משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
04.01, 14:52
|
|
|
Base Jumper |
ציטוט: |
 |
|
|
כל הכבוד על ההשקעה...
נראה משחק מטורף...אבל באמת צריך עוד מידע.
אני מקווה שהוא לא יהיה מפחיד מדיי...רק מהדמו של alone in the dark כמעט קיבלתי שבץ חח....אני שונא משחקים שמקפיצים אותך...אפילו בCOD5 בקטע של הזומבים אני נלחץ חח... |
|
|
|
|
חח אתה רציני? AITD הפחיד אותך? זה היה משחק מטומטם וממש לא מפחיד
|

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
04.01, 15:24
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
חח אתה רציני? AITD הפחיד אותך? זה היה משחק מטומטם וממש לא מפחיד |
|
|
|
|
הורדתי את הדמו שלו...ודווקא דיי התלהבתי עד שיש ת'קטע שאתה תקוע עם מישהי בחדר ובאים אילך מלא זומבים...ובגלל השליטה הנוראית באקדח אתה לא מצליח להרוג אותם ואז באים המון...ויש לי....בוא נגיד "בעיה" עם זומבים...חח.
ובכלל אף פעם לא הבנתי איך אפשר לאהוב סרטי/משחקי אימה....למה לראות או לשחק במשהו שמפחיד או מלחיץ אותך?חח יצאתי פחדן
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
04.01, 16:26
|
|
|
Base Jumper |
 |
|
|
הורדתי את הדמו שלו...ודווקא דיי התלהבתי עד שיש ת'קטע שאתה תקוע עם מישהי בחדר ובאים אילך מלא זומבים...ובגלל השליטה הנוראית באקדח אתה לא מצליח להרוג אותם ואז באים המון...ויש לי....בוא נגיד "בעיה" עם זומבים...חח.
ובכלל אף פעם לא הבנתי איך אפשר לאהוב סרטי/משחקי אימה....למה לראות או לשחק במשהו שמפחיד או מלחיץ אותך?חח יצאתי פחדן |
|
|
|
|
טוב כל אחד והדעה שלו,יש כאלו שנהנים מהרבה דם ואיברים 
|

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
04.01, 19:34
|
|
|
אני מקווה שהמשחקיות תהיה יותר "בשרית" מזו שבפרנהייט אבל ברור לי שיכול להיות שהבקשות שלי יפלו על אוזניים ערלות. זה בהחלט יתן למבקרים ולאנשים לעשות חורים במשחק בכך שהוא יותר סרט אינטראקטיבי מאשר משחק וכו', אבל למען האמת זה לא יזיז לי יותר מדי אם הסיפור והיסטיואציות יהיו איכותיות. אני אוהב קווסטים.
מה שכן מזיז לי הוא שהמשחק בלעדי לפס3. קשה קשה.. אני עדיין מחזיק במשאלת הלב שלי שהמשחק יקבל פורט לפיסי.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
21.03, 18:23
|
|
|
|

so i heard u leik graphix
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
21.03, 19:04
|
|
טוב מצטער אז זה מוזכר בכתבה שתומר הביא, פשוט לא היה לי כוח לקרוא את כולה...
לפני כמה חודשים פורסם בויגיימס(בנוסף להדגמה של המשחק על-ידי אחד המפתחים) שלכל דבר השחקן יעעשה תהיה התפתחות מיוחדת בעלילה, לדוגמה:
אם נכנס רוצח לחנות, השחקן יכול להתחבא, לברוח, ואפילו למות(למרות שאז לא ברור איך העלילה תתקדם).
הדבר הזה מוסיף המון למשחק בלשות, בגלל שבד"כ משחקים מהסוג הזה הם די חסרי טעם אחרי שמסיימים אותם פעם אחת, אבל את Heavy rain תוכלו לסיים 5 פעמים, כשבכל פעם אתם עושים משהו אחר 
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
21.03, 19:13
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
אם נכנס רוצח לחנות, השחקן יכול להתחבא, לברוח, ואפילו למות(למרות שאז לא ברור איך העלילה תתקדם). |
|
|
|
|
אני זוכר שבאיזה ראיון אחד היוצרים אמר שבמשחק יש 7 דמויות ראשיות, שאחד מתה אז העלילה עוברת לדמות אחרת וגם זה ישפיע על העלילה של אותה דמות. מוזר שהם לא הזכירו זאת בסקאנים.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
21.03, 19:15
|
|
|
גם במשחק הקודם שלהם, זה פעל עד רמה מסוימת. יכולת לבחור פעולה כלשהי שמשפיעה על המשך המשחק, אבל בדרך כלל ההשפעה לא היתה מספיק גדולה בשביל להצדיק מבחינתי עניין ב"מה אם הייתי בוחר בדרך אחרת" (בניגוד למשל למשחק כמו Kotor) ככה שלא חזרתי למשחק לסיבוב שני למעט שתי סצינות ששיחזרתי.
