משחקי מכות ב- Xbox 360 - הנושא הרשמי ! - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: משחקי מכות ב- Xbox 360 - הנושא הרשמי !
1  2  3  6  12
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 06.01, 15:22

למשהו יש את המשחקים TNA IMPACT ו-MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERESE איך הם?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Hipno

מודל לחיקוי

#32   פורסם: 06.01, 15:23

t-ger
ציטוט:
צפה בהודעה
מזה הבלור הזה שיש בסרטון?
אתה מתכוון לבלור שיש על הדמויות?
זה אפקט מיוחד שנותן לך תחושת מציאותית שהדמות זזה מהר.
כמו במציאות כשבן אדם עושה תנועה מהירה אתה רואה אותו מטושטש.
שים לב שהבלור פועל רק על הדמויות! יפה מאוד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#33   פורסם: 06.01, 18:53

גם משחקי היאבקות יכולים להכנס לדיון ונשמח אם מישהו יעשה סדר בינהם ויעביר ביקורת השוואתית.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#34   פורסם: 24.01, 22:40

ברירת מחדל לקראת טקן 6 מדריך אנטי אדי- סטייל טריילר הוליוודי

http://www.youtube.com/watch?v=nDwIWzS6C9c&fmt=18

הדוג'ו- חבורת שחקנים שמארגנת מפגשים וטורנירים של משחקי מכות. כולם מוזמנים! מי שמעוניין להצטרף מוזמן לפנות אלי...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#35   פורסם: 24.01, 22:46

חח אדיר!!! כל הכבוד!

יש לי ידידה שהיא גם ככה אם אדי, מחר אני שולח לה את הסרטון XD

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ori360

נינג'ה בלגי

#36   פורסם: 24.01, 23:18

JinxTZ
ציטוט:
צפה בהודעה
חח אדיר!!! כל הכבוד!

יש לי ידידה שהיא גם ככה אם אדי, מחר אני שולח לה את הסרטון XD
מי מתי בנות משחקות בטקן?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Hipno

מודל לחיקוי

#37   פורסם: 25.01, 00:17

ori360
ציטוט:
צפה בהודעה
מי מתי בנות משחקות בטקן?
דווקא בנות מתחברות למשחק הזה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#38   פורסם: 25.01, 07:31

וזה המקום לנושא הזה.

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#39   פורסם: 25.01, 18:39

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
וזה המקום לנושא הזה.
בתוך דיון שעל פי 90% מהתגובות בו צריך לשנות את כותרתו ל
"אנחנו שונאים משחקי מכות ב-360 (גולמאר: חוץ מDOA!) - הנושא הרשמי" ?
אני בא לחלוק את הידע שלי ואת הכיף שלי עם מי שמעוניין, ולא עם מי שלא מעוניין, לכן חבל סתם לחלל בנוכחותי את מקדש האנטי החביב שמשתמשי הפורום יצרו פה בעמל רב.

הדוג'ו- חבורת שחקנים שמארגנת מפגשים וטורנירים של משחקי מכות. כולם מוזמנים! מי שמעוניין להצטרף מוזמן לפנות אלי...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#40   פורסם: 25.01, 18:44

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
אני בא לחלוק את הידע שלי ואת הכיף שלי עם מי שמעוניין, ולא עם מי שלא מעוניין, לכן חבל סתם לחלל בנוכחותי את מקדש האנטי החביב שמשתמשי הפורום יצרו פה בעמל רב.
פספת את העובדה שאני גם מאד אוהב את VF ולא מעט דברים אחרים. לא צריך לבוא עם גישת אנטי (בדיוק שכמו שציינת שאנשים אחרים לא צריכים לבוא עם גישת אנטי לדיון על משחקי מכות, אבל אתה צריך להבין שמדובר באוסף תגובות מדיונים אחרים שמתישהו פשוט המנהלים החליטו לאסוף פה לדיון רשמי).

