[מדריך] מדריך הRP הגדול ביותר - משחקים Vgames - קהילות

נושא: [מדריך] מדריך הRP הגדול ביותר
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 29.01, 17:06

ברירת מחדל [מדריך] מדריך הRP הגדול ביותר

המדריך הגדול ביותר לVGames RP

במדריך:
  • מה זה RP.
  • חוקים ומושגים בסיסיים .
  • חוקי השרת.
  • פקודות בסיסיות.
  • הסבר פאקשנים (ארגוני פשע ועבודות שמעוגנות בחוק ועבודות חופשיות).
  • תוכנת הSAMP, שרת הRP והוונטרילו.
  • הרשמה והתחברות.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מה זה RP?
אז ככה, נתחיל, RP פירושו Role Play ומשמעו 'משחק תפקידים'.
אני בטוח שהרוב כאן יודעים מה פירוש 'משחק תפקידים' אבל אני אפרט לטובת מי שלא יודע.
משחק תפקידים הוא משחק בו השחקן המשתתף מגלם דמות, ודרכה הוא מקיים אדם אמיתי בדמות משחק ובעולם מסוים עפ"י סביבת המשחק והרקע.
פעולותיו השונות של השחקן בתוך המשחק מבוצעות בתווך שלדמותו: הוא מסוגל לבצע רק את הדברים שדמותו מסוגלת לבצע.
נעזוב לרגע את הפירוש 'משחק תפקידים' ונתמקד במוד הRP של VGames.
במוד אתם מגלמים דמות בחיים האמיתיים. אתם מאכילים אותה על מנת שלא תמות, עובדים למחייתה, קונים בתים ומכוניות ומתנהגים ופועלים כמו כל אדם נורמאלי.
את מחויבים ששם השחקן שלכם יבנה בצורת Firstname_Lastname, לא תראו אדם לדוגמה שנקרא LuppiK, אני ייקח את הכינוי שלי.
חשוב להדגיש, כי אין באפשרותכם את היכולת לעשות דברים שנוגדים את המציאות, כמו לדוגמה להחליט יום אחד שיש לך כוחות מיוחדים, או שאתם יכולים לעשות קסמים, דבר זה נקרא PowerGaming או בקיצור PG, ואני יסביר עליו בהמשך.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

חוקים ומושגים בסיסיים: (חובה קריאה!!)
אז כמו בכל משחק, גם כאן יש חוקים בסיסיים שעל כל שחקן לדעת וחשוב לזכור.
אז נתחיל:

1.IC- פירוש המילה הוא In Character, בזמן שאתה משחק אתה משחק "IC" ומרגע זה ואילך אינך יכול לעשות דברים אשר נוגדים את חיי המציאות, חל עליך האיסור לכתוב בצ'אט הIC דברים שהם OOC, לדוגמה: "אני הולך לחבר שלי".

2.OOC- פירוש המילה הוא Out Of Character, בזמן שאתה OOC זה אומר שאתה לא משחק במשחק ואתה יכול לדבר על דברים שהם לא קשורים ל"חיים שלך" במשחק, וחל עלייך איסור מוחלט לכתוב בצ'אט הIC. לדוגמה: אסור לך לכתוב בצ'אט הIC "אני הולך להתקלח" או "אמא שלי קוראת לי אני צריך להתנתק מהמשחק". חשוב לציין כי אין באפשרותכם לכתוב בצ'אט הIC סמלים כגון: "=], XD, & וכדומה..".

3.PowerGaming-PG פירושו, ניצול המשחק באופן מוגזם לטובתכם, לדוגמה: אם עומד מולכם מישהו ומנסה לירות עליכם, אינכם יכולים לעשות לו את הפקודה:
/try to curve the ball with my mind. או לדוגמה אם שוטר מכוון עליכם רובה, לעשות /me Tying the officer's hands up . זה ניצול מוגזם של במשחק!! דוגמה נוספת ונפוצה היא א אדם שרץ במשך שעות במשחק ולעולם לא מתעייף, דבר זה לא הגיוני כיוון שכל אחד יתעייף או ל ד לדוגמה קפיצה מצוק ולאחר מכן להמשיך ללכת, זה דבר שלא הגיוני שבמציאות היה נגמר כמוות

4.Bug Abuse- ניצול באגים, במידה ונתקלתם בבאג חל איסור להשתמש בו לטובתכם ואתם מחויבים לדווח על כך לאדמינים בפקודת report/