אני מניח שגם פה זה יהיה ושאולי אפילו ישפרו את זה עוד יותר.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
23.03, 08:20
|
|
|
משחק חובה עבורי . נראה שאני הולך להנות ממנו . ואם כבר משחקים קודמים שהוא מזכיר אז את still life שיצא למחשב האישי ולאקסבוקס הראשון לפני 4 שנים . בנוסף , ע"פ מה שניתן לראות נראה שהמשחק הזה יפרוץ דרך בכמה דברים , ויגרום להשפעות בהמשך על חברות אחרות בתעשייה .
כל מי שאומר שהוא מוזר , לא יודע מה זה משחקים עמוקים .
נערך לאחרונה על ידי Asi.P, 23.03 בשעה 08:22.
|
שואף לאי -שלמות .
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
24.03, 14:07
|
|
|
אם כל הגרפקה המתקדמת זה כולה סיפור שזה כמעט הכול סוג של סרט, זה לא משחק שאתם מכירים היום
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
24.03, 16:38
|
|
|
ConspecT |
 |
|
|
אם כל הגרפקה המתקדמת זה כולה סיפור שזה כמעט הכול סוג של סרט, זה לא משחק שאתם מכירים היום |
|
|
|
|
סרט אינטרקטיבי זה גם משהו ששוה לשלם עליו אנשים משלמים על סרטי בלו-ריי, אז תחשוב שאתה משלם יותר על סרט שאתה מחליט מה יקרה בו
נראה מגניב, דומה לפרנהייט
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
24.03, 17:57
|
|
|
ConspecT |
 |
|
|
אם כל הגרפקה המתקדמת זה כולה סיפור שזה כמעט הכול סוג של סרט, זה לא משחק שאתם מכירים היום |
|
|
|
|
אז רק לי אין מכונת זמן...
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
07.04, 22:42
|
|
ארט חדשים:
זירת פשע, לפי איך שזה נראה זה רצח.
את זאת לא הבנתי ממש, אבל נראה החיילים לוקחים את הילדה ממישהו שהיא מכירה.
...
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
22.05, 20:16
|
|
גיימפלי חדש לHEAVY RAIN
http://www.gametrailers.com/gametrai...p=60&ch=1&sd=1
מסופר על 2 מתוך ה4 דמויות שיהיו במשחק
הנקבה היא מין בלשית שחוקרת מיהו האוריגמי קילר
עוד דמות נוספת שנכנסת לתמונה ויש סרטוני גיימפלי הוא סוכן FBI
כל הסבר שלי יהיה מיותר אז יאללה רוצו לראות את הסרטון (זה קצת ארוך 21 דקות עם כמה דברים באמצע...)
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
23.05, 14:17
|
|
גיימפלי חדש לHEAVY RAIN
פירסמתי בנושא הראשי אבל שמתי לב שאף אחד לא שם לב אז שמתי את זה פה אם אתם רוצים תעבירו את זה אחרי זה
כל הסבר שלי יהיה מיותר אז יאללה רוצו לראות את הסרטון (זה קצת ארוך 21 דקות עם כמה דברים באמצע...)
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
23.05, 18:05
|
|
|
תוסיף גם שמתי שאתה מת המשחק יוכל להמשיך
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
23.05, 23:44
|
|
The Crash, פשוט תענוג. אני אוהב כשמשקיעים, ואתה אפילו משקיען בדיונים כמוני, בפורום נינטנדו. כל הכבוד.
המשחק הזה התחיל לסקרן אותי מאתמול. צפיתי בקטע שהוצג ב-E3 של שנה שעברה, והיה בזה משהו סוחף. אמנם לא שיחקתי ב-Fahrenheit, אבל שמעתי עליו רק דברים טובים.
חידשת לי שזה משחק אקסלוסיבי. נחמד מאוד.
קטעי ה-QTE יהיו אקראיים? זאת אומרת, הוראות הלחיצה על הכפתורים.
מה בכלל העלילה של המשחק? מה הרעיון הכללי?