בכל מקרה, הסרטון שעשית מצויין. אם היית יכול להביא את הקריין ההוא של הסרטים זה יכל להיות אפילו יותר אפי.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#41   פורסם: 25.01, 19:09

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
התוגובות הן פני הפורום, מה לעשות...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#42   פורסם: 25.01, 19:55

ori360
ציטוט:
צפה בהודעה
מי מתי בנות משחקות בטקן?
כנראה שאתה פשוט לא מדבר אם בחורות בחייך הפרטים...בחורות מתות על טקן! ואני יכול להבטיח לכם שיש קשר ישיר בין:מחסור בטסטוסטרון לבחירה בEDDY "קפוארה באטן סמאשינג" GORDO
אבל אצלנו בחדר מחשבים בחורות משחקות לפעמים בליפ ובלופ וגם GTA 2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#43   פורסם: 25.01, 20:44

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
התגובות הן פני הפורום, מה לעשות...
צודק, וחבל שכך.

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
פספת את העובדה שאני גם מאד אוהב את VF ולא מעט דברים אחרים. לא צריך לבוא עם גישת אנטי (בדיוק שכמו שציינת שאנשים אחרים לא צריכים לבוא עם גישת אנטי לדיון על משחקי מכות, אבל אתה צריך להבין שמדובר באוסף תגובות מדיונים אחרים שמתישהו פשוט המנהלים החליטו לאסוף פה לדיון רשמי).

בכל מקרה, הסרטון שעשית מצויין. אם היית יכול להביא את הקריין ההוא של הסרטים זה יכל להיות אפילו יותר אפי.
תודה רבה על המחמאה
והטענה שלי על גישת אנטי שיש כאן מוצדקת לחלוטין.
בוא נתעלם מתגובות כגון "משחקי מכות לא התפתחו" כי אפילו אתה ענית על זה משהו נכון ("בדרך כלל, מי שלא מתמקד בזאנר מסויים יכול לחשוב בצורה שטחית שלא היתה בו התקדמות, אבל זאת טעות איומה כמו לחשוב שלא היתה התקדמות בזאנר הFPS או הRPG.")
כי תכל'ס זה באמת לא משנה שאנשים לא מוצאים הבדלים בין טקנים וסטריט פייטרים שונים, או שמבחינתם הז'אנר מת ממזמן. מהצד של שחקני קאז'ואל (בז'אנר המכות, לא משנה שאתם אלוהי הגיימינג בשאר המשחקים) זה באמת נכון- הז'אנר הזה הוא כבר לא בשבילכם, ולא מעניין אותו מה אתם חושבים עליו. הוא ממזמן נועד רק עבור היפנים ההארדקורים שפוקדים את הארקיידים. אם אתם רוצים לשחק בו באופן תחרותי, ברוך הבא לעולם של כיף! אם לא, סמאש בראול זה בכיוון הזה---->
(טוב האמת שסטריט פייטר 4 כן רוצה שתאהבו אותו, אבל הוא קודם כל הוכן בצורה שתרצה את ההארדקור, ואם לא תאהבו אז לא נורא העיקר הוא ניסה)

וגם בוא לא נכנס לדיבורים על DOA, כי לדעתי הידע שיש לי על המשחק ברמה גבוהה הרבה יותר רלוונטי מהניסיון האישי שלך, ולדעתך לי אין זכות דיבור כי אני לא שיחקתי במשחק. אז וואטאבר.

אבל חצי מהתוכן בתגובות שלך מורכב מטענות שגויות בעליל על כל משחק אחר בז'אנר (גם וירצ'ואה שאתה מעיד שאתה אוהב), בעיקר הקטע של "בשביל להיות טוב בהם צריך לשנן מליון מהלכים, ולשנן רצפים של קומבואים!"

והרי אתה אמרת בעצמך ואני מצטט:
"עדיף שלא תעשה פדיחות כשאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
אתה הרי לא באמת יודע ולא באמת מתעניין באיך המשחק הזה עובד ואיך משחקי מכות עובדים באופן כללי."

ועכשיו באמת ובתימצות-
1.ג'אגל סטנדרטי בטקן זה משהו שכל אחד יכול ללמוד לבצע ב5 דקות.
מי שיש לו טקן בבית מוזמן לנסות...
2. "שינון" my ass- לזכור קומבו, שזה בדרך כלל רצף של 3 מהלכים זה בעיה רק למי שיש פיגור שכלי מתקדם.
3. "שינון" my ass מספר 2- מתוך 100 מהלכים שחקנים טובים משתמשים רק ב15. או 10. או 7. או 5.
הנה קרב לדוגמא
http://www.youtube.com/watch?v=IgYVUyTsNCU
בוא תנסה שניה לא לנסות להסיק מסקנות שגויות על המשחק מהקרב הזה, ורק תשים לב לאילו מהלכים השחקנים עושים- שים לב שכל שחקן לא משתמש במגוון גדול יותר מ7 מהלכים בערך.

