משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
25.05, 07:19
|
|
|
גם לכם יש 2 פרסומות שנתקעות באמצע העמוד?!
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
25.05, 09:05
|
|
|
MisterFF |
ציטוט: |
 |
|
|
גם לכם יש 2 פרסומות שנתקעות באמצע העמוד?! |
|
|
|
|
היו לי אבל הצלחתי להעיף אותן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
25.05, 22:25
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בפרנהייט המשחק היה מלא בחירות והיית יכול להתפצל להמון כיוונים, הם מבטיחים שבHR יהיה אפילו יותר בחירה והתפצלויות.
זה מסוג המשחקים שאולי תגמור תוך 8 שעות אבל אפשר לקחת בו כל כך הרבה דרכים שונות שאתה יכול לשחק בו 3 פעמים ולקבל חוויה שונה בכל פעם. |
|
|
|
|
האמת היא ששיחקתי בפרנהייט פעמיים, ושמתי לב שהרוב המוחלט של הבחירות די חסר השפעה על העלילה, והאפקט שלהן מוגבל כמעט תמיד רק לסצינה הספציפית שבה אתה נמצא. אמנם היה בו ערך למשחקיות חוזרת, אבל זה זה מהמשחקים שבאמת מעניין לשחק אותם בפעם השניה (בהשוואה למשחקים אחרים שבהם יש לך סוף פתוח ואפשרויות בחירה).
אני חושב שפה יהיה שיפור משמעותי: עצם זה שהעלילה יכולה להמשיך גם כשחלק מהדמויות הראשיות מתות (מה שבפרנהייט פשוט לא היה אפשרי) באמת פותח אפשרות תאורטית לעלילה שונה לחלוטין בסיבוב השני.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
26.05, 04:12
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בפרנהייט המשחק היה מלא בחירות והיית יכול להתפצל להמון כיוונים, הם מבטיחים שבHR יהיה אפילו יותר בחירה והתפצלויות.
זה מסוג המשחקים שאולי תגמור תוך 8 שעות אבל אפשר לקחת בו כל כך הרבה דרכים שונות שאתה יכול לשחק בו 3 פעמים ולקבל חוויה שונה בכל פעם. |
|
|
|
|
נשמע טוב (והמפתחים אמרו 15 שעות, למה 8?)!
|
MisterFF |
 |
|
|
גם לכם יש 2 פרסומות שנתקעות באמצע העמוד?! |
|
|
|
|
בוקר טוב. הבעיה קורית כבר חודשים. אני מתריע על כך בפני המערכת, אבל באמת שקשה לי להבין מה הולך שם מאחורי הקלעים. אני מציע לצאת לרחובות.
|
eyal |
 |
|
|
היו לי אבל הצלחתי להעיף אותן. |
|
|
|
|
הכיצד? יש לי אקספלורר 8, והיה לי חוסם זמני (בתשלום). מכיר אחד חינמי וטוב שתומך במערכת?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
26.05, 12:45
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
נשמע טוב (והמפתחים אמרו 15 שעות, למה 8?)!
בוקר טוב. הבעיה קורית כבר חודשים. אני מתריע על כך בפני המערכת, אבל באמת שקשה לי להבין מה הולך שם מאחורי הקלעים. אני מציע לצאת לרחובות.
הכיצד? יש לי אקספלורר 8, והיה לי חוסם זמני (בתשלום). מכיר אחד חינמי וטוב שתומך במערכת? |
|
|
|
|
לא נפתרתי מהם אבל הם עכשיו מופיעים לי בקצוות של העמוד ככה שזה בכלל לא מפריע ולא מסתיר כלום.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
26.05, 13:26
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הכיצד? יש לי אקספלורר 8, והיה לי חוסם זמני (בתשלום). מכיר אחד חינמי וטוב שתומך במערכת? |
|
|
|
|
אני בכלל משתמש במוזילה..אין לי בעיות וזה אפילו יותר מהיר..בקשר לנגן וזה אולי מה שמפריע אז תשתמשו ב Quick Time אין שופ בעיות איתו
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
26.05, 15:36
|
|
|
Silent_Killer |
 |
|
|
אני בכלל משתמש במוזילה..אין לי בעיות וזה אפילו יותר מהיר..בקשר לנגן וזה אולי מה שמפריע אז תשתמשו ב Quick Time אין שופ בעיות איתו |
|
|
|
|
מה הקשר QuickTime?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
26.05, 15:43