קראתי את הריאיון שפרסמתם למעלה (מרשים) ואני גם צופה בקטע הבלעדי בגיימטריילרס. המראיין אף אומר שהם הגיעו לרמה גרפית כמו ב-Killzone 2.
|
DrKeo |
 |
|
|
אני רק יודע דבר אחד, אולי הסיבה שאני בכל זאת אקנה פס3 בסוף. |
|
|
|
|
וקנית, עוד לפני שיצא 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
24.05, 01:29
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
וקנית, עוד לפני שיצא  |
|
|
|
|
על עסקה טובה לא מוותרים ידידי 
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
24.05, 14:28
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
The Crash, פשוט תענוג. אני אוהב כשמשקיעים, ואתה אפילו משקיען בדיונים כמוני, בפורום נינטנדו. כל הכבוד.
המשחק הזה התחיל לסקרן אותי מאתמול. צפיתי בקטע שהוצג ב-E3 של שנה שעברה, והיה בזה משהו סוחף. אמנם לא שיחקתי ב-Fahrenheit, אבל שמעתי עליו רק דברים טובים.
חידשת לי שזה משחק אקסלוסיבי. נחמד מאוד.
קטעי ה-QTE יהיו אקראיים? זאת אומרת, הוראות הלחיצה על הכפתורים.
מה בכלל העלילה של המשחק? מה הרעיון הכללי?
קראתי את הריאיון שפרסמתם למעלה (מרשים) ואני גם צופה בקטע הבלעדי בגיימטריילרס. המראיין אף אומר שהם הגיעו לרמה גרפית כמו ב-Killzone 2.
|
|
|
|
|
קטעי הQTE זה בעצם בערך כמו GOW אתה צריך ללחוץ בזמן כדי לעבור קטע..בפרנייט שסיימתי..משחק אדיר שדרך אגב כדאי לרכוש..יש לך קטעים שאתה צריך ללחוץ על רצף כלשהו כדי להגיע לזה שאחריו...חוץ מהחקירות שאתה צריך לגלות דברים ולענות תשובות נכונות בזמן..ועוד הרבה דברים זה בעצם הגיימפלי שבוא האקשן
הכוונה שבקטעים שיש הרבה אקשן...(מכות יריות) יהיו קטעי לחיצה.
אני מקווה שזה מסביר אם זה אקראי או לא.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
24.05, 15:22
|
|
|
Silent_Killer |
 |
|
|
אני מקווה שזה מסביר אם זה אקראי או לא. |
|
|
|
|
אקראי או לא, ההבדל בין ה-QTE אצל HR הוא שאתה צריך להמשיך להחזיק את הכפתורים, זה ההבדל המרכזי.
עברתי על הסרטון עם בקר ה-PS3 בידייים שלי, ניסיתי ללחוץ ולהחזיק את הכפתורים שהיו סביב הבלש . ספוילר: FAIL.
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
24.05, 15:29
|
|
|
Silent, תודה, אבל זו לא שאלתי. נאמר שאתה מגיע לקטע אקשן שמורה לך ללחוץ איקס, משולש, ריבוע, משולש (בסדר הזה), האם כשאשחק את אותו הקטע בדיוק, הרצף כפתורים הזה יהיה זהה בדיוק, או שזה אקראי (ריבוע, עיגול, משולש, משולש - למשל)
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
24.05, 16:00
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
Silent, תודה, אבל זו לא שאלתי. נאמר שאתה מגיע לקטע אקשן שמורה לך ללחוץ איקס, משולש, ריבוע, משולש (בסדר הזה), האם כשאשחק את אותו הקטע בדיוק, הרצף כפתורים הזה יהיה זהה בדיוק, או שזה אקראי (ריבוע, עיגול, משולש, משולש - למשל) |
|
|
|
|
אהה הבנתי...אז לשאלה הזאתי זה לא אקראי..זה תמיד יהיה אותו דבר...אבל זה יפה שזה תלוי במה הדמות עושה...למשל אם הוא קופץ אז המקש העליון אם הוא מתחמק ימינה אז המקש הימני..(שיחקתי במחשב) ...היה מצב אחד שהיה לי כל כך קשה (רמה HARDׂ) שפשוט רשמתי מה בא אחרי מה כדי שאני אצליח..