אז ראינו שרמה גבוהה בטקן זה לא רק ביצוע ג'אגלים (שזה דבר מאוד קל כשלעצמו), וזה לא שינון מהלכים (כי לזכור 7 מהלכים זה גם לא קשה לכל ילד מעל גיל 3). אז אנחנו בעצם יודעים שאנחנו לא יודעים. וזה גם חשוב כי עכשיו אפשר להתחיל טאבולה ראסה וללמוד מה זה בעצם רמה גבוהה בטקן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#44   פורסם: 25.01, 21:09

מצד אחד אתה טוען שהז'אנר התקדם והתפתח בזמן האחרון.
מצד שני אתה מגן פה על משחק שהוא בעצם שיפור גרפי וכמה הוספות של מהלכים למשחק מ1997.

משפט זה אינו נכון

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#45   פורסם: 25.01, 21:19

t-ger
ציטוט:
צפה בהודעה
מצד אחד אתה טוען שהז'אנר התקדם והתפתח בזמן האחרון.
מצד שני אתה מגן פה על משחק שהוא בעצם שיפור גרפי וכמה הוספות של מהלכים למשחק מ1997.
עבורך זה מסתכם בזה. אני מודע לכל השינויים הנוספים מעבר לכך, ובעוד שלך הם לא ישנו כלל, עבורי הם הופכים את המשחק לטוב יותר.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#46   פורסם: 25.01, 21:49

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
מה דעתך האישית על DOA?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#47   פורסם: 25.01, 22:15

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מה דעתך האישית על DOA?
אפילו שלא שאלת אני אגיד לך את דעתי האישית...משחק שברמת העיקרון שלו נחות בהרבה ממשחקי המכות האחרים בז'אנר ומנסה למכור בעזרת נשים בעלות מידת חזיה לא אנושית או לחילופין סיליקונית\הורמונלית במיוחד

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#48   פורסם: 26.01, 05:48

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מה דעתך האישית על DOA?
שמי שנהנה ממנו שישחק בו.

את כל התלונות שלי על המשחק אני כבר הבאתי בזמנו לדוגמא שאפשר לנחש ולהכניס קאונטרים בזמן שאתה נפגע מקומבו (לא חוסם, נפגע!), אבל לא בזמן שאתה נפגע מג'אגל, שזה בעצם מנטרל את הפואנטה של הפיצ'ר הזה.
דבר שני צפה שוב בקרב בטקן שהבאתי לך- גם ככה במשחקי מכות לא משתמשים ברצפים ארוכים, רק במכות יחידות רוב הזמן. ככה ששחקן טקן טוב שישחק נגדך DOA גם ככה לא יבצע רצפים ארוכים שתוכל לדחוף לו בהם קאונטרים, ואם אתה מהמר עם קאונטרים לאוויר מול מכות יחידות, באותה מידה יכולת במשחקי מכות אחרים להמר עם פתרונות ייחודיים שלהם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Perfect Knight

משתמש חדש

#49   פורסם: 26.01, 06:23

הי לכולם, אני חדש כאן...
רציתי רק להגיב על הנושא של משחקי מכות כי אני במקרה אוהב משחקי מכות ואני משחק בהם מאז שהייתי ילד קטן... אני משחק לרוב בסדרת משחקי הMVC2 וגם בSF למרות שאני מאד נהנה מסדרת טקן וסול קאליבור כמו כן.

