Uncharted 2: Among Thieves - דיון ראשי - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Uncharted 2: Among Thieves - דיון ראשי
1  2  3  6  8  11  16  17  18  57
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 22.01, 17:36

Target Uncharted 2: Among Thieves - דיון ראשי

טוב זה יהיה הדיון הראשי של המשחק UNCHARTED2:AMONG THIEVES משחק ההמשך לכותר האקסקלוסיבי המצליח של האחת והיחידה נוטי דוג(ג'ק ודקסטר,קראש בנדיקוט) UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE! אין פה אף אחד כמעט שלא התנסה במשחק המדהים הזה שאישית אחד האהובים עליי בכל הזמנים! הפעם הגיע אלינו טיזר קצרצר ראשון של משחק ההמשך בו אנו רואים את נייתן דרייק הדמות השנונה והמרכזית של UNCHARTED נמצא באזור מושלג כאשר הוא פצוע מוצא חפץ עתיק וכולנו היינו סקרנים מאוד לדעת יותר על המשחק... (הנה הטיזר: http://www.gametrailers.com/player/43231.html?type=flv )

לאחר כמה זמן שוחרר טריילר הפעם סרטון שכנראה יהיה קטע מהמשחק בו אנו רואים את נייתן מדמם בתוך רכבת נטושה באמצע אזור מושלג(הטריילר: http://www.gametrailers.com/player/43625.html )
קיבלנו מידע שבעצם במשחק נייתן דרייק מוצא רמזים על כמה מספינות הצי של מרקו פולו שכנראה נמצא בהם אוצר אך תהיו בטוחים שנייתן לא היחידי שיחפש אחר האוצר הגדול והמסתורי של מרקו פולו...
המשחק יהיה כמו כותרו הקודם משחק גוף שלישי של יריות בו תפיסת מחסה תהיה חובה על מנת להתקדם וגם כאן יהיה קרבות פנים אל פנים ונחסל אויבים מקרוב רק מה שמחדש זה שהפעם למשחק לא יהיה רק כיוון אחד ותוכלו להגיע אל אויבכם מכמה מקומות ולהתגנב אליהם! כן כן במשחק הזה יהיה אפשרות להתגנב ככה שעם יתחשק לכם להיות קצת יותר מתוחכמים ולא להפציץ את כולם תוכלו להתגנב אל האויבים! גם עוד דבר חדש הוא שיהיה רגעים של טיפוס חופשי בסיגנון ASSASSIN'S CREED ואפילו יהיה אפשרות לירות בעזרת הנשקים ברגע הטיפוס... זה נשמע מאוד מגניב וכבר אפשר לראות לפי כל השיפורים האלו שUNCHARTED 2 יהיה משחק שלא יבייש את כותרו הראשון והמעולה.
עוד דבר שכולנו יודעים על אנצ'רטד הוא שהמשחק הוא אחד היפים מבחינה גראפית בעולם המשחקים ובהחלט לא כותר שמבייש את עוצמתה האדירה של הPS3 שלנו והפעם המפתחים מבטיחים שהם ישתמשו בכל הכוח שניתן להם מהקונסולה למשחק הזה!! ועכשיו תוכלו לראות כמה המשחק יהיה מעולה.
הנה כמה תמונות:

המשחק צפוי להגיע ב13 לאוקטובר 2009
תהנו חברים,כמובן שכאשר יהיו סרטונים או חדשות אני יעדכן אותכם וגם אשמח שתעדכנו בעצמכם.
טוב מחכה לתגובות
האריזה הרשמית של המשחק:

נערך לאחרונה על ידי Blue&Black, 28.07 בשעה 23:46.

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

http://i263.photobucket.com/albums/i...7616_front.jpg

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Barak Levi

משתמש רציני

#2   פורסם: 22.01, 17:38

דיון שווה,אני מחכה למשחק.=)

PSN:vikbarak
BeatNGu jeepers Creepers.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שואף לשלמות

#3   פורסם: 22.01, 17:58

תודה על המידע..