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מה הקשר QuickTime? |
|
|
|
|
לא יודע אני רואה הכל איתו (ב - gametrailers ) ואין לי שום פרסומות
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
20.07, 21:52
|
|
Heavy Rain: The Origami Killer ההחלטה נמצאת ביידים שלך
תאריך יציאה:Q1 2010
מפתחים:Quantic Dream
מפיצים:SCEA
פלטפורמה:אקסלוסיב
ז'אנר:הרפתקאות,דרמה פסיכולוגית
המשחק Heavy Rain: The Origami Killer נשמע כמו סרט,זהו שהוא לא נשמע כמו סרט הוא גם נראה כמו אחד
ועל זה אני ייפרט בהמשך,המשחק כפי שהבנתם הוא משחק שסוני בונים עליו להיות בין משחקי הדגל שלהם
הוא מבויים על ידי מנכ"ל QUANTIC DREAM והמשחק מתוכנן לצאת ב2010
עלילה
הבמאי דויד קייג' מתייחס למשחק הזה כסרט הוא אומר,שHEAVY RAIN יהיה סרט מתח אפל עם קטעים
בו נגיד ככה לא לילדים קטנים(ואני לא מדבר על XXX),בלי קטעים על טבעיים והקטע האמיתי של המשחק זה
לבדוק עד כמה רחוק אתה מסוגל ללכת בשביל להציל מישהו שאתה אוהב ותאמינו לי שזה לא יהיה כזה קל
המשחק יסתובב סביב 4 דמויות שונות(בינתיים אנחנו יודעים שתי שמות-נורמן ג'יידן ו-מדיסון פייג') שכל אחד מהם הוא בלש והסיפור יילך לפי החלטותכם
והשאלה היא מזה טוב ומזה רע נתונה רק בידיכם ולפעמים צריך לעשות את המעשה הרע בשביל שייקרה משהו טוב גם אם זה
להרוג אחד מחברי הצוות שלך הכול מנקודת המבט שלך
בסיפור אתם תצטרכו למצוא בן אדם שמכנה את עצמו The Origami killer וזה לא יהיה פשוט למצוא אותו ובמהלך הסיפור
יבואו לכם פושעים שייגנו עליו וזה רק בידיכם אם להרוג את הפושעים האלה או לכלוא אותם ולחשוב אם אני ייהרוג אותם אז ייחשבו שעשיתי מעשה טוב? או שהיה עדיף לכלוא אותם-לזה אני מתכוון שהסיפור כל כך דינמי.
תחשבו על פרק של CSI ארוך מאוד ואתם השחקנים.
משחקיות
המשחק ישוחק לפי ההחלטות מהירות וזריזות אצבעות
במשחק אתם תצטרכו ללחוץ על R2 בשביל ללכת(גם אני הופתעתי ששמעתי) ואנאלוג שמאלי בשביל לכוון
על ידי לחיצה על L1 אתם תביאו המון תגובות ומחשבות שאותם תוכלו להגיד ולפעמים עדיף שלא תגידו
למשל:אם תראו את הרוצח ואתם מסתתרים והוא רוצה שתצאו ותגידו תגובה מתאימה כמו (קללות חח) יכול מאוד להיות שהוא יתעצבן ויתחיל לפרק את המקום עד שיימצא אותכם ואם הוא מוצא אותכם יתחיל האקשן במהלך ה"קרב" איתו יופיעו לכם סימנים מרובים שעליהם תצטרכו ללחוץ ולפעמים אם לא תלחצו זה מה שיהרוג אותכם ולפעמים אם לא תלחצו אז ייקרא משהו אחר לדוגמא:אם הרוצח מכוון אליכם סכין ובא לחתוך או לדקור אותכם בלב ויש לכם סימן של משולש ואתם צריכים ללחוץ ולא לחצתם אז אתם תמותו ואם למשל אתם רצים במדרגות בשביל להתחבא מהרוצח ויש לכם סימן של איקס ולא לחצתם אז רוב הסיכויים שתפלו ואז אתם תצלעו רוב הקרב.עכשיו בסרט כמו בסרט אם תמותו אתם לא הולכים לחזור לתחייה
אתם תמישו את הסיפור עם אחת מ3 הדמויות שנשארו.
מידע כללי
המשחק בפיתוח כבר מ פברואר 2006! זה כבר 3 שנים! ועוד מעט 4
המשחק ישתמש במנוע הפיזיקלי של NVIDIA ה פיזיקס אנג'יין
המשחק ידוע במקשים מוזרים אבל אמרו שהם ייעבדו ולא תיהיה בעיה לשלוט במשחק
עכשיו לחלק המעניין...........................תמונות!
תמונות
ואם אתם עדיין לא מאמינים שזה הגראפיקה אז הנה
http://www.gamersyde.com/stream_heav...-11395_en.html
קרדיט לי!!!! ורק לי!
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
20.07, 21:55
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
20.07, 22:52
|
|
אחלה השקעה FreakyJoker העברתי את הדיון שלך לתוך שלי מכיוון שאני יצרתי את הדיון הזה כבר לפניך 
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|