רציתי רק להגיד משהו לחבר'ה כאן שטוענים שז'אנר משחקי המכות לא זז ומת.
המטרה של מי שבא לשחק במשחקי מכות בכל העולם זה או לצורך משחקי קאז'ואל ככה עם החבר'ה בימי שישי עם כמה בירות וזה או לצורך תחרותי. ותגידו לי לי אבל ברצינות הייתם רוצים שכל שנה ישנו לכם את המשחק שאתם משחקים בו עם החברים שלכם שנים כבר אבל כל שנה יוצאת גרסה יותר שונה ומשונה שמביאה פיצ'רים חדשים....זה לא מעניין במשחקי מכות אתה אמור להוריד לשחקן השני את הכח והוא לך...זה דיי ברור וזה עובד גם לחבר'ה שרוצים להעביר תזמן וגם לחבר'ה שרוצים להפיק מזה הנאה תחרותית...ככה שכל הטענה שזה אותו משחק ( טקן לדוגמא ) בPS2 כמו שהוא היה בPS1 זה בסדר גם בPS1 היית צריך להוריד ליריב שלך את כל הכח כדי לנצח...הקטע במשחק לPS2 הוא בא לתת לך את היתרונות של הדור הזה ( גרפיקה טובה יותר,הפקה יותר מושקעת וכו' ) כמו כן להוריד את המגרעות של המשחק שהיה אז כדי שלא יהיו במשחק הנוכחי. וזאת נוסחה שעובדת יופי כבר שנים...

נסיים בציטוט שלדעתי מתאים לסיטואציה -
“A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away.”
- Antoine de Saint-Exupry

In nomine patris, et filii, et spiritus sancti

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#50   פורסם: 26.01, 07:27

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
צודק, וחבל שכך.
ומכיוון שכך, אני חושב שיש לך יכולת אולי לגרום לאנשים לשנות את דעתם. אם אתה חושב שאנשים לא מכירים דברים - תראה להם. תחשוף אותם.
כמו שאני מנסה להראות לאנשים שלא משחקים שמשחקי וידאו הם לא רק לילדים בני 7, ושהרבה פעמים יש בהם הרבה יותר עומק מרוב הסרטים שקיימים היום.
אני חושב שאתה גם לא צריך לקחת כל דבר שנאמר פה על הזאנר כמשהו אישי נגדך. העובדה למשל שאני לא אוהב משחקי מכות (וגם לא אהבתי, למרות שגדלתי בתור הזהב של של המשחקים הללו) לא אומרת שאני נגדך.
העובדה ששמנו את הנושא הזה הוא בדיוק בשביל זה - כדי לא להזניח זאנר חשוב. אתה יותר ממוזמן להשתלט על הנושא ולהביא לפה חדשות, סיקורים, דעות, סרטונים ומה לא. אולם רק דבר אחד צריך לזכור, אנחנו לא עדר שנוהר אחרי הרועה, אנחנו ביקורתיים. וגם אם לעיתיתם בלהט הדיון נאמרים דברים, במקור לא מדובר במשהו אישי.

אז בא, תתייחס לזה כאתגר להלהיב את הפורום (אגב כמו למשל שעשו פה עם פורצה 2. ועכשיו יש לו עדת מעריצים נאמנה) ולהבין שבבסיס כולנו אוהבים משחקים ולא נגדך או משהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#51   פורסם: 26.01, 13:40

בוזמן, אם יוציאו את karateka לארקייד לא תקנה ?
אני בטוח שאהבת אותו פעם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#52   פורסם: 26.01, 14:33

קארטקה הוא לא מכות, הוא האב הקדמון של NG...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#53   פורסם: 26.01, 14:43

אכזרי יותר מ-NG

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#54   פורסם: 26.01, 18:11

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ומכיוון שכך, אני חושב שיש לך יכולת אולי לגרום לאנשים לשנות את דעתם. אם אתה חושב שאנשים לא מכירים דברים - תראה להם. תחשוף אותם.
כמו שאני מנסה להראות לאנשים שלא משחקים שמשחקי וידאו הם לא רק לילדים בני 7, ושהרבה פעמים יש בהם הרבה יותר עומק מרוב הסרטים שקיימים היום.
אני חושב שאתה גם לא צריך לקחת כל דבר שנאמר פה על הזאנר כמשהו אישי נגדך. העובדה למשל שאני לא אוהב משחקי מכות (וגם לא אהבתי, למרות שגדלתי בתור הזהב של של המשחקים הללו) לא אומרת שאני נגדך.
העובדה ששמנו את הנושא הזה הוא בדיוק בשביל זה - כדי לא להזניח זאנר חשוב. אתה יותר ממוזמן להשתלט על הנושא ולהביא לפה חדשות, סיקורים, דעות, סרטונים ומה לא. אולם רק דבר אחד צריך לזכור, אנחנו לא עדר שנוהר אחרי הרועה, אנחנו ביקורתיים. וגם אם לעיתיתם בלהט הדיון נאמרים דברים, במקור לא מדובר במשהו אישי.

אז בא, תתייחס לזה כאתגר להלהיב את הפורום (אגב כמו למשל שעשו פה עם פורצה 2. ועכשיו יש לו עדת מעריצים נאמנה) ולהבין שבבסיס כולנו אוהבים משחקים ולא נגדך או משהו.
אף פעם לא ראיתי את זה בתור משהו נגדי אישית, וכפי שאתה רואה ברגע שהיה לי סרטון אז שמתי.
כבר יש לנו מספיק תכנונים לסטריט פייטר 4, השאלה היא כמה הענות תהיה בויגיימס.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#55   פורסם: 26.01, 18:13

לגבי SF , בפורום פה בטוח תהיה לך היענות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#56   פורסם: 26.01, 18:25

Novril אם יש לך 360 ו/או לחבר שלך אני מוכן להשאיל לך את העותק שלי שתתרשם ממנו
ותעביר ביקורת עליו פה לטובה ולרעה ותגלה שיש רבים מאיתנו שניסו הרבה ויודעים לזהות
משחק מכות טוב שאפשר בהחלט להתמקצע בו לבין עוד משחק מכות ממוצע.

ההצעה שלי בתוקף לכשתרצה בכך.

נ.ב

ציטוט:
את כל התלונות שלי על המשחק אני כבר הבאתי בזמנו
אני רואה שהעברת עליו כבר ביקורת על DOA4 ולכן אשמח לציטוט שלך לכאן.

נערך לאחרונה על ידי zombit, 26.01 בשעה 18:28.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#57   פורסם: 26.01, 18:47

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
Novril אם יש לך 360 ו/או לחבר שלך אני מוכן להשאיל לך את העותק שלי שתתרשם ממנו
ותעביר ביקורת עליו פה לטובה ולרעה ותגלה שיש רבים מאיתנו שניסו הרבה ויודעים לזהות
משחק מכות טוב שאפשר בהחלט להתמקצע בו לבין עוד משחק מכות ממוצע.

ההצעה שלי בתוקף לכשתרצה בכך.

נ.ב

אני רואה שהעברת עליו כבר ביקורת על DOA4 ולכן אשמח לציטוט שלך לכאן.
אין לי גישה ל360, ולא ממש בוער בעצמותיי לשכנע אנשים לחשוב על DOA דבר כזה או אחר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yzahav

משתמש צעיר

#58   פורסם: 26.01, 19:50

Exclamation סיכום

כולכם מעריצים פה את DOA4 כאילו זה איזה משחק ענק
זה ממש דומה לטקן, סוף סוף יוצא משחק נורמלי והגיוני לא כמו טקן
27.2 UFC undisputed .
אני מקווה שהמשחק יהיה כמו בסרטוני גיימפליי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#59   פורסם: 26.01, 19:54

yzahav
ציטוט:
צפה בהודעה
כולכם מעריצים פה את DOA4 כאילו זה איזה משחק ענק
זה ממש דומה לטקן, סוף סוף יוצא משחק נורמלי והגיוני לא כמו טקן
27.2 UFC undisputed .
אני מקווה שהמשחק יהיה כמו בסרטוני גיימפליי.
סליחה, אבל זה לא כולם!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#60   פורסם: 26.01, 21:23

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
והטענה שלי על גישת אנטי שיש כאן מוצדקת לחלוטין.
שוב, לא אמרתי שהטענה שלך על גישת אנטי לא מוצדקת. אמרתי רק שמי שקורא את הנושא הזה כנושא אחד מקבל תמונה קצת מעוותת כי בפועל הגישה היא הרבה פחות אנטי. אתה מוזמן לחפש למשל את הדיון על SC4 בפורום ולראות שממש לא כולם באים באנטי לזאנר הזה (כמו לכל זאנר אחר). אני בהחלט מסכים איתך שמי שבכל מקרה לא מתעניין בזאנר הזה לא צריך לבוא ולציין את זה כל הזמן בדיון הזה ושהרבה דברים נובעים מבורות, אבל אפשר לא להגיב על זה ולעבור הלאה (בדיוק כמו שאפשר לא להגיב על מה שJinxTZ כתב על DOA4 בדיוק מאותה סיבה).