אבל אני רוצה להבין למה זה משנה? ההפך זה טוב שזה לא אקראי..ככה תוכל לחזור על זה ולהצליח
נערך לאחרונה על ידי Silent_Killer, 24.05 בשעה 18:44.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
24.05, 17:25
|
|
|
Silent_Killer |
 |
|
|
אבל אני רוצה להבין למה זה משנה? ההפך זה טוב שזה לא אקראי..ככה תוכל לחזור על זה ולהצליח |
|
|
|
|
כי כך יש אלמנט של הפתעה, וזה אפילו מוסיף קצת ריפליי כי כל פעם הוא מאתגר אותך אחרת. אבל אני מניח שזה נחמד שיש היגיון בכפתורים, כפי שכתבת. לא קריטי.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
24.05, 17:47
|
|
|
Silent_Killer |
 |
|
|
גיימפלי חדש לHEAVY RAIN
כל הסבר שלי יהיה מיותר אז יאללה רוצו לראות את הסרטון (זה קצת ארוך 21 דקות עם כמה דברים באמצע...) |
|
|
|
|
 ואוו, נראה פשוט מעולה.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
24.05, 22:21
|
|
|
פשוט מדהים, אבל תוהה אם תהיה תחושה מספיק רבה של חופש, שלא ינוע על "מסילה" והכל יוכתב על ידי המפתחת.
למשל, בתחילת החלק הראשון הסוכן הולך אחרי הביריון. האם אני יכול, אם ארצה, לשלוף אקדח ולירות לו בראש, או אפילו ברגל, רק כדי להוציא ממנו מידע מסוים ביתר קלות? סטילל, Fallout 3, אתם יודעים...
ניתן לקבל החלטות במשחק? הן תשפענה על שאר המשחק?
ראיתי שכאשר הסוכן מכוון אליו את הנשק אז ניתן לבחור בכמה דרכי תגובה, כגון התעקשות, יריי, עשיית רושם ועוד - האם התגובה לכל אחד מהם תהיה זהה כל פעם, או שזה תלוי בגורמים שונים (כפי שב-Fallout 3 זה תלוי בהתפתחות הדמות).
איך זה הלך בפרנהייט?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
24.05, 23:17
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
פשוט מדהים, אבל תוהה אם תהיה תחושה מספיק רבה של חופש, שלא ינוע על "מסילה" והכל יוכתב על ידי המפתחת.
למשל, בתחילת החלק הראשון הסוכן הולך אחרי הביריון. האם אני יכול, אם ארצה, לשלוף אקדח ולירות לו בראש, או אפילו ברגל, רק כדי להוציא ממנו מידע מסוים ביתר קלות? סטילל, Fallout 3, אתם יודעים...
ניתן לקבל החלטות במשחק? הן תשפענה על שאר המשחק?
ראיתי שכאשר הסוכן מכוון אליו את הנשק אז ניתן לבחור בכמה דרכי תגובה, כגון התעקשות, יריי, עשיית רושם ועוד - האם התגובה לכל אחד מהם תהיה זהה כל פעם, או שזה תלוי בגורמים שונים (כפי שב-Fallout 3 זה תלוי בהתפתחות הדמות).
איך זה הלך בפרנהייט? |
|
|
|
|
ברור שיש השפעה. המפתחים אומרים שכל החלטה שלך(טוב, לא כל החלטה. אבל אתה מבין למה אני מתכוון. אני מקווה) במשחק יכולה לשנות את סיום המשחק ואפילו אם דמות ראשית מתה אז המשחק ממשיך וסיום המשחק משתנה.
כלומר, אם תבחר לעשות איזה צעד לא נכון ובגללו הדמות שאתה משחק איתה תמות אז המשחק ימשיך ופשוט הסוף ישתנה.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
25.05, 00:43
|
|
|
כן, את זה אני יודע, אבל השאלה היא איך זה משפיע על שאר המשחק, לא רק על הסוף.
מה האתגר במשחק, מלבד רגעי ה-QTE?
ואם דמות מתה, ואפילו שתיים, זה לא יקצר את המשחק משמעותית?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
25.05, 00:58
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
ואם דמות מתה, ואפילו שתיים, זה לא יקצר את המשחק משמעותית? |
|
|
|
|
כן, המפתחים אמרו שהמשחק יכול לקחת בקושי 5 שעות והוא גם יכול להגיע ל 15 שעות אם הדמויות לא מתות.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
25.05, 01:04
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
ואם דמות מתה, ואפילו שתיים, זה לא יקצר את המשחק משמעותית? |
|
|
|
|
בפרנהייט המשחק היה מלא בחירות והיית יכול להתפצל להמון כיוונים, הם מבטיחים שבHR יהיה אפילו יותר בחירה והתפצלויות.
זה מסוג המשחקים שאולי תגמור תוך 8 שעות אבל אפשר לקחת בו כל כך הרבה דרכים שונות שאתה יכול לשחק בו 3 פעמים ולקבל חוויה שונה בכל פעם.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|