 10\6.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
05.12, 14:33
|
|
|
F.P |
 |
|
|
|
|
|
|
ממש לא, ההפך הוא הנכון. התעשייה הבינה שזה ממש לא הכיוון. אזכיר דברים מוזרים ששיחקנו בשנות צעירותנו כמו Dragon Lair, או משחקי סטאר טרק שונים ומשונים כמו אקדמי או בורג שהיו למעשה סרטים עם אפשרות לעשות בחירות בכיוון עלילת הסרט.
לעומת זאת, הכיוון של התעשייה בימינו היא לתת מהכל וכמה שיותר. בגלל זה תמצא המון משחקים שמשלבים פלטפורמה ו-FPS כמו אנצ'רטד לשם דוגמא. או משחקים שמשלבים נהיגה+FPS כמו גירס או היילו וכו... אין ספק שמגוון כל כך גדול מחייב להתפשר בכיוונים מסויימים. POP פשוט מתפשר בנושא הפלטפרמה. בעוד שמשחק כמו AC לשם דוגמא גם בחר להתפשר בכיוון הפלטפורמה אך מצד שני לא להציע לי ולך כשחקנים כלום מצד אחר, POP הוא משחק שמציג (לפחות על פי הסרטונים) מערכת קרב וממשק שלא יבייש ענקים אחרים בז'אנר כמו GOW או נינג'ה גיידן. וזה עיקרו של המשחק לטעמי.
כמו שבגירס הנהיגה היא לא ריאליסטית כמו ב-Gran Turismo, אך מצליחה להעביר את מה שהיא רוצה בעוד המשחק מתרכז בדבר החשוב באמת ביותר שלו - קרי: האקשן במשחק.
קיצר, אין סיכוי בעולם שעשרות מבקרים טעו לגביו. תשאירו את השטויות האילו לילדים טיפשים כמו קירקרין (אני לא מבין למה נדב מנסה להעביר קרב מאסף מול האידיוט הזה) שלא מבינים דבר במשחק ותרגישו בנוחות ובגאווה צורך לרכוש את המשחק. כולם אחרי חנן!
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
05.12, 16:15
|
|
|
ובכן, המשחק כבר קיבל שתי שישיות, אז זה כבר מעמיד סימני גדולים על הביקורות המוקדמות עם הציונים הגבוהים. אולי שוב היה פה מקרה של דחיית ביקורות פחות מחמיאות.
דווקא מערת הקרב ב POP היא גם מוקד לחיצים מצד הביקורות ולמען האמת השבחים שמקבל המשחק הם יותר בצד האומנותי.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
05.12, 16:25
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
ובכן, המשחק כבר קיבל שתי שישיות, אז זה כבר מעמיד סימני גדולים על הביקורות המוקדמות עם הציונים הגבוהים. אולי שוב היה פה מקרה של דחיית ביקורות פחות מחמיאות.
דווקא מערת הקרב ב POP היא גם מוקד לחיצים מצד הביקורות ולמען האמת השבחים שמקבל המשחק הם יותר בצד האומנותי. |
|
|
|
|
יורוגיימר גם נתנו ל-MGS 4 80 אל מול דעת הרוב. ונחש מה, הם טעו. יש אתרים שמנסים לעורר גלישת גולשים דרך פרובוקציות. אולי זה המקרה המדובר? אבל צריך לקרוא את הביקורת קודם, ככה שסביר להניח שמה שאני אומר בנדון יכל להתפס כשטויות.
מה שכן, את MGS 4 הם באמת פיספסו בגדול.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
05.12, 18:25
|
|
|
אצלי בתור אחד שדי סומך על יורוגיימר כבר פחות נוטה לקנות עכשיו את המשחק. זו באמת נראה שוב כמו תופעה של ביקורות ראשונות עם ציונים גבוהים מידי, וביקורות עם ציונים נמוכים משמעותית שנחסמו בהתחלה.
אז אולי אני בכל זאת אקנה את נארוטו?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
14.12, 14:53
|
|
|
אז חנן, איך המשחק?
|
- הסוף תמיד יהיה טוב , אם זה לא טוב זה לא הסוף -
חחחחחחח קרע אותי!
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
14.12, 15:05
|
|
|
דווקא MRE הוא ההפך מהתופעה שאתה מדבר עליה דין.
הוא נותן לך שליטה מורחבת בטרוף על הדמות, כמעט כלום לא אוטומטי ואפילו נחיתה מקפיצה דורשת פעולה ממך.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
14.12, 16:37
|
|
|
the game i awsome i've finished him.. the grapics god...
but there are alot of bugs :\
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
14.12, 17:28
|
|
|
.:Shlomix:. |
 |
|
|
אז חנן, איך המשחק? |
|
|
|
|
רק היום בערב אני אבדוק אותו, רשמים אח"כ...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
14.12, 17:50
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
דווקא MRE הוא ההפך מהתופעה שאתה מדבר עליה דין.
הוא נותן לך שליטה מורחבת בטרוף על הדמות, כמעט כלום לא אוטומטי ואפילו נחיתה מקפיצה דורשת פעולה ממך. |
|
|
|
|
אגב, מכמה שאני זוכר את ההעדפות המשחק שלך, POP נראה לי משחק אידאלי עבורך...
אם לשפוט ע"פ ההתחלה, הוא מחולק לשלבים כשבכל שלב יש קטע פלטפורמה לא נורא מסובך ובסופו בוס ואחרי שעוברים אותו צריך לחזור על השלב בכל מני זויות וכיוונים בשביל לאסוף עיגולדים זוהרים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
14.12, 18:04
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
אגב, מכמה שאני זוכר את ההעדפות המשחק שלך, POP נראה לי משחק אידאלי עבורך...
אם לשפוט ע"פ ההתחלה, הוא מחולק לשלבים כשבכל שלב יש קטע פלטפורמה לא נורא מסובך ובסופו בוס ואחרי שעוברים אותו צריך לחזור על השלב בכל מני זויות וכיוונים בשביל לאסוף עיגולדים זוהרים. |
|
|
|
|
למה דווקא זה מאפיין אותי?
אני לא אוהב לחזור על דברים שוב אלה אם יש לזה תוצאה חיובית על המשחק כמו למשל הXP בDEAD RISING שנתן לי שדרוגים שונים או LEADER BOARD כמו בMRE.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
14.12, 19:29
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
למה דווקא זה מאפיין אותי?
אני לא אוהב לחזור על דברים שוב אלה אם יש לזה תוצאה חיובית על המשחק כמו למשל הXP בDEAD RISING שנתן לי שדרוגים שונים או LEADER BOARD כמו בMRE. |
|
|
|
|
אתה אוהב בוסים ואתה אוהב לחזור על דברים... ובודאי שיש לזה תוצאה חיובית במשחק... אם אתה לא אוסף מספיק נצנצים כאלה אתה לא יכול לשחרר איזורים במשחק. זה POP סטייל מריו.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
14.12, 19:53
|
|
|
שאלה לגבי המשחק:
המפלצות הרגילות שם הם גם עם מד חיים כמו של בוס? כאילו אם הפס הארוך הזה למטה? אם כן, במה הם שונים מבוס ואיך מזהים בוס?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|