-MateGaming .5 הכוונה בMG היא לכך שאינך יודע פרטים אישיים על שחקן שלא פגשת מעולם במשחק. במשחק, אתם תבחינו בכך שמעל לכול משתמש רשום שמו, זה לא נותן לכם את האפשרות לדעת איך קוראים לו! לדוגמה: אם תראו אדם ברחוב שרשום מעליו לדוגמה Johnny_Ros לא תוכלו להגיד לו "ג'וני מה נשמע?", אלא תצטרכו לפנות אליו בדרך הבאה "שלום אדוני" כיוון שאינכם מכירים אותו וכך גם את שמו. רק לאחר היכרות IC תוכלו להשתמש בשמו. השם מופיע רק כדי שנוכל לזהות אחד את השני.

6.DeathMatch- אז כל שחקן ששיחק אי פעם באחד השרתים האחרים של ויגיימס או כמעט בכל משחק אחר, אמור לדעת שDM פירושו להרוג מישהו סתם. כמובן שחל איסור לעשות דבר כזה בשרת הRP כי אתם מדמים כאן את המציאות, ואם תעשו דבר כזה תענשו באזהרה או אפילו באן.

7.RevangeKill-RK פירושו, הריגת נקמה, ופשוט כמשמעו, ברגע שהרגו אותך אין באפשרותך לחזור לאותו אדם ולהרוג אותו. כיוון שאתה מדמה את החיים האמיתיים ברגע שאדם מת הוא מת! ואן באפשרותו לזכור מה קרה לו. במשחק אתם תחזרו לשחק נורמאלי אחרי שמתתם, יעלם לכם קצת כסף על 'טיפול רפואי' ותחזרו לשחק בדמותכם הרגילה, אבל אינכם זוכרים דבר ממה שקרה לפני כן ואם תתקלו באותו איש ברחוב לא תכירו אותו. כמובן שבחיים האמיתי מוות זה דבר קריטי ומפחיד ביותר אך במשחק, הוא לא 'ביג דיל'. אך כמו בחיים האמיתיים תצטרכו לשמור על השחקן שלכם בחיים.

8.GrandTheftAuto- המשמעות של החוק הזה הוא שאין באפשרותך לגנוב לאדם כלשהו מכונית בזמן שהוא נמצא במושב הנהג. עבירה על חוק זה נקראת GTA. אם אתם חושקים במכונית מסוימת תגנבו אותה בדרך נכונה ויפה, חכו שהאדם ייצא ממנה ואז תכנסו ותיסעו או שתפילו אותו בפח בכל מיני דרכים.

9.CharacterKill- פירוש המילה CK, היא 'הריגת שחקן' ע"י סיבה מסוימת, בשונה מRK או DM, דבר זה מותר. ואני יסביר, אם לדוגמה המשטרה רודפת זמן רב אחרי מאפיה מסוימת במשחק והיא תפסה לדוגמה את המפקד שלהם, הם יכולים לגשת אל אחד האדמינים ולבש ממנו לעשות CK. במידה והאדמין אישר את הקריאה לאחר שהוסבר לו המצה והסיבה, יכולה המשטרה להרוג את המנהל. אך, וכאן אני אומר, בשונה ממוות רגיל ברגע שעשו לך CK אינך חוזר לשחק באותו שחקן, אתה תקבל באן מיידי מהשרת כדי שלא תוכל לחזור ותצטרך להירשם מחדש ולהתחיל לשחק מדמות אחרת, זה מבאס ומעצבן אבל ככך המשחק! אם היית המנהל של מאפיה מסוימת לא תוכל לחזור ולהיות מנהלה, אלא תצטרך להתחיל מחדש הכל כאדם פשוט.

10.DriveBy- החוק הזה אוסר על הנהג במכונית מסוימת לבצע הריגה. ההריגה והמוות פשוטים גם כך ולכן דבר זה אסור. לדוגמה חל איסור על הנהג לירות דרך האוטו על מישהו או לדרוס אותו למוות, אך לנוסע לידו מותר.

11.NONRP Driving- משמעות הדבר היא נהיגה באופן לא הגיוני ומנוגד למציאות. לדוגמה: לנסוע ובדרך להיכנס בעמוד ופשוט לעשות רברס ולהמשיך לנסוע או לנסוע להיתקל באדם כלשהו ולהמשיך לנסוע.

12.BunnyHopping- לכל שחקני הCS בינינו המושג מוכר בוודאי, אבל למי שלא אז אני יסביר. המושג פשוטו כמשמעו הינו 'קפיצת ארנב', החוק הזה בעצם אומר שאין באפשרותכם לקפוץ במשחק כדי להתקדם ממקום למקום. ברור שהקפיצה במשחק רחוקה אך כמו בחיים האמיתיים לא תראו שום בן אדם שקופץ מהמקום כל היום כדי להגיע מהבית לעבודה! לא הגיוני!

13.NonRP- כמו שכתבתי, נונארפי זה בעצם לעשות כל דבר שנוגד את המציאות. זה בעצם מסכם את כל החוקים יחד. לדוגמה: לעלות למישהו על האוטו ולהרוס אותו, להשתין באמצע הרחוב סתם, להתחיל לרוץ שמכוונים אלייך אקדח, שמישהו מאיים עלייך עם רובה ואומר לך "תביא את הכסף או שאני הורג אותך" ואתם אומר לו "תהרוג אותי" רק כדי לשמור את הכסף וכו'.. (כל מה שבעצם פירטתי עד עכשיו).

חוקי השרת: (חובה קריאה!!)
1.אתם חייבים בכיבוד האדמינים, תזכרו שהם מעליכם, אחרת תענשו בAdmin Disrespect , דבר שיכול להיגמר אפילו בבאן.
2.אין לפרסם שרתים/ קהילות מתחרות- הדבר ייגמר בבאן.
3.אין להשתמש בצ'יטים כגון: money hack, infinity life, teleporting וכדומה..
4.אסור להציף את הצ'אט, הן את צ'אט הOOC והן את צ'אט הIC.
5.אסור להציף בפקודות, report/me וכד'..
6.אל תשלחו PM לאדמינים בנוגע להצעות בשרת, בשביל זה יש פורום.
7.אין לעבור על אף אחד מהחוקים הקודמים שכתבתי! (חובה קריאה).
8.כאשר יש לך בעיה במשחק, קודם עלייך לפנות לאדמין רמה 1, אם הוא לא יכול לעזור לכם הוא ייפנה אתכם לרמה 2, לו תצטרכו להסביר את כל הסיבה מחדש ולהגיד לו מי הפנה אתכם אליו, במידה וגם הוא לא יכל לעזור לכם אתם תופנו לאדמין רמה 3 וכן הלאה. כדי לראות את האדמינים תוכלו להשתמש בפקודה /admins
DriveBy.9-ממושב הנהג הוא אסור בהחלט, מלבד לשוטרים.
10.מותר לדבר בשרת רק באנגלית/עברית (כדאי אנגלית), במידה והדמות שלכם היא יפנית לדוגמה, באפשרותכם להשתמש בפקודה lang/
11.אסור לקלל בצ'אטים השונים.
12.אין לעבור על אף אחד מהחוקים למעלה!!!

** קרדיט לschoolbus על חלק מהחוקים. **

פקודות בסיסיות (בשביל להיכנס לשורת הכתיבה לחצו 6F):
/b.1- זהו צ'אט OOC שרק מי שקרוב אליכם יכול לראות בו מותר לכם לדבר על כל דבר שהוא לא חלק מהמשחק. את הטקסט תיראו בין סוגריים באופן הבא: ((text)) אין לקלל בצ'אט זה!!
o/.2- זהו צ'אט OOC נוסף שמשמש לדיבור כולל אל כל השרת, אך תמצעו אותו חסום ברוב המקרים, גם כאן תראו את הטקסט בסוגרים. אין לקלל בצ'אט זה!
3./pm- הודעה פרטית, אותה תוכלו לשלוח באופן הבא pm ID text/ הפקודה תשלח רק למי שהID מיועד לו, ורק הוא יוכל להבחין במה שכתבתם, חשוב לציין שגם כאן אסור לקלל!!
4./s- זהו צ'אט IC, שמשמש לאפקט צעקה. בשביל להשתמש בזה תצטרכו לכתוב s text/ ואתם תיראו שמצויין שאתם צועקים את מה שכתבתם.
5./do- קביעת עובדה. לדוגמה אתם רוצים שיידעו שיש לכם נשק בחגורה כדי שתוכלו להשתמש בו אח"כ שאנשים לא יגידו שלא היה לכם אז אתם עושים do I have a gun in my belt /, כמובן שמי שעומד מנגד לא יכול להשתמש בזה לטובתו כיוון שאינו יודע שיש שם רובה.
6./me- זוהי פקודה שבה אתם בעצם רושמים כל דבר שהדמות לא יכולה לבצע או שאין באפשרותנו לראות. לדוגמה ללחוץ את היד למישהו, אז אתם רושמים /me Shaking my Friend's hand / או /me taking the wallet out from the
pocket
.
-/try . 7פקודה זו משמשת כדי לבצע ניסיון כלשהו ויש לה סיכוי של 50% להצלחה. לדוגמה: try to start the engine/ ולאחריה יהיה רשום לכם או fail או success.
- /help.8מראה לכם מידע חיוני על השרת בתוכו תוכלו למצוא הרבה דברים.
9./stats- מראה לכם את הסטאטוס של השחקן שלכם, לדוגמה: גיל, עבודה, מסר טלפון, מצב כלכלי וכו'..
10./think- פקודה שמשמשת כדי להראות מחשבה של שחקן, כמובן שאין באפשרותכם לדעת את זה IC כיוון שאתם לא יכולים לקרוא מחשבות. הפקודה תירשם באופן הבא: think This man is Ugly/ , אותו אדם שאמרו את זה עליו לא יוכל לתת אגרוף או להגיד עליך משהו, כיוון שהוא לא יודע מה אתה חושב.
11./animlist- מראה את רשימת האנימציות הקיימות בשרת כגון: /cairsit /smoke /lay וכו'..
12./commands- זוהי פקודה, שברגע שאתה עושה אותי היא מראה לך רשימה מפורטת של כל הפקודות.
13./buy- משמשת לקנייה של דבר כלשהו בחנות ה24/7.
14./pay- משמשת כדי לשלם לאדם כלשהו. הפקודה תתבצע באופן הבא /pay ID [Amount].
- /w .15זהו צ'אט IC שמשמש כדי ללחוש לשחקן, תוכלו לבצע את זה רק למישהו שקרוב אליכם. הפקודה תתבצע באופן הבא:/ [w ID [Text
- /lang .16זוהי פקודה שמשמשת אותך כדי לדבר בשפה זרה, אך הטקסט נכתב באנגלית/עברית. הפקודה תתבצע באופן הבא לדוגמה: /lang Spanish. אחרי שתבצעו את הפקודה הזאת תוכלו לכתוב רגיל בצ'אט אך תראו שכתוב כך, לדוגמה: ?Spanish] hi how are you]. כמובן שמי שלא יודע לדבר ספרדית IC לא יבין את מה שכתבתם.
17./breakin- משמש כדי לפרוץ למכונית, עליכם להיות קרובים למכונית ברגע שעשיתם את זה, בשביל להשתמש בפקודה תצטרכו Kit שתוכלו לקנות בחנות ה24/7. אחוזי ההצלחה בפקודה נמוכים מאוד. הפקודה תיראה כך /breakin, אם לא הצלחתם תשמע אזעקה.
18./hotwire- לאחר שפרצתם לאוטו, תצטרכו לנסות להתניע אותו ע"י הפקודה שתיראה כך: /hotwire. אם לא הצלחתם תישמע אזעקה וכדאי לכם להתחיל לברוח. גם כאן אחוזי ההצלחה של הפקודה נמוכים.
19./alarm- באפשרותכם לכבות אזעקה רק אם הצלחתם לפרוץ לתוך רכב.
20./deposit- משמש להכנסת כסף לבנק. הפקודה תתבצע באופן הבא /deposit [Amount].
/withdraw.21- משמשת להוצאת כסף מהבנק. הפקודה תתבצע כך: /withdraw [Amount]
/enter.22- ברגע שתעמדו לפני בית או כל מקום אחר שיש באפשרותכם להיכנס לתוכו תצטרכו לרשום בצ'אט את הפקודה /enter.
/exit.23- כדי לצאת מאותו מקום תצטרכו לרשום /exit ליד דלת הכניסה.

הסבר פאקשנים:
פאקשן זוהי עבודה סגורה שמתנהלת ע"י אדם מהקהילה וכדי להצטרף אליה אתם עוברים מבחן שנקראה אפליקיישן, שנקבע ע"י הלידר, בעיקר IC ו OOC.
לאחר שתתקבלו OOC בפורום, תצטרכו ליצור קשר IC אם אותו אדם ולנסות להתקבל לפאקשן דרך המשחק. רק ארגוני הפשע, צריכים לקבל רישמיות ע"י האדמינים, דבר שנעשה ע"י פעילות הן בפורום, בוונט ובשרת. שאר הפאקשנים כמו: משטרה, FBI, מוניות, בית חולים וDMV לדוגמה הם פאקשנים בנויים שלא צריכים בקבלת רישמיות, אך טופס האפליקיישן תקף גם אצלם.
אני אפרט על סוגי הפאקשנים בשרת:

1.אירגוני פשע:

·מאפיות- מאפיה היא בעצם ארגון הפשע החזק ביותר מבין שלושת סוגי ארגוני הפשע. לאחר שמקבלת המאפיה רישמיות, היא זוכה באחוזה משלה, רכבים מסוגננים ונשקים ספציפיים שמאפיינים את הארגון. לכל מאפיה יש בוס, סגן, ורמות אחרות. המאפיה היא בעצם קבוצה של אנשים מאותו מוצא, לדוגמה היאקוזה, שנמצאים בה רק יפנים.
·משפחת פשע- משפחת פשע היא ארגון הפשע השני בגודלו. גם כאן, לאחר שמקבלת המשפחה רישמיות בשרת, היא זוכה לבית משלה, רכבים ונשקים. המאפיין את המשפחה הוא שהלידרים של הארגון, והשורשים שלה יהיו ממקור אחד, לדוגמה Moretti, משפחה שנמצאת בשרת VGames. מי שנמצא תחתיה הם עובדים שחייבים להיות מאותו מוצא.
·גאנג- גאנג/כנופיה היא הארגון השלישי בחוזקו מבין ארגוני הפשע. לאחר שמקבלת הכנופיה רישמיות היא מקבלת שכונה (שטח כלשהו) שעליה היא שולטת, מכוניות ונשקים. לכל מאפיה כמו בשאר הארגונים יש את המנהל הסגן והעובדים ברמות הנמוכות יותר. גם כאן המאפיין כל כנופיה הוא מוצאם המשותף, לדוגמה:Aztecas מוצאם מקסיקני.

2.ארגונים שמעוגנים בחוק:

כל הארגונים החוקיים למינים בשרת, הם ארגונים בנויים שלא צריכים בקבלת רישמיות, ביניהם:

·DMV-Department of Motor Vehicle, במקום הזה הינכם משיגים את הרישיונות השונים בשרת: Driving, Weapon, Sailing, Flying, Fishing. הדבר יתבצע ע"י תשלום כספי שנקבע מראש ע"י החברה.

·Emergency Service- שירותי החירום, אני לא חושב שאני צריך להסביר על זה, זהו שירותי הרפואה של העיר לוס סנטוס, בה אנחנו משחקים. יש להם מסוקי תובלה, אמבולנסים ובית חולים.

·FBI-Federal Brue of Investigation, אלה שירותי הביטחון הסודיים של המדינה, גם הם פאקשן בנוי והם מצוידים ברכבים, מסוקים, נשקים ובבית מאובטח. מטרתם היא לטפל בפשעים פדרלים.

·Police Department-המשטרה היא שירות הביטחון הפנימי של המדינה,היא פאקשן בנוי. היא אחראית על פשעים כמו שודים ורצח (פשעים קטנים יותר) וגם להם יש ציוד מלא שכולל רכבים, נשקים ומשרדים.

·Taxi Company- חברת המוניות, זוהי חברת שירותי הנסיעות, שכוללת בתוכה אוטובוסים ומוניות. גם להם יש שטח מוגדר ואופן הפנייה אליהם הוא ע"י מספר טלפוני.

·New Company- חברת התקשורות, באפשרותך להיות כתב או שדרן בחברת התקשורת. תוכל למצוא ציוד מלא שכולל רחבים מיוחדים ומסוק תקשורת. גם זהו פאקשן בנוי.

3.עבודות חופשיות:

העבודות החופשיות הן עבודות שלא צריך בשביל לא אפליקיישן ולא רישמיות. באפשרותך פשוט להיכנס לשרת ולהצטרף לעבודה. הן כוללות:
·Arms Dealer- סוחר נשקים, באפשרותך להיות סוחר נשק. אתה יכול לייצר נשקים ולמכור אותם בכל מכיר לפי ראות עיניך.
·Ice Cream- נהג הגלידה, באפשרותך להיות נהג באוטו גלידה ולמכור לאנשים ארטיקים.
·Garbage Cleaner- באפשרותך להיות נהג זבל, אני לא יודע עליה כל כך אז זה מה שאוכל לפרט בעניין, אני חושב שצריך להגיע מצ'אקפוינט אחד לשני.

שרת הRP והוונטרילו:
IP של שרת הRP- 213.8.254.145:7777
IP של הוונטרילו של הקהילה- 80.179.153.13 והפורט 10057

מדריך קטן על הוונטרילו:
הורידו את תוכנת הוונטרילו מהאתר הזה: http://www.lidor.net/ventmix/index.php
** קרדיט ללידור על העלאת התוכנה **

לאחר שתתקינו את התוכנה, לחצו עליה פעמיים עד שהגעתם למסך כזה:

לאחר מכן לחצו על הקישור התחתון שכתוב בו Ventrilo 3.0.
לאחר מכן ייפתח לכם החלון הבא:

לחצו על החץ וייפתח לכם החלון הבא:

לחצו על New ובחרו כינוי לעצמכם ולחצו OK.

לאחר מכן חזרו לחלון הראשי ולחצו על החץ השני:

וייפתח לכם החלון הבא:

לחצו New תכתבו את שם השרת ולאחר מכן OK ואז מלאו כמו שמצויין בתמונה.

זהו סיימתם עכשיו חזור לחלון הראשי של הוונטרילו ולחצו Connect בצד שמאל של התוכנה.
לאחר מכן לחצו Setup בתוכנה וייפתח לכם חלון כזה:

לאחר מכן סמנו את הריבוע הראשון ב-V כמו שסימנתי ולחצו למטה על מקש כלשהו, זה יהיה המקש שלכם לדיבור.
לדוגמה אני בחרתי בQ.
זהו סיימתם ואתם יכולים להתחיל להשתמש בתוכנה.
בהצלחה!

מדריך קטן על תוכנת הSAMP:
היכנסו לכאן והורידו את אחד הקישורים שמתאימים לכ http://sa-mp.com/download.phpם:
התקינו את התוכנה לתוך תקיית הGTA שלכם.
לאחר שביצעתם את ההתקנה לחצו פעמיים על התוכנה, וייפתח לכם חלון כזה:

בחרו את שם הRP שלכם בריבוע הלבן הריק ולאחר מכן לחצו על הV הכתום בצד שמאל.
עכשיו ייפתח לכם חלון קטן כזה:

בתוך השורה הלבנה הכניסו את הIP של השרת שכתבת למעלה וזהו סיימתם.
לאחר שנייה בדיוק יופיע השרת על תוכנת הSAMP, לחצו עליו פעמיים ותיכנסו לשרת!

הרשמה לשרת והתחברות:
נגמרו לי כבר הצבעים אז אל תשפטו אותי =]
אוקי זה החלק האחרון של המדריך שלנו. עברנו דרך ארוכה אה =\ אני עוד שנייה בוכה.. חח סתם.
אוקיי אז ככה:

כד להירשם לשרת היכנסו לדיון הזה: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1215158
כדי להירשם חייב להיות לכם משתמש רשום בפורום בעל 30 הודעות או יותר.
תלחצו על תגובה ותגישו את טופס ההרשמה הבא:

שם משתמש רצוי:
אימייל (שימו לב שהזנתם את האימייל המקורי כי תצטרכו אותו כדי לקבל את הקוד שלכם):

לאחר כמה זמן תיכנסו לאינטרנט שלכם ותגלו להפתעתכם, תקוו לפחות, שאבידור או אחד האדמינים שלחו לכם את פרטיכם.
בהודעה יהיה כתוב שמך בפורום, שמך בשרת וה- pin code שלך.
תיכנסו לשרת, לחצו 6F ולאחר מכן עשו את הפקודה pincode XXXX/
XXX= ה
pincode שלכם).
לאחר שעשיתם את הפקודה הזו כתבו login pass/
(הסיסמא שבחרתם= pass)

זהו נרשמתם!! תהנו!!
יאללה אני רוצה לראות תגובות עבדתי על המדריך שלוש שעות כמעט!!

** קרדיט לאחר שלי שגב, [R]Gu[N]e[R] שעזר לי בכתיבת ארגוני הפשע, הפקודות הבסיסיות, ופאקשן מהו! **

נערך לאחרונה על ידי `pLoX, 01.02 בשעה 17:16.

Name: Paulo_Espozitto
Organization: La Cosa' Nostra
Rank: Capo

לכל עזרה/בקשה צרו קשר דרך המייל: vG.LuppiK@hotmail.com

- אדמין רמה 9 Vgames2 RP-
- מנהל הוונטרילו של VGames2 RP -

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RiCeLiFe

משתמש רציני

#2   פורסם: 29.01, 17:10

פשש הרבה מאוד השקעה כל הכבוד !
אבל יש כבר יותר מידי מדריכי ארפי ..
ועוד על הדף הראשון .
כל הכבוד על הפתיחה לפי דעתי זה אחד המדריכים
ה-מ-ו-ש-ק-ע-י-ם
ואני חושב שכבר אין צורך שאנשים אחרים ייפתחו עוד ..
כי מדריך זה וגם אחרים מפרטים בדיוק על ארפי .
אחלה השקעה אחי המשך כך !

בברכה ,
רועי .

Role Play Vgames 2 :

כינוי בשרת : Roey_Torgeman
עבודה : Vice Manger F.B.I - סגן צ'יף אף בי אי
If You Wanna Be Cool Fuck You Thicher In The Schol

מעצב מתקדם בפוטושופ

רועי טורג'מן,
רוצים לדעת עליי עוד ? לחצו כאן !

חזרה לראש העמוד

pAu

האווטר המגניב של pAu

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 29.01, 17:12

השקעה מ-ד-ה-י-מ-ה !
כל הכבוד , קבל ח"ח =]

LionpAu

חזק יותר , עצבני יותר , מהיר יותר , פראי יותר !

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של _GleN_

מצליחן

#4   פורסם: 29.01, 17:16

המדריך הכי מושקע שראיתי עד עכשיו

VG-RP-Anything you can do,We can do better

חזרה לראש העמוד

pAu

האווטר המגניב של pAu

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 29.01, 17:19

ד"א ננעץ בנתיים עד שיתווסף ללינקיה , כי כרגע זה הדבר היחיד שכול משתמש מתחיל
צריך

LionpAu

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 29.01, 17:21

תודה דודי על הנעיצה =]
ותודה לכולם.. יאללה עוד תגובות אנשים עבדתי על זה מלא זמן

נערך לאחרונה על ידי `pLoX, 29.01 בשעה 17:23.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של vG-Nevo

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 29.01, 17:25

איזה השקעה רועייייייי

השקעה
מ-ד-ה-י-מ-ה
מ-ק-ס-י-מ-ה
מ-ה-מ-מ-ת
אין לי מילים אין!!!!!!
כל הכבוד על ההשקעה!!!!!!!!!!
מדריך פצצתי!!!!!
המשך כך

RP-החיים השניים שלי

קרדיט לסער לוי המלך על החתימה

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#8   פורסם: 29.01, 17:45

אחלה מדריך!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xFreeZe

שואף לשלמות

#9   פורסם: 29.01, 18:27

אוהההה!

בחיים שלי לא ראיתי השקעה כזאת מצד שחקן ארפי כל הכבוד לך מקווה שתתוגמל.

אלון,
קרדיט לדני sSkin על החתימה והאייקון.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 29.01, 18:34

xFreeZe
ציטוט:
צפה בהודעה
אוהההה!

בחיים שלי לא ראיתי השקעה כזאת מצד שחקן ארפי כל הכבוד לך מקווה שתתוגמל.
חח תודה רבה אלון =] תוגמלתי כבר מספיק שזה נכנס לנעוץ לדעתי.. זה כבר הישג יפה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Roi:.

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 29.01, 18:40

אחלה מדריך!!!!

פש....

VGames 2 | Role-Play

Name: Smith_Willson

Admin Level 3 In VGames 2 RolePlay

סגן מנהל הוונטרילו של VGames RP

ליצירת קשר : Roi5676@gmail.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של LipToNN

משתמש רציני

#12   פורסם: 29.01, 18:48

בום עליך אחשלו ^^ זה LipToNN מושקע ביותר!

Dj LipToNN !

תודה לGuyZip על הסוסה למעלה

איזה תפקיד חשוב ! ( מקפח הוונטרילו )

מרטין (MarTin) מקס ( Max ) לא נשכח אותכם לעולם!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ReqoJer

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 29.01, 18:50

יפה אחי אחלה מדריך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של [InF]FireBoX[S]

שואף לשלמות

#14   פורסם: 29.01, 18:50

כל הכבוד !

אדמין בשרת הRoleplay,
שחקן בקהילת GTA
"גם אני אוהב את meRon Ra"
ליצירת קשר : vg.firebox@gmail.com
פרשתי מDream of DeadMatch

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#15   פורסם: 29.01, 19:03

תודה יאללה עוד תגובות עשיתי את זה בשבילכם

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של •:SpitFire:•

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 29.01, 19:27

אחלה השקעה!

•(Role Play Extreme(Alex-Mod•
Nickname - HenryJones
Hobby-Gambling
Job-Car Company
תפקידים בקהילה:אחראי נושא מושב ועזרה(פורום,וונט וכדו...)
רמת אדמין:2
•(Role Play Extreme(Alex-Mod•
קרדיט לדני
sSkin על האווטר

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 29.01, 19:43

יפה על ההשקעה אין לי מילים אחיי

קצת פרטים על עצמי :
משחק בשרת: vgames Hardcor 1
רמה: 11
בית: יש
שם מישתמש במשחק: DinBitton
שאיפות: השיאפה הכי גדולה שלי פה בקהילת ויגימיס 1 היא להיות אדמין ואני מאוד מקוה שיתנו לי את ההיזדמנות.

וקבלו את לינקיית המדריכים שליי מושקעת !!!

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1229933

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 29.01, 20:02

תודה לכולם..
עוד תגובות השקעתי בזה המון זמן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DOR 333

מצליחן

#19   פורסם: 29.01, 20:02

פשש כול הכבוד אחי אחד המדריך היפים והמושקעים ובאמת אחי אין לי מה להגיד אני מוריד בפניך את הכובע.... ותודה רבה על הוונט לי היה את הוונט בניפרד....תודה לך אחי

הקדוש ברוך הוא אני אוהב אותך!!!

ישלי 5XX הודעות חחח (: מכובד לא?
((קרדיט ענקק לדור בן דוד (Kobi James) על החתימה למטה))

גם אני טריפולטאי ((אין הרבה מאיתנו@!@))

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#20   פורסם: 29.01, 20:18

DOR 333
ציטוט:
צפה בהודעה
פשש כול הכבוד אחי אחד המדריך היפים והמושקעים ובאמת אחי אין לי מה להגיד אני מוריד בפניך את הכובע.... ותודה רבה על הוונט לי היה את הוונט בניפרד....תודה לך אחי
אין בעד מה גבר..
כייף לשמוע

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SaaRLevY

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 29.01, 21:53

אתה ממש אבל ממש משקיע ..
אחלה מדריך , ..

Role Play
NickName - Chase Black
Hobby - Jeeps, Huntly
Gang - 66th Street Families - KingPiN / Tog O.G

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#22   פורסם: 29.01, 22:41

!~SaaRLevY~!
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה ממש אבל ממש משקיע ..
אחלה מדריך , ..
תודה רבה סהר...
כייף לשמוע דברים כאלה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Fo[R]worD:.

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 30.01, 04:53

אז ככה.. אני רוצה לומר לכולם ש..
אני כתבתי ביחד עם רוי את המדריך החרא הזה!
העובדה שהוא *** ושהוא נתן לי קרדיט בפינה הקטנה למטה בעמוד לא אומר שלא כתבתי איתו!
אני מבקש שתתייחסו גם אלי בקרדיטים ולא רק אליו!!!

Role Play
NickName - Mike Dougles
Hobby - Gun's
Gang - 66th Street Families - O'G

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#24   פורסם: 30.01, 06:27

[R].Gu[N]e[R]
ציטוט:
צפה בהודעה
העובדה שהוא *** ושהוא נתן לי קרדיט בפינה הקטנה למטה בעמוד לא אומר שלא כתבתי איתו!
שגב תירגע נתתי לך 'קרדיט על מה שעזרת שזה ארגוני הפשע!
תירגע נותנים לך אצבעאתה רוצה את כל היד..

חזרה לראש העמוד

pAu

האווטר המגניב של pAu

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 30.01, 07:03

[R].Gu[N]e[R]
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה גם על החלק שלך במדריך

LionpAu

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Go[B]|iN

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 30.01, 09:36

Holy Shit!
אחלה מדריך קראתי הכול =]

נ.ב.
תודה שפירסמתה אותנו XD

Vgames2: Ricardo_Corato
Job: La' Cosa Nostra-Don
לסיפור דמות שלי לחץ כאן
מוטו: לעולם אל תיפגע במה שאתה לא יכול להרוג.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של `pLoX

מודל לחיקוי

#27   פורסם: 30.01, 09:44

Go[b]|iN
ציטוט:
צפה בהודעה
Holy Shit!
אחלה מדריך קראתי הכול =]

נ.ב.
תודה שפירסמתה אותנו XD