המשחק הולך להיות מצויין! אהבתי שהם הוסיפו יותר אפשרויות להתגנבות

איזה באסה שאין מצב CO-OP, היה יכול להיות נחמד.. ועוד יותר טוב אם היה את זה באונליין P:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

מצליחן

#4   פורסם: 22.01, 17:59

הולך להיות אדיר!
אחד מהמשחקים שאני הכי מצפה להם ב2009!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

מצליחן

#5   פורסם: 22.01, 18:02

golgolon
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה על המידע..

המשחק הולך להיות מצויין! אהבתי שהם הוסיפו יותר אפשרויות להתגנבות

איזה באסה שאין מצב CO-OP, היה יכול להיות נחמד.. ועוד יותר טוב אם היה את זה באונליין P:
מאיפה אתה יודע שלא יהיה CO-OP?!
זה עדיין לא ידוע... אני מקווה שיהיה CO-OP
אונליין אני לא חושב שזה מתאים למשחק כזה...עדיף אותו בלי אונליין, שישקיעו במשחק עצמו(בסינגל הכי חשוב!)

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#6   פורסם: 22.01, 18:08

אוף! לא יכול לחכות לזה!
כ"כ רציתי את הראשון, אבל לא היה לי PS3 אז
אבל לזה אני חייב קניה.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#7   פורסם: 22.01, 18:34

ביצה
ציטוט:
צפה בהודעה
אוף! לא יכול לחכות לזה!
כ"כ רציתי את הראשון, אבל לא היה לי PS3 אז
אבל לזה אני חייב קניה.
הייתי ממליץ לך לקנות את המשחק הראשון הוא אחד הטובים לPS3 באמת כדאי לך.
וגם אני לא יכול לחכות למשחק הזה אחרי שהתמכרתי כ"כ לראשון,ואני אישית באמת מעדיף שלא יהיה אונליין ושהמשחק יהיה כמו שהוא ושישקיעו בסינגל

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Deasper

משתמש רגוע

#8   פורסם: 22.01, 18:48

אני דווקא מעדיף שיהיה אונליין טוב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#9   פורסם: 22.01, 19:33

אחלה דיון למרות שאני חושב שדיונים רשמיים למשחקים שיוצאים בעוד הרבה זמן (ועל כמה וכמה כאלה שלא הוכרז תאריך) לא ממש אפקטיבים אבל עם הוא ישמש להבאת חדשות וכו' מה טוב

התווסף ללינקייה.

1979 - 2008 Heath Ledger

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של גל אזולאי

משתמש רציני

#10   פורסם: 22.01, 19:37

הנופים במשחק הראשון היו מדהימים, נראה איך השני יתעלה על זה,
מצפה בקוצר רוח.

עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 22.01, 19:51

אפשרות לאונליין קומפטטיבי נמצאת מחוץ לטווח הקונספט של המותג, יש משחקים שמצב כזה הוא חסר תועלת/טעם ולא מוסיף שום ייחוד למשחק - גם אם מדובר שנוטידוג.

תאורתית, מצב קומפטטיבי היה יכול להיות תקיף באנצרטד הראשון, משום שמערכת הקרב המשולשת שהייתה פשוטה למדי וכמעט מושלמת לעיצוב השלבים, ביחד עם טכנולוגיית ערבוב האנימציות (שאפשרה לבצע כמה פעולות במקביל) והפלטפורמינג עם האובייקטים בשדה הקרב הייתה מהווה פריצת דרך בקרבות ובאינטנסיביות שלהם. ולגבי השרתים - של סוני לא היה צריך לדאוג.

אפוא, היה ניתן לשלב מולטיפלייר באנצרטד הראשון בכדי להשביע את חמדת הגיימרים, באופן תאורתי.

אך במחשבה שנייה, מפות המשחק, התוכן כגון הנשקים והמודלים של הדמויות (פיראטים נגד מגלי אוצרות?? פפפפפ), ההתנהלות של מערכת הקרב מגע נתונה כספק וכו', מה שהיה גורם לחוויה חסרת פואנטה ומשעממת, שלא ממש עוזרת למשחק אלא מזיקה לו.