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
וגם בוא לא נכנס לדיבורים על DOA, כי לדעתי הידע שיש לי על המשחק ברמה גבוהה הרבה יותר רלוונטי מהניסיון האישי שלך, ולדעתך לי אין זכות דיבור כי אני לא שיחקתי במשחק. אז וואטאבר.
אני עדיין לא מבין איזה ידע ברמה גבוהה יש לך על DOA4 בלי להחשף אליו בכלל, אבל סבבה. אני עדיין ממליץ לך לנסות אותו באמת ולא להסתמך על מה ששמעת מאנשים אחרים. צריך לבוא אליו עם ראש שונה כי הוא משחק שונה, וחלק יאהבו את זה יותר וחלק פחות. כמו שאתה רואה, גם פה בפורום אין הסכמה על משחק המכות האולטימטיבי לקונסולה וזה גם בלי שרוב מוחלט של האנשים כאן ישחק בצורה תחרותית.

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל חצי מהתוכן בתגובות שלך מורכב מטענות שגויות בעליל על כל משחק אחר בז'אנר (גם וירצ'ואה שאתה מעיד שאתה אוהב), בעיקר הקטע של "בשביל להיות טוב בהם צריך לשנן מליון מהלכים, ולשנן רצפים של קומבואים!"
אבל הרי לא אמרתי שצריך לשנן מיליון קומבואים באף משחק ותשים לב שכל הערה כזו במה שכתבתי היתה בתוך מרכאות. היא היתה נכונה אולי למורטל קומבט 3, שם ניתן היה לבצע קומבו של 100% בלי הפרעה, אבל מן הסתם אני יודע שבאף משחק מכות תחרותי באמת שיש היום זה לא המצב.
אבל אני כן אומר שני דברים:
1) בהרבה משחקים צריך ללמוד את המהלכים הבאמת טובים מתוך הכמות העצומה ואז להשתמש רק בהם ככה שרוב המהלכים של כל דמות גם ככה לא בשימוש (וזה משהו שאתה אמרת בעצמך על טקן - שמשתמשים בו בסופו של דבר במספר חד ספרתי של מהלכים). בDOA4
2) ושבמשחקים כמו VF5 עקומת הלמידה של כל דמות גבוהה במיוחד (באופן יחסי למשחקי מכות אחרים) וההבדלים בין דמות לדמות מאד משמעותיים, ברמה כזו שמישהו שהתמקצע עם דמות אחת פשוט לא ירצה לעבור לדמות אחרת (בגלל ה"עלות" של ההתמקצעות מחדש). זה לא הפריע לי לאהוב את המשחק הזה מאד, זה פשוט אומר שמי שרוצה להתמקצע במשחק הזה בדרך כלל יתעמק לדעתי בדמות אחת או שתיים, לפחות ברמה תחרותית.
וזה בעצם כל מה שאמרתי. אתה אומר ששתי הטענות האלו לא נכונות? אני רואה אותן כחסרונות יחסיים, אבל כל אחד יכול להסתכל על המשחק בצורה אחרת וזה יכול להיות גם יתרון לאנשים אחרים.

DOA הוא פשוט משחק שונה מהמשחקים האחרים. הוא לא אבסולוטית המשחק הכי טוב שיש, או הכי פחות טוב שיש - אבל הוא בדיוק עניין של העדפה. כמו שאמרת בעצמך המשחק שם פחות פוקוס על קומבואים ויותר פוקוס על ג'אגלינג (ולמעשה, זה המשפט הראשון שכתוב על הgameplay שלו בויקיפדיה) וזה פשוט חלק מהמכניקה שלו.
אהבתי את הדברים החדשים שהוא הביא לזאנר (ולזה אני חושב שאף אחד לא יכול להתכחש). לי, הוא התאים יותר מכל המשחקים ששיחקתי לפניו (ובעצם, גם אחריו) בגלל ההבדלים האלו שאני מעריך. לשחקנים מתחילים אני חושב שהוא גם מתאים יותר (וזה עוד בונוס כשחברים באים לשחק) ומצד שני זה לא פוגע באפשרות להתמקצע בו עד לרמה גבוהה מאד.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
1  2  3  6  12

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא