ינואר, 2009
חברים, שמחנו ששנת 2008 הסתיימה, ועכשיו אנו שמחים שהסתיים חודש ינואר, אשר היה חודש רדוד במיוחד, והרגיש כמו השקט שלפני .
גם הפורום שלנו לא היה בסימן של פעילות חיובית בחודש ינואר, ואפילו לא היה למי לחגוג יום הולדת (

), עדיין התחדשנו בפורום בכמה פרויקטים חדשים ואיכותיים...
סטטיסטיקות הפורום
כאמור, חודש חלש במיוחד בפורום, והסטטיסיקה מראה את זה, עם 76,677 צפיות בלבד. עדיין, חשוב לראות את הנתון בהקשר הכולל, כי הירידה נכונה בכל הקהילות, וכי זו התקופה. במהלך החודש היו כמה הכרזות די מעניינות וההשפעה שלהם על הפעילות בפורום בהחלט ניכרה, לכן אין לי ספק שמה שיניע באמת את הפעילות בפורום ויחזיר לנו את ההתלהבות זה ההכרזות המרגשות ויציאת משחקים אטרקטיביים ומלהיבים.
אגב, אם נוסיף את נתוני הצפייה בחדשות שאני מעלה, אזי מדובר בעוד 25,967 צפיות בחודש ינואר. זה נתון מרשים וחשוב לא פחות. בקרוב אפרסם נתונים סטטיסטיים מדויקים יותר. לא שזה באמת מעניין אתכם (

), אבל רק בשביל הרקורד.
טורניר Super Smash Bros. Brawl
נכון, התקופה רדודה וזה משפיע על הפעילות כאן, אבל זה לא שאנחנו לא מנסים, נכון?
טורניר Super Smash Bros. Brawl מוכיח את זה בדיוק. בואו להירשם לתחרות ולתאם עם אחרים. הפרס לזוכה הוא 150 ש"ח.
בהצלחה למשתתפים, רק אל תהיו לי אדישים...
חגורת האליפות של Smash Bros
דיון משחקים מומלצים חדש
עקב ריבוי פתיחת דיונים שבהם משתתפים, בעיקר חדשים, מבקשים להתייעץ לגבי רכישה של משחקים, החלטתי ליצור
דיון המלצות מיוחד שבהודעה הפותחת שלו ישולב אינדקס של רשימת המשחקים הנבחרים לקונסולות ה-Wii וה-DS בחלוקה לפי שנות השקה.
כרגע רשימת משחקיה הנבחרים של ה-Wii היא מלאה, ואף ניתן לראות התייחסות מלאה למצופים של שנת 2009, ואף מעבר אליה.
יש גם התייחסות ל-DS, כאמור, אך בינתיים הועלה רק החלק שמתייחס למשחקים שיצאו בשנת 2008 בלבד (ערן העלה זאת, כמי שלקח על עצמו להיות אחראי לתחום ה-DS בקהילה).
קהילת נינטנדו כותבת ביקורות לאתר vgames
העליתי יוזמה שבה אנו נכתוב ביקורות רשמיות למערכת vgames למשחקי Wii או DS, בתגמול צנוע של משחק הורדה לקונסולה. נדמה שכמה מכם אהבתם את הרעיון, והעליתם כמה הצעות לביקורות, כאשר ביקורת ל-Wario Land: Shake It היא כבר בשלבי סיום (ליאור, מה קורה איתה, חביבי?), ורונן אטיאס ("זאוס השני") הציע לכתוב ל-Moon ל-DS (זה עדיין תקף?).
בקרו בדיון שיועד לכך, ותאמו אתי לגבי משחקים שתרצו לכתוב להם ביקורות. התקציב מוגבל לשני משחקים בחודש, אבל לפי קצב העניינים, לא נראה לי שנחרוג ממנו (

).
כזכור, יש עדיפות למשחקים מסוימים, ואם יהיו מעבר לשתי בקשות לחודש אחד, אז אוכל לתגמל בעבור השתיים המבוקשות יותר.
אז תעמדו בתור, אין צורך לדחוף, יש מספיק מקום לכולם...
כפתורי פלאש מדהימים
התחדשנו לאחרונה בקהילה בכפתורי פלאש מדהימים שערן, חבר הצוות, יצר לנו. לאחר שנעשו ליטושים בכפתורים, ולאחר שערן סבל את הקפדנות הכפייתית שלי, הכפתורים הועלו בסופו של דבר,
והתקבלו בהתלהבות רבה.
ערן לא עשה את זה בשביל תגמול כלשהו, אבל הוא בהחלט ייהנה מתגמול צנוע בדמות משחק הורדה בשווי 1,000 נקודות (חשבתם ש"ח?). ערן, תודה רבה, עשית עבודה מדהימה וזה ממש תענוג. שמתי לב שמאז שעלו הוקפצו כמה דיונים ישנים - נראה שאנשים פשוט נהנים ללחוץ עליהם

אגב, עכשיו שיש לנו כפתורים שעוזרים מאוד בסדר ונותנים התייחסות גם לעמוד "
חדשות קהילת נינטנדו", אני מתכוון לחזור לעדכן אותו בצורה יותר שוטפת, שם גם אפרט לגבי המנצחים בתחרויות השונות בקהילה, כגון 'בורסת הציונים', וטורנירים מקוונים.
בעקבות הכפתורים גם יצרתי
אינדקס מדריכים מיוחד, שממנו ניתן לגשת למדריכי Wii ו-DS המקיפים, ואף למצוא שם מדריכים קצרים יותר בתחומים שונים הנוגעים אלינו, כמובן.
גם את עמוד "
התחנה הראשונה" שיש לו כפתור פלאש שמפנה אליו, אני עדכנתי וסידרתי אותו מחדש.
שיפוץ דגל קהילתי
זוכרים את דגל הקהילה שיצרתי משעמום ומאז חותם כל הודעה פותחת של דיון רשמי? אז ינואר היה חודש משעמם, ואיזו תקופה נהדרת זו הייתה כדי לשפץ את הדגל הזה (ראו אותו חותם את סוף הסיכום הזה). הפעם הוא מתנופף ברוח, ועם הצללה - תודות לחבר'ה
בפורום עיצוב באתר זה אשר עזרו לי.
כמובן, הדגל הישן הוחלף בדגל החדש בכל הדיונים.
וכמה מילים אופטימיות
לא משנה כמה השקעה וסדר יבואו לידי ביטוי בפורום, עדיין, אם לא יהיה תוכן מעניין למלא אותו בו, אז כל זה לא ישנה דבר. למזלנו, שנת 2009 צפויה להיות שנה מרגשת מאוד לקונסולה, ואני מאמין שלא מעט הכרזות מרגשות עוד לפנינו. אין לי ספק שזה ישפר את ההתלהבות שלנו ובעקבות זאת, גם את הפעילות בפורום.
(כשהתחלתי לכתוב את הסיכום, הייתי בטוח שהוא יהיה קצרצר, אבל זה אף פעם לא מצליח לי

)