לסיכום, אנצרטד היה יכול להתקבל על הדעת עם מולטיפלייר, אבל למען ההתחשבות בסיכונים.... עדיף שלא.

באנצרטד 2, המצב בשביל רעבי האונליין יהיה יותר ""גרוע"".
מהמידע שניתן לנו עד כה ניתן להסיק שדריייק עובר לדור הבא האמיתי, לעיצוב שלבים רווי ארכיטקטורה וריאליסטי, בדומה לפריצת הדרך (לדעתי) ש-KZ2 הולך להביא לנו, שם עיצוב השלבים בניגוד ל-*הכנס רשימה של כל ה-FPSs לכאן חוץ מ-CRYSIS* נמצא כדי להעביר לנו תחושה של עולם משחק אמין, הארכיטקטורה והבנייה הגאומטרית מספרים סיפור על ההלגסט ועל העלילה של KZ2, כך שבהשוואה ל-HALO או לרסיסטנס עיצוב השלבים מתבטא באופן דומיננטי ולא רק כדי להמחיש אדמות קרב (כמו השוטרים האחרונים).

כנראה שאנצרטד 2 הולך באותו כיוון, ולהיות כבד בהתבטאות הזו, בנוסף לעלילה שנכתבת ע"י הטובים ביותר בתעעשיית הגיימינג, כך שיהיה במפורש אינו מתאים למצב קומפטטיבי.

בכל מקרה, גם אם בספק כבד, CO OP נשמע יותר הגיוני

נ.ב.

שון, שווה להוסיף סקאנים מהמגזין EDGE על אנצרטד 2, יש שם בריכה של מידע (המגזין הראשון שחשף הוא גייםאינפורמר וכבר נראה חובבני ליד מה ש-EDGE עשו), אני אחזור ואוסיף עוד קצת מידע בעצמי...

so i heard u leik graphix

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#12   פורסם: 22.01, 19:55

tomer_gv
ציטוט:
צפה בהודעה
אפשרות לאונליין קומפטטיבי נמצאת מחוץ לטווח הקונספט של המותג, יש משחקים שמצב כזה הוא חסר תועלת/טעם ולא מוסיף שום ייחוד למשחק - גם אם מדובר שנוטידוג.

תאורתית, מצב קומפטטיבי היה יכול להיות תקיף באנצרטד הראשון, משום שמערכת הקרב המשולשת שהייתה פשוטה למדי וכמעט מושלמת לעיצוב השלבים, ביחד עם טכנולוגיית ערבוב האנימציות (שאפשרה לבצע כמה פעולות במקביל) והפלטפורמינג עם האובייקטים בשדה הקרב הייתה מהווה פריצת דרך בקרבות ובאינטנסיביות שלהם. ולגבי השרתים - של סוני לא היה צריך לדאוג.

אפוא, היה ניתן לשלב מולטיפלייר באנצרטד הראשון בכדי להשביע את חמדת הגיימרים, באופן תאורתי.

אך במחשבה שנייה, מפות המשחק, התוכן כגון הנשקים והמודלים של הדמויות (פיראטים נגד מגלי אוצרות?? פפפפפ), ההתנהלות של מערכת הקרב מגע נתונה כספק וכו', מה שהיה גורם לחוויה חסרת פואנטה ומשעממת, שלא ממש עוזרת למשחק אלא מזיקה לו.

לסיכום, אנצרטד היה יכול להתקבל על הדעת עם מולטיפלייר, אבל למען ההתחשבות בסיכונים.... עדיף שלא.

באנצרטד 2, המצב בשביל רעבי האונליין יהיה יותר ""גרוע"".
מהמידע שניתן לנו עד כה ניתן להסיק שדריייק עובר לדור הבא האמיתי, לעיצוב שלבים רווי ארכיטקטורה וריאליסטי, בדומה לפריצת הדרך (לדעתי) ש-KZ2 הולך להביא לנו, שם עיצוב השלבים בניגוד ל-*הכנס רשימה של כל ה-FPSs לכאן חוץ מ-CRYSIS* נמצא כדי להעביר לנו תחושה של עולם משחק אמין, הארכיטקטורה והבנייה הגאומטרית מספרים סיפור על ההלגסט ועל העלילה של KZ2, כך שבהשוואה ל-HALO או לרסיסטנס עיצוב השלבים מתבטא באופן דומיננטי ולא רק כדי להמחיש אדמות קרב (כמו השוטרים האחרונים).

כנראה שאנצרטד 2 הולך באותו כיוון, ולהיות כבד בהתבטאות הזו, בנוסף לעלילה שנכתבת ע"י הטובים ביותר בתעעשיית הגיימינג, כך שיהיה במפורש אינו מתאים למצב קומפטטיבי.

בכל מקרה, גם אם בספק כבד, CO OP נשמע יותר הגיוני

נ.ב.

שון, שווה להוסיף סקאנים מהמגזין EDGE על אנצרטד 2, יש שם בריכה של מידע (המגזין הראשון שחשף הוא גייםאינפורמר וכבר נראה חובבני ליד מה ש-EDGE עשו), אני אחזור ואוסיף עוד קצת מידע בעצמי...
כל מידע שתביא יהיה מעולה

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#13   פורסם: 22.01, 20:01

סריקות מהמגזין EDGE:

יש עוד איזה תמונה , הוצאתי אותה כי היא ענקית (לרוחב)

נערך לאחרונה על ידי golgolon, 22.01 בשעה 20:05.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#14   פורסם: 22.01, 20:24

כל הכבוד גל,תודה!

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 22.01, 20:25

קודם כל, CVG די הפתיעו הפעם, עם 4 כתבות על אנצרטד 2, שתיים מהן הן ראיון בחלקים עם הבמאי במשחק - קריאה שווה זהב:

http://www.computerandvideogames.com....php?id=205920

חלק שני:

http://www.computerandvideogames.com....php?id=206081

כתבה על ה-A.I.:

http://www.computerandvideogames.com....php?id=205892

סתם שתיים:

http://www.computerandvideogames.com....php?id=205956 - נוטידוג מרגיעם שמשחק ההמשך לא יהיה משחק התגנבות בגלל הרבה תגובות תומהות באינטרנט...אהמ ROFL.... הגיון בריא - כל כך נדיר שזה כח-על.

עוד אחת שבמאי המשחק אומר שאנצרטד לא פחות פופולרי מ-TOMB RAIDER (למרות שבאמת המותג נהיה כבר נחות ובעל בסיס משמשים דל):

http://www.computerandvideogames.com....php?id=206180

גל נתן לי HEADSHOT עם הסקאנים, מצחיק מאוד גל, מצחיק מאוד *FATALITY*!!

נערך לאחרונה על ידי tomer_gv, 22.01 בשעה 20:28.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Silent_Killer

משתמש עצבני

#16   פורסם: 22.01, 21:44

אני כל כך מחכה למשחק הזה אני עכשיו משחק בראשון..איזה משחק..חבר שלי אמר שאיזה באסה זה שזה משחק שהוא היה אוהב אבל יש לו בוקס..

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#17   פורסם: 23.01, 10:49

אחלה דיון, תודה לך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של saar0n

משתמש עצבני

#18   פורסם: 24.01, 12:55

תודה אחי כל הכבוד.... המשחק יהיה אדיר...

PS3 Trophies

PSN ID: saar007

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer4321765

משתמש רציני

#19   פורסם: 24.01, 13:05

אני לא מבין,פותחים דיון רישמי על משחק שיצא עוד שנה?
זה כמו שאני אפתח דיון על FIFA2010...
אפילו על קילזון2 לדעתי לא צריך לפתוח דיון רישמי עדיין...
צריך לפתוח דיון רישמי על משחק איזה שבוע-שבועיים לפני שהוא יוצא ולא שנה או חודשיים...
עד שהמשחק יצא הדיון בטח ישקע...

VGP ו-SHOPTO שולטים!!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של aviramh1994

משתמש עצבני

#20   פורסם: 24.01, 13:12

tomer4321765
ציטוט:
צפה בהודעה
צריך לפתוח דיון רישמי על משחק איזה שבוע-שבועיים לפני שהוא יוצא ולא שנה או חודשיים...
+1
מילה במילה מה שהוא אמר

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#21   פורסם: 24.01, 15:05

tomer4321765
ציטוט:
צפה בהודעה
המטרה של הדיון זה שלפה יגיע כל מידע או סירטון על המשחק במקום שיהיה מלא דיונים מפוזרים פה בפורום על אותו המשחק כל מידע יכנס לכאן ופה יהיה אפשר לדבר על המשחק.אתה לא מסכים איתי שיהיה יותר נוח לרשום בנושא אחד מידע על המשחק במקום שיהיה מלא דיונים שמדברים על המשחק ותצטרך להיכנס לכל דיון כל הזמן? וד"א המשחק לא יוצא עוד שנה הוא יוצא בהמשך 2009 והרבה מחכים לו אז אפשר כבר לדבר עליו עכשיו

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#22   פורסם: 25.01, 13:33

ואו אם אלו תמונות מהמשחק הוא נראה ממש טוב!
אהבתי שהם החליטו לגוון ולשים את המשחק בכמה סוגי נופים שונים (המשחק הראשון התרחש רק באזורי ג'ונגל למיניהם). המקום שרואים בתמונות מזכיר שלב כלשהו מcall of duty 4, וגם עפ"י הטייזר והטריילר יש גם אזורים מושלגים, ואם כבר מרקו פולו בטח גם יהיו שלבים בים.
אני חושב שאונליין (במיוחד co-op) לא יכול להזיק וגם אם הוא יהיה מעפן זה יותר טוב מכלום. חוץ מזה שיש הרבה פונטציאל למולטי מuncharted: מערכת המחסות יכולה לככב שם, אפשר לעשות איזו טרנספורמציה למערכת הקרב מטווח קרוב ולהתאים אותה למולטי, וגם עם האלמנטים של הפלטפורמה אפשר לעשות משהו במולטי, אני מקווה שנוטי דוג יפעילו את המוח ויעשו מולטי טוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#23   פורסם: 25.01, 16:18

tomer_gv
ציטוט:
צפה בהודעה
זה קצת OT, אבל אם כבר נכנסת לזה... אני לא מבין למה אתה חושב שKZ2 הוא כזה פריצת דרך בתחום הארכיטקטורה של עולם משחק אמין.

נעזוב רגע את Halo 3 (שאני לא יודע לכמה ממנו כן נחשפת) כי למרות שהארכיטקטורה של בנייני הForerunners שלו מרשימה בצורה יוצאת דופן, בכל זאת יש לו גם סביבות פחות מוצלחות (מצד שני, הגיוון בסביבות של Halo הוא עצום כמו שלא ראיתי באף משחק אחר). נעזוב לרגע את רזיסטנס 2 שמהמעט ששיחקתי בו גם התרשמתי מאד לטובה מתסריט האימה של צי החלליות מעל הגשר של סן פרנסיסקו.

אבל מה לגבי הארכיטקטורה של COD4 והסביבות האינטנסיביות שהרגישו לי כמו קרבות בקסבה בשכם (לא שיצא לי להיות שם בעצמי, אבל בכל זאת)? מה לגבי הארכיטקטורה הפשוט מדהימה של City-17 בHalf Life 2 שכבר הציגה לנו את "הדור הבא האמיתי" כבר בדור הקודם? מה עם הסביבות האותנטיות וסגנון הבנייה השונה בכל עיר ועיר במשחק Oblivion עם השפעות נורדיות, צרפתיות, בריטיות וכו'?
והאמת היא שהדברים האלו די מתגמדים ליד השחזור המדהים של הארכטיקטורה, הבנייה והסביבות של ירושליים ועכו העתיקות בAssassins Creed. עשו שם פשוט עבודת הכנה מדהימה על המשחק הזה.
או ליד השחזור המדהים של האיים השונים של ניו-יורק בGTA4, כולל הפרטים הכי קטנים והדברים שמאפיינים כל שכונה ושכונה במשחק. ראיתי אנשים ששהו קצת בחיים שלהם בניו יורק, והם הצליחו להתמצא במשחק בלי שהם בכלל היו צריכים להסתכל על המפה. זה פשוט לא יאמן מה שעשו במשחק הזה.
ואם כבר ארכיטקטורה, אני אזכיר את Gears of War 2 שהציג לי אולי את החוויה הכי מרשימה שראיתי במשחק בדור הזה: אחרי שמתחילים בקרב בשטח בנוי על העיר ששכחתי איך קוראים לה בכוכב Sera, עוברים לנסיעה בשטחים פתוחים וגדולים, ומשם מתקדמים לאזור ספר נטוש שנראה כמו בסיס מצויין למשחק אימה - פתאום משגרים אותי מתחת לאדמה עם רקטה ואני נחשף למנהרות התת קרקעיות של הLocust. כבר ראיתי את המערות במשחק הראשון, אבל במשחק השני אפיק התעלו על עצמם: הפעם הראשונה שאתה מסתובב בהן במשחק השני, עם כל הארכיטקטורה והצמחיה הזרחנית מדהימה - פשוט השאירו אותי עם לסת שמוטה.

ודווקא מול כל המשחקים האלו הזכרת דווקא את Crysis? הרי כל מה שיש בו זו סימולציה של סביבה של אי. אי טרופי זה בדיוק מה שראינו במשחק FarCry (שהרשים בזכות עצמו) אבל פשוט עם עוד ירידה לפרטים קטנים שהתאפשרו בזכות הטכנולוגיה. אז נכון שמדובר גם בחוויה מרהיבה כשצופים בה על מחשב מספיק חזק, אבל זה דווקא משחק שלא התרשמתי בו מעיצוב השלבים עצמו. בKillzone 2 הסרטונים באמת מציגים ארכיטקטורה מרשימה, בCrysis בקושי יש צריף עץ עם כמה קוריאנים פה ושם.

בכל מקרה: התקדמות הדרגתית? אולי. פריצת דרך!? נראה לי שקצת הגזמת בהגדרה, לא?

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של infected aviad

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 25.01, 16:50

בתגובה לגולמר ותומר:
אני חייב להסכים עם גולמר.
ביינתים לא ידוע לנו כלום על השלבים חוץ משני סרטונים, כמה תמונות, וטונות של שמועות.
ולא יודע מה איתך, ממה שמראות התמונות בעיר ההודית, אני לא מוצא משהו מיוחד, דברים כאלה נעשו במאות משחקים.
אם כבר הזכרת את רזיסטנס 2, הרי שבאמת ניתן לשים לב פה לעולם משחק גדול, אמיתי, ואמין בזכות
עיצוב השלבים(san fransisco, idaho, chicago), אבל למרות זאת יש משחקים שעושים את זה יותר טוב ממנו
(HL2, KZ2, GTA4, ועוד ממה שגולמר אמר), ולדעתי ממה שראינו עד עכשיו, U2 הוא לא אחד מהם.
נ.ב.
גולמר, שיחקת בשלב של סאן פרנסיסקו?חבל, באמת חבל שיצא לך לשחק בשלב הכי גרוע.
נ.ב.2
בקשר לדיון:
שון עבודה טובה, אבל לא הזכרת שתהיה אפשרות להשתמש בנשק בזמן טיפוס

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#25   פורסם: 25.01, 17:46

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
שון עבודה טובה, אבל לא הזכרת שתהיה אפשרות להשתמש בנשק בזמן טיפוס
הא מגניב אני יוסיף את זה,תודה

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 25.01, 18:23

(במקום לצטט), בואו נעזוב רגע את המשחקים הפתוחים, וניישר כמה דברים: בטא מולטיפלייר של KZ2 - שוק סלמון), קודם כל האיזור אמין ונראה כמו שכונה בכוכב עוין -
רק מלהסתכל הקירות והחדרים אפשר ללמוד סיפור עודות ההלגסט.
אך המפה לאבנויה רק ממסדרונות או מרחב קרבי וכו', המפה מעוצבת ממש כמו בלוק של מגורים שאפשר להגיע בו אל כל חור או מרפסת, ממש אל כל מקום שמתבוננים בו במפה אפשר להגיע תודות לעיצוב המפה.
תחשוב על TF2, משהו בנוסח הזה.

הכוונה היא לא התרשמות מאיך שהארכיטקטורת עולם המשחק נראית (האמת שכמו שאמרתם HL ומשחקי מנוע אנריל המובילים עשו עבודה יותר בומבסטית), אלא מהדרך שהיא מיושמת בשיטת המשחק והתרומה שלה - ההסבר הכי טוב הואא התנסות בבטא.

למרות זאת, שתי המפות האחרות היו סטנדרטיות לגמרי, אפילו בלאד גראץ' שהייתה דומה לסלמון, עדיין לא הצליחו להתמודד עם סלמן.

אביב, אני לא אומר שאנצרטד הולך להיות מבוסס על KZ2, פשוט עיצוב השלבים שלו כבר הוגדר וגם נראה יותר "גאומטרי", תקרא את הראיון של EDGE או GAMEINFORMER, הם מזכירים זו שם. חוץ מזה, תנסה להיזכר באנצרטד הראשון - מרבית הקרבות שבו היו על "מישורים" או על אדמות קרב עם אובייקטים פשוטים עליהן כגון שרידים או גושי אבנים. בנוסף תנסה להיזכר בקצב הקרבות וברמת התסרוט שלהם.
עכשיו, תספח עיצוב עוד יותר "מתוסרט" (כלומר כמו סצנה מאינדי או מסהרה, לא באופן של COD) ויצא לך משחק שמולטיפלייר קומפטטיבי לא ממש מתאים לו. זה הכל.

נערך לאחרונה על ידי tomer_gv, 25.01 בשעה 18:40.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#27   פורסם: 25.01, 19:10

PREVIEW חדש על המשחק:

http://www.cheatcc.com/ps3/rev/uncha...espreview.html

-----------------------------------------------------------------------

ובקשר לזה שאפשר לירות תוך כדי טיפוס, זה לא היה גם בראשון?

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#28   פורסם: 25.01, 19:17

golgolon
ציטוט:
צפה בהודעה
PREVIEW חדש על המשחק:

http://www.cheatcc.com/ps3/rev/uncha...espreview.html

-----------------------------------------------------------------------

ובקשר לזה שאפשר לירות תוך כדי טיפוס, זה לא היה גם בראשון?

נאופ,לא היה אפשרות כזאת

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: 26.01, 16:46

tomer_gv
ציטוט:
צפה בהודעה
(במקום לצטט), בואו נעזוב רגע את המשחקים הפתוחים, וניישר כמה דברים: בטא מולטיפלייר של KZ2 - שוק סלמון), קודם כל האיזור אמין ונראה כמו שכונה בכוכב עוין -
רק מלהסתכל הקירות והחדרים אפשר ללמוד סיפור עודות ההלגסט.
אך המפה לאבנויה רק ממסדרונות או מרחב קרבי וכו', המפה מעוצבת ממש כמו בלוק של מגורים שאפשר להגיע בו אל כל חור או מרפסת, ממש אל כל מקום שמתבוננים בו במפה אפשר להגיע תודות לעיצוב המפה.
תחשוב על TF2, משהו בנוסח הזה.

הכוונה היא לא התרשמות מאיך שהארכיטקטורת עולם המשחק נראית (האמת שכמו שאמרתם HL ומשחקי מנוע אנריל המובילים עשו עבודה יותר בומבסטית), אלא מהדרך שהיא מיושמת בשיטת המשחק והתרומה שלה - ההסבר הכי טוב הואא התנסות בבטא.

למרות זאת, שתי המפות האחרות היו סטנדרטיות לגמרי, אפילו בלאד גראץ' שהייתה דומה לסלמון, עדיין לא הצליחו להתמודד עם סלמן.
אני עדיין לא מבין מה ההבדל העצום מכל מה שהיה פה קודם. במפה של זנזיבר (Last Resort) בהיילו 3 אי אפשר להגיע לכל מקום במפה תודות לעיצוב מפה חכם? ה-District בCall of Duty 4 היא לא מפה שמעוצבת כמו מרכז של עיר ערבית עם מבנים שאפשר להיכנס אליהם, לטפס עליהם ולעבור ביניהם? מהמפה Gridlock בגירס 2 אי אפשר ללמוד על מה שקרה ב-Sera?

אני יכול ללכת אפילו יותר אחורה ולהגיד שאת העיצוב של בלוק מגורים כבר ראינו במשחקים ישנים כמו counterstrike (היו בו עוד מפות חוץ מde_dust שמשום מה כולם משחקים רק בה). אני לא רואה פה מהפכה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 26.01, 18:41

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני עדיין לא מבין מה ההבדל העצום מכל מה שהיה פה קודם. במפה של זנזיבר (Last Resort) בהיילו 3 אי אפשר להגיע לכל מקום במפה תודות לעיצוב מפה חכם? ה-District בCall of Duty 4 היא לא מפה שמעוצבת כמו מרכז של עיר ערבית עם מבנים שאפשר להיכנס אליהם, לטפס עליהם ולעבור ביניהם? מהמפה Gridlock בגירס 2 אי אפשר ללמוד על מה שקרה ב-Sera?

אני יכול ללכת אפילו יותר אחורה ולהגיד שאת העיצוב של בלוק מגורים כבר ראינו במשחקים ישנים כמו counterstrike (היו בו עוד מפות חוץ מde_dust שמשום מה כולם משחקים רק בה). אני לא רואה פה מהפכה.

לא מהפכה!!! יש הבדלה מסוימת בין המשחקיות של KZ2 לבין HALO או גירס 2 או COD4, אולי בסינגל הם כם די דומים, אך בקרב מולטיפלייר של 360 מעלות יש הבדל, כמו תמיד.

שוק סלמון, המפה היחידה בבטא שהייתה שווה משהו (אני מקווה שיהיו לפחות עוד שתיים לא ג'נריות כמו האחרות שהיו), אמורה לאכלס סקרימישים של 32 איש, המפה בנויה כדי להריץ קרבות משולבים של כל הבאדג'טים שיש במשחק. היא הרבה יותר מבלוד גראץ' והשלישית, ששוב היו ג'נריות לחלוטין; המעצבים שיחקו אותה שם, במקום לתת לך את ההרגשה שאתה על פלטה עם אובייקטים עלייה כמו בתים/צריפים או ורכבים לא שמישים, המפה פשוט בנויה מגוש ביניינים, ומעוצבת בצורה הכי אמינה ו"מגובשת" שאני מכיר - אני יודע טוב מאוד את המפות ב-COD4 כדי להבין זאת, ואותו אני רוצה להשוואת.
HALO 3 או R2 בכלל מתבטאים בצורה אחרת, אבל ניסיתי מספיק מפות (3) בשניהם כדי לקבל יכולת להסביר את מה שאמרתי. כמובן שבגלל מפה אחת בבטא הספיקה כדי להוציא את קרבות המולטיפלייר עד כה מהשגרה (לא שיחקתי ב-TF2 או הראשון), וסביר להניח שככל משחק בסוף יהיו רק 3 מפות שבאמת יתעלו על השאר, שאחת מהן תהיה סלמון.

אני באמת מציע לך ללמצוא דרך להתנסות דווקא במפה הזאת, כאשר יש שם קרב בשרי, כדי לראות זאת.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  6  8  11  16  17  18  